Hjem » Blog » Sene fødselsdagssætninger til venner: ønsker og beskeder

Sene fødselsdagssætninger til venner: ønsker og beskeder

Sene fødselsdagscitater til venner: Dette indlæg har de sødeste citater, der hjælper dig med at bringe et smil tilbage til nogen, der er i dårligt humør, fordi du har glemt deres fødselsdag.

Fra sjove noter til beskeder, der stinker af fortrydelse, gør hvad der kræves for at lade din bedste ven vide, hvor ked af det er. Fortsæt hendes bølge af undskyldninger på Facebook og følg hende ved at uploade triste selfies til Instagram.

Del smukke ting på Pinterest, og vis dit hjerte ud på Twitter. Sørg for at købe en dejlig gave for at kompensere for din fejl. Gør hvad der kræves for at få din ven til at tilgive dig.

Venskab handler om smil, knus og minder; lad ikke et lille slag ødelægge noget så vidunderligt.

Her er nogle sene fødselsdagscitater til venner

 • Fordi jeg glemte din fødselsdag, er der ingen ende på din smerte og sorg. Måske er det den måde, hvorpå livet viser, hvor meget vi betyder for hinanden som venner. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Vi modtog en masse hjemmearbejde og er fyldt med så mange projekter. Jeg glemte din fødselsdag og gav det skylden på uddannelsessystemet. Tillykke med forsinket fødselsdag kammerat.
 • Jeg ønskede dig ikke tillykke med fødselsdagen, fordi jeg ikke ønskede at afbryde dig i at sørge over, at der gik endnu et ungdommeligt år i dit liv. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Venskab begynder med F, men ved du, hvad der ellers begynder med F? Glemsel og tilgivelse. Så tilgiv mig, at jeg glemte din fødselsdag. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg glemte din fødselsdag, men hej, i det mindste glemte jeg ikke, at jeg glemte det. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Jeg glemte din fødselsdag, men hej, i det mindste glemte jeg ikke, at jeg glemte det. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Venskab, mindre om men og mere om smil og knus. Mindre om sladder og fjender, mere om livslange minder. Jeg håber, at det at glemme din fødselsdag ikke ødelægger noget så vidunderligt. kys og knus
 • Jeg ved, at jeg har glemt din fødselsdag, men stol på mig, det gør mere ondt, end det gør dig ondt. Jeg føler mig deprimeret og lider, som om jeg har influenza. Tilgiv mig.
 • Du er heldig, jeg glemte din fødselsdag, for nu får du to gaver. En til din fødselsdag og en til at få dig til at føle dig bedre. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Du er min ven, og jeg har syndet ved at glemme din fødselsdag. Dette giver dig ret til at være vred på mig på alle måder. Vær melankolsk, stop ikke med at surre og fortsæt med at kaste raserianfald på mig. Jeg vil tolerere alt, så længe du accepterer min undskyldning. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Spark mig, vær uhøflig mod mig, smisk mig, kast raserianfald på mig, forband mig, gør hvad du vil, men tilgiv mig venligst. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.
Spark mig, vær uhøflig mod mig, smisk mig, kast raserianfald på mig, forband mig, gør hvad du vil, men tilgiv mig venligst. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.

Sene fødselsdagscitater til venner

 • Bare rolig, at glemme din fødselsdag er ikke et tegn på, at et venskab svækkes. Det er bare et tegn på, at min hukommelse svækkes. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Undskyld, mine ønsker kan være kommet lidt sent. Men det forhindrer mig ikke i at kalde dig min bedste ven. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Bare fordi mine fødselsdagsønsker til dig er sene, betyder det ikke, at mine følelser for dig er blevet forældede. Kys og knus
 • Fødselsdage sker kun en gang om året, men vores venskab er for evigt. Dette er ikke en undskyldning for at være glemsom, men for at minde dig om, hvordan vores venskab gør livet så smukt. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Det er bedre at have en ven, der glemmer din fødselsdag en gang, føler sig forfærdelig over det og undskylder ærligt, snarere end en ven, der sender et fødselsdagsønske på én linje hvert år bare på grund af en Facebook-påmindelse. Jeg, din sande ven, ønsker dig en lykkelig forsinket fødselsdag. kys og knus
Det er bedre at have en ven, der glemmer din fødselsdag en gang, føler sig forfærdelig over det og undskylder ærligt, snarere end en ven, der sender et fødselsdagsønske på én linje hvert år bare på grund af en Facebook-påmindelse. Jeg, din sande ven, ønsker dig en lykkelig forsinket fødselsdag. kys og knus
 • Min fejl er utilgivelig, så tag dig tid til at tilgive mig. Vær uhøflig, indtil du kan føle og se smerten i mit hjerte. Jeg kan forstå, at du er ked af det, jeg forventer ikke, at du smiler. Men jeg bliver ved med at bede om tilgivelse, indtil du gør det, selvom det tager lang tid. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Der er to typer venner: den ene, der glemmer dig, og den anden, der simpelthen glemmer din fødselsdag. Tak til dine stjerner, fordi jeg lige glemte din fødselsdag. Tillykke med fødselsdagen til min bedste ven.
 • Glem venligst, at jeg glemte din fødselsdag. Jeg kan kun tilgive mig selv, hvis du tilgiver mig ved at glemme, at jeg glemte din fødselsdag.
 • Nogle gange, når du husker en vigtig dato for langt i forvejen, har du en tendens til at glemme det, når dagen kommer. Det er præcis, hvad der skete med mig på din fødselsdag. Undskyld.
 • Da vi er så langt væk nu, tror jeg, at mine ønsker tog længere tid at nå dig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Da vi er så langt væk nu, tror jeg, at mine ønsker tog længere tid at nå dig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Undskyld, Jeg glemte din fødselsdag. Jeg er mindre bekymret for, om du vil tilgive mig, men snarere hvordan jeg vil tilgive mig selv. Kys og knus
 • Hele mit liv har jeg bebrejdet dig for at være glemsom. Måske denne gang var det livets måde at give dig en mulighed for at bebrejde mig for en forandring. Jeg fortryder mine sidste ønsker.
 • En livstidsforsyning af knus, midnatstelefonopkald, endeløs sladder, bunnsolid støtte, og løftet om at være sammen med dig gennem tykt og tyndt er, hvad vores venskab handler om. Jeg håber, at det at glemme en fødselsdag ikke ødelægger det mest vidunderlige venskab i verden. kys og knus
 • Intet er umuligt: i dag har denne sætning vist sig at være korrekt, fordi jeg aldrig troede, at jeg ville glemme min bedste vens fødselsdag. Undskyld.
 • Kære ven… tilgiv mig ikke, før jeg visner og smuldrer indeni i beklagelse og anger. Og selv efter det, hvis du ikke giver mig tilgivelse, tager jeg det med magt. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Kære ven... tilgiv mig ikke, før jeg visner og smuldrer indeni i beklagelse og anger. Og selv efter det, hvis du ikke giver mig tilgivelse, tager jeg det med magt. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • For at glemme din fødselsdag fortjener jeg intet andet end forbandelser. Jeg har ingen undskyldninger, bare gør mig voldelig. Jeg ved, at jeg har såret dig meget, hvilket jeg er virkelig ked af. Jeg vil kompensere dig med knus, gaver og undskyldninger, så vi kan fortsætte med at skabe mange flere smukke minder. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg glemmer aldrig noget, der har med dig at gøre. Jeg ved ikke, hvordan jeg glemte din fødselsdag. Indtil du tilgiver mig for min dumme fejl, vil jeg fortsætte med at forkæle dig på alle måder. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Facebook, Twitter, Gmail, Instagram, Pinterest, Google Plus og Tumblr: Jeg vil gøre mit liv umuligt, og jeg logger ikke ind på nogen af disse, før du tilgiver mig for at have glemt din fødselsdag. Undskyld.
 • Du har altid været forsinket til skoleklasser. Du har altid været forsinket til arbejdsmøder. Du har altid været forsinket til vores weekendfrokost. Så hvordan kunne jeg forvente, at du fejrer din fødselsdag til tiden? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Det er din skyld, at jeg glemte din fødselsdag, fordi du holder mig så optaget af de sjove ting, vi gør sammen hver dag. kys og knus
Det er din skyld, at jeg glemte din fødselsdag, fordi du holder mig så optaget af de sjove ting, vi gør sammen hver dag. kys og knus
 • Jeg glemte din fødselsdag, det efterlod mig bedøvet. Jeg kan bare ikke tro, at dette skete. Intet kan ordne det, jeg har gjort. Men husk, at vores venskab er uden sidestykke. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg venter på dig, før jeg gør noget vigtigt i mit liv. Hvorfor bad du hende ikke på din fødselsdag, at hun skulle vente på mig? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg glemte din fødselsdag, men jeg har ikke glemt, hvilken vidunderlig person du er. Så vær den herre, jeg repræsenterer, og tilgiv mig for at glemme din fødselsdag. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg kan huske, hvordan vores skolelærer altid undskyldte dig, hver gang du kom for sent til en klasse med en simpel advarsel og et smil. Har du ikke lært noget af hende? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Ville du ikke tilgive en ven, der fejrer dit liv hver dag, men glemmer at ønske dig en gang på din fødselsdag? Kys og kram
 • Undskyld, jeg er forsinket. På grund af mine ønsker fik jeg dig til at vente. Jeg ville aldrig gøre dig trist, fordi du er den bedste ven, jeg nogensinde har haft. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • I skolen blev jeg lært, at “tid og tidevand venter ikke på nogen”. Hvis de havde lært mig, at fødselsdage heller ikke venter på nogen, ville jeg aldrig have gået glip af din fødselsdag. Undskyld, men jeg bebrejder min glemsel på uddannelsessystemet.
 • Jeg glemmer min egen bryllupsdag. Hvordan forventer du, at jeg husker din fødselsdag? Undskyld for de forsinkede fødselsdagsønsker, min ven.
 • Jeg troede aldrig, at venners selskab kunne påvirke min adfærd og personlighed, men jeg har vist mig forkert. Jeg formoder, at din glemsel har inficeret mig. Ønsker dig en forsinket tillykke med fødselsdagen.
 • Nogle gange glemmer du at returnere mine ting. Nogle gange glemmer du at returnere mine opkald. Nogle gange glemmer du at fortælle mig noget vigtigt. I dag glemte jeg din fødselsdag, jeg antager, at vi nu er ved hånden. Kys og kram
Nogle gange glemmer du at returnere mine ting. Nogle gange glemmer du at returnere mine opkald. Nogle gange glemmer du at fortælle mig noget vigtigt. I dag glemte jeg din fødselsdag, jeg antager, at vi nu er ved hånden. Kys og kram

Flere fødselsdagscitater

Første fødselsdagsc itater: første fødselsdagsønsker og beskeder

Vi håber, du kan lide disse samlinger af sene fødselsdagscitater til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top