Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til ex-kæreste

Jeg elsker dig digte til ex-kæreste

Jeg elsker digte til en ex-kæreste: Hvorfor noget så smukt som hvalpekærlighed skal blive til noget så ubehageligt som et knust hjerte, ingen vil nogensinde finde ud af det.

Men sandheden er, at sammenbrud gør meget ondt. Hjertesorgen ved at være væk fra den søde fyr, du har været sammen med hele denne tid, er en smerte som ingen anden. Hvis du stadig har ondt af dit brud, og dit sind er fast besluttet på at vende tilbage til din kæreste, skriv dine følelser ned i et kort rim.

Send det som en romantisk tekst eller en privat besked på Facebook og WhatsApp. Find ud af, hvordan det føles at give dit forhold endnu en chance; måske banker dit hjerte stadig for dig.

Her er nogle digte fra I Love You for Ex-Boyfriend

 • Mine drømme handler stadig om dig
  Det er mine mareridt
  Jeg har bemærket
  For dig holder jeg stadig af dig
  Mit håb er kun for dig
  Skrevet overalt
  Selv når jeg tænker på dig i dag
  Du holder ikke op med at overvælde
  Jeg føler mig stadig ødelagt
  Når det kommer til dig
  Mine venner siger, at jeg stadig er forelsket
  Måske er det sandt
  Jeg elsker dig
Mine drømme handler stadig om dig <br> Det er mine mareridt <br> Jeg har bemærket <br> For dig holder jeg stadig af dig <br> Mit håb er kun for dig <br> Skrevet overalt <br> Selv når jeg tænker på dig i dag <br> Du holder ikke op med at overvælde <br> Jeg føler mig stadig ødelagt <br> Når det kommer til dig <br> Mine venner siger, at jeg stadig er forelsket <br> Måske er det sandt <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg er ikke sur
  Jeg er ikke ked af det
  Fordi jeg ikke er færdig endnu
  Vores opbrud er stadig
  Jeg er slet ikke vild
  Jeg er ikke stresset
  Det er bare, at vores opbrud
  Det har efterladt mig i et rod
  Jeg er på et så mærkeligt sted
  Mit hjerte er hverken her eller der
  Jeg kan kun se dig
  Når jeg kigger rundt overalt
  Jeg elsker dig
Jeg er ikke sur <br> Jeg er ikke ked af det <br> Fordi jeg ikke er færdig endnu <br> Vores opbrud er stadig <br> Jeg er slet ikke vild <br> Jeg er ikke stresset <br> Det er bare, at vores opbrud <br> Det har efterladt mig i et rod <br> Jeg er på et så mærkeligt sted <br> Mit hjerte er hverken her eller der <br> Jeg kan kun se dig <br> Når jeg kigger rundt overalt <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Mine forsøg på at glemme dig <br> Det ser altid ud til at være forgæves <br> Denne kamp med mig selv <br> Det gør mig skør <br> Jeg prøver at få dig ud af mit hoved <br> Men på en eller anden måde kommer du tilbage <br> Den blotte tanke om dig <br> Min mave er kvælende <br> Måske skulle jeg give alt dette <br> Lidt mere tid og plads <br> Måske skulle jeg stoppe med at drømme <br> At vores skæbner igen vil omfavne hinanden <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Mine forsøg på at glemme dig <br> Det ser altid ud til at være forgæves <br> Denne kamp med mig selv <br> Det gør mig skør <br> Jeg prøver at få dig ud af mit hoved <br> Men på en eller anden måde kommer du tilbage <br> Den blotte tanke om dig <br> Min mave er kvælende <br> Måske skulle jeg give alt dette <br> Lidt mere tid og plads <br> Måske skulle jeg stoppe med at drømme <br> At vores skæbner igen vil omfavne hinanden <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg tror stadig, at vi kan gøre det som et par.
  Jeg tror stadig, at vi er beregnet til at være
  Lad os efterlade vores fortid
  Lad os sætte en stopper for al denne elendighed
  Alle vores forskelle var bare små
  Chok på vores smukke tur
  Lad os gå videre og gøre tingene rigtigt.
  Jeg savner virkelig at være din kæreste.
Jeg tror stadig, at vi kan gøre det som et par. <br> Jeg tror stadig, at vi er beregnet til at være <br> Lad os efterlade vores fortid <br> Lad os sætte en stopper for al denne elendighed <br> Alle vores forskelle var bare små <br> Chok på vores smukke tur <br> Lad os gå videre og gøre tingene rigtigt. <br> Jeg savner virkelig at være din kæreste.”/></figure>
   <ul> <li> Jeg er så vred på mig selv <br> For at savne dig <br> Jeg er så knust <br> For at vente på noget nyt <br> Jeg er så frustreret <br> For at føle skyld for os <br> Jeg er så ophidset <br> For at skabe alt dette ståhej <br> Det virkelige problem er <br> Som jeg stadig prøver at klare <br> Fra rædslerne ved vores opbrud. <br> Jeg prøver stadig at flygte <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Jeg er så vred på mig selv <br> For at savne dig <br> Jeg er så knust <br> For at vente på noget nyt <br> Jeg er så frustreret <br> For at føle skyld for os <br> Jeg er så ophidset <br> For at skabe alt dette ståhej <br> Det virkelige problem er <br> Som jeg stadig prøver at klare <br> Fra rædslerne ved vores opbrud. <br> Jeg prøver stadig at flygte <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Mit hjerteslag accelererer
  Min adrenalin stiger
  Min puls bliver hurtigere
  Mit blod fryser
  Min mave vrider
  Mine insidere vender
  Din hukommelse gør
  Mine øjne brænder
  Jeg går igennem dette
  Hver gang jeg tænker på dig
  Fortæl mig, at du føler denne hast
  Når du også savner mig
  Jeg elsker dig
Mit hjerteslag accelererer <br> Min adrenalin stiger <br> Min puls bliver hurtigere <br> Mit blod fryser <br> Min mave vrider <br> Mine insidere vender <br> Din hukommelse gør <br> Mine øjne brænder <br> Jeg går igennem dette <br> Hver gang jeg tænker på dig <br> Fortæl mig, at du føler denne hast <br> Når du også savner mig <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h3 class= Jeg elsker digte til ex-kæreste
 • Jeg ved, at jeg er nødt til at acceptere
  At du ikke længere er min
  Jo mere jeg tænker over det
  Mit hjerte bliver så ømt
  Jeg ved, at jeg er nødt til at indrømme
  At vi begge er færdige og støvede
  Men jo mere prøver jeg at gøre det
  Jo mere føler jeg mig så ødelagt
  Jeg elsker dig stadig
Jeg ved, at jeg er nødt til at acceptere <br> At du ikke længere er min <br> Jo mere jeg tænker over det <br> Mit hjerte bliver så ømt <br> Jeg ved, at jeg er nødt til at indrømme <br> At vi begge er færdige og støvede <br> Men jo mere prøver jeg at gøre det <br> Jo mere føler jeg mig så ødelagt <br> Jeg elsker dig stadig”/></figure>
   <ul> <li> Kald dig en ven <br> Det er en forpligtelse <br> Vores opbrud er en ting <br> At jeg er kommet til at foragte <br> I din krop og sjæl <br> Jeg ville ønske, at jeg stadig havde ret <br> Jeg vidste aldrig, at jeg ville <br> Jeg savner dig med al min styrke <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Kald dig en ven <br> Det er en forpligtelse <br> Vores opbrud er en ting <br> At jeg er kommet til at foragte <br> I din krop og sjæl <br> Jeg ville ønske, at jeg stadig havde ret <br> Jeg vidste aldrig, at jeg ville <br> Jeg savner dig med al min styrke <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Måske kunne vi prøve <br> Bare en lille smule mere <br> Måske kan vi gøre det igen. <br> Ved at lade vores kærlighed svæve <br> Måske kunne vi prøve <br> At skjule fortiden <br> Måske bare måske <br> Vi kan komme sammen igen en dag. <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Måske kunne vi prøve <br> Bare en lille smule mere <br> Måske kan vi gøre det igen. <br> Ved at lade vores kærlighed svæve <br> Måske kunne vi prøve <br> At skjule fortiden <br> Måske bare måske <br> Vi kan komme sammen igen en dag. <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Burde ikke have taget mig <br> En pause for at realisere <br> At du er mit rigtige trofæ <br> Du er min rigtige præmie <br> Det skulle ikke have kostet mig <br> En grim adskillelse <br> At indse, at du er <br> Min dyrebare besiddelse <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Burde ikke have taget mig <br> En pause for at realisere <br> At du er mit rigtige trofæ <br> Du er min rigtige præmie <br> Det skulle ikke have kostet mig <br> En grim adskillelse <br> At indse, at du er <br> Min dyrebare besiddelse <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Godmorgen digte til kæreste

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker digte til ex-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top