Hjem » Beskeder » Tak mor: Beskeder og sætninger

Tak mor: Beskeder og sætninger

Takbeskeder til mor: For de fleste mødre, sønner og døtre er mors dag en en-dags begivenhed, hvorefter al kærlighed forsvinder, når livets daglige monotoni tager kontrol. Lad ikke dette ske med dit søde bånd med din mor. Vælg en tilfældig dag og overrask hende med en dejlig note.

Uanset om det er med rørende citater, der gør hende glad indefra eller med sjove citater, der får hende til at smile, sig tak og vis taknemmelighed for alle de ofre, hun har gjort for dig. I modsætning til mors dag er der ingen grund til at se glamourøs ud med elegante lykønskningskort.

Enkle ting som tekstbeskeder, Facebook-indlæg, pins på Pinterest eller endda korte tweets er alt hvad du behøver for at gøre din dag lysere. For alt, hvad hun har gjort for dig, er små ting som dette det mindste, du kan gøre for at begynde at give tilbage.

Her er nogle taknemeddelelser til mor

 • Mor, når jeg bliver ældre, indser jeg, at jeg kæmpede meget med dig. Selv når, alt hvad du ønskede var, at jeg skulle vinde kampen med dæmonerne inde i mit hoved. Jeg elsker dig.
 • Mor, i alle disse år blev jeg ved med at spørge, og du blev ved med at give. Nu tror jeg, det er tid til at begynde at give tilbage, og det hele starter med to enkle ord: tak.
 • Alt dette mens jeg klagede over at have ingenting, når jeg i en mor som dig havde alt, hvad jeg kunne bede om. Tak mor.
 • Den bedste mor i verden er en bog, der skal skrives af dens mest kvalificerede forfatter: DIG. Tak for alt mor.
 • Hvis alle hære i verden blev kommanderet af mødre som dig, ville alle blive trænet til at decimere fjendens had med yndige smil og varme knus. Tak for alt mor.
Hvis alle hære i verden blev kommanderet af mødre som dig, ville alle blive trænet til at decimere fjendens had med yndige smil og varme knus. Tak for alt mor.
 • Mor, jeg lover at leve et liv, der giver retfærdighed til alle de ofre, du har gjort.
 • Metaforisk er du den programmør, der oprindeligt kodede og konstant forbedrede operativsystemet i mit liv. Tak mor.
 • Du opgav de vigtigste ting i dit liv, så jeg kunne påtage mig de vigtigste ting i mit. Mor, tak for alle de ofre, du har gjort.
 • Bedste venner kommer og går, kærester og veninder elsker hinanden og går videre, chefer ansætter og fyrer, men den eneste person, der er til stede i alt dette, er moren. Tak fordi du altid er der for mig.
 • Den eneste person, der har været ved min side gennem alle storme og dårlige vejr i mit liv, er ingen ringere end min utrolige mor. Tak mor.
Den eneste person, der har været ved min side gennem alle storme og dårlige vejr i mit liv, er ingen ringere end min utrolige mor. Tak mor.
 • En dag vil du indse, at din mor var den bedste ven, du aldrig vidste, du havde. For mig er den dag kommet. Tak mor.
 • Der er ingen kraft, der er stærk nok til at stoppe mig, så længe min mor skubber mig. Tak mor.
 • Jeg ser ikke vores forhold som noget biologisk. For mig er dine varme omfavnelser intet mindre end magiske. Gennem livets svære øjeblikke har du fået mig til at føle mig tryg. Mor, jeg er sikker på, at du har været intet mindre end en engel.
 • Mors dag kan komme og gå, men min kærlighed til dig vil altid vise sig. Jeg har ikke brug for en mindelejlighed for at huske mig, for at takke min kære mor.
 • Livet har ikke altid været retfærdigt, nogle gange har det været rigtig dårligt. Jeg faldt undervejs, jeg havde skader, der ikke kunne ses. Men på trods af alt forlod min mor aldrig min side. Hans kærlighed er grunden til, at mine tårer endelig tørrede op. Tak mor.
Livet har ikke altid været retfærdigt, nogle gange har det været rigtig dårligt. Jeg faldt undervejs, jeg havde skader, der ikke kunne ses. Men på trods af alt forlod min mor aldrig min side. Hans kærlighed er grunden til, at mine tårer endelig tørrede op. Tak mor.
 • Mor, det tog mig for lang tid at indse, at mens alle andre havde travlt med at finde fejl i mig, havde du travlt med at prøve at rette dem. Tak for alt
 • Fra gruppepres til mobning og fra succes til fiasko kan min mor hjælpe mig med næsten alt. Tak mor.
 • Tak er de to ord, jeg vil bruge til at vise taknemmelighed for de to ord, du har givet mig: Perfekt liv. Tak mor.
 • For dig vil jeg erstatte min Holas med Tak. Fordi det er den eneste måde, jeg kan vise nok taknemmelighed for alle de ting, du gør. Tak mor.
 • Hver gang jeg er i problemer, spørger jeg mit hjerte ‘Hvad skal jeg gøre? ‘Hver gang svarer han “Gør, hvad din mor ville fortælle dig”. Mor, tak fordi du er mit vejledende lys.

Tak mor: Beskeder og sætninger

 • Mor, hvis jeg havde lyttet til dit råd, ville jeg være på et bedre sted i dag. Nu lover jeg at leve et liv, der vil fjerne den fortrydelse. Tak fordi du holdt ud med mig i alle disse år.
 • Fra den dag, jeg var et lille barn, til den dag, jeg blev en ansvarlig ung voksen, har du plejet mig uendeligt. Mor, jeg kan aldrig takke dig nok for alt, hvad du har gjort for at sikre, at mit liv fungerer perfekt. Tak skal du have.
 • Der kan aldrig være en kedelig dag, hvor jeg ikke kan muntre op med min mors kærlige smil. Tak for alt mor.
 • Dårlige karakterer, dårligt selskab og dårlige vaner: alt dette ville have ødelagt mit liv, hvis det ikke var for en superlim kaldet MOM, der holdt alt sammen. Tak mor.
 • Mødre som dig er bløde svampe, der absorberer deres børns tårer og presser smukke bobler af lykke og glæde ud. Tak for alt mor.
Mødre som dig er bløde svampe, der absorberer deres børns tårer og presser smukke bobler af lykke og glæde ud. Tak for alt mor.
 • Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte, jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Tak er et meget lille ord, for de ofre, du gør hver dag. Fra dine varme knus til dit betryggende smil, alt har gjort mit liv værd at leve.
 • Dysfunktionelle familier, ødelagte hjem og bitre ægteskaber ville være historie, hvis der var en mor som dig i hvert hus. Tak for alt mor.
 • Da du er en fantastisk mor og en fabelagtig ven, vil jeg fra nu af kalde dig fantastisk. Tak for alt mor.
 • Ingen skole, college eller universitet kan undervise i den visdom, som den bedste lærer i verden har givet mig: min mor. Tak mor.
 • Jeg har altid spekuleret på, hvordan det ville føles at modtage en rørende note fra min søn, der takker mig for at være en god mor. Mens jeg venter, vil jeg ikke få dig til at vente længere. Tak for alt mor.
Jeg har altid spekuleret på, hvordan det ville føles at modtage en rørende note fra min søn, der takker mig for at være en god mor. Mens jeg venter, vil jeg ikke få dig til at vente længere. Tak for alt mor.
 • På et tidspunkt, hvor lykke i livet måles i likes, retweets og delte handlinger, er der intet mere værdifuldt end støtten fra en mor, der virkelig bekymrer sig. Tak mor.
 • Alle ved, at jeg er din SØN. Men kun jeg ved, at du er min SOL, der belyser mit liv med dine knus og smil. Tak mor.
 • Hvis du ikke holder op med at være en fantastisk mor en dag i løbet af året, hvorfor skulle jeg takke dig bare på mors dag? Tak mor.
 • Ord som problem, straffe, skælde og straffe har aldrig været i min ordbog, fordi jeg har en stille mor som dig. Tak fordi du er super cool.
 • En mors kærlighed er mere øm end en fars, mere tolerant end en søsters, mere selvtilfreds end en brors. En mors kærlighed er simpelthen den bedste, bedre end resten.
En mors kærlighed er mere øm end en fars, mere tolerant end en søsters, mere selvtilfreds end en brors. En mors kærlighed er simpelthen den bedste, bedre end resten.
 • Den RENESTE og SANDESTE betydning af ordet UBETINGET kan kun findes i KÆRLIGHEDEN TIL EN MOR. Tak for alt mor.
 • Hver gang livet har kastet mig kurvekugler, har du hjulpet mig med at få dem ud af parken. Tak mor.
 • Da kalkun er til Thanksgiving og kaniner er til påske, er du for mig – UADSKILLELIG. Mor, tak fordi du altid er der.
 • Mommas dreng er den eneste ting, jeg ikke har noget imod at blive kaldt, selv når jeg er ældre, fordi jeg er stolt over at have en mor som dig.
 • Den sande betydning af ordene ægte kærlighed er ikke skrevet i en ordbog, men i en mors hjerte. Tak mor.
Den sande betydning af ordene ægte kærlighed er ikke skrevet i en ordbog, men i en mors hjerte. Tak mor.

Flere sætninger som denne

Få snart beskeder tilbage til venner: sætninger og ønsker

Vi håber, du kan lide disse samlinger af takbeskeder til mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top