Hjem » Digte » Undskyld digte til mor

Undskyld digte til mor

Undskyld digte til mor: At anerkende dine fejl behøver ikke altid at være skræmmende.

Skriv et sødt digt på et lykønskningskort og kram din mor, mens du undskylder. Dit smukke rim smelter hendes hjerte, og hun vil være glad for, at du havde modenhed og mod til at henvende dig til hende og undskylde. Vær den søn eller datter, din mor fortjener at have.

Uanset om det er at bede om tilgivelse for at være uhøflig over for hende eller gøre noget, du ikke burde have gjort, tag ikke din mors tilgivende hjerte for givet. En oprigtig undskyldning er alt hvad du behøver for at lægge dine forskelle til side.

Her er nogle tilgivelsesdigte til mor

 • Jeg ved, at jeg har brugt
  Ordet jeg undskylder igen og igen.
  Jeg ved det hele tiden
  Jeg er ikke stoppet med at give dig smerte
  Jeg kender mine undskyldninger
  Det betyder ikke noget for dig mere
  Men jeg kan ikke holde ud at se
  Du er så bekymret og i smerte
  For sidste gang, mor.
  Tro på hvad jeg siger
  Jeg er ked af det, jeg gjorde
  Jeg vil aldrig opføre mig sådan igen
  Undskyld
Jeg ved, at jeg har brugt <br> Ordet jeg undskylder igen og igen. <br> Jeg ved det hele tiden <br> Jeg er ikke stoppet med at give dig smerte <br> Jeg kender mine undskyldninger <br> Det betyder ikke noget for dig mere <br> Men jeg kan ikke holde ud at se <br> Du er så bekymret og i smerte <br> For sidste gang, mor. <br> Tro på hvad jeg siger <br> Jeg er ked af det, jeg gjorde <br> Jeg vil aldrig opføre mig sådan igen <br> Undskyld
 • Du har bevist, at din kærlighed
  Det er ubetinget
  Du har vist, at din tolerance
  Det er usædvanligt
  Du har vist, at din tålmodighed
  Det er uforlignelig
  Du har bevist det som mor.
  Du er uforlignelig
  Du har bevist det for dig selv
  Jeg vil altid være speciel
  Tilgiv alle mine handlinger
  Det var utilgiveligt
  Undskyld
Du har bevist, at din kærlighed <br> Det er ubetinget <br> Du har vist, at din tolerance <br> Det er usædvanligt <br> Du har vist, at din tålmodighed <br> Det er uforlignelig <br> Du har bevist det som mor. <br> Du er uforlignelig <br> Du har bevist det for dig selv <br> Jeg vil altid være speciel <br> Tilgiv alle mine handlinger <br> Det var utilgiveligt <br> Undskyld
 • Kære mor…
  Undskyld, at jeg ikke siger
  Jeg elsker dig nok
  Undskyld, at jeg ikke blødgjorde
  Kanter, der har været ru
  Undskyld, at jeg ikke engang prøvede
  At rette de forkerte ting
  Undskyld, at jeg prøvede
  Vigtige spørgsmål i livet, der er så banale.
  Jeg er ked af, at jeg altid handler
  Så skødesløs og hensynsløs
  Jeg er ked af at være
  Årsagen til din sorg.
Kære mor... <br> Undskyld, at jeg ikke siger <br> Jeg elsker dig nok <br> Undskyld, at jeg ikke blødgjorde <br> Kanter, der har været ru <br> Undskyld, at jeg ikke engang prøvede <br> At rette de forkerte ting <br> Undskyld, at jeg prøvede <br> Vigtige spørgsmål i livet, der er så banale. <br> Jeg er ked af, at jeg altid handler <br> Så skødesløs og hensynsløs <br> Jeg er ked af at være <br> Årsagen til din sorg.
 • Dum, tåbelig og skør
  Er det værd at kalde mig ved navne?
  Latterligt, tåbeligt og meningsløst
  Er de ting, jeg gjorde, for at bringe ulykke?
  Straffe, kritisere og irettesætte
  Det er hvad du skal gøre, indtil jeg forstår det.
  Smerten ved mine løgne og forræderi
  Hvad jeg forårsagede min mor, så specielt
  Undskyld
 • Mine løgne og bedrag beviser
  At jeg har været en kujon
  Lige fra starten, dit råd.
  Jeg skulle have lyttet
  Hvis jeg gjorde det, ville jeg ikke have gjort det
  Han tyede til alle disse løgne
  Og jeg ville ikke have bragt
  Tårer i øjnene
  Undskyld mor
Mine løgne og bedrag beviser <br> At jeg har været en kujon <br> Lige fra starten, dit råd. <br> Jeg skulle have lyttet <br> Hvis jeg gjorde det, ville jeg ikke have gjort det <br> Han tyede til alle disse løgne <br> Og jeg ville ikke have bragt <br> Tårer i øjnene <br> Undskyld mor

Undskyld digte til mor

 • Jeg lover ikke at være
  En person, der er perfekt
  Nej, jeg garanterer at være
  En person, der aldrig tager fejl.
  At aldrig begå fejl
  Jeg tager ingen garanti
  Men der er én ting
  Det vil jeg helt sikkert gøre.
  Jeg vil være mere bevidst
  Af mine ord og handlinger
  Jeg vil ikke lade dem helbrede mig
  Din kærlighed og dit omdømme.
  At konstant forbedre
  Nu bliver det min indsats
  Jeg undskylder for alt
  Til dig kære mor
Jeg lover ikke at være <br> En person, der er perfekt <br> Nej, jeg garanterer at være <br> En person, der aldrig tager fejl. <br> At aldrig begå fejl <br> Jeg tager ingen garanti <br> Men der er én ting <br> Det vil jeg helt sikkert gøre. <br> Jeg vil være mere bevidst <br> Af mine ord og handlinger <br> Jeg vil ikke lade dem helbrede mig <br> Din kærlighed og dit omdømme. <br> At konstant forbedre <br> Nu bliver det min indsats <br> Jeg undskylder for alt <br> Til dig kære mor
 • Kære mor…
  For hvert mareridt, jeg gav dig
  Jeg er så ked af det
  For hvert problem, jeg forårsagede
  Her er min undskyldning.
  For hver fejl, jeg lavede
  Jeg søger din tilgivelse
  For al den angst, jeg gav dig
  Undskyld for at forårsage stress
  Nu vil jeg gøre alle mine bestræbelser.
  Ved at gøre dig glad
  Fra bunden af mit hjerte
  Endnu en gang beder jeg om din tilgivelse
Kære mor... <br> For hvert mareridt, jeg gav dig <br> Jeg er så ked af det <br> For hvert problem, jeg forårsagede <br> Her er min undskyldning. <br> For hver fejl, jeg lavede <br> Jeg søger din tilgivelse <br> For al den angst, jeg gav dig <br> Undskyld for at forårsage stress <br> Nu vil jeg gøre alle mine bestræbelser. <br> Ved at gøre dig glad <br> Fra bunden af mit hjerte <br> Endnu en gang beder jeg om din tilgivelse
 • De forfærdelige ord, jeg sagde
  Jeg kan ikke trække det tilbage alligevel
  Alle de ting, jeg sagde
  Jeg fortryder det nu
  De fejl, jeg lavede
  Det kan ikke slettes fra din hukommelse.
  Men i det mindste kan jeg begynde
  Når du beder om en ærlig undskyldning
  Undskyld mor
De forfærdelige ord, jeg sagde <br> Jeg kan ikke trække det tilbage alligevel <br> Alle de ting, jeg sagde <br> Jeg fortryder det nu <br> De fejl, jeg lavede <br> Det kan ikke slettes fra din hukommelse. <br> Men i det mindste kan jeg begynde <br> Når du beder om en ærlig undskyldning <br> Undskyld mor
 • Kudos til dig
  For ikke at miste din fornuft
  Selv efter at have levet
  Alle disse år med mig
  Kudos
  For at tolerere et barn
  Hvem har ikke været noget
  Men ulydig og vild
  At modtage hyldest
  Du er værdig
  For alle mine fejl
  Kære mor, jeg er ked af det
Kudos til dig <br> For ikke at miste din fornuft <br> Selv efter at have levet <br> Alle disse år med mig <br> Kudos <br> For at tolerere et barn <br> Hvem har ikke været noget <br> Men ulydig og vild <br> At modtage hyldest <br> Du er værdig <br> For alle mine fejl <br> Kære mor, jeg er ked af det
 • Jeg talte til dig
  På en måde, der var dårlig
  Jeg ved, at jeg sårede dig
  Gør dig trist
  Jeg opførte mig med dig
  På den værst mulige måde
  Jeg sagde ting, der var
  Det er bare ikke acceptabelt
  Jeg kan ikke sige noget
  Men undskyld for det, jeg gjorde
  Jeg forstår, hvis du er
  Stadig meget livlig
  Undskyld
Jeg talte til dig <br> På en måde, der var dårlig <br> Jeg ved, at jeg sårede dig <br> Gør dig trist <br> Jeg opførte mig med dig <br> På den værst mulige måde <br> Jeg sagde ting, der var <br> Det er bare ikke acceptabelt <br> Jeg kan ikke sige noget <br> Men undskyld for det, jeg gjorde <br> Jeg forstår, hvis du er <br> Stadig meget livlig <br> Undskyld

Flere digte som dette

Tak digte til mand (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger om Jeg er ked af mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top