Hjem » Digte » Undskyld digte til venner

Undskyld digte til venner

Undskyld digte til venner: Løgne, snyd, tale bag ryggen, sladder og dårlige holdninger er nogle af de ting, der kan ødelægge et smukt venskab. Hvis noget fjollet fortærer kærligheden i dit venskab, skal du rette det ved at fortælle din ven, hvor ked af det er.

Skriv en dejlig sætning på et lykønskningskort eller en sød håndskrevet note og opbevar den i din vens lomme. At læse din følelsesmæssige bøn vil få din ven til at indse, at det ikke er værd at lade dit venskab rådne på grund af dumme kampe og argumenter.

Hvis din bedste ven har undgået at møde dig, bed om tilgivelse ved at sende hende dit digt via sms eller sende det på Facebook, så alle kan se.

Lad ikke din bedste ven slippe væk, bare fordi dit ego forhindrede dig i at give en ægte undskyldning. Gør alt hvad du kan for at redde dit venskab, fordi gode venner kun dukker op et par gange i livet.

Her er nogle tilgivelsesdigte til venner

 • Det er ensomt uden dig
  Overalt hvor du går
  Selv hvis der er
  En gruppe mennesker, jeg kender
  Det er ubehageligt uden dig
  Uanset hvor du er
  Jeg forfalsker min personlighed
  At lave en farce
  Du fik mig til at indse
  På flere måder end en
  Det liv uden dig
  Det er virkelig ikke sjovt
  Undskyld
Det er ensomt uden dig <br> Overalt hvor du går <br> Selv hvis der er <br> En gruppe mennesker, jeg kender <br> Det er ubehageligt uden dig <br> Uanset hvor du er <br> Jeg forfalsker min personlighed <br> At lave en farce <br> Du fik mig til at indse <br> På flere måder end en <br> Det liv uden dig <br> Det er virkelig ikke sjovt <br> Undskyld
 • Så mange telefonopkald
  Alt dirigeret til stemme
  Jeg føler mig så desperat
  Som om jeg ikke havde andet valg
  Så mange bønner jeg har efterladt
  På din telefonsvarer
  Ikke et eneste omvendt gør mig
  Gad vide hvor du har været
  Så mange tekstbeskeder
  Ikke et enkelt svar
  Jeg tror, du vil
  Du får mig virkelig til at græde
  Undskyld
Så mange telefonopkald <br> Alt dirigeret til stemme <br> Jeg føler mig så desperat <br> Som om jeg ikke havde andet valg <br> Så mange bønner jeg har efterladt <br> På din telefonsvarer <br> Ikke et eneste omvendt gør mig <br> Gad vide hvor du har været <br> Så mange tekstbeskeder <br> Ikke et enkelt svar <br> Jeg tror, du vil <br> Du får mig virkelig til at græde <br> Undskyld
 • Jeg behøvede ikke at kæmpe med dig
  Bare fordi vi tænker anderledes
  Jeg behøvede ikke at bruge bandeord
  Bare fordi vi ikke handler på en lignende måde
  Jeg behøvede ikke at skændes med dig
  Bare fordi vores meninger var forskellige
  Bare fordi vi havde forskellige overbevisninger
  Jeg behøvede ikke at gøre tingene så kortfattede
  Jeg er ked af at opføre mig på en måde
  At han var egoistisk og umoden.
  Undskyld, jeg forårsagede en bule
  I vores venskab, hvor rent
Jeg behøvede ikke at kæmpe med dig <br> Bare fordi vi tænker anderledes <br> Jeg behøvede ikke at bruge bandeord <br> Bare fordi vi ikke handler på en lignende måde <br> Jeg behøvede ikke at skændes med dig <br> Bare fordi vores meninger var forskellige <br> Bare fordi vi havde forskellige overbevisninger <br> Jeg behøvede ikke at gøre tingene så kortfattede <br> Jeg er ked af at opføre mig på en måde <br> At han var egoistisk og umoden. <br> Undskyld, jeg forårsagede en bule <br> I vores venskab, hvor rent
 • Jeg har allerede malet
  Din Facebook med mange undskyldninger
  Jeg har allerede tweetet på Twitter
  Tilgiv mig venligst
  Jeg har allerede uploadet det til Instagram
  Gamle fotos af os i sepia.
  Venter på, at du tilgiver mig
  Til sød nostalgi
  Undskyld
Jeg har allerede malet <br> Din Facebook med mange undskyldninger <br> Jeg har allerede tweetet på Twitter <br> Tilgiv mig venligst <br> Jeg har allerede uploadet det til Instagram <br> Gamle fotos af os i sepia. <br> Venter på, at du tilgiver mig <br> Til sød nostalgi <br> Undskyld
 • Bliver vred og forsonet
  Det er en del af en ond cirkel
  I de bedste venners liv.
  For hinanden er de specielle.
  Bed om tilgivelse og tilgiv
  Det er en integreret del
  Fra et venskab som vores
  Hvad er så usædvanligt
  Undskyld
Bliver vred og forsonet <br> Det er en del af en ond cirkel <br> I de bedste venners liv. <br> For hinanden er de specielle. <br> Bed om tilgivelse og tilgiv <br> Det er en integreret del <br> Fra et venskab som vores <br> Hvad er så usædvanligt <br> Undskyld

Undskyld digte til venner

 • Du gjorde mig sur sidste gang
  Og jeg sagde ikke noget
  Du gjorde mig ked af det sidste gang.
  Og jeg gjorde ikke noget
  Min fejl denne gang
  Det gør tingene lige mellem os
  Så glem alt.
  Lad os gå ud og have det sjovt
  Undskyld
Du gjorde mig sur sidste gang <br> Og jeg sagde ikke noget <br> Du gjorde mig ked af det sidste gang. <br> Og jeg gjorde ikke noget <br> Min fejl denne gang <br> Det gør tingene lige mellem os <br> Så glem alt. <br> Lad os gå ud og have det sjovt <br> Undskyld
 • Mine humørsvingninger burde ikke være
  Årsagen til, at du også får humørsvingninger
  For at være så tilfældig og uberegnelig
  Jeg vil bede dig om tilgivelse
  For at forlade mit dårlige humør
  Gnid på din glædelige dag
  Jeg er så ked af det
  Det er alt, hvad jeg vil sige
  Sagen er, at jeg føler mig godt tilpas
  Når jeg udlufter det, jeg føler
  For en kær ven som dig
  Hvem hjælper mig med at helbrede hurtigt?
  Undskyld
 • Tilbring dagen uden dig
  Det er en stærk bedrift.
  Uden dit telefonopkald
  Ingen nat er komplet
  Spise frokost alene
  Uden dig ved min side
  Det gør skolen så kedelig
  Føles som en langsom tur
  Så hold op med at være vred.
  Begynd at tale med mig en gang til
  Jeg er en forandret person
  Hele vejen til min kerne
  Undskyld
Tilbring dagen uden dig <br> Det er en stærk bedrift. <br> Uden dit telefonopkald <br> Ingen nat er komplet <br> Spise frokost alene <br> Uden dig ved min side <br> Det gør skolen så kedelig <br> Føles som en langsom tur <br> Så hold op med at være vred. <br> Begynd at tale med mig en gang til <br> Jeg er en forandret person <br> Hele vejen til min kerne <br> Undskyld
 • Jeg er ret sikker
  Jeg har tillid
  Jeg er helt overbevist
  Jeg har stor sikkerhed
  At det ikke betyder noget
  Dårligt, som jeg nogensinde gør
  Jeg vil altid være
  Tilgivet af dig
  Undskyld
Jeg er ret sikker <br> Jeg har tillid <br> Jeg er helt overbevist <br> Jeg har stor sikkerhed <br> At det ikke betyder noget <br> Dårligt, som jeg nogensinde gør <br> Jeg vil altid være <br> Tilgivet af dig <br> Undskyld
 • Jeg hader det, når nogen gør mig ondt
  Jeg hader det, når nogen generer
  Jeg hader at føle smerte og smerte
  Når nogen stjæler min glæde
  Jeg spekulerer på, hvordan jeg kunne
  Gør de samme ting mod dig
  Hvordan kunne det skade dine følelser?
  Ser ikke dit synspunkt
  For i sidste ende at være den person
  Som jeg aldrig ville være
  For at have kæmpet med dig forleden
  Jeg er virkelig ked af det

Flere digte som dette

Und skyld digte til mor

Vi håber, du kan lide disse samlinger af undskyldte digte til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top