Hjem » Beskeder » Undskyld beskeder til min mand: undskyldningscitater til ham

Undskyld beskeder til min mand: undskyldningscitater til ham

Undskyld beskeder til min mand: Fra romantiske citater, søde tekster, flirtende opdateringer på Facebook og de sødeste pins på Pinterest, der er mange måder, du kan undskylde ham på.

Du kan endda gå overbord ved at skrive en note på et lykønskningskort og fortælle ham, hvor meget du elsker ham. At bede om tilgivelse handler om at vise, at du er villig til at gøre alt for at få dem til at tage dig tilbage i deres arme.

Uanset om du vil undskylde for at have kæmpet, skændt, skældt ud, ikke respektere ham, lyve for ham eller tage ham for givet, fortsæt med at genere ham med en efter den anden oprigtig undskyldning, indtil du sætter et smil på hans vrede ansigt.

Forhold vil helt sikkert gennemgå op- og nedture. Hvis din har ramt bunden, skal du ikke blive skuffet. Forhåbentlig er et par undskyldninger, et par kys og et par knus alt, hvad der er nødvendigt for at finde ud af tingene.

Her er nogle beskeder fra Jeg er ked af min mand

 • Jeg ved, at jeg ikke kan gøre noget for at ændre det, jeg gjorde tidligere, men jeg lover, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give os begge en bedre fremtid. Undskyld.
 • Alt, hvad jeg vil have fra dig, er dine knus og kys. Det er ikke meget at bede om, trods alt er jeg din kone. Alt, hvad jeg beder om i dag, er en lille smule tilgivelse. Er det for meget at bede om? Jeg er trods alt din prinsesse. Undskyld.
 • Vi har kæmpet og argumenteret. Vi har haft mange bitre fejder. Men hvad der er vigtigere er, at vi er steget over… trods alt er vores kærlighed evig og vidunderlig. Undskyld.
 • Jeg vil formatere harddisken i vores liv for at slippe af med alle vira og fejl. Så installerer jeg det nyeste operativsystem, Marriage 10.1, som har de nyeste anti-irritationsfunktioner. kys og krammer
 • Undskyld at tro, at jeg altid havde ret. Undskyld, at jeg ikke overvejede din idé. Undskyld for altid at bruge min magt… og tak fordi du elsker mig på trods af det. Jeg elsker dig.
Undskyld at tro, at jeg altid havde ret. Undskyld, at jeg ikke overvejede din idé. Undskyld for altid at bruge min magt... og tak fordi du elsker mig på trods af det. Jeg elsker dig.
 • Undskyld betyder ikke noget, når jeg siger det til verden. Men det betyder så meget, når jeg fortæller dig… Undskyld.
 • Undskyld for at skade dig og få dig til at føle dig dårlig. Jeg sværger, at jeg ikke ønsker at være mere end trivselsfaktoren i dit liv. Jeg elsker dig.
 • Ansvar følger med rettigheder. Og da du har givet mig ansvaret for at handle mere forsigtigt næste gang, har jeg ret til at kræve din tilgivelse denne gang. Undskyld skat.
 • Tro mig skat, mine løgne sårede mig mere end dig. På trods af vores kampe elsker jeg dig ikke mindre end før… og det håber jeg, du også gør. Undskyld.
 • De fejl, jeg har begået, har lært mig en masse lektioner i livet. Det vigtigste var at indse, at jeg var heldig at være din kone. Jeg elsker dig.
De fejl, jeg har begået, har lært mig en masse lektioner i livet. Det vigtigste var at indse, at jeg var heldig at være din kone. Jeg elsker dig.
 • Jeg skammer mig så over at have vist min værste side af det bedste, der nogensinde er sket med mig. Undskyld.
 • Jeg ville aldrig skuffe dig, jeg ville aldrig se dig rynke panden. Undskyld, jeg sårede dig og forårsagede dig smerte. Jeg lover, jeg vil aldrig gøre det igen. kys og knus
 • Fakta om vores gifte liv: Jeg mener altid alt, hvad jeg siger til dig, når jeg er i godt humør. Men jeg siger aldrig noget, jeg siger til dig i dårligt humør. Tilgiv mig.
 • Jeg er årsagen til al den svære hovedpine, du havde i dag. Jeg lover at være din aspirin og holde al smerten væk. Undskyld.
 • Jeg lod dig altid gå, når du undskyldte efter at have efterladt dit beskidte håndklæde på sengen. Nu er det din tur til at gengælde tjenesten ved at befri mig fra skyld for at have efterladt dig med mine beskidte løgne. Undskyld kærlighed.
Jeg lod dig altid gå, når du undskyldte efter at have efterladt dit beskidte håndklæde på sengen. Nu er det din tur til at gengælde tjenesten ved at befri mig fra skyld for at have efterladt dig med mine beskidte løgne. Undskyld kærlighed.
 • Du gav mig din tillid, og til gengæld fortalte jeg dig små løgne. Jeg drukner i fortrydelse, da tårer strømmer fra mine øjne. Undskyld.
 • Jeg fortryder ikke, at jeg kæmpede med dig, forhold har deres op- og nedture. Men jeg er ked af, at jeg kæmpede med dig af de forkerte grunde. Tilgiv mig skat.
 • Intet kan slette de løgne, jeg har fortalt. Men jeg håber, at det at se mig lide og blive kvalt af beklagelse vil få dig til at indse, hvor ked af det er. Jeg elsker dig.
 • Jeg ved, at jeg begik en fejl, men jeg tror ikke på at komme med overdrevne påstande eller falske løfter. Jeg vil kompensere for det, dag for dag, med masser af søde kys og knus. Kys og kram
 • Jeg ville ønske, at der var en fortrydelsesknap i livet, så jeg kunne trykke på den og vende den fejl, jeg lavede. Men da der ikke er det, lover jeg aldrig at begå de samme fejl igen. Undskyld, at jeg sårer dig skat.
Jeg ville ønske, at der var en fortrydelsesknap i livet, så jeg kunne trykke på den og vende den fejl, jeg lavede. Men da der ikke er det, lover jeg aldrig at begå de samme fejl igen. Undskyld, at jeg sårer dig skat.

Undskyld beskeder til min mand

 • Jeg ville aldrig virke egoistisk. Sandheden er, at min lykke er i din. Kys og knus
 • Bedrag dig, lyv for dig og forråde din kærlighed… Jeg vil hellere dø end at gøre nogen af disse ting. Skat, vær sød ikke at stresse over vores små misforståelser. Intet i hele universet er stærkt nok til at ryste grundlaget for vores bånd. Undskyld.
 • Jeg lod også min jalousi tage fat i min opførsel. Men kan jeg ikke hjælpe det, fordi jeg har en så attraktiv mand som dig? Kys og kram
 • Jeg vil blive en vedligeholdelseskvinde for at ordne alle lækager og reparere alle revner i vores forhold mellem mand og kone, indtil det fungerer så glat som før. Undskyld for alt kære.
 • Fejl og fiaskoer formodes at styrke relationer. Jeg håber, at mine fejl har gjort vores ægteskab stærkere og bedre end nogensinde. Undskyld.
Fejl og fiaskoer formodes at styrke relationer. Jeg håber, at mine fejl har gjort vores ægteskab stærkere og bedre end nogensinde. Undskyld.
 • Jeg svigtede dig, jeg fik dig til at rynke panden. Jeg stjal din lykke, jeg fortjener ikke tilgivelse. Men jeg vil have dig til at se dybden i min undskyldning. Bare lyt til mit hjerte, det er blevet knust. Ødelagt, men det slår stadig for dig… Håber, at din også vil slå for det. Undskyld.
 • At give tilgivelse er svært, men jeg ved, at min mand er den type mand, der kan udføre de sværeste opgaver. Tilgiv mig. kys og knus
 • Tilgiv mig hurtigt, ellers fortsætter vi med at kæmpe, og et andet par vil hævde titlen som ‘Det lykkeligste par i verden’. Undskyld skat.
 • Betragt min fejl som en lille bump i den smukke motorvej i vores ægteskabsliv. Jeg lover at ordne det, så vi kan sejle igen. Undskyld.
 • Ville du ikke være jaloux, hvis du havde den dyreste bil i verden, og en anden tog den med på en tur hver dag? Sådan har jeg det, når jeg har den mest attraktive mand i verden, og alle hans smukke kolleger tilbringer hele dagen med ham på kontoret. Undskyld at være så besiddende, men jeg elsker dig.
 • Jeg kunne have været en bedre kone. Det kunne have givet dig et bedre liv. Men selv nu er det ikke for sent… Jeg lover at give dig en smuk destination.
 • Undskyldninger er bedre at føle end at sige… så jeg vil have dig til at lægge din hånd på mit hjerte, mens jeg hviler mit hoved på dine skuldre, så du kan føle, hvor ked af det virkelig er. Jeg elsker dig.
 • Mine fejl forårsagede mig smerte, men jeg vil ordne alt med min UNDSKYLDNING. Undskyld.
 • Gnister kunne flyve i dette rum lige nu, hvis en attraktiv og charmerende mand som dig tilgiver en smuk kvinde som mig. kys og knus
 • Vores kamp i går aftes var en LÆRINGSOPLEVELSE. Jeg lærer af de fejl, jeg har begået, og jeg oplever fortrydelse for de ting, jeg sagde. Undskyld.
Vores kamp i går aftes var en LÆRINGSOPLEVELSE. Jeg lærer af de fejl, jeg har begået, og jeg oplever fortrydelse for de ting, jeg sagde. Undskyld.
 • Mine fejl har tørret vores kærlighed ud, men jeg lover at kompensere for det med kys. Undskyld.
 • Jeg beklager, at jeg er så jaloux og besiddende, men det er svært at kontrollere mine følelser, fordi min mand er den smukkeste mand i verden. Jeg elsker dig.
 • Jeg vil ikke have, at du tilgiver mig, bare fordi jeg undskylder dig. Jeg vil have dig til at tilgive mig, fordi du virkelig tror, jeg er i stand til at stoppe med at være en irriterende kone. Undskyld.
 • Jeg var så IMPULSIV, at min irriterende opførsel blev frastødende. Undskyld.
 • Jeg lovede aldrig at lade noget stå mellem os to… ikke engang mine egne fejl. Så jeg vil ordne hver lille ting, der er brudt i vores ægteskab, uanset hvor lang tid det tager. Undskyld.
Jeg lovede aldrig at lade noget stå mellem os to... ikke engang mine egne fejl. Så jeg vil ordne hver lille ting, der er brudt i vores ægteskab, uanset hvor lang tid det tager. Undskyld.

Flere sætninger som denne

Mangler beskeder til kone: Fremmede citater til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af tilgivelsesbeskeder til mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top