Hjem » Blog » Tillykke med fødselsdagen på forhånd: tidlige fødselsdagscitater

Tillykke med fødselsdagen på forhånd: tidlige fødselsdagscitater

Tillykke med fødselsdagen på forhånd: Fødselsdage handler om at fejre liv og forhold.

Uanset om det er til din bedste ven, kæreste, kæreste, mand, kone, eller kollega, begynd at bombardere dem med hilsner, sætninger, og beskeder længe før deres fødselsdag. En dejlig nedtælling begynder på Facebook. Del de sødeste pins på Pinterest, og tag dem i sjove tweets. Skub dem på Snapchat og enhver anden måde du kan.

Nogle gange er forudgående ønsker også nødvendige, hvis du ikke vil være i stand til at deltage i nogens fest på grund af andre forpligtelser. Som en høflighed, send et lykønskningskort på forhånd.

Her er nogle sætninger til at ønske fødselsdage på forhånd

 • Tidligt, til tiden eller sent, jeg er ligeglad. Skøre og utrolige minder, lad os dele dem. Din fødselsdag er måske ikke i dag, jeg sender dig stadig masser af lykke. kys og knus
 • Jeg ved, at din fødselsdag stadig er et par dage væk, men jeg vil begynde at fejre den fra i dag. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da jeg kommer til at savne din fødselsdagsfest, er jeg så ked af det. Jeg ved, at selv du vil føle dig meget dårlig. Men jeg kan ikke gøre andet end at sende dig mine ønsker på forhånd. Jeg beklager ikke at kunne deltage, men stol på mig, selv jeg vil savne ham så meget.
 • Da vi er bedste venner, kan jeg ikke ønske dig bare én gang. På forhånd tillykke med fødselsdagen til en meget kær ven af mig.
 • Venner husker hinandens fødselsdage i tide. Men bedste venner husker hinandens fødselsdag i god tid. Tillykke med fødselsdagen.
Venner husker hinandens fødselsdage i tide. Men bedste venner husker hinandens fødselsdag i god tid. Tillykke med fødselsdagen.
 • At blive gammel er ikke noget at være glad for. Så jeg vil ikke øge din elendighed, når den dag kommer. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Din værdi i mit liv er meget mere end bare et ønske på din fødselsdag. Så her er en på forhånd, og jeg håber, at min værdi i dit liv er mere værd end bare en elendig fest. Kus og knus
 • Hvis jeg kunne vælge mellem Avanceret og Late, ville jeg til enhver tid vælge sidstnævnte. Tillykke med fødselsdagen.
 • Du er den første, jeg fortæller alt til, så jeg må også være den første, der vil have dig. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg ved, at jeg vil savne den ene dag på året, hvor du virkelig vil have mig ved din side, men jeg lover, at jeg får det tilbage i de næste 364 dage. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Jeg ved, at jeg vil savne den ene dag på året, hvor du virkelig vil have mig ved din side, men jeg lover, at jeg får det tilbage i de næste 364 dage. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Livet er for vidunderligt til at fejre bare en gang om året. Her er masser af knus til din fødselsdag, selv før den ankom. kys og knus
 • På din fødselsdag er jeg måske ikke der. Men det betyder ikke, at jeg er ligeglad. Jeg er ked af, at jeg ikke er ved din side for at fejre, men jeg ønsker dig intet andet end lykke i din skæbne. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Før snarere end senere, især når det kommer til at ønske min bedste partner. Tillykke med fødselsdagen.
 • Din fødselsdag er et løb, og jeg vil slå alle andre. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Din fødselsdag er for speciel til at fejre kun en dag, så lad os få festen i gang med det samme. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Din fødselsdag er for speciel til at fejre kun en dag, så lad os få festen i gang med det samme. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.

Tillykke med fødselsdagen på forhånd

 • Fødselsdagskort er kedelige. Men nedtællinger og improviserede knus er bestemt ikke. Kan ikke vente til din fødselsdag. kys og knus
 • Nogle gange ville jeg ønske, at livet var et videospil, så jeg kunne sætte alle mine andre forpligtelser på pause og ikke gå glip af din fødselsdag. Men da det ikke er muligt, ønsker jeg dig tillykke med fødselsdagen, inden jeg starter mine rejser.
 • Festlighederne skal starte nu, Jeg er ligeglad med datoerne. Din fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og jeg kan ikke vente. Her er til dig, min bedste ven og min soulmate. Tillykke med fødselsdagen.
 • Denne besked er for at fortælle dig, at selvom jeg rejser på din fødselsdag, vil mit sind og hjerte være med dig på din specielle dag. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg ved, at din fødselsdag stadig er et par dage væk, men et ønske ville aldrig være nok for en sød ven som dig. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Jeg ved, at din fødselsdag stadig er et par dage væk, men et ønske ville aldrig være nok for en sød ven som dig. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg kunne ikke vente med at ønske dig, fordi din fødselsdag måske kun kommer en gang om året, men mit hjerte banker for dig hver dag. kys og kram
 • Jeg troede, vi var venner, hvordan tør du fejre din fødselsdag, når jeg ikke er her? Kys og kram
 • Jeg vil slå Facebook og min iPhone for at ønske dig tillykke med fødselsdagen, før de kan give mig påmindelser. kys og knus
 • For alt andet i mit liv kan jeg være sen og doven. Men til min bedste vens fødselsdag kommer jeg altid tidligt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kan ikke lade være med at tage på forretningsrejse, men det betyder ikke, at jeg ikke værdsætter vores venskab. Jeg hader at være fraværende på din fødselsdag, men det er ikke mit valg. Alle mine protester blev druknet under min chefs vrede stemme. Men jeg lover dig, at vi holder den største fest, når jeg kommer tilbage til byen, så lad ikke mit fravær ødelægge din fødselsdag med en rynke. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Jeg kan ikke lade være med at tage på forretningsrejse, men det betyder ikke, at jeg ikke værdsætter vores venskab. Jeg hader at være fraværende på din fødselsdag, men det er ikke mit valg. Alle mine protester blev druknet under min chefs vrede stemme. Men jeg lover dig, at vi holder den største fest, når jeg kommer tilbage til byen, så lad ikke mit fravær ødelægge din fødselsdag med en rynke. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Der er et specielt sted i mit hjerte for dig, hvorfor jeg vil ønske dig, før alle andre begynder at ønske dig også. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Det faktum, at jeg er væk på din fødselsdag, giver dig mulighed for at fejre det to gange: en gang på din faktiske fødselsdag og en gang, når jeg vender tilbage. Tillykke med fødselsdagen.
 • Da jeg kommer til at savne din fest, kan vi lige så godt begynde at fejre tidligt. Tillykke med fødselsdagen.
 • Livet er kort, så jeg gider ikke huske din fødselsdag for evigt. Her er et ønske til dig, mens jeg stadig gør det. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kan muligvis ikke deltage i din fødselsdag personligt, men det betyder ikke, at jeg går glip af alt det sjove. Jeg sender dig stadig en gave, som du vil elske og elske, og når jeg vender tilbage, fester vi, indtil vi har ondt. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Jeg kan muligvis ikke deltage i din fødselsdag personligt, men det betyder ikke, at jeg går glip af alt det sjove. Jeg sender dig stadig en gave, som du vil elske og elske, og når jeg vender tilbage, fester vi, indtil vi har ondt. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Da du er en utrolig ven for mig, ønsker jeg dig et ønske, inden nedtællingen til din fødselsdag slutter. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg er generelt altid meget glemsom, men når det kommer til specielle venner som dig, er jeg det modsatte – det husker jeg på forhånd. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg kunne have taget en fridag på din fødselsdag, men da du ikke betaler mine regninger, bliver jeg desværre nødt til at arbejde og gå glip af din fest. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Da jeg tænker på dig hele tiden, vil jeg måske også ønske dig lidt på forhånd. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg er vant til at gøre alt i livet på forhånd, og din fødselsdag er ingen undtagelse. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Jeg er vant til at gøre alt i livet på forhånd, og din fødselsdag er ingen undtagelse. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Jeg er ligeglad med, om din fødselsdag er kommet eller ej. Jeg vil have dig alligevel, fordi jeg elsker dig så meget. Tillykke med fødselsdagen på forhånd til en, der er virkelig sexet.
 • Da jeg ikke bare er en anden person i dit liv, vil mine ønsker ikke være endnu en hilsen på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen jeg elsker dig.
 • Jeg rejser på din fødselsdag, men jeg vil give dig et løfte, min kære ven. Uanset hvor jeg er eller hvad jeg laver, løfter jeg et glas og tænker på dig, når klokken slår midnat på din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
 • Din fødselsdag er bare endnu en chance for at gøre, hvad vi gør hver dag: leve som om der ikke er nogen morgen. Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven.
 • Alle vil huske at ønske dig din fødselsdag, men kun bedste venner som mig vil bekymre sig om at få dig til at føle dig som en superstjerne endnu hurtigere. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.
Alle vil huske at ønske dig din fødselsdag, men kun bedste venner som mig vil bekymre sig om at få dig til at føle dig som en superstjerne endnu hurtigere. Tillykke med fødselsdagen på forhånd.

Flere fødselsdagscitater

Fødselsdagscit ater til søster: Ønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af tidlige fødselsdagscitater. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top