Hjem » Digte » Sene fødselsdagsdigte til kæreste: sene fødselsdagsdigte til ham

Sene fødselsdagsdigte til kæreste: sene fødselsdagsdigte til ham

Sene fødselsdagsdigte til din kæreste: At glemme din kærestes fødselsdag kan betyde katastrofe. Det er den type katastrofe, der trænger til øjeblikkelig reparation. En oprigtig undskyldning er måske ikke nok til at bringe et smil tilbage til dit ansigt.

Skriv et romantisk citat på et lykønskningskort, der udtrykker, hvor meget du virkelig føler. Hvis det ikke gør tingene kærlige igen, oversvøm din Facebook med søde beskeder for at bede om tilgivelse.

Fra sjove pins til de sødeste tekster: lad ikke nogen sten være uvendt, når du prøver at erobre hendes hjerte. Og når dine undskyldninger endelig er forbi, giv ham en gave, han vil elske. Gør alt hvad du kan for at bringe gnisten tilbage til dine bløde selfies.

Her er nogle sene fødselsdagsdigte til en kæreste

 • Min smerte har trængt dybt ind i mit hjerte.
  Jeg ser ikke ud til at starte forfra
  Min skyld har sivet ind i mit sind
  Der er intet, jeg kan gøre for at slappe af.
  Min fortrydelse er fordoblet
  For at ødelægge sådan en særlig dag.
  Min smerte har toppet
  Din tilgivelse nu er alt, hvad jeg leder efter
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Min smerte har trængt dybt ind i mit hjerte. <br> Jeg ser ikke ud til at starte forfra <br> Min skyld har sivet ind i mit sind <br> Der er intet, jeg kan gøre for at slappe af. <br> Min fortrydelse er fordoblet <br> For at ødelægge sådan en særlig dag. <br> Min smerte har toppet <br> Din tilgivelse nu er alt, hvad jeg leder efter <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Jeg ved, at du er vred
  Jeg ved, du er super vred
  Jeg ved, du er ked af det
  Alt på grund af mig
  Jeg ved, du er skuffet
  Jeg ved, du er skuffet
  Jeg ved også, at jeg er
  Årsagen til din rynke
  Men jeg lover at erstatte
  Din rynke rynkede panden med et smil
  Jeg vil gøre op for dig
  Det vil dog tage et stykke tid
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Jeg ved, at du er vred <br> Jeg ved, du er super vred <br> Jeg ved, du er ked af det <br> Alt på grund af mig <br> Jeg ved, du er skuffet <br> Jeg ved, du er skuffet <br> Jeg ved også, at jeg er <br> Årsagen til din rynke <br> Men jeg lover at erstatte <br> Din rynke rynkede panden med et smil <br> Jeg vil gøre op for dig <br> Det vil dog tage et stykke tid <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Jeg glemte min fødselsdag
  Fra min kære kæreste
  Jeg har grædt lige siden
  Mit liv er kommet til en ende
  Kom til min skat
  Giv mig et varmt kram
  Jeg vil kramme dig
  I dine arme vil jeg være krøllet op
  Jeg er virkelig ked af det.
  Jeg vil aldrig gøre det igen
  Jeg har lidt nok
  Jeg vil ikke forårsage mere smerte
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Jeg glemte min fødselsdag <br> Fra min kære kæreste <br> Jeg har grædt lige siden <br> Mit liv er kommet til en ende <br> Kom til min skat <br> Giv mig et varmt kram <br> Jeg vil kramme dig <br> I dine arme vil jeg være krøllet op <br> Jeg er virkelig ked af det. <br> Jeg vil aldrig gøre det igen <br> Jeg har lidt nok <br> Jeg vil ikke forårsage mere smerte <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Du har en god chance
  At få mig til at danse
  I den melodi, du vil have mig til at gøre
  Siden jeg glemte at ville have dig
  Dit ønske er min befaling
  Jeg vil gøre, hvad du beder om
  Men kun på én betingelse
  At du vil være den ene
  At tilgive mig og sige
  Alt mellem os er fint
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Du har en god chance <br> At få mig til at danse <br> I den melodi, du vil have mig til at gøre <br> Siden jeg glemte at ville have dig <br> Dit ønske er min befaling <br> Jeg vil gøre, hvad du beder om <br> Men kun på én betingelse <br> At du vil være den ene <br> At tilgive mig og sige <br> Alt mellem os er fint <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Jeg sagde undskyld
  Ikke én gang, men gentagne gange
  Jeg har undskyldt
  For dig hele tiden
  Hvad er nødvendigt for at opnå
  Du skal tilgive mig
  Mit hjerte er knust
  Skat, kan du ikke se?
  Glem alt dette
  Og kram mig med kærlighed
  Din fødselsdag er allerede registreret
  I mit hjerte permanent
  Tillykke med forsinket fødselsdag

Sene fødselsdagsdigte til kæreste

 • Der er ingen undskyldning i dag
  Hvad kan jeg bruge frit
  For ikke at ville have dig
  Og bliver blå
  I dag er der ingen grund
  Ikke engang en eneste
  Hvad kan jeg give frit
  Den jeg kan leve med
  Glemmer din fødselsdag
  Det kunne have været Guds vej
  For at få mig til at indse
  At vores forhold er en præmie
  Undskyld at tage dig for givet
  Det her rod er ikke, hvad jeg ønskede
  At starte forfra er hvad jeg vil gøre
  Lad mig starte med at ønske dig
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Der er ingen undskyldning i dag <br> Hvad kan jeg bruge frit <br> For ikke at ville have dig <br> Og bliver blå <br> I dag er der ingen grund <br> Ikke engang en eneste <br> Hvad kan jeg give frit <br> Den jeg kan leve med <br> Glemmer din fødselsdag <br> Det kunne have været Guds vej <br> For at få mig til at indse <br> At vores forhold er en præmie <br> Undskyld at tage dig for givet <br> Det her rod er ikke, hvad jeg ønskede <br> At starte forfra er hvad jeg vil gøre <br> Lad mig starte med at ønske dig <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Jeg ønskede dig ikke på din fødselsdag
  Det er min ondskab
  Men jeg kan ikke holde ud at se
  Dit ansigt, der ser så trist ud
  Jeg vil gøre alt, hvad der er nødvendigt
  At få dig til at smile og smile
  Jeg vil gøre, hvad det kræver
  At få tingene til at fungere mellem os
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Jeg ønskede dig ikke på din fødselsdag <br> Det er min ondskab <br> Men jeg kan ikke holde ud at se <br> Dit ansigt, der ser så trist ud <br> Jeg vil gøre alt, hvad der er nødvendigt <br> At få dig til at smile og smile <br> Jeg vil gøre, hvad det kræver <br> At få tingene til at fungere mellem os <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Du kunne have gjort, hvad du ikke gjorde
  For at vise, at jeg ikke elsker dig meget
  Du kunne have råbt ad mig
  At få mig til at føle mig skyldig
  Du kunne have skabt kaos
  Vores forhold kunne have været ødelagt
  Men du skabte ikke et ståhej
  Selvom jeg glemte at ønske dig
  I stedet sætter du min frygt til ro
  Det er derfor, jeg siger, at du er den bedste.
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Du kunne have gjort, hvad du ikke gjorde <br> For at vise, at jeg ikke elsker dig meget <br> Du kunne have råbt ad mig <br> At få mig til at føle mig skyldig <br> Du kunne have skabt kaos <br> Vores forhold kunne have været ødelagt <br> Men du skabte ikke et ståhej <br> Selvom jeg glemte at ønske dig <br> I stedet sætter du min frygt til ro <br> Det er derfor, jeg siger, at du er den bedste. <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Min Facebook er fuld
  Med citater, der siger undskyld
  Min Pinterest er overvældet
  Med mange undskyldninger
  Jeg har retweetet
  Så mange smukke ordsprog
  Jeg har skrevet meget
  Omvendte skrifter
  Jeg har gjort alt dette
  At bede dig om tilgivelse
  Jeg vil aldrig gøre dig fortræd igen
  For kærester som dig er de få
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Min Facebook er fuld <br> Med citater, der siger undskyld <br> Min Pinterest er overvældet <br> Med mange undskyldninger <br> Jeg har retweetet <br> Så mange smukke ordsprog <br> Jeg har skrevet meget <br> Omvendte skrifter <br> Jeg har gjort alt dette <br> At bede dig om tilgivelse <br> Jeg vil aldrig gøre dig fortræd igen <br> For kærester som dig er de få <br> Tillykke med forsinket fødselsdag
 • Jeg kan stadig ikke forstå
  Da jeg ikke var der med dig
  Mens du fejrede din fødselsdag
  Velkommen til et nyt år
  Ligesom din kæreste har jeg
  Jeg skuffede dig alvorligt
  Jeg lover at gøre alt
  Det rydder din pande
  Tillykke med forsinket fødselsdag
Jeg kan stadig ikke forstå <br> Da jeg ikke var der med dig <br> Mens du fejrede din fødselsdag <br> Velkommen til et nyt år <br> Ligesom din kæreste har jeg <br> Jeg skuffede dig alvorligt <br> Jeg lover at gøre alt <br> Det rydder din pande <br> Tillykke med forsinket fødselsdag

Flere digte som dette

Jeg savner digte til ex-kæreste: Jeg savner digte til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af sene fødselsdagsdigte til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top