Hjem » Digte » Digte af taknemmelighed for mand

Digte af taknemmelighed for mand

Tak digte til mand: Lykkelig i dit ægteskab? Føler du dig velsignet over at have en mand så kærlig, omsorgsfuld, engageret og trofast som din?

Vis din taknemmelighed ved at vælge en anden dag tilfældigt for at skrive hende en sød taknote. Et kort kan være en strækning, men at sende en dejlig sms eller romantisk e-mail, mens du er på arbejde, vil helt sikkert få dig til at smile.

Gå dybt ind i dit hjerte for at udtrække de mest bevægende ord, når du udtrykker dine følelser. Så banalt som det lyder, kan små bevægelser som en kort, improviseret tak gøre en stor forskel i den kemi, du deler som mand og kone.

Her er et par takdigte til manden

 • Problemer generer mig ikke
  Bekymringer har aldrig været skræmmende
  Stress generer mig ikke en smule
  Angst gør mig ikke træt
  At være i varmen af dine arme
  Ser på dit smukke ansigt
  Det er alt, hvad jeg har brug for at opleve
  Ren lykke og komfort
  Tak
Problemer generer mig ikke <br> Bekymringer har aldrig været skræmmende <br> Stress generer mig ikke en smule <br> Angst gør mig ikke træt <br> At være i varmen af dine arme <br> Ser på dit smukke ansigt <br> Det er alt, hvad jeg har brug for at opleve <br> Ren lykke og komfort <br> Tak
 • Til min kære mand…
  Du skaber min verden
  Et smukt paradis
  Du gør hver dag
  en rigtig overraskelse
  Du skaber mit hjem
  En Blissful Sky
  Du skaber mit hjerte
  En frodig have
  Du skaber min sjæl
  et perfekt sted
  Du får et smil
  Det vises på mit ansigt
  Tak for alt dette
  Og meget mere
  Du er den ene
  Fra mit hjerte og sjæl elsker jeg
Til min kære mand... <br> Du skaber min verden <br> Et smukt paradis <br> Du gør hver dag <br> en rigtig overraskelse <br> Du skaber mit hjem <br> En Blissful Sky <br> Du skaber mit hjerte <br> En frodig have <br> Du skaber min sjæl <br> et perfekt sted <br> Du får et smil <br> Det vises på mit ansigt <br> Tak for alt dette <br> Og meget mere <br> Du er den ene <br> Fra mit hjerte og sjæl elsker jeg
 • Tak fordi du er min bedste ven
  Når jeg kun havde brug for et øre
  Tak fordi du støtter mig
  Når jeg bare havde brug for nogen tæt
  Tak fordi du er min advokat
  Når jeg havde brug for nogens tro
  Tak fordi du er min helbredende balsam.
  Når jeg havde brug for lidt lettelse
  Tak fordi du er mit alt
  Når jeg har brug for lidt mere
  Som mand fortjener du
  En perfekt score på ti mod ti
Tak fordi du er min bedste ven <br> Når jeg kun havde brug for et øre <br> Tak fordi du støtter mig <br> Når jeg bare havde brug for nogen tæt <br> Tak fordi du er min advokat <br> Når jeg havde brug for nogens tro <br> Tak fordi du er min helbredende balsam. <br> Når jeg havde brug for lidt lettelse <br> Tak fordi du er mit alt <br> Når jeg har brug for lidt mere <br> Som mand fortjener du <br> En perfekt score på ti mod ti
 • Klicheerne i et kedeligt ægteskab
  Jeg har aldrig lært at vide
  For mit ægteskab med dig
  Det har altid været et glat flow.
  Frygten for et ægteskab, der falder fra hinanden
  Jeg har aldrig været igennem
  Til denne problemfri rejse
  Kreditten er din
  Tak skat
Klicheerne i et kedeligt ægteskab <br> Jeg har aldrig lært at vide <br> For mit ægteskab med dig <br> Det har altid været et glat flow. <br> Frygten for et ægteskab, der falder fra hinanden <br> Jeg har aldrig været igennem <br> Til denne problemfri rejse <br> Kreditten er din <br> Tak skat
 • At være min smukke prins
  Til min ridder i skinnende rustning
  At være min ven og guide
  At være min ubetingede tilhænger.
  At være den dreng, som enhver pige ønsker
  Til min egen Mr. Perfect
  Tak for alt
  Jeg elsker dig med al min styrke
At være min smukke prins <br> Til min ridder i skinnende rustning <br> At være min ven og guide <br> At være min ubetingede tilhænger. <br> At være den dreng, som enhver pige ønsker <br> Til min egen Mr. Perfect <br> Tak for alt <br> Jeg elsker dig med al min styrke

tak digte til mand

 • Mange tak for dig
  Jeg har samlet gennem årene
  Men da jeg ikke har givet dig nogen
  De venter alle på forsinkelse
  Masser af taknemmelighedshandlinger.
  Og taknemmelighed er forsinket
  Lad mig starte med et kys
  Og det fortsætter med en tak.
Mange tak for dig <br> Jeg har samlet gennem årene <br> Men da jeg ikke har givet dig nogen <br> De venter alle på forsinkelse <br> Masser af taknemmelighedshandlinger. <br> Og taknemmelighed er forsinket <br> Lad mig starte med et kys <br> Og det fortsætter med en tak.
 • Tak fordi du nåede ud
  Til dybden af min sjæl
  Får mig til at gå
  Det monotone vrøvl i mit liv
  Tak fordi du returnerede det til mig
  Al min mistede entusiasme og iver
  At imødegå enhver udfordring
  Og administrer enhver test
  For at minde mig om mig selv
  Styrker jeg glemte
  Min kære mand
  Alt hvad jeg kan sige er, mange tak.
Tak fordi du nåede ud <br> Til dybden af min sjæl <br> Får mig til at gå <br> Det monotone vrøvl i mit liv <br> Tak fordi du returnerede det til mig <br> Al min mistede entusiasme og iver <br> At imødegå enhver udfordring <br> Og administrer enhver test <br> For at minde mig om mig selv <br> Styrker jeg glemte <br> Min kære mand <br> Alt hvad jeg kan sige er, mange tak.
 • Årsagen til, at jeg er
  en perfekt kone
  Grunden til, at vi har
  Et perfekt liv
  Grunden til, at vores familie
  Han er den lykkeligste
  Grunden til, at vores rejse
  Det har været det smukkeste
  Det er fordi jeg har
  En perfekt mand som dig
  Hvem fordobler os som en ven?
  Og også en romantisk elsker
  Tak
 • Når jeg mister alt håb
  Du kompenserer for det
  Samler stykker af mit hjerte
  Lidt efter lidt
  Når jeg beslutter mig for at give op
  Du beder mig om at holde lidt længere
  Forsikre mig om, at min tålmodighed
  Det åbner en ny dør
  Når jeg tror, det hele er overstået
  Du kommer mig til undsætning
  Skat, hvad kan jeg ellers sige?
  Men tak af hele mit hjerte.
 • Kald det hormonelle ændringer
  Kald det tilfældige humorvinger
  Kald det midtlivskrise
  Du har set mig igennem de skøreste ting
  Kald det menopausal fase
  Kald det, at hun bliver skør syndrom
  Du gjorde alt, hvad du kunne
  For at redde vores ødelagte hus
  Tak fordi du hjalp mig
  De værste stadier i mit liv.
  Jeg er stolt over at have dig som min mand.
  Og kald mig din kone
Kald det hormonelle ændringer <br> Kald det tilfældige humorvinger <br> Kald det midtlivskrise <br> Du har set mig igennem de skøreste ting <br> Kald det menopausal fase <br> Kald det, at hun bliver skør syndrom <br> Du gjorde alt, hvad du kunne <br> For at redde vores ødelagte hus <br> Tak fordi du hjalp mig <br> De værste stadier i mit liv. <br> Jeg er stolt over at have dig som min mand. <br> Og kald mig din kone

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til tante (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takdigte til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top