Hjem » Beskeder » Velkomstbeskeder til manden

Velkomstbeskeder til manden

Velkomstbeskeder til din mand: Leder du efter beskeder, ønsker og sætninger at skrive på et Welcome Back-skilt, et banner, en sød håndskrevet note eller et kærlighedsbrev?

Tag ideer fra disse romantiske beskeder for at byde din elskede mand velkommen fra en militær indsættelse som soldat, en forretningsrejse i udlandet som virksomhedsleder, et hospitalsophold til operation, eller en ferietur med venner.

Fortæl ham, hvor meget din kone savnede dig som et par, og hvor meget dine børn savnede dig som forælder, mens du var væk.

Her er nogle velkomst-beskeder til din mand

 • Dit hus var ufuldstændigt uden manden, der byggede det. Din kone var ufuldstændig uden manden, der elsker hende. Dine børn var ufuldstændige uden manden, der opdragede dem. Velkommen hjem kære, nu er vi alle færdige.
 • Velkommen hjem til min soldatmand, der risikerede sit liv for at tjene landet. Nu vil din familie tage sig af dig, forkæle og forkæle dig. Vi savner dig så meget.
 • Dine børn ventede på din faderlige berøring. Din hund ventede på din venlige berøring. Men jeg, din kone, ventede på dit romantiske præg. Velkommen hjem til manden, der har et magisk præg.
 • Dit fravær var uudholdeligt, frustrerende, irriterende og bekymrende ensomt. Den eneste løsning på dette er at medbringe din kone næste gang du rejser til udlandet. Jeg har allerede pakket mine tasker. Velkommen hjem, kære.
 • Som soldat må hver dag i din indsættelse have været en kamp for overlevelse. Som hustru til en soldat var hver dag i din udsendelse en kamp for at undgå at falde fra hinanden, fordi jeg bekymrede mig for dig. Velkommen hjem.
Som soldat må hver dag i din indsættelse have været en kamp for overlevelse. Som hustru til en soldat var hver dag i din udsendelse en kamp for at undgå at falde fra hinanden, fordi jeg bekymrede mig for dig. Velkommen hjem.
 • Børnene savnede deres far, som fik dem til at sove hver nat. Jeg savnede min mand, der aldrig lod mig sove om natten. Jeg elsker dig, velkommen tilbage.
 • Det største og højlydeste “Velkommen hjem” -skilt er ikke det, jeg satte på den forreste græsplæne. Det er intet i forhold til hvor højt mit hjerte glædeligt råber “Velkommen hjem” til dig. Jeg elsker dig.
 • Den værste følelse i verden er at vågne op om morgenen til en tom seng og indse, at din soldatmand er derude og undviger kugler. Gudskelov, du er hjemme. Vi savner dig så meget.
 • Alle i huset hader dine forretningsrejser i udlandet. Hans søn hader ham, fordi han ikke har nogen at lege med, og hans kone hader ham mere eller mindre af samme grund. Velkommen tilbage, mand.
 • Når du vender tilbage, vil dette hjem byde mange personligheder velkommen, herunder familiens udbyder, børnenes far, hustruens mand og beskyttelsen af hjemmet. Velkommen til leverandørens hjem, far, mand og beskytter.
Når du vender tilbage, vil dette hjem byde mange personligheder velkommen, herunder familiens udbyder, børnenes far, hustruens mand og beskyttelsen af hjemmet. Velkommen til leverandørens hjem, far, mand og beskytter.
 • Nogle mænd får til opgave at beskytte deres kære. Men modige mænd som dig har til opgave at beskytte millioner af vores lands borgere. Velkommen tilbage soldat, min modige mand.
 • Nu hvor du er tilbage, vil de kolde stålvægge i vores hus endelig føles som de varme, kærlige vægge i et hjem. Velkommen hjem, skat.
 • De vigtigste festligheder i år er ikke fødselsdage, Thanksgiving eller jul. Den største fest i år er i dag: den dag, min mand vendte tilbage fra militær indsættelse. Velkommen tilbage kærlighed.
 • Det vil være bedre at få din chef til at promovere dig på arbejde for at rejse til udlandet, lukke aftaler og holde dig væk fra din familie så længe. Hvis du ikke gør det, skal du muligvis gå til dit kontor og nedgradere din chef. Velkommen hjem kære.
 • Du havde en fantastisk tur på at rejse så langt for forretninger. Nu er du ved at tage en fantastisk tur i soveværelset. Velkommen hjem skat.
Du havde en fantastisk tur på at rejse så langt for forretninger. Nu er du ved at tage en fantastisk tur i soveværelset. Velkommen hjem skat.
 • Velkommen hjem, den modigste soldat, den sejeste far og den bedste mand nogensinde. Vi savner dig oprigtigt, vanvittigt og dybt.
 • Du må have forseglet en masse millioner dollars aftaler med dit firma på din forretningsrejse i udlandet. Nu hvor du er hjemme, skal du underskrive den vigtigste aftale med mig med dit signaturkys. Velkommen hjem, skat.
 • Du viste mod, mens du gennemgik operationen. Men du overlevede, hvilket betyder, at du ikke kun har en modig krop, men også et modigt sind. Velkommen hjem fra hospitalet.
 • Det betyder ikke noget, hvor længe du ikke var sammen med mig. Det, der betyder noget, er, hvordan jeg vil nyde øjeblikket indtil sidste øjeblik, nu hvor du er sammen med mig. Velkommen hjem skat.
 • Velkommen tilbage til det sted, hvor vi elskede hinanden, havde vores børn, stod over for udfordringer og kom stærkere ud. Dette hus og din kone savnede dig så meget. Velkommen tilbage.
Velkommen tilbage til det sted, hvor vi elskede hinanden, havde vores børn, stod over for udfordringer og kom stærkere ud. Dette hus og din kone savnede dig så meget. Velkommen tilbage.

velkomstbeskeder til mand

 • Mad smagte intetsigende uden dig og vin smagte bittert uden dig. Huset var alene uden dig, og børnene var i dårligt humør uden dig. Nu hvor du er tilbage, vil alt gå tilbage, som det var før. Velkommen hjem, kære.
 • Efter at du rejste til din udsendelse, forstod jeg den sande betydning af ordene ensomhed, ensomhed, isolation og afsondrethed. Nu glemmer jeg dem, mens du er tilbage. Velkommen hjem.
 • Kunne du lide den hjælpepakke, jeg sendte dig under installationen? Elskede du det håndskrevne brev, jeg sendte dig? Græd du af glæde på grund af fotografierne af vores børn, som jeg sendte dig i posten, da du var stationeret på basen? Jeg ved, du elskede dem, fordi det var det, der fik dig til at komme hjem tidligere. Velkommen hjem.
 • Jeg har en lang liste med klager til dig, fordi det tog dig så lang tid at komme hjem. Men jeg læser den liste, når vi er færdige med at fejre din ankomst med en stor fest. Velkommen tilbage.
 • Du beskyttede landet hele denne tid. Nu hvor du er tilbage, beskytter og forkæler vi dig uendeligt. Velkommen hjem, min soldatmand.
Du beskyttede landet hele denne tid. Nu hvor du er tilbage, beskytter og forkæler vi dig uendeligt. Velkommen hjem, min soldatmand.
 • Mens andre ægtemænd arbejder for at tjene penge og beskytte deres egne interesser, er du på slagmarken for at beskytte landets interesser. Det er det, der gør dig til en ekstraordinær mand. Velkommen hjem.
 • Sejr på slagmarken er måske den sødeste ting for dig, men din tilbagevenden er den sødeste ting for mig. Velkommen hjem, skat.
 • Din postoperative bedring vil være meget hurtigere, fordi du vil være i din komfortable seng, du får lækker hjemmelavet mad, og du vil have børnene at have det sjovt med hele dagen lang. Bliv rask snart og velkommen tilbage fra hospitalet.
 • Den eneste gode ting, der kom ud af din operation, er din ferie, der blev tvangsfremkaldt og ordineret af din læge. Det betyder simpelthen mere tid sammen som familie. Velkommen tilbage.
 • Alle i min pigegruppe elsker at vise deres mands forfremmelser på arbejdspladsen og deres bidrag til deres virksomheder. Men jeg er langt over dem, fordi jeg kan vise min mands bidrag til nationen. Velkommen tilbage, min utrolige soldatmand.
Alle i min pigegruppe elsker at vise deres mands forfremmelser på arbejdspladsen og deres bidrag til deres virksomheder. Men jeg er langt over dem, fordi jeg kan vise min mands bidrag til nationen. Velkommen tilbage, min utrolige soldatmand.

Flere sætninger som denne

Jeg kan godt lide dine beskeder til ham: sætninger til at spørge en fyr ud (#12)

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af velkomstbeskeder til din mand. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top