Hjem » Digte » Jeg savner dig digte til kone: Jeg savner dig digte til hende

Jeg savner dig digte til kone: Jeg savner dig digte til hende

Jeg savner digte til koner: Det er en sjov fejltagelse at tro, at mænd ikke savner deres koner, når de er adskilt. Børn kan have svært ved at udtrykke sig, men det bør ikke forveksles med at være ufølsomme over for deres orange strømper.

Hvis du kan identificere dig med dette og savne din kone, når hun er på arbejde eller rejser på forretningsrejse, skriv et kort digt for at sige, hvor meget du savner hende. Send dine søde citater på Facebook og Pinterest, send dem i tekstbeskeder og e-mails.

Husk, at det at udtrykke din kærlighed til din kone ikke får dig til at virke mindre hård eller sexistisk. Faktisk vil det at vise dit hjerte til din kone give dig masser af point i form af romantiske knus, kys og mere, når hun er tilbage i dine arme.

Her er nogle digte til hustruen til Jeg savner dig

 • Den eneste grund
  Hvorfor bliver jeg aldrig ked af det?
  Selv når jeg savner dig
  På en måde, der er virkelig dårlig
  Det er fordi jeg ved
  Fra den dybeste del af interiøret
  Det selv når du er langt væk
  Din kærlighed er altid ved min side.
  Jeg savner dig
 • Mænd dækker over ved at optræde
  Alle stærke og sexistiske.
  De savner deres hustruer
  Det er bare det, at de ikke dukker op
  Men jeg har ingen betænkeligheder
  Indrøm og tilstå
  Hvad uden min kone
  Mit liv er værdiløst
  Jeg savner dig
Mænd dækker over ved at optræde <br> Alle stærke og sexistiske. <br> De savner deres hustruer <br> Det er bare det, at de ikke dukker op <br> Men jeg har ingen betænkeligheder <br> Indrøm og tilstå <br> Hvad uden min kone <br> Mit liv er værdiløst <br> Jeg savner dig
 • Som når en mus savner sin ost.
  Som når en hund savner sin knogle.
  Jeg føler mig også modløs
  Når jeg er alene
  Som om en kat savner sin mælk.
  Som et egern undslipper en møtrik.
  Uden dig min kære kone
  Livet føles som en forfærdelig rutine
  Jeg savner dig
Som når en mus savner sin ost. <br> Som når en hund savner sin knogle. <br> Jeg føler mig også modløs <br> Når jeg er alene <br> Som om en kat savner sin mælk. <br> Som et egern undslipper en møtrik. <br> Uden dig min kære kone <br> Livet føles som en forfærdelig rutine <br> Jeg savner dig
 • Når du er ude
  Jeg kan ikke se hverken natten eller dagen
  Når du er væk
  Jeg er fuldstændig hjælpeløs
  Når du er ude af byen
  Jeg føler mig deprimeret og deprimeret
  Når du ikke er i sengen
  Jeg føler mig død og død
  Jeg savner dig så meget skat
  Kom snart tilbage med mig
Når du er ude <br> Jeg kan ikke se hverken natten eller dagen <br> Når du er væk <br> Jeg er fuldstændig hjælpeløs <br> Når du er ude af byen <br> Jeg føler mig deprimeret og deprimeret <br> Når du ikke er i sengen <br> Jeg føler mig død og død <br> Jeg savner dig så meget skat <br> Kom snart tilbage med mig
 • Du skal følge
  Hvad jeg har lagt ud på Facebook
  Smerter og smerter er faktisk
  Meget mere end det ser ud til
  Du må have læst
  Mine tweets, der stinker af ensomhed
  Selv en lille smule af dit fravær
  Livet er som et langt mellemspil.
  Du skal tjekke
  Mine fotos på Instagram
  De viser, hvor alene jeg er
  Og hvordan livet er en farce
  Så kom snart tilbage.
  Din mand har brug for dig meget
  Jeg kan ikke leve uden dig mere
  Jeg savner dig min kære kone
Du skal følge <br> Hvad jeg har lagt ud på Facebook <br> Smerter og smerter er faktisk <br> Meget mere end det ser ud til <br> Du må have læst <br> Mine tweets, der stinker af ensomhed <br> Selv en lille smule af dit fravær <br> Livet er som et langt mellemspil. <br> Du skal tjekke <br> Mine fotos på Instagram <br> De viser, hvor alene jeg er <br> Og hvordan livet er en farce <br> Så kom snart tilbage. <br> Din mand har brug for dig meget <br> Jeg kan ikke leve uden dig mere <br> Jeg savner dig min kære kone
 • Hvorfor skal du gå?
  Væk fra mig hver morgen
  Hvorfor skal jeg arbejde?
  Hele vejen til natten
  Jeg ville ønske jeg kunne tilbringe hele dagen
  På sofaen med dig og ser tv.
  Hvis vi bare kunne være komfortable
  Med dine arme omkring mig
  Jeg savner dig

Jeg savner digte til kone

 • Det betyder ikke noget, om du er væk
  I et minut, en time eller en dag
  Når du ikke er i nærheden
  Jeg kan ikke holde stress væk
  Selv hvis du er ude af mit syne
  I en brøkdel af et sekund eller mindre
  Det bliver en god nok grund
  At invitere ulykke
  dine knus og dine kys
  Jeg savner og længes som en skør
  Jeg vil bare have dig til at gøre det
  Kom tilbage til mine arme skat
Det betyder ikke noget, om du er væk <br> I et minut, en time eller en dag <br> Når du ikke er i nærheden <br> Jeg kan ikke holde stress væk <br> Selv hvis du er ude af mit syne <br> I en brøkdel af et sekund eller mindre <br> Det bliver en god nok grund <br> At invitere ulykke <br> dine knus og dine kys <br> Jeg savner og længes som en skør <br> Jeg vil bare have dig til at gøre det <br> Kom tilbage til mine arme skat
 • Du ved, at jeg savner dig
  Jeg ved, du savner mig
  Men der er intet
  Vi kan gøre det baby
  Snart, meget snart igen.
  Vi vil forene os
  Vent indtil da
  Alt kommer til at være i orden
  Jeg savner dig
Du ved, at jeg savner dig <br> Jeg ved, du savner mig <br> Men der er intet <br> Vi kan gøre det baby <br> Snart, meget snart igen. <br> Vi vil forene os <br> Vent indtil da <br> Alt kommer til at være i orden <br> Jeg savner dig
 • Jeg vidste det ikke
  Den sande værdi
  Fra dine kys til
  Var der mangel
  Dit fravær har gjort mig til
  Forstå din værdi
  Det hele falder fra hinanden
  Fordi jeg savner dig
  Du er ikke her.
  Det fik mig til at indse
  At være væk fra dig
  Bring tårer i mine øjne
Jeg vidste det ikke <br> Den sande værdi <br> Fra dine kys til <br> Var der mangel <br> Dit fravær har gjort mig til <br> Forstå din værdi <br> Det hele falder fra hinanden <br> Fordi jeg savner dig <br> Du er ikke her. <br> Det fik mig til at indse <br> At være væk fra dig <br> Bring tårer i mine øjne
 • Til min kære kone…
  Hvad skal man spise til frokost
  Hvad skal man gøre efter middagen?
  Siden hvornår man skal hente børnene
  Til et langt og ensomt brusebad
  Hvad skal man lave i weekenden
  At spekulere på, hvordan man underholder gæster.
  Hvad skal man se på tv
  Til hvordan man slapper af og slapper af
  For hver ting i livet
  Jeg har brug for din virksomhed
  Uden dig er jeg så uvidende
  Så øde og ensomme
  Jeg savner dig

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til forlovede

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger fra Jeg savner dig til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top