Hjem » Digte » Undskyld digte til far

Undskyld digte til far

Undskyld digte til far: Der kommer et tidspunkt i hvert barns liv, hvor der er en overvældende følelse af fortrydelse.

Denne anger kan være for den måde, de opførte sig på med deres forældre, deres umodne opførsel som teenagere eller for enhver anden fejl, de begik undervejs. Denne forståelse er det tidspunkt, hvor en søn eller datter længes efter fars tilgivelse. Hvis du kan identificere dig med dette, skal du undskylde til din far med en dejlig undskyldningsnote, der smelter hans hjerte.

Skriv et sødt rim på et kort, og giv din far et langt kram, mens du undskylder for ikke at være det barn, han fortjener. Udskyd ikke tingene, fordi der ikke er noget mere, en forælder kunne ønske sig, at deres børn ville sætte pris på alle de ofre, de har gjort undervejs.

Her er nogle sørgelige digte til far

 • De usynlige nedskæringer
  At folk ikke kan se
  Den bankende smerte
  Og det gør enormt ondt
  Usynlige sår og nedskæringer
  Hvad har mine handlinger gjort
  Nedskæringerne af smerte, der
  Det tager et stykke tid at falme
  At have givet dig dette
  Smertefuld sygdom
  Kære far, jeg er
  Jeg er meget ked af det
De usynlige nedskæringer <br> At folk ikke kan se <br> Den bankende smerte <br> Og det gør enormt ondt <br> Usynlige sår og nedskæringer <br> Hvad har mine handlinger gjort <br> Nedskæringerne af smerte, der <br> Det tager et stykke tid at falme <br> At have givet dig dette <br> Smertefuld sygdom <br> Kære far, jeg er <br> Jeg er meget ked af det”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg distancerede mig smertefuldt
  På den vej, du viste mig
  Så kom et let slag.
  Hvad forvirrede mig pludselig
  Det fik mig til at gå en anden vej
  Det er den, du foreslog
  I sidste ende hvad gjorde mig trist
  Knust og besejret
  Det fik mig til at forstå
  Tænk og reflekter
  Hvis jeg havde lyttet til dig
  Livet ville have været perfekt
  Undskyld far
Jeg distancerede mig smertefuldt <br> På den vej, du viste mig <br> Så kom et let slag. <br> Hvad forvirrede mig pludselig <br> Det fik mig til at gå en anden vej <br> Det er den, du foreslog <br> I sidste ende hvad gjorde mig trist <br> Knust og besejret <br> Det fik mig til at forstå <br> Tænk og reflekter <br> Hvis jeg havde lyttet til dig <br> Livet ville have været perfekt <br> Undskyld far”/></figure>
   <ul> <li> Intet andet barn i denne verden. <br> Han har et liv, så smukt. <br> Intet andet barn i denne verden <br> Det har vejledning, meget nyttig. <br> Ligesom den, de gav mig <br> For min kære far <br> Manden jeg værdsætter <br> Som ingen anden <br> Men selv da valgte jeg <br> At ignorere dine følelser <br> Uden at tænke over, hvordan det ville være <br> Det påvirker vores forhold <br> For det undskylder jeg <br> Med et hoved vippet i kval <br> Din tilgivelse lige nu <br> Det er alt, hvad jeg vil <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Intet andet barn i denne verden. <br> Han har et liv, så smukt. <br> Intet andet barn i denne verden <br> Det har vejledning, meget nyttig. <br> Ligesom den, de gav mig <br> For min kære far <br> Manden jeg værdsætter <br> Som ingen anden <br> Men selv da valgte jeg <br> At ignorere dine følelser <br> Uden at tænke over, hvordan det ville være <br> Det påvirker vores forhold <br> For det undskylder jeg <br> Med et hoved vippet i kval <br> Din tilgivelse lige nu <br> Det er alt, hvad jeg vil <br> Undskyld”/></figure>
  <script async src=
 • Kære far…
  Jeg er ked af at være
  Respektløs
  Jeg er ked af at være
  så uagtsom
  Jeg er ked af at være
  så ufleksibel
  Jeg er ked af at være
  Så uforskammet
  Jeg er ked af at være
  Så dristig
  Jeg er ked af at være
  Så uhøfligt
  Jeg er ked af at være
  Ufleksibel
  Undskyld, at jeg ikke gjorde
  Dit specielle liv
Kære far... <br> Jeg er ked af at være <br> Respektløs <br> Jeg er ked af at være <br> så uagtsom <br> Jeg er ked af at være <br> så ufleksibel <br> Jeg er ked af at være <br> Så uforskammet <br> Jeg er ked af at være <br> Så dristig <br> Jeg er ked af at være <br> Så uhøfligt <br> Jeg er ked af at være <br> Ufleksibel <br> Undskyld, at jeg ikke gjorde <br> Dit specielle liv”/></figure>
   <ul> <li> Grafen for min ungdom <br> Det kan have været afslappet <br> Min ungdom kan have været <br> Så kaotisk som en snestorm <br> De bedste år i mit liv. <br> Måske kastede han mig ned i afløbet <br> Al denne tid kan jeg have <br> Jeg gjorde dig skør <br> Men nu hvor jeg er kommet mig <br> Min følelse af rigtigt og forkert <br> Jeg lover altid at gøre dig <br> Glad og aldrig trist <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Grafen for min ungdom <br> Det kan have været afslappet <br> Min ungdom kan have været <br> Så kaotisk som en snestorm <br> De bedste år i mit liv. <br> Måske kastede han mig ned i afløbet <br> Al denne tid kan jeg have <br> Jeg gjorde dig skør <br> Men nu hvor jeg er kommet mig <br> Min følelse af rigtigt og forkert <br> Jeg lover altid at gøre dig <br> Glad og aldrig trist <br> Undskyld”/></figure>
   <h3 class= Jeg er ked af digte til far
 • Du kunne have skældt mig ud
  Venstre, højre og centrum
  Du kunne have straffet mig
  Eller ikke at have generet mig
  Du kunne have fortalt mig
  At snige sig væk
  Du kunne nemt have gjort
  Sjovt fra min side med hån
  Men du gjorde ikke noget af det her
  Og han elskede mig i stedet
  Efter at have givet mig nogle råd
  Han lagde mig i seng
  Undskyld kære far
  For at give dig problemer
  Jeg lover aldrig at gøre det
  Ting, der er uacceptable
Du kunne have skældt mig ud <br> Venstre, højre og centrum <br> Du kunne have straffet mig <br> Eller ikke at have generet mig <br> Du kunne have fortalt mig <br> At snige sig væk <br> Du kunne nemt have gjort <br> Sjovt fra min side med hån <br> Men du gjorde ikke noget af det her <br> Og han elskede mig i stedet <br> Efter at have givet mig nogle råd <br> Han lagde mig i seng <br> Undskyld kære far <br> For at give dig problemer <br> Jeg lover aldrig at gøre det <br> Ting, der er uacceptable”/></figure>
   <ul> <li> Jeg elsker dig far <br> Jeg altid <br> Men af den perfekte søn <br> Jeg udfylder ikke kontoen <br> Jeg respekterer dig far <br> Som jeg altid gør <br> Selvom jeg ikke er værdig <br> At blive elsket af dig <br> At være en bedre søn <br> Jeg vil gøre mit bedste <br> Jeg vil aldrig gøre det igen med dig <br> Påføre smerte eller skade <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Jeg elsker dig far <br> Jeg altid <br> Men af den perfekte søn <br> Jeg udfylder ikke kontoen <br> Jeg respekterer dig far <br> Som jeg altid gør <br> Selvom jeg ikke er værdig <br> At blive elsket af dig <br> At være en bedre søn <br> Jeg vil gøre mit bedste <br> Jeg vil aldrig gøre det igen med dig <br> Påføre smerte eller skade <br> Undskyld”/></figure>
   <ul> <li> Du gav mig mange muligheder <br> Du gav mig stemmefrihed <br> Du gav mig mad og husly <br> Du gjorde alt hvad du kunne for at gøre mig bedre <br> Du sørgede for, at de aldrig sårede mig <br> Du holdt mig væk fra verdens snavs. <br> Du opfordrer mig til at leve livet på min måde. <br> Du greb aldrig ind med din mening. <br> Til gengæld for al den frihed <br> Jeg gav dig smerte og elendighed <br> Undskyld far </li> </ul> 
<figure class=Du gav mig mange muligheder <br> Du gav mig stemmefrihed <br> Du gav mig mad og husly <br> Du gjorde alt hvad du kunne for at gøre mig bedre <br> Du sørgede for, at de aldrig sårede mig <br> Du holdt mig væk fra verdens snavs. <br> Du opfordrer mig til at leve livet på min måde. <br> Du greb aldrig ind med din mening. <br> Til gengæld for al den frihed <br> Jeg gav dig smerte og elendighed <br> Undskyld far”/></figure>
   <ul> <li> Livets stof <br> Det er ikke altid blødt og silkeagtigt. <br> Men med mine narrestreger <br> Jeg gjorde det endnu sværere for dig, far. <br> Den gåtur, der kaldes livet. <br> Det er ikke altid enkelt og problemfrit. <br> Men med mine handlinger <br> Jeg gjorde det kurvet og vanvittigt. <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Livets stof <br> Det er ikke altid blødt og silkeagtigt. <br> Men med mine narrestreger <br> Jeg gjorde det endnu sværere for dig, far. <br> Den gåtur, der kaldes livet. <br> Det er ikke altid enkelt og problemfrit. <br> Men med mine handlinger <br> Jeg gjorde det kurvet og vanvittigt. <br> Undskyld”/></figure>
   <ul> <li> Jeg forårsagede dig nød <br> Men jeg ville aldrig bryde det <br> Okay, din tillid. <br> Men jeg lover at helbrede ham lidt efter lidt. <br> Jeg brød din tillid <br> Mit mål var aldrig at forråde <br> Jeg holdt min afstand <br> Men jeg har aldrig ønsket at forstrebe <br> Min mission var ikke at skade <br> Eller bedrage og bedrage <br> Undskyld far <br> Jeg har aldrig ønsket at skabe en kamp </li> </ul> 
<figure class=Jeg forårsagede dig nød <br> Men jeg ville aldrig bryde det <br> Okay, din tillid. <br> Men jeg lover at helbrede ham lidt efter lidt. <br> Jeg brød din tillid <br> Mit mål var aldrig at forråde <br> Jeg holdt min afstand <br> Men jeg har aldrig ønsket at forstrebe <br> Min mission var ikke at skade <br> Eller bedrage og bedrage <br> Undskyld far <br> Jeg har aldrig ønsket at skabe en kamp”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Und skyld digte til venner

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger fra Jeg er ked af far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top