Hjem » Beskeder » Jeg savner dine beskeder til min ekskone

Jeg savner dine beskeder til min ekskone

Jeg savner dig beskeder til ekskone: At sende en sms til din ekskone kan være et risikabelt forslag. Det kan være en god ide at holde dine følelser for dig selv.

Men hvis det er nødvendigt, sørg for at vælge dine ord klogt, fordi den sidste ting, du har brug for, er endnu et følelsesmæssigt besvær med hende. Lyd ikke for romantisk, ellers ser du ud som om du desperat vil have hende tilbage i dit liv.

Dette indlæg skulle give dig nok ideer til at skrive en sød note, der er varm, men er ved at gå hele vejen til slutningen og sige, at jeg elsker dig.

Her er nogle beskeder fra Jeg savner dig til ekskone.

 • Jeg elsker at hade dig. Jeg hader at have elsket dig. Men jeg savner dig stadig.
 • Måske var vores ægteskab ikke beregnet til at være sådan, måske var vi begge bestemt til at drukne i havet af hjertesorg. Måske var vi bestemt til at gå hver for sig, måske var det i vores ægteskabs skæbne at se dystre dage. Måske var det aldrig meningen, at du skulle være i mit livs synspunkt, måske var jeg bestemt til at blive ved med at savne dig.
 • Vores kampe var bitre, vores ægteskab syrnet, men vores minder vil altid være søde. Jeg savner dig.
 • Selvom vores ægteskab faldt fra hinanden som en cookie, vil de krummer, som dyrebare minder betyder, altid være søde. Jeg savner dig.
 • Dine minder vækker en sød melankoli af ting, der burde have været, og af ting, der aldrig vil være. Jeg savner dig.
Dine minder vækker en sød melankoli af ting, der burde have været, og af ting, der aldrig vil være. Jeg savner dig.
 • Du er ikke den eneste person, jeg savner. Jeg savner også den person, jeg var, da du var i nærheden. Jeg savner dig.
 • Du hadede mig for det, jeg gjorde, ikke for hvad jeg var. Men jeg vil altid respektere dig for den, du var, og den person, du endnu ikke er. Jeg savner dig.
 • Vores skilsmisse var følelsesmæssigt smertefuld, fysisk udmattende og mentalt stressende. Men når jeg ser tilbage på, hvordan det udviklede sig, var det en livserfaring, jeg ikke ville have med nogen anden. Jeg savner dig.
 • Mit hjerte har formået at overbevise mig om, at vi ikke var beregnet til at være det. Men problemet er, at jeg ikke har været i stand til at overbevise mit hjerte om, at vi er nødt til at blive adskilt. Jeg savner dig.
 • Der er INTET, der kan ændre det faktum, at vi nu er skilt og adskilt. Men der er noget, der ændrede den måde, jeg plejede at hade dig på. Jeg savner dig.
Der er INTET, der kan ændre det faktum, at vi nu er skilt og adskilt. Men der er noget, der ændrede den måde, jeg plejede at hade dig på. Jeg savner dig.
 • Forskellige job, forskellige hjem, forskellige forstæder, forskellige rutiner, forskellige liv – alt mellem os har ændret sig undtagen en ting – vi har den samme historie. Jeg savner dig.
 • Jeg kan sige, at jeg hader dig alt, hvad jeg vil, men i slutningen af dagen vil jeg altid have et blødt hjørne for kvinden, der er mor til mine smukke børn. Jeg savner dig.
 • Hvis der er et råd, jeg kan tilbyde alle nyligt fraskilte mænd, det ville være: forvent aldrig, at et stykke papir vil hjælpe dem med at følelsesmæssigt adskille sig fra den kvinde, som de engang delte deres liv med, drømme og skæbne. Jeg savner dig.
 • Alle disse år har lært mig en vigtig lektion i livet: uanset hvor meget jeg fortsætter, kan jeg aldrig helt glemme den kvinde, jeg engang elskede og kaldte MIN KONE. Jeg savner dig.
 • Vores ægteskab er måske forbi, men jeg kan aldrig glemme den person, som det hele begyndte med. Jeg savner dig.
Vores ægteskab er måske forbi, men jeg kan aldrig glemme den person, som det hele begyndte med. Jeg savner dig.

Jeg savner dine beskeder til min ekskone

 • Jeg er ligeglad med det faktum, at jeg aldrig kan tilgive dig. Men det generer mig, at jeg stadig ikke kan glemme dig. Jeg savner dig.
 • INTET kan slette de dårlige minder om vores skilsmisse. Intet kan ændre vores urolige fortid. Intet kan fortryde det, der skete mellem os. Intet kan vende tiden tilbage og ordne ting. Men der er noget, der bringer mig tilbage til lykkelige dage. Der er noget, der minder mig om de bedste tider. Der er noget, der gør mig ondt, når jeg skal henvise til dig som min ekskone. Der er noget, der får mig til at sige: Jeg savner dig.
 • Jeg savner dig, ikke kun fordi du var min kone. Men fordi der var en tid, hvor din lykke var formålet med mit liv.
 • Vores ægteskab fungerede ikke, og vi taler måske aldrig igen. Men der er tidspunkter, hvor jeg stadig tænker på dig, på trods af smerten. Jeg savner dig.
 • Jeg tænker ikke på dig, som jeg plejede at gøre. Men jeg tænker hele tiden på dig, noget jeg aldrig troede, jeg ville gøre. Jeg savner dig.
Jeg tænker ikke på dig, som jeg plejede at gøre. Men jeg tænker hele tiden på dig, noget jeg aldrig troede, jeg ville gøre. Jeg savner dig.
 • Mit hjerte er gået videre, og det har dit også. Men mit hjerte er ikke stoppet med at savne dig, og jeg håber, at dit også gør det. Jeg savner dig.
 • Jeg hadede dig uendeligt for at gøre mit liv så vanskeligt med din tilstedeværelse. Nu savner jeg dig uendeligt for at gøre mit liv så svært med dit fravær.
 • Jeg kan ikke finde ud af, hvad jeg savner ved dig, hvorfor jeg savner dig, hvordan jeg savner dig, eller hvor meget jeg savner dig. Det er bare, at jeg savner dig.
 • De lyse røde, livlige karmosinrøde og livlige appelsiner på livets lærred er blevet en lys skygge, alt sammen fordi jeg savner dig.
 • Jeg er blevet såret, og du er blevet arret. De brændte mig, og du blev forkullet. Jeg er blevet brændt, og du er blevet brændt. På trods af alt dette savner jeg dig, og jeg håber, du savner mig også.
Jeg er blevet såret, og du er blevet arret. De brændte mig, og du blev forkullet. Jeg er blevet brændt, og du er blevet brændt. På trods af alt dette savner jeg dig, og jeg håber, du savner mig også.
 • Ligesom mine lunger ikke kan stoppe med at trække vejret, og mit hjerte ikke kan stoppe med at slå efter ønske, kan jeg ikke stoppe med at savne dig, selvom jeg vil. Jeg savner dig.
 • Det er en skam, at et forfærdeligt ægteskab måtte ødelægge vores smukke venskab. Jeg savner dig.
 • Vores skilsmisse var det værste, der kunne ske for os. Men de livslektioner, han lærte, var det bedste, der kunne ske for os.
 • Vores stier krydses måske aldrig igen, og vores destinationer mødes måske aldrig igen, men jeg er altid bare et telefonopkald væk, når du har brug for mig. Jeg savner dig.
 • Livet vil fortsætte, men jeg vil aldrig glemme min fortid. De smukke minder om os vil altid vare. Jeg savner dig.
Livet vil fortsætte, men jeg vil aldrig glemme min fortid. De smukke minder om os vil altid vare. Jeg savner dig.
 • Livet tog en grim vending, men nogle gange savner jeg stadig de skøre hjørner og kurver, vi gik igennem på vores rejse sammen. Jeg savner dig.
 • Først elskede jeg dig, nu respekterer jeg dig. Først elskede jeg dig, nu beundrer jeg dig. Først bekymrede jeg mig om dig, nu tænker jeg på dig. Igennem det hele har jeg savnet dig.
 • Vi var perfekte, men vi var ikke perfekte for hinanden. Jeg savner dig.
 • Selvom jeg vil, vil jeg aldrig glemme al den smerte, du gav mig. Selvom jeg ikke vil, vil jeg altid huske de behagelige minder. Jeg savner dig.
 • Vi vil aldrig blive enige om, hvis skyld det var, der kastede vores ægteskab i skilsmissens galge. Men i det mindste kan vi være enige om, at vi begge stadig savner hinanden af beklagelse. Jeg savner dig.
Vi vil aldrig blive enige om, hvis skyld det var, der kastede vores ægteskab i skilsmissens galge. Men i det mindste kan vi være enige om, at vi begge stadig savner hinanden af beklagelse. Jeg savner dig.

Flere sætninger som denne

Farvel beskeder til chefen: Farvelcitater til chefen (#12)

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg savner dig til ekskone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top