Hjem » Citater » Jeg tilgiver dig citater for hende: Tilgivelsescitater til kæreste

Jeg tilgiver dig citater for hende: Tilgivelsescitater til kæreste

Jeg tilgiver dig citater for hende: Tilgivelse kræver meget styrke og mod. Ja, vi har alle læst inspirerende citater om tilgivelse af mennesker, men hvis bare livet var så let!

Uanset om det er en kæreste, kæreste, mand, kone eller eks, at vide, om det at tilgive nogen i det væsentlige kommer ned til forholdet og beslutte, hvilken rolle du ser dem spille i dit liv. Hvis du virkelig vil give slip og komme videre, er alt hvad du skal gøre at finde de rigtige ord og slutte fred med fortiden.

At komme videre og give slip er midtpunkterne i hele tilgivelsesgiganten. Forveksle aldrig behovet for at tilgive nogen med svaghed.

Når du tilgiver, anerkender du fortiden, og du er simpelthen moden nok til at tage et skridt mod en bedre fremtid.

Her er nogle sætninger af tilgivelse for en kæreste

 • Jeg vidste aldrig, hvor stærk du var, før jeg måtte tilgive dig og lade som om det aldrig skete.
 • Forhold overlever, fordi fejl tilgives, ikke straffes.
 • For at være fri, skal du give slip. For at elske er du nødt til at tilgive.
 • Hele denne tid beskyldte jeg mig selv for, hvordan du opførte dig. Måske kunne jeg ikke tro, at det ikke var mig, der forårsagede problemerne… det var dig hele tiden. Kærlighed gjorde mig blind for, at du udnyttede min naivitet. I dag finder jeg modet til at gå væk. Jeg finder styrken til at indse, at det ikke var min skyld, at du snydte mig. På trods af alt, hvad du har gjort, respekterer jeg den kærlighed, jeg havde til dig, og det vil jeg altid gøre. Det er en del af mig, som jeg aldrig vil slette. Jeg ønsker dig det bedste, men jeg må fortsætte. Jeg tilgiver dig.
 • Jeg vælger fremtiden frem for fortiden. Jeg tilgiver dig.
Jeg vælger fremtiden frem for fortiden. Jeg tilgiver dig.
 • Jeg tror på andre chancer. Jeg tror på at give slip. Men det vigtigste er, at jeg tror på os… Jeg tilgiver dig.
 • Mærkeligt, livet er… jo mere du knuser mit hjerte, jo mere vil jeg være sammen med dig. Og igen tilgiver jeg dig.
 • Jeg ved ikke, hvad der er sværere, at tilgive dig eller glemme, hvad du har gjort… Jeg tror, jeg bare vil blive følelsesløs indeni og vente på, at livet går sin gang, og når støvet lægger sig, står vi stadig sammen og holder hænder. Jeg elsker dig, skat.
 • Uanset hvad der sker, inderst inde ved jeg, at du elsker mig, og jeg elsker dig… og intet andet betyder noget. Jeg tilgiver dig.
 • Tilgivelse er et bevidst valg om at give slip på skuffelse og omfavne håb. Jeg gør det i dag, jeg tilgiver dig.
Tilgivelse er et bevidst valg om at give slip på skuffelse og omfavne håb. Jeg gør det i dag, jeg tilgiver dig.
 • Tilgivelse helbreder måske ikke sår, men det vil forhindre dem i at komme dybere.
 • Jeg er ikke sur på dig, det gør mig trist at se dig blive den person, jeg aldrig troede, du ville være. Måske er det tid til at komme videre… Jeg tilgiver dig.
 • At give en ny chance er bedre end at fortryde ikke at have gjort det senere. Og med den tanke tilgiver jeg dig i håb om, at denne anden chance vil helbrede sårene.
 • Jeg tilgiver dig, ikke fordi jeg er okay med det, du gjorde… men fordi at lade had ødelægge minder ville være en fornærmelse mod alle de ofre, jeg har gjort for at sætte et smil på dit ansigt.
 • Jeg tilgiver dig. Ikke for dig, men for os.
Jeg tilgiver dig. Ikke for dig, men for os.
 • Hvis du har været modig nok til at undskylde, så er jeg stærk nok til at tilgive.
 • Jeg er kommet til den konklusion, at før eller senere bliver du nødt til at acceptere fortiden, som den er… og jo før, jo bedre!
 • Jeg tilgiver dig, fordi jeg vil beholde det, vi har, i stedet for at huske det som det, vi havde.
 • Jeg siger ikke, at det, du har gjort, er rigtigt… Jeg siger, at jeg tror på dig, når du siger, at du aldrig vil gøre det igen. Jeg tilgiver dig.
 • ‘Tilgivelse behøver ikke at være absolut. Bare fordi du er villig til at give slip på smerten, betyder det ikke, at du skal være enig i, hvad der skete. Det betyder simpelthen, at du er moden nok til at sætte en stopper for bitterheden… “Med disse tanker tilgiver jeg dig. Men forveksle ikke min modenhed med svaghed.
'Tilgivelse behøver ikke at være absolut. Bare fordi du er villig til at give slip på smerten, betyder det ikke, at du skal være enig i, hvad der skete. Det betyder simpelthen, at du er moden nok til at sætte en stopper for bitterheden... \
 • Du var min kæreste, og jeg vil altid værdsætte det. Livet havde forskellige planer for os, men jeg vil aldrig lade minderne forsvinde. Jeg tilgiver dig, men det er tid til at komme videre.
 • Vær stærk nok til ikke at lade andres fejl definere, hvem du er. Tilgiv og kom videre.
 • Hvert forhold har problemer. I sidste ende kommer det hele ned på, hvor meget du vil opnå det. Jeg vil ikke lade tåbelige ting ødelægge det. Jeg tilgiver dig.
 • Jeg vil aldrig forstå, hvorfor du gjorde, hvad du gjorde. Sandheden er, at jeg ikke engang vil. Alt, hvad jeg vil, er, at vi skal være, som vi var… lykkelige. Jeg tilgiver dig.
 • Fordi lykke er større end had, tilgiver jeg dig.
Fordi lykke er større end had, tilgiver jeg dig.

tilgivelsescitater til kæreste

 • Accepter, tilgiv, slip og gå videre… det er den eneste måde, smerten forsvinder.
 • Min tilgivelse er ikke min svaghed. Det er min styrke at se det større gode, der ligger i at efterlade fortiden for dig, mig og alle de ting, der virkelig betyder noget.
 • Jeg tilgiver dig, ikke fordi du fortjener det, men fordi jeg fortjener fred.
 • Tilgivelse er ikke absolut. Det betyder ikke, at du er okay med, hvad de gjorde mod dig. Det betyder simpelthen, at du er moden nok til at forstå, at det ikke er værd at holde fast i fortiden. Det betyder, at du er klar, klar til at komme videre… når det er sagt, tilgiver jeg dig.
 • Jeg vil altid have det dårligt med det, du gjorde, men det betyder ikke, at jeg holder det imod dig. Jeg tilgiver dig.
Jeg vil altid have det dårligt med det, du gjorde, men det betyder ikke, at jeg holder det imod dig. Jeg tilgiver dig.
 • Jeg tilgiver dig, fordi kærlighed fortjener en ny chance.
 • Hævn og had er for de svage. Tilgivelse og kærlighed er for de stærke.
 • Nogle mennesker tror, at hævn og had gør dem stærkere; og det kunne ikke være længere væk fra sandheden. Hævn og had bittert og svækker dig nedefra og op. Den eneste måde at befri dig selv fra dine lænker er at indse, at tilgivelse er det eneste, der vil gøre dig stærkere… det frigør dig fra den smerte, der deprimerer dig. Det hjælper dig med at stoppe med at se tilbage og begynde at se fremad.
 • Jeg vil hellere tilgive dig og komme videre end fortsætte med at leve i smerten af bitre minder.
 • Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på, hvad du har gjort. Jeg tror ikke, jeg nogensinde kan lade det gå, men jeg vil starte forfra… Jeg elsker dig.
Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på, hvad du har gjort. Jeg tror ikke, jeg nogensinde kan lade det gå, men jeg vil starte forfra... Jeg elsker dig.
 • Jeg tilgiver dig, fordi jeg stadig tror, at det ikke er for sent for os at være, hvem vi kunne have været. Jeg elsker dig, skat.
 • Jeg har tænkt meget over dette, og jeg har indset, at medmindre jeg giver slip på fortiden, medmindre jeg virkelig tilgiver dig, kan jeg aldrig komme videre. Kan du lide det eller ej, det er sandheden i mit liv.
 • Jeg tilgiver dig, ikke fordi du fortjener det, men fordi jeg ved, at der ikke er noget, jeg kan gøre for at ændre det, der allerede er sket.
 • Min tilgivelse er ikke absolut. Bare fordi du er villig til at give slip på smerten, betyder det ikke, at du er okay med det, der skete.
 • Jeg forventer ikke, at du ændrer dig… alt hvad jeg ønsker er ro i sindet. Jeg har givet for meget til vores forhold til at se det falde fra hinanden på grund af ting, der ikke betyder noget.
Jeg forventer ikke, at du ændrer dig... alt hvad jeg ønsker er ro i sindet. Jeg har givet for meget til vores forhold til at se det falde fra hinanden på grund af ting, der ikke betyder noget.

Flere sætninger som denne

Militære citater om hjemkomst: Velkommen tilbage fra indsættelsen (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af tilgivende citater til kærester. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top