Hjem » Beskeder » Tilgivelsesbeskeder til kone: undskyldningscitater for hende

Tilgivelsesbeskeder til kone: undskyldningscitater for hende

Undskyld beskeder til din kone: Fra søde citater om kærlighed til de sødeste beskeder, der beder om tilgivelse – tag ideer fra dette indlæg for at bede din kone om tilgivelse.

Mand-kone dramaer er almindelige i alle ægteskaber. Intet forhold er uden endeløse kampe, argumenter, og vittigheder… men det er den nemme del. At undskylde og bede om tilgivelse er det, der bliver svært.

En osteagtig undskyldning på Facebook eller Instagram kan være nok til noget lille, men hvis du tror, du har gjort noget, der fik hende til at føle sig rigtig dårlig, gå den ekstra mil og skriv en note på et kort.

Glem ikke at kompensere ved at invitere hende til en romantisk date. Og selvom vi ikke giver løfter om at rette ødelagte forhold, lover vi, at dette indlæg er fuld af ideer, der hjælper dig med at finde din egen originale og oprigtige undskyldning.

Her er nogle undskyldningssætninger for hende

 • Jeg ville aldrig fornærme dig, jeg ville aldrig såre dig. Jeg ville aldrig få dig til at lide, og jeg lover aldrig at gøre det igen. Undskyld. Tilgiv mig.
 • Mit hjerte vil rådne af skyld, fordi jeg aldrig vil tilgive mig selv for det, jeg gjorde… men det vil stadig slå at søge trøst i din tilgivelse. Undskyld.
 • Jeg løj for dig og forsøgte endda at dække over det, mens jeg løb væk, hvilket fik mig til at ligne en ubehagelig skurk. Men jeg lover dig, at tolerancen for løgne i vores forhold er NUL, og jeg vil bevise det for dig ved at være din HELT.
 • Undskyld, men foran dine øjne kunne jeg ikke stå lige op. Du, af alle mennesker i verden, fortjener slet ikke dette. Smil på dit ansigt, jeg vil desperat se… den mand, jeg virkelig er, lover jeg at være.
 • Undskyld, at jeg sårede dig skat, jeg havde aldrig tænkt mig at være så ond. Tilgiv mig… uden din kærlighed er jeg virkelig værdiløs.
Undskyld, at jeg sårede dig skat, jeg havde aldrig tænkt mig at være så ond. Tilgiv mig... uden din kærlighed er jeg virkelig værdiløs.
 • Undskyld er et lille ord for den store fejl, jeg lavede. Men tro mig, jeg har betalt dyrt for prisen på mine aktier. Hvert sekund væk fra dig er som en dolk i mit hjerte. Straffe mig, som du vil… men jeg kan ikke tåle at blive adskilt. Kys og knus
 • Selvom vi er et godt par, er vi i en uheldig situation. Der er ingen at bebrejde undtagen mig, det er mig, der kæmpede unødigt. Stol på mig og tro på vores kemi… Jeg lover at vende vores kærlighed tilbage til sin oprindelige herlighed. kys og knus
 • For alle de minder, vi delte, for alle de smil, vi har haft… for alt, hvad vi er, bryder det mit hjerte at se dig trist. Jeg er så ked af det skat.
 • Jeg beder ikke om din tilgivelse, fordi det er den mest bekvemme ting at gøre. Jeg beder om tilgivelse, fordi jeg drukner i fortrydelse for mine handlinger over for dig. Jeg elsker dig.
 • De dybeste undskyldninger høres aldrig med ørerne, de mærkes gennem hjertet. Så læg din hånd på mit hjerte og føl det græde af beklagelse: Jeg er ked af det.
De dybeste undskyldninger høres aldrig med ørerne, de mærkes gennem hjertet. Så læg din hånd på mit hjerte og føl det græde af beklagelse: Jeg er ked af det.
 • For alle de dårlige ting, jeg sagde, undskyld. For alle de gange, jeg har været uhøflig, undskyld. For alle de gange, jeg fik dig til at græde, undskyld. I alle de gange har jeg ikke været den mand, jeg lovede at være… Undskyld.
 • Jeg fortryder det måske, men smerten ved at se tårer i dine øjne vil hjemsøge mig for evigt. Undskyld, jeg er virkelig ked af det.
 • Jeg indrømmer, at det, jeg sagde, er en løgn, men det gør mig ikke til en løgner. Bare fordi vi gennemgår en hård periode, betyder det ikke, at vores kærlighed udløber. Jeg vil åbne mit hjerte for dig i de kommende dage, så du kan se, hvordan fortrydelse bryder mig indeni på enhver mulig måde. Undskyld.
 • Store eller små, løgne er løgne. Jeg skammer mig over at have fået dig til at græde. Desværre drukner jeg elendigt. På din tilgivelse venter jeg desperat.
 • At spise med andre kvinders øjne er noget, jeg aldrig ville gøre, mine øjne er rettet mod dig og kun på dig. Hvad der ser ud til at være sket er en simpel misforståelse, jeg kan ikke lide andre end dig, kære. Kys og kram
At spise med andre kvinders øjne er noget, jeg aldrig ville gøre, mine øjne er rettet mod dig og kun på dig. Hvad der ser ud til at være sket er en simpel misforståelse, jeg kan ikke lide andre end dig, kære. Kys og kram
 • Et gammelt ordsprog siger, at “at fejle er menneskeligt, at tilgive er guddommeligt”. Hvorfor er du ikke den guddommelige og smukke gudinde, du er… og du tilgiver en ren dødelig som mig? Åh, og jeg ville tilgive dig på et øjeblik.
 • Der er ingen grænser for min anger og min skyld, du aner ikke, hvor meget jeg vil visne væk. Jeg handlede i en tilstand af bevidstløshed, tilgiv mig, min prinsesse.
 • Ordet UNDSKYLD er OVERBRUGT af mig og DU UNDERBRUGT. Hvad hvis vi begge udligner det og går videre? Jeg elsker dig.
 • Jeg er for beskyttende over for dig, det er alt sammen i dette rod. Jeg lover, at jeg vil kontrollere min jalousi for at genoprette lykken ved vores kærlighed. kys og knus
 • Har du ikke hørt, at folk kun kæmper med dem, de elsker mest? Det faktum, at jeg kæmpede med dig, betyder kun én ting: at jeg elsker dig meget. Undskyld.

undskyldningscitater for hende

 • Mere end hvad jeg gjorde, skammer jeg mig over, hvad jeg er blevet. Undskyld.
 • Mit hjerte er fanget i fortrydelsens galge… kun din tilgivelse kan frigøre det. Jeg elsker dig, skat.
 • Undskyld at være til gene og fortsæt med at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det er bare det, at jeg er super beskyttende, når det kommer til dig. Undskyld.
 • Vores ægteskabsliv skulle være en romantisk komedie, men mine handlinger fik det til at virke som en rædselshistorie. Undskyld, jeg lover dig, at jeg vil være den helt, du fortjener, og give ham den lykkelige afslutning, han fortjener.
 • Jeg har altid valgt alt i mit liv meget omhyggeligt, men jeg tøvede, da jeg fornærmede dig. Jeg lover, at jeg fra nu af også vil vælge mine ord omhyggeligt. Undskyld.
Jeg har altid valgt alt i mit liv meget omhyggeligt, men jeg tøvede, da jeg fornærmede dig. Jeg lover, at jeg fra nu af også vil vælge mine ord omhyggeligt. Undskyld.
 • Jeg er ked af, at vi kæmpede og skændtes. Jeg er ked af alle de problemer, der fulgte. Jeg er ked af, at jeg tog dig for givet. Jeg lover, at det ikke var, hvad jeg havde til hensigt. Jeg er ked af, at jeg fik dig til at føle dig dårlig. Tilgiv mig skat… Jeg er ved at blive skør.
 • Da vi blev gift, sagde du”Ja, det gør jeg” Hvorfor kan du ikke give mig det samme svar, når jeg spørger dig”Tilgiv mig? ‘kys og knus
 • Ved du, hvorfor din mand vil give dig en meget lang undskyldning? Det er fordi han virkelig føler det.
 • Jeg ved, hvorfor du ikke accepterer min undskyldning! Du vil have mig til at forkæle og kæle dig hele dagen lang. Men du behøver ikke at udsætte din tilgivelse for det, jeg gør det alligevel.
 • Jeg har intet, der viser dig, hvor ked af det er, bortset fra tårer i mine øjne. Giv mig en mulighed for at bevise, at du er den mest dyrebare præmie i mit liv. Jeg elsker dig, jeg er ked af det.
Jeg har intet, der viser dig, hvor ked af det er, bortset fra tårer i mine øjne. Giv mig en mulighed for at bevise, at du er den mest dyrebare præmie i mit liv. Jeg elsker dig, jeg er ked af det.
 • Du har altid været den modne mellem os to. Jeg håber, du tilgiver mig, som du altid gør. Haha.
 • I dag slog jeg dit stjernetegn op i avisen, og det var det, der stod: din mand vil knuse dit hjerte ved en fejltagelse, men at skade dig var aldrig hans hensigt. Når han beder om din tilgivelse, skal du straks acceptere hans undskyldning og løbe tilbage til hans armer. kys og knus.
 • Jeg er ked af, at jeg løj. Men jeg lyver ikke, når jeg beder om tilgivelse. Tilgiv mig skat.
 • Jeg har ikke spist godt, jeg har ikke sovet godt, og jeg har ikke barberet mig. Jeg vil være sådan, indtil min kone tilgiver mig for min opførsel. Kys og knus
 • Jeg vil ikke lade et par kampe markere uskylden i vores kærlighed. Jeg lover ikke at lyve nogensinde igen. kys og knus
Jeg vil ikke lade et par kampe markere uskylden i vores kærlighed. Jeg lover ikke at lyve nogensinde igen. kys og knus
 • Jeg indrømmer og indrømmer, at jeg tog fejl… skat, tilgiv mig, fordi jeg ved, at vores kærlighed er RIGTIG.
 • Dit søde smil er lyset i slutningen af alle de mørke tunneler i mit liv. Jeg elsker dig.
 • Jeg ved ikke, hvad du forventer af mig som din mand, men jeg håber ikke at være andet end den bedste… ved at jeg har fejlet. Undskyld.
 • Undskyld, fordi jeg føler mig så beskyttende… Jeg kan bare ikke holde ud at se noget fjerne det smil fra dit ansigt.
 • Jeg ved, jeg har været en komplet idiot. Tag dig god tid, tag så meget tid som nødvendigt… Jeg vil være her og vente med åbne arme. Undskyld.
Jeg ved, jeg har været en komplet idiot. Tag dig god tid, tag så meget tid som nødvendigt... Jeg vil være her og vente med åbne arme. Undskyld.

Flere sætninger som denne

Jeg tilgiver dig citater for hende: Tilgivelsescitater til kæreste

Vi håber, du kan lide disse samlinger af undskyldningscitater til hende. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top