Hjem » Beskeder » Jeg savner dig beskeder til kone: Fremmede citater til hende

Jeg savner dig beskeder til kone: Fremmede citater til hende

Savner dig beskeder til kone: søde citater, søde e-mails, sjove tekster, flirtende Facebook-indlæg, og yndige pins på Pinterest: gør hvad der kræves for at genopleve gnisterne af hvalpekærlighed, der fløj den dag, de begge blev forelsket i hinanden.

Forhold mellem mand og kone handler om at skabe et bånd, der går ud over små kampe og argumenter.

Gang på gang, lad din kone vide, hvor meget du savner hende, når hun er væk fra dig. Giv hende et improviseret besøg på arbejde under frokosten eller tag hende med til en overraskelsesmiddag.

Lad ikke livet synke ned i roen og rutinen i dine daglige rutiner. Lad dig ikke blive en anden unromantisk mand, der lader sin vagt falde, når du er gift. Fyld dit liv med knus og kys, ikke kedsomhed og monotoni.

Her er nogle beskeder fra Jeg savner dig til kone

 • Jeg planlagde at fortælle dig en masse ting, men i sidste ende var det eneste, jeg kunne forstå, at jeg savner dig.
 • Jeg ved ikke, hvad jeg skal skrive på Facebook, jeg ved ikke, hvad jeg skal tweete. Jeg savner personen, af samme grund til, at mit liv virker sødt. Kys og knus
 • Når du er på arbejde, savner børn deres mor, som er den bedste kok i verden, jeg savner min kærlighed, der ser på mig med det mest ondskabsfulde udseende. Kys og knus
 • At være væk fra dig har sat mig i hænderne på ensomhedens dæmon. Den eneste måde, jeg kan undslippe denne vrede på, er at blive reddet af en engel kaldet DIG. Jeg savner dig.
 • Økonomi siger, at et behov er forskelligt fra et ønske. Jeg siger, at begge er de samme, fordi jeg har brug for dig og elsker dig på samme tid. Jeg savner dig.
Økonomi siger, at et behov er forskelligt fra et ønske. Jeg siger, at begge er de samme, fordi jeg har brug for dig og elsker dig på samme tid. Jeg savner dig.
 • Jeg behøver ikke at være langt væk for at savne dig. Selv når jeg er sammen med dig, savner jeg de minder, vi har skabt før, og tænker på dem, der endnu ikke er være. kys og kram
 • Denne besked blev sendt fra din mands hjerte: han savner dig.
 • Jeg er bange for følelsen af at savne dig, fordi det minder mig om alle de mørke dage, jeg tilbragte på at være væk fra dig. kys og knus
 • Selvom jeg er i live, er mit hjerte holdt op med at slå. Selv når jeg trækker vejret, kvæles min krop. Selvom det stadig betyder noget for mig, kan jeg ikke udholde det længere, at du ikke er der. Jeg savner dig.
 • At savne dig er som at trække vejret: ufrivillig, kontinuerlig og grundlæggende for min overlevelse. Jeg savner dig.
At savne dig er som at trække vejret: ufrivillig, kontinuerlig og grundlæggende for min overlevelse. Jeg savner dig.
 • Nogle gange begynder jeg at savne dig bare fordi det minder mig om, hvordan det er at forelske. kys og knus
 • Børnene savner deres mor, jeg savner min skat, og hjemmet savner sin dronningbi. Kys og knus
 • Nogle gange ville jeg ønske, at vi var væk fra hinanden et stykke tid, så vi kunne have den søde følelse af at savne dig igen. kys og kram
 • Mit humør lige nu… er, hvordan internettet ville være uden Google. Jeg savner dig.
 • Uden at tænke talte jeg uendeligt. Uden at stoppe kæmpede jeg med dig skat. Uden at tænke, fornærmede jeg dig. Uden introspektion beskyldte jeg dig for at spille. Undskyld, jeg savner dig.
Uden at tænke talte jeg uendeligt. Uden at stoppe kæmpede jeg med dig skat. Uden at tænke, fornærmede jeg dig. Uden introspektion beskyldte jeg dig for at spille. Undskyld, jeg savner dig.
 • Bare fordi vi er sammen nu, betyder det ikke, at jeg savner dig. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne gå tilbage i tiden, hvor livet var simpelt og kærlighed var alt, hvad der betød noget. Kys og knus
 • Uden dig er mit biologiske ur blevet vanvittigt, fordi sekunder føles som minutter, minutter føles som timer og timer ligner dage. Jeg savner dig.
 • Som en hund uden knogler og en kat uden mælk rådner jeg uden min yndlingsgodbid… dine knus og dine smil. Jeg savner dig.
 • Jeg stræber efter at behandle dig som en dronning, der regerer over kloden, som den, der bærer silkesmykker og kjoler. Men mine handlinger fik dig til at føle dig som en fremmed, der ikke gjorde noget for mig, de ærekrænkede vores kærlighed, der er så ren og ren. Baby, tilgiv mig for at miste humøret og gøre dumme ting, uden din kærlighed kvæles jeg og dør. Jeg savner dig.
 • Jeg ville ønske, at jeg var allergisk over for min kones fravær for, at lægen ordinerede hendes konstante selskab for mig. Jeg savner dig.
Jeg ville ønske, at jeg var allergisk over for min kones fravær for, at lægen ordinerede hendes konstante selskab for mig. Jeg savner dig.

Savner dig beskeder til kone

 • Når du ikke er sammen med mig, går jeg glip af de bedste øjeblikke i mit liv. Jeg savner dig.
 • Uden dig føler jeg mig som en blomst, der visner uden sol, en sø, der tørrer op uden vand og et hjerte… haltende uden at slå. Jeg savner dig.
 • Jeg overdrev det, jeg krydsede grænsen. Jeg gav dig mange grunde til at klage. Baby, jeg er ked af, at jeg ikke har været mig selv for nylig. Kom tilbage og tilgiv min dumhed. Jeg savner dig.
 • Årsagen til min eksistens, formålet med mit liv. Centrum for mit væsen er dig, min kære kone. Jeg savner dig.
 • Jeg krammede min pude mere end dig i denne uge. Kom snart tilbage fra din forretningsrejse, ellers svækkes min sjæl.
Jeg krammede min pude mere end dig i denne uge. Kom snart tilbage fra din forretningsrejse, ellers svækkes min sjæl.
 • Hvis savnet dig gav mig styrke, ville jeg lige nu være Superman. kys og knus
 • At savne dig er som terapi: det genopfylder mit sind og krop med glade hormoner. Jeg savner dig.
 • At savne dig er som at blive diagnosticeret med en sygdom. Smerten er langsom, uudholdeligt smertefuld og konstant.
 • Jeg har et nyt job, efter at du gik på tur. Virksomhedens navn er Missing You, og jeg er dets administrerende direktør.
 • Jeg lover aldrig at efterlade mit beskidte tøj på soveværelsets gulv. Jeg lover aldrig at slukke fjernbetjeningen på fjernsynet. Jeg lover aldrig at bøve, når du er i nærheden. Jeg lover at hjælpe dig med at rydde op efter middagen. Men alle disse løfter har en pris: du kommer tidligt tilbage for at tilbringe mere tid sammen med mig. Jeg savner dig.
Jeg lover aldrig at efterlade mit beskidte tøj på soveværelsets gulv. Jeg lover aldrig at slukke fjernbetjeningen på fjernsynet. Jeg lover aldrig at bøve, når du er i nærheden. Jeg lover at hjælpe dig med at rydde op efter middagen. Men alle disse løfter har en pris: du kommer tidligt tilbage for at tilbringe mere tid sammen med mig. Jeg savner dig.
 • Mit liv er sunket ned i mørket, og jeg drukner i frustration. Jeg føler, at jeg er blevet skubbet dybt ned i havene. Red mig skat, red mig fra denne smerte. Jeg vil bare se dig i øjnene og kramme dig igen. Haha.
 • Dit fravær har ødelagt mit liv fuldstændigt. Alt virker tomt uden den kvinde, jeg kalder min kone. Jeg savner dig.
 • Vores børn er ikke de eneste, der savner deres mor, når hun er på arbejde, jeg savner også deres mor. kys og kram
 • Hvis øvelse gør mester, er jeg nu blevet professionel til at savne dig.
 • Ved du, hvad dit arbejde, dine kolleger og din chef har til fælles? Jeg hader dem alle, fordi de bruger mere tid sammen med dig, end jeg gør. Jeg savner dig.
 • Alle livets nuancer er blevet dystre, dagene er blevet kedelige og håbløse. Afstanden mellem os dræber mig langsomt. Dag efter dag gisper jeg ud af vejret. Red mig fra denne uudholdelige elendighed, vær venlig… kom snart tilbage, skat.
 • Jeg vil være Superman, så jeg kan flyve til min kones kontor i frokosttid for at se hende. Jeg savner dig.
 • Når jeg savner dig, kan jeg ikke sove. Når jeg ikke kan sove, kan jeg ikke drømme. Når jeg ikke kan drømme, holder jeg mig vågen. Når jeg er vågen, savner jeg dig. Hvor skal jeg hen?
 • Jeg savner vejen, du vækker mig i solen. Jeg savner vejen, du opfylder alle mine drømme. Jeg savner alt ved dig. Kom tilbage skat… uden dig føler jeg mig trist.
 • Det eneste, der forhindrer mig i at blive skør, er dine romantiske hvisker, der resonerer i mit hjerte. Jeg savner dig.
Det eneste, der forhindrer mig i at blive skør, er dine romantiske hvisker, der resonerer i mit hjerte. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Farvel beskeder til kæreste: citater til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg savner dig beskeder til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top