Hjem » Beskeder » Jeg kan godt lide dine beskeder til ham: sætninger til at spørge en fyr ud

Jeg kan godt lide dine beskeder til ham: sætninger til at spørge en fyr ud

Jeg kan godt lide dig Beskeder til ham: Er du nervøs for at tilstå, at du er forelsket i en dreng? Hvis du er en genert pige og vil være subtil omkring det hele, begynd at flirte ved at sende søde tekstbeskeder.

Hvis du ikke har et problem med at blive åbnet, skriv en sød note på et håndlavet kort og giv det til hende personligt. Tag inspiration fra dette indlæg for at bede din crush ud på den sødeste måde. Vær ikke bange for at udtrykke dine følelser. Sæt dig ikke fast i vennesonen for evigt.

Fyrene elsker piger, der ved, hvad de vil have. Og hvis du har en date i tankerne med din crush, måske er det tid til at blotte dit hjerte.

Her er nogle beskeder fra Jeg kan godt lide dig til ham

 • Jeg kender ikke forskellen mellem LIKE og LOVE, men jeg er sikker på, at jeg gerne vil opdage det med dig.
 • Min mave begynder at knurre, og mit kropssprog begynder at svigte, mine øjne begynder at flimre, og min tale stammer pludselig. Dette er de bivirkninger, jeg har, når jeg ser dig, fordi at se på en smuk fyr som dig får mig til at sige wow!
 • Hver gang du smiler til mig, går mit hjerte rundt, og mine øjne begynder at flimre… håber, at jeg også kan lide dig, det er hvad dine læber vil udtale kys og knus
 • Jeg er blevet syg af en sygdom, der har mig forelsket i dig. Jeg håber bare, at det smitter, så du også bliver forelsket i mig. Jeg kan godt lide dig.
 • Du er meget mere end en drømmer… du er berusende. Jeg kan godt lide dig.
Du er meget mere end en drømmer... du er berusende. Jeg kan godt lide dig.
 • Mine selfies er kedelige og kedelige. De mangler en gnist kaldet… DIG. Jeg kan godt lide dig.
 • Et glimt i mine øjne og et spring i mit hjerteslag, et smil på mit ansigt og nervøse fingre på mine fødder. Alt dette og meget mere er, hvad jeg går igennem, når jeg tænker på, hvor meget jeg kan lide dig.
 • Mit liv trender med dig. kys og knus
 • Astronauter er ikke de eneste mennesker i verden, der har været på månen og vendt tilbage. Jeg bliver følelsesladet hver gang jeg ser dig… Jeg kan godt lide dig.
 • Denne krypterede besked er til den smukkeste fyr, jeg nogensinde har set… UOI EKIL I.
Denne krypterede besked er til den smukkeste fyr, jeg nogensinde har set... UOI EKIL I.
 • Livet havde et specifikt formål med at introducere dig til mig. Kan vi bruge mere tid sammen, så vi kan finde ud af, hvad formålet er? Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg ville ønske, at det virkelige liv var som Facebook, så jeg kunne klikke på en knap og fortælle dig, at jeg kan lide dig.
 • Jeg kan fortsætte med at foregive, at jeg bare er din ven, men det er ikke sådan, jeg ønsker, at vores skæbne skal ende. Jeg vil have dig til at holde mig stramt og holde mig stramt, Jeg vil have dig til at hviske søde ting i mit øre blødt. Jeg vil have dig til at elske mig dag og nat… Jeg kan også godt lide dig, det er hvad jeg vil have dig til at sige.
 • Jeg kan ikke afgøre, om det er dit yndige rodede hår, dine smukke øjne eller dit smukke smil, men en af dem holder mig vågen om natten. Jeg kan godt lide dig dreng.
 • Ligesom en prinsesse kysser en frø for at blive Prins Charming, kysser jeg min pude hver aften, før jeg går i seng, i håb om, at den vil blive til dig. Jeg kan godt lide dig.
Ligesom en prinsesse kysser en frø for at blive Prins Charming, kysser jeg min pude hver aften, før jeg går i seng, i håb om, at den vil blive til dig. Jeg kan godt lide dig.
 • At tænke på dig giver mig ingen grund til at smile. Men det får mig til at smile uden grund. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg er nødt til at gå i seng nu, fordi jeg har en romantisk middag med levende lys med dig i mine drømme. Vil du komme? Godnat.
 • Jeg har altid ønsket, at en høj, mørk, smuk fyr skulle komme og blæse mig væk. Men jeg ville heller ikke have noget imod, hvis det var en præcis som dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Dette er for at fortælle dig, at jeg ikke bruger overskydende makeup. Det er bare det, at jeg rødmer meget, når jeg er sammen med dig.
 • Jeg ved ikke, om dette er en crush. Jeg ved ikke, om det er tiltrækning. Jeg ved ikke, om dette er en impulsiv reaktion på grund af hvor smuk du er. Men hvad jeg ved er, at jeg kan finde ud af, hvad dette er… kun hvis vi kan gå på en date.
Jeg ved ikke, om dette er en crush. Jeg ved ikke, om det er tiltrækning. Jeg ved ikke, om dette er en impulsiv reaktion på grund af hvor smuk du er. Men hvad jeg ved er, at jeg kan finde ud af, hvad dette er... kun hvis vi kan gå på en date.
 • Har du ikke dine egne drømme? Stop med at chikanere mig ved at gå ind i mine drømme hver aften. Jeg kan godt lide dig.
 • Først blev jeg forelsket, da jeg så dig. Så blev jeg rørt, da jeg blev ved med at tænke på dig. Men nu er jeg nervøs, fordi jeg indrømmer, at jeg kan lide dig.
 • Dine drømmende øjne er det eneste stof, jeg vil blive høj med. Jeg kan godt lide dig.
 • Siden den dag, jeg mødte dig, har jeg smilet og grinet uden grund. Lige siden vores øjne mødtes, har mit liv siddet fast i en salig sommersæson. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvor godt det ville være, hvis dagen havde 48 timer i stedet for 24. Så ville jeg have meget mere tid til at dagdrømme om dig. Jeg kan godt lide dig.
Hvor godt det ville være, hvis dagen havde 48 timer i stedet for 24. Så ville jeg have meget mere tid til at dagdrømme om dig. Jeg kan godt lide dig.

Jeg kan godt lide dine beskeder til ham

 • I løbet af dagen ser jeg dig i klassen. Om natten ser jeg dig i mine drømme. Men stadig… Jeg kan ikke få nok af dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Efter at have mødt dig fandt jeg nogle nye hobbyer, der inkluderer at tegne dit navn, se på loftet og stirre målløst på nattehimlen. Kort sagt, jeg kan godt lide dig.
 • Udkastmappen i min e-mail-konto er fuld af e-mails, som jeg skrev til dig, men aldrig havde modet til at sende. Det er fordi jeg er forelsket i dig.
 • Først kom du til min skole. Så du kom til min klasse. Og nu er du kommet ind i mit hjerte. Du er smart, og jeg kan godt lide dig.
 • Hvis mine øjne var et kamera, ville jeg klikke på fotos af dig hvert sekund. Jeg kan godt lide dig dreng.
Hvis mine øjne var et kamera, ville jeg klikke på fotos af dig hvert sekund. Jeg kan godt lide dig dreng.
 • Jeg vil ikke have dine high fives, Jeg vil have dine knus. Jeg vil ikke have dine slag, jeg vil have dine kys. Jeg vil ikke have dit venskab… Jeg vil så meget mere. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvert bip på min mobiltelefon gør mig begejstret, fordi jeg tror, du måske sendte mig en sms. Hver ping på min messenger gør mig nervøs, fordi jeg tror, du har efterladt en besked. Og hvert smil, du viser mig, øger mine håb, fordi jeg tror, du er begyndt at kunne lide mig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg er en genert pige… og du er en smuk fyr. kys og knus
 • Hvis Gud gav mig et ønske, ville jeg bede ham om at få alle de smukke piger i denne verden til at forsvinde, så du har øjne for mig og kun for mig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg vil ikke være din bedste ven, Jeg vil ikke være din ven med fordele, og jeg vil heller ikke være i vennesonen med dig. Jeg vil være din crush… ligesom du er min. Jeg kan godt lide dig.
Jeg vil ikke være din bedste ven, Jeg vil ikke være din ven med fordele, og jeg vil heller ikke være i vennesonen med dig. Jeg vil være din crush... ligesom du er min. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvis der var en grad i dagdrømning, ville jeg allerede have en doktorgrad, fordi jeg dagdrømmer om dig hele tiden. Jeg kan godt lide dig.
 • Indtil nu levede jeg et simpelt og problemfrit liv. Men nu er mit liv blevet kompliceret og fuld af problemer. Alt takket være min crush på dig. Kan du gøre noget ved det?
 • Jeg ville opgive en date med nogen af fyrene i One Direction for en date med dig. Sådan er jeg forelsket i dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg har problemer med at trække vejret, svedige håndflader og nervøse fingre… men jeg er ikke blevet syg. Jeg er bare forelsket i dig.
 • Vi er bare venner, men jeg vil have så meget mere. Jeg vil give dig mit hjerte, og jeg vil have, at du skal være min. Jeg vil være i stand til at kramme dig og holde dig uendeligt. Jeg vil være mig selv, når du er i nærheden. Jeg vil læne mig på dig og køre mine fingre gennem dit hår. Jeg vil lukke øjnene og kysse dig på læberne. Jeg elsker dig… Jeg kan godt lide dig.
Vi er bare venner, men jeg vil have så meget mere. Jeg vil give dig mit hjerte, og jeg vil have, at du skal være min. Jeg vil være i stand til at kramme dig og holde dig uendeligt. Jeg vil være mig selv, når du er i nærheden. Jeg vil læne mig på dig og køre mine fingre gennem dit hår. Jeg vil lukke øjnene og kysse dig på læberne. Jeg elsker dig... Jeg kan godt lide dig.

Flere sætninger som denne

Jeg kan godt lide dine beskeder til hende: sætninger til at spørge en pige ud (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af lignende beskeder til ham. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top