Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til far

Jeg elsker dig digte til far

Jeg elsker digte til far: Du er aldrig for gammel til at give din gamle mand et kram og fortælle ham, hvor meget han betyder for dig. Fødselsdage og fars dag er ofte de eneste tidspunkter, hvor fædre værdsættes for det, de gør hele året rundt.

I stedet for at vente på det perfekte øjeblik, skriv et sødt rim på et lykønskningskort og giv din far noget at smile om på en given dag. Din søde indsats for at få ham til at føle sig elsket vil smelte hans hjerte til en klæbrig masse.

Det tager trods alt ikke lang tid at gøre en kærlig far glad. Et varmt knus fra din søn eller datter er nok til at få problemerne i dit liv til at forsvinde.

Her er nogle digte om Jeg elsker dig til far

 • En dag bliver jeg mere moden
  En dag bliver jeg en ung kvinde
  Men jeg glemmer aldrig min første kærlighed.
  Manden, som jeg skylder mit liv: min far.
  En dag vil jeg vokse op og flytte.
  En dag vil jeg være væk fra dine vågne øjne
  Men uanset hvor jeg går, vil jeg holde dig tæt
  Min far – manden, der hjalp mig med at flyve
  Jeg elsker dig
En dag bliver jeg mere moden <br> En dag bliver jeg en ung kvinde <br> Men jeg glemmer aldrig min første kærlighed. <br> Manden, som jeg skylder mit liv: min far. <br> En dag vil jeg vokse op og flytte. <br> En dag vil jeg være væk fra dine vågne øjne <br> Men uanset hvor jeg går, vil jeg holde dig tæt <br> Min far - manden, der hjalp mig med at flyve <br> Jeg elsker dig
 • Du er den første mand
  Hvem holdt mig i dine håndflader
  Du er den første mand
  Hvem bar mig i dine arme
  Du er den første mand
  Hvem gav mig et kys
  Du er den første
  Hvem lærte mig, hvad kærlighed er?
  Du er den eneste mand
  Hvem betragter jeg som et idol
  Far, du er og vil altid være.
  Manden, der er mest speciel.
  Jeg elsker dig
 • Hver gang jeg har opnået det
  Jeg skylder det til dit råd, at jeg fulgte
  Hver gang mine ambitioner faldt
  Det var dig, der hjalp mig med at stå oprejst.
  Hver gang jeg følte en bølge af frygt
  Du lod mig gemme mig under din lak
  Hver gang jeg hylede og græd
  For at opmuntre mig prøvede du
  Hver gang jeg tænkte på dig far
  Du reddede mig fra at være trist
  Jeg elsker dig
Hver gang jeg har opnået det <br> Jeg skylder det til dit råd, at jeg fulgte <br> Hver gang mine ambitioner faldt <br> Det var dig, der hjalp mig med at stå oprejst. <br> Hver gang jeg følte en bølge af frygt <br> Du lod mig gemme mig under din lak <br> Hver gang jeg hylede og græd <br> For at opmuntre mig prøvede du <br> Hver gang jeg tænkte på dig far <br> Du reddede mig fra at være trist <br> Jeg elsker dig
 • Hvis alle fædre var lige så kærlige som dig
  I verden ville der ikke være nogen angst
  Hvis alle far var lige så kærlige som dig
  Verden ville være fuld af lykke.
  Hvis alle forældre var så generøse som dig
  Verden ville være et bedre sted.
  Hvis alle fædre var lige så smukke som dig
  Alle ville have et smukt ansigt.
  Men da ikke alle forældre er som dig
  Jeg betragter mig selv som heldig
  Jeg er taknemmelig for min skæbne og held
  For at give mig til dig – min kære far
  Jeg elsker dig
Hvis alle fædre var lige så kærlige som dig <br> I verden ville der ikke være nogen angst <br> Hvis alle far var lige så kærlige som dig <br> Verden ville være fuld af lykke. <br> Hvis alle forældre var så generøse som dig <br> Verden ville være et bedre sted. <br> Hvis alle fædre var lige så smukke som dig <br> Alle ville have et smukt ansigt. <br> Men da ikke alle forældre er som dig <br> Jeg betragter mig selv som heldig <br> Jeg er taknemmelig for min skæbne og held <br> For at give mig til dig - min kære far <br> Jeg elsker dig
 • Nogle gange er du min bedste ven
  Nogle gange opfører du dig som min mor.
  Men hver anden gang
  Du er en sød far, som ingen anden.
  Nogle gange gør du mig glad
  Nogle gange gør du mig vred
  Men hver anden gang
  Du er min kærlige far
  Jeg elsker dig
Nogle gange er du min bedste ven <br> Nogle gange opfører du dig som min mor. <br> Men hver anden gang <br> Du er en sød far, som ingen anden. <br> Nogle gange gør du mig glad <br> Nogle gange gør du mig vred <br> Men hver anden gang <br> Du er min kærlige far <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker dig digte til far

 • At omfavne fædre som dig er den bedste måde
  At starte hver eneste dag
  Far som dig er den perfekte opskrift
  At afværge smerte og elendighed
  Fædre som dig er den perfekte blanding
  At fylde livet med glæde og påskønnelse.
  Far som dig er mennesker.
  Hvem gør livet for børn som mig så specielt?
  Jeg elsker dig
 • Til sidst
  Jeg ved det meget godt
  Alle mine problemer vil forsvinde
  Alt vil være fint
  Denne tillid og nåde
  Det ser ud til at være arveligt
  Fordi jeg er søn af en god dreng.
  Hvem kalder jeg far
  Jeg elsker dig
Til sidst <br> Jeg ved det meget godt <br> Alle mine problemer vil forsvinde <br> Alt vil være fint <br> Denne tillid og nåde <br> Det ser ud til at være arveligt <br> Fordi jeg er søn af en god dreng. <br> Hvem kalder jeg far <br> Jeg elsker dig
 • Da jeg lærte at ride
  Jeg faldt igen og igen
  Men i stedet for at rejse sig
  Du lod mig føle smerten
  Såret, men beslutsom
  Jeg rejste mig for at prøve det en gang til
  Og jeg kørte så godt på en cykel
  At jeg begyndte at flyve
  Det er fordi du ikke hjalp mig
  At jeg blev uafhængig
  Få mig til at indse, hvad det betyder
  At være forælder i det øjeblik.
  Jeg elsker dig
Da jeg lærte at ride <br> Jeg faldt igen og igen <br> Men i stedet for at rejse sig <br> Du lod mig føle smerten <br> Såret, men beslutsom <br> Jeg rejste mig for at prøve det en gang til <br> Og jeg kørte så godt på en cykel <br> At jeg begyndte at flyve <br> Det er fordi du ikke hjalp mig <br> At jeg blev uafhængig <br> Få mig til at indse, hvad det betyder <br> At være forælder i det øjeblik. <br> Jeg elsker dig
 • Du holdt mig tæt på mit sted
  At være mit anker
  Du viste mig den rigtige vej i livet
  At være min lærer
  Du lærte mig rigtigt fra forkert
  Ved at være min mentor
  Du fik mig aldrig til at føle mig knap
  At være min leverandør
  Nogle gange fylder du også dine sko
  At være min kærlige mor
  Du er den vigtigste person i mit liv.
  Jeg elsker dig min kære far
Du holdt mig tæt på mit sted <br> At være mit anker <br> Du viste mig den rigtige vej i livet <br> At være min lærer <br> Du lærte mig rigtigt fra forkert <br> Ved at være min mentor <br> Du fik mig aldrig til at føle mig knap <br> At være min leverandør <br> Nogle gange fylder du også dine sko <br> At være min kærlige mor <br> Du er den vigtigste person i mit liv. <br> Jeg elsker dig min kære far
 • Du gav mig gaven
  Af ekspertise
  Som jeg har jagtet
  Med så meget udholdenhed
  Du gav mig gaven
  Af iver og ambition
  Som jeg har jagtet
  Med styrke og dedikation
  Du gav mig gaven
  Af et meget godt liv
  At jeg prøver at leve
  Fri for smerte eller konflikt
  For at fylde mit liv med alle
  Vigtig dyd
  Kære far, jeg vil
  Jeg vil altid elske dig
Du gav mig gaven <br> Af ekspertise <br> Som jeg har jagtet <br> Med så meget udholdenhed <br> Du gav mig gaven <br> Af iver og ambition <br> Som jeg har jagtet <br> Med styrke og dedikation <br> Du gav mig gaven <br> Af et meget godt liv <br> At jeg prøver at leve <br> Fri for smerte eller konflikt <br> For at fylde mit liv med alle <br> Vigtig dyd <br> Kære far, jeg vil <br> Jeg vil altid elske dig

Flere digte som dette

Jeg elsker dig digte til bror

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger Jeg elsker dig til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top