Hjem » Digte » Jeg savner digte til ex-kæreste

Jeg savner digte til ex-kæreste

Jeg savner digte til ex-kæreste: At sende en sms til din eks er aldrig en god idé. Det bringer smertefulde minder om dit brud tilbage. Men der er tidspunkter i dit liv, hvor du føler behov for at gøre, hvad dit hjerte fortæller dig.

Hvis du tror, du desperat har brug for at lade din eks vide, at du savner ham, tag ideer fra disse korte digte for at udtrykke dig selv. Men glem ikke, at konsekvenserne af at sende en sådan besked kan være ubehagelige.

Uanset hvor sød eller sød du prøver at være, han kan gøre narr af dig for ikke at være i stand til at komme videre. Det er kærlighedens dilemma: det er en bitter pille sendt fra himlen.

Her er nogle digte fra Jeg savner dig til ex-kæreste

 • Til min ekskæreste…
  Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere
  Hvordan jeg følte det, da du gav mig et kram
  Eller at kramme dig
  Det fik mig til at føle mig varm og behagelig
  Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere
  Den trøst jeg følte, da jeg hørte din stemme.
  Eller den måde din søde hvisken på
  Druknede al livets støj
  Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere
  Den måde, du holdt mig i dine arme
  Eller den måde, jeg smeltede på mine knæ
  Når du flirtede, med al din charme
  Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere
  Det øjeblik du kiggede ind i mine øjne
  Eller det øjeblik du hentede mig
  Som om jeg var den største præmie i dit liv
  Jeg savner dig
Til min ekskæreste... <br> Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere <br> Hvordan jeg følte det, da du gav mig et kram <br> Eller at kramme dig <br> Det fik mig til at føle mig varm og behagelig <br> Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere <br> Den trøst jeg følte, da jeg hørte din stemme. <br> Eller den måde din søde hvisken på <br> Druknede al livets støj <br> Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere <br> Den måde, du holdt mig i dine arme <br> Eller den måde, jeg smeltede på mine knæ <br> Når du flirtede, med al din charme <br> Jeg ved ikke, hvad jeg savner mere <br> Det øjeblik du kiggede ind i mine øjne <br> Eller det øjeblik du hentede mig <br> Som om jeg var den største præmie i dit liv <br> Jeg savner dig
 • Livet har taget en mærkelig drejning
  Nogle gange føler jeg mig glad indeni
  Nogle gange bliver jeg bare distraheret
  Nogle gange går mit hoved bare rundt
  Jeg lever ikke i fortiden
  Jeg fortryder ikke, at jeg brød op med dig
  Men på samme tid indrømmer jeg
  At der er tidspunkter, hvor jeg savner dig
Livet har taget en mærkelig drejning <br> Nogle gange føler jeg mig glad indeni <br> Nogle gange bliver jeg bare distraheret <br> Nogle gange går mit hoved bare rundt <br> Jeg lever ikke i fortiden <br> Jeg fortryder ikke, at jeg brød op med dig <br> Men på samme tid indrømmer jeg <br> At der er tidspunkter, hvor jeg savner dig
 • Hvorfor den dreng, jeg elskede så meget?
  Jeg var nødt til at blive min ekskæreste.
  Hvorfor gøre alle de gode ting i livet?
  Du skal altid komme til en pludselig ende
  Hvorfor blev den dreng, jeg kunne lide, skør?
  Jeg måtte knuse mit hjerte og gå
  Hvorfor savner jeg ham stadig? Det er et spørgsmål.
  Hvad vil altid gøre mit hjerte trist
  Jeg savner dig
 • Jeg troede, at mit liv havde en ny daggry.
  Jeg var sikker på, at jeg var gået videre.
  Men sådan var det ikke
  At overvinde hjertesorg er smertefuldt langsomt
  Jeg ved ikke hvorfor
  Nogle gange græder jeg uden grund
  Jeg er stadig forvirret
  Hvorfor føler mit hjerte ondt selv nu?
  Jeg fortryder ikke, at jeg gik ud med dig
  Jeg fortryder heller ikke den måde, tingene gik galt på.
  Livet tog sine egne vendinger, godt og dårligt.
  Jeg savner dig, fordi du var min kærlighed, ikke bare en mode
 • Jeg er ikke glad
  Jeg er heller ikke så munter
  Jeg er ikke ked af det
  Jeg har det ikke dårligt
  Jeg føler mig trist
  Mit hjerte er følelsesløst
  Jeg ved det bare ikke
  Hvor er min strøm?
  Måske savner jeg dig
  Måske gør jeg det ikke
  Måske svarer du
  måske vil du ikke

Jeg savner digte til ex-kæreste

 • Hvorfor i alverden?
  Var du nødt til at blive min kæreste?
  Hvorfor i alverden?
  Var du nødt til at lade vores forhold slutte?
  Hvorfor i alverden?
  Mit knuste hjerte, prøvede du ikke at ordne det?
  Hvorfor i alverden?
  Vores kærlighed, du måtte suspendere
  Hvorfor i alverden?
  Skat, skulle du lade som om?
  Hvorfor i alverden?
  Var du nødt til at blive min ekskæreste?
  Jeg savner dig
 • Måske er du min ekskæreste
  Det er muligt, at vi havde et grimt brud.
  Jeg har måske fortalt dig ubehagelige navne
  Men mit hjerte kan aldrig svigte dig
  Kan jeg være din ex-kæreste
  Måske er vi gået hver for sig.
  Måske er du den dreng, jeg plejede at hade
  Men jeg savner dig bestemt nogle dage.
Måske er du min ekskæreste <br> Det er muligt, at vi havde et grimt brud. <br> Jeg har måske fortalt dig ubehagelige navne <br> Men mit hjerte kan aldrig svigte dig <br> Kan jeg være din ex-kæreste <br> Måske er vi gået hver for sig. <br> Måske er du den dreng, jeg plejede at hade <br> Men jeg savner dig bestemt nogle dage.
 • Min verden er ikke så varm som rød.
  Min verden er ikke så lys som gul.
  Min verden er ikke så fredelig som hvid.
  Det er et sted imellem, lidt blødt.
  Min verden er ikke så mørk som sort.
  Min verden er ikke så dyster som blå.
  Min verden er ikke så glad som lyserød.
  Det er blødt, det mangler en charmerende tone.
  Jeg savner dig
Min verden er ikke så varm som rød. <br> Min verden er ikke så lys som gul. <br> Min verden er ikke så fredelig som hvid. <br> Det er et sted imellem, lidt blødt. <br> Min verden er ikke så mørk som sort. <br> Min verden er ikke så dyster som blå. <br> Min verden er ikke så glad som lyserød. <br> Det er blødt, det mangler en charmerende tone. <br> Jeg savner dig
 • Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive
  Fordi jeg ikke har noget at sige
  Men jeg sender dig stadig
  Dette digt i dag
  Forveksle ikke dette med en rant
  Dette er ikke et meningsløst udbrud
  Jeg vil bare tale med dig
  At tilfredsstille tørsten i mit hjerte
  Lad være med at forveksle det med min svaghed.
  Jeg elsker dig ikke længere
  Men stadig vil din stemme roe sig
  Min hjertesorg, som stadig gør lidt ondt
  Jeg savner dig
Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive <br> Fordi jeg ikke har noget at sige <br> Men jeg sender dig stadig <br> Dette digt i dag <br> Forveksle ikke dette med en rant <br> Dette er ikke et meningsløst udbrud <br> Jeg vil bare tale med dig <br> At tilfredsstille tørsten i mit hjerte <br> Lad være med at forveksle det med min svaghed. <br> Jeg elsker dig ikke længere <br> Men stadig vil din stemme roe sig <br> Min hjertesorg, som stadig gør lidt ondt <br> Jeg savner dig
 • Mens jeg sidder her i min seng
  Mangler min eks i stykker
  Gad vide om han også savner mig
  Og hvis han gør det, indrømmer han det måske aldrig.
  Jeg ved, at jeg laver en stor fejl
  SMS til min ekskæreste
  Men jeg har intet andet valg
  Hvis jeg vil have min forvirring til at ende
  Det er derfor, du får denne besked.
  Jeg håber, at årsagen ses tydeligt.
  Der er ikke noget pres, men jeg håber, du vil svare.
  Jeg savner dig, du savner mig
Mens jeg sidder her i min seng <br> Mangler min eks i stykker <br> Gad vide om han også savner mig <br> Og hvis han gør det, indrømmer han det måske aldrig. <br> Jeg ved, at jeg laver en stor fejl <br> SMS til min ekskæreste <br> Men jeg har intet andet valg <br> Hvis jeg vil have min forvirring til at ende <br> Det er derfor, du får denne besked. <br> Jeg håber, at årsagen ses tydeligt. <br> Der er ikke noget pres, men jeg håber, du vil svare. <br> Jeg savner dig, du savner mig

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til barnebarn (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger om Jeg savner dig som ex-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top