Hjem » Beskeder » Tilgivelsesbeskeder til mor.

Tilgivelsesbeskeder til mor.

Tilgivelsesbeskeder til mor: Har du såret din mor ved at være uhøflig eller gøre noget, du ikke burde have gjort? Gør op for det ved at skrive en sød sætning på et lykønskningskort. Det vil være den sidste ting, jeg forventer, og sådan en dejlig undskyldning vil få mig til at tilgive dig på et øjeblik.

Fra sjove Facebook-indlæg til tweets og håndskrevne noter: gør hvad der kræves for at undskylde og vise din mor, hvor dårligt du har det med din opførsel.

Hun vil øjeblikkeligt tilgive dig og give dig et varmt kram, fordi en mors kærlighed til sine børn trods alt er virkelig ubetinget.

Her er nogle beskeder om tilgivelse til mor.

 • Jeg vil være din styrke, ikke din svaghed. Jeg vil være en grund til smil, ikke til kampe, der er uendelige. Jeg vil være et fyrtårn, ikke en årsag til stress. Undskyld mor.
 • Kære mor, det har taget mig lang tid at indse, hvad du betyder for mig, men jeg vil snart fortælle dig, at jeg er ked af det.
 • Jeg undskylder til den person, der lærte mig at undskylde, og jeg søger tilgivelse fra den person, der lærte mig at tilgive. Undskyld mor.
 • Jeg kan ikke tro, at jeg gjorde den samme kvinde ulykkelig, der opgav al lykke i sit liv bare for at jeg kunne være lykkelig. Undskyld, mor.
 • Jeg hader mig selv for at være uhøflig over for en kvinde, der aldrig hadede mig, selvom jeg hadede hende. Mor, jeg elsker dig, og jeg er ked af det.
Jeg hader mig selv for at være uhøflig over for en kvinde, der aldrig hadede mig, selvom jeg hadede hende. Mor, jeg elsker dig, og jeg er ked af det.
 • Jeg blev født til at sprøjte et strejf af livlige farver på lærredet i dit liv, men jeg vaskede alt væk med de dæmpede toner af sepia. Undskyld mor.
 • Du kom for at helbrede mig med en balsam, men jeg tog hævn og mistede min kølighed. Jeg undskylder, mor.
 • Jeg fortryder mine fejl, men jeg vil aldrig lade dem forårsage fortrydelse i dit hjerte. Undskyld mor.
 • Undskyld for at have forårsaget alle disse problemer, undskyld for at reducere dit liv til murbrokker. Tilgiv mig mor.
 • I stedet for at gøre dit liv til en seng af roser, gjorde jeg det til et tæppe af torner med mine smertefulde ord. Undskyld mor.
I stedet for at gøre dit liv til en seng af roser, gjorde jeg det til et tæppe af torner med mine smertefulde ord. Undskyld mor.
 • Den perfekte undskyldningscyklus begynder med en fejl efterfulgt af omvendelse, efterfulgt af tilgivelse, efterfulgt af tilgivelse. Jeg lavede de første tre, udfyld venligst den sidste. Undskyld mor.
 • Du er den smukkeste mor i verden, men jeg er som et grimt ar i dit ansigt. Undskyld.
 • Jeg ville aldrig fornærme dig, men mine verdener svigtede mig. Jeg ville aldrig være uhøflig, men mine handlinger skuffede mig. Undskyld mor, jeg lover at kontrollere mine ord og handlinger næste gang.
 • Mor, jeg ved, at jeg ser ud til at hade dig. Jeg ved, det ser ud til, at jeg vil gøre alt, hvad du beder mig om ikke at gøre. Men inderst inde ved jeg, at du betyder det bedste for mig, og mit hjerte ved, at uanset hvor meget vi kæmper, vil jeg elske dig for evigt. Undskyld.
 • I går var jeg ikke mig selv, men jeg vil have dig til at være dig selv og tilgive mig. Undskyld mor.
I går var jeg ikke mig selv, men jeg vil have dig til at være dig selv og tilgive mig. Undskyld mor.
 • Du fyldte min sjæl med kærlighed og omsorg, men jeg efterlod dit hjerte trist og nøgen. Du fyldte mit liv med alt godt, men jeg fyldte dit med bekymringer og skrig. Undskyld mor.
 • Jeg fortryder ikke, at jeg ikke var perfekt, men jeg fortryder altid at have taget fejl. Tilgiv mig mor.
 • Jeg kom kun til dig, da jeg var blå. Men du var altid ved min side og viste, at din kærlighed til mig er ubetinget og sand. Undskyld at jeg er egoistisk.
 • Fra den dag, jeg blev født til i dag, har jeg ikke været den søn, du fortjente. Men jeg lover dig, at i morgen vil være den magiske dag, hvor dit barn bliver genfødt og bliver det barn, du virkelig fortjener. Undskyld mor.
 • Bare rolig mor, Jeg er ikke en dårlig søn. De sidste par måneder var simpelthen en dårlig fase. Undskyld.
Bare rolig mor, Jeg er ikke en dårlig søn. De sidste par måneder var simpelthen en dårlig fase. Undskyld.

Tilgivelsesbeskeder til mor.

 • Da jeg sårede dig, kvælede jeg mig selv. Ved at være sur på dig bagatellerede jeg mig selv. Ved at kritisere dig rykkede jeg mig selv ned. Undskyld mor.
 • Du har altid accepteret mig for, hvad jeg er, hvad enten det er godt eller dårligt. Nu vil jeg begynde at acceptere mig selv, som du vil have mig til at være. Undskyld for alt mor.
 • I stedet for at give dig et godt liv som far, gav jeg dig ansvaret for at være en stædig datter. Undskyld mor.
 • Jeg er superlativet af frygteligt, men du er superlativet af behageligt. Lad os opnå en balance. Undskyld mor.
 • Jeg får dig til at trække vejret af lettelse og vise dig, at din datter er gået videre. Undskyld mor.
Jeg får dig til at trække vejret af lettelse og vise dig, at din datter er gået videre. Undskyld mor.
 • Gennem min ungdom har jeg kaldt dig mange navne, inklusive irriterende og irriterende. Men nu indså jeg, at jeg var den, der var alt det og meget mere. Undskyld mor.
 • Mist ikke troen på mig, mor. Jeg vil komme ud af den katastrofe, jeg forårsagede, og jeg vil komme ud på toppen. Intet kan stoppe mig, så længe jeg har dine velsignelser. Undskyld.
 • Bare rolig mor, alt vil være fint. Jeg ved, at jeg har lavet nogle fejl, men jeg lover at rette dem og blive et bedre menneske. Når alt kommer til alt voksede jeg op i armene på en mor, der ikke har givet mig andet end de bedste værdier i livet. Undskyld.
 • Den bedste mor i verden havde ikke den bedste søn i verden, men hun fortjener den bedste undskyldning i verden. Jeg er så ked af det.
 • I stedet for at pege kærlighedens pile mod dit hjerte, sigtede jeg hadets pile. Tilgiv mig mor.
I stedet for at pege kærlighedens pile mod dit hjerte, sigtede jeg hadets pile. Tilgiv mig mor.
 • Jeg ville give dig glade minder, men jeg gav dig forfærdelige mareridt. Mit mål var at give dig søde øjeblikke, men jeg gav dig skræmmende tanker. Jeg ville gøre dit liv til et paradis, men jeg forvandlede det til helvede. Undskyld mor.
 • Jeg vil blive straffet, skældt ud og straffet, så jeg kan komme videre og blive lykønsket, bifaldet og elsket af min yndlingsperson i hele verden, min mor. Undskyld mor.
 • Kære mor, undskyld at tro, at jeg altid havde ret. Undskyld, at jeg ikke overvejede din idé. Undskyld, at jeg altid bruger min magt. Undskyld for at få dig til at elske mig på trods af det.
 • Jeg vidste aldrig, hvor meget jeg sårede dig i alle disse år, før jeg blev mor. Mor, jeg ved, det er sent, men jeg er seriøs fra bunden af mit hjerte. Jeg beklager at have været sådan en brat i min ungdom. Jeg vil kompensere for alle de tabte år ved at sørge for, at jeg giver dig flere grunde til at smile end den måde, jeg fik dig til at rynke panden på før.
 • Mor, du er fantastisk. Mor, tak fordi du er der for mig. Mor, ligesom dig, er der ingen anden. Undskyld.
Mor, du er fantastisk. Mor, tak fordi du er der for mig. Mor, ligesom dig, er der ingen anden. Undskyld.

Flere sætninger som denne

Jeg savner dine beskeder til min ekskone

Vi håber, du kan lide disse samlinger af meddelelser om tilgivelse til mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top