Hjem » Citater » Sene fødselsdagscitater til manden: Ønsker Og Beskeder

Sene fødselsdagscitater til manden: Ønsker Og Beskeder

Sene fødselsdagscitater til mand: Glemte du din mands fødselsdag? At få tilgivelse vil ikke være let, men hvis du formår at formidle skyldsmerten i dit hjerte på et sødt fødselsdagskort, vil en kærlig mand omfavne dig.

Send dine beklagelige hilsner på Pinterest, Facebook og Twitter, så din mand kan se, hvor ked af det virkelig er. Fortsæt med din undskyldning ved at sende ham søde og sjove beskeder, når han er på arbejde.

Gør hvad der kræves for at forløse dig selv fra denne frygtelige fejl ved at forkæle din mand og få ham til at føle sig som en konge, bare indtil du kan vise ham, hvem dronningen er igen.

Her er nogle sene fødselsdagscitater til din mand

 • Mine fødselsdagsønsker til dig er som vores kærlighed og ægteskab: langsom, men konstant. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg har hørt, at kærlighed gør folk blinde, men jeg vidste ikke, at kærlighed også gør folk glemsomme. Tillykke med fødselsdagen til min mand, som jeg elsker meget.
 • Jeg gik til lægen for at blive kontrolleret for brystsmerter. Han ordinerede medicin, som kun min mand kan administrere: 2 stærke knus, en om morgenen og en om aftenen, mindst 10 kys på forskellige tidspunkter af dagen og en enkelt dosis tilgivelse. Tillykke med forsinket fødselsdag kærlighed.
 • Jeg vil lide skyld i livet, hvis det er det, der kræves for at se et smil på min mands ansigt. Undskyld, jeg glemte din fødselsdag.
 • Mit humør lige nu er en flygtig cocktail af tristhed, depression og smerte. Det behøver kun en dråbe tilgivelse for at blive til en fortryllende cocktail af lykke og kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Mit humør lige nu er en flygtig cocktail af tristhed, depression og smerte. Det behøver kun en dråbe tilgivelse for at blive til en fortryllende cocktail af lykke og kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Glemsomhed er dum, tilgivelse er moden. At glemme er smertefuldt, tilgivelse er trøstende. Vis venligst din modenhed og berolig smerten ved min dumhed. Jeg fortryder mine sidste ønsker.
 • Ligesom min mand har du ret til at være vred, sur og straffe mig for min fejl. Men glem ikke, at jeg som din kone har ret til at nedlægge veto mod alle dine rettigheder. Så hold op med at blive sur og tilgiv mig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg ved, at du er en Angry Bird, fordi jeg glemte din fødselsdag, men jeg kan være din Betty Boop, hvis du tilgiver mig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg håber, at denne lille hindring vil blive overset i den ellers lykkelige og sexede rejse i vores gifte liv. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Min glemsel er en virus, der har eroderet lykkedataene i vores liv. Jeg vil bruge min antivirussoftware kaldet Love for at sikre, at Marriage 1.0-operativsystemet snart debugges. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Min glemsel er en virus, der har eroderet lykkedataene i vores liv. Jeg vil bruge min antivirussoftware kaldet Love for at sikre, at Marriage 1.0-operativsystemet snart debugges. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Sig ikke, at jeg er fortabt. Jeg har måske glemt din fødselsdag, men min livssti peger altid på kun en destination: min mand. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg vidste, at der var noget galt den dag, jeg glemte din fødselsdag, fordi mit hjerte snurrede. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Vil du hellere have en manipulerende kone, der lyver for dig med undskyldninger, eller en kærlig kone som mig, der ærligt accepterer hendes glemsel og beder om din tilgivelse? Tillykke med forsinket fødselsdag kærlighed.
 • At glemme din fødselsdag har været den største fejl i mit liv, men at gifte sig med en smuk mand som dig har været den bedste beslutning i mit liv. Jeg håber, at styrken af min bedste beslutning opvejer svagheden ved min største fejl. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Almindelige mennesker som mig begår fejl, men kun ekstraordinære mennesker som dig har styrken til at tilgive. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.
Almindelige mennesker som mig begår fejl, men kun ekstraordinære mennesker som dig har styrken til at tilgive. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.

sene fødselsdagscitater til mand

 • Din kone drukner i skyldens hav, og den eneste måde at redde hende på er at tage tilgivelsens skib. Undskyld de sene ønsker, kærlighed.
 • Jeg kan ikke tro, at jeg glemte den dag, min grund til at leve blev født. Undskyld kærlighed, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg kan græde så meget jeg vil, men det ændrer ikke det faktum, at jeg glemte din fødselsdag. Men jeg håber, at mine tårer vil overbevise dig om, hvor ked af det er, og hvor ægte en fejl dette var. Tillykke med forsinket fødselsdag, kærlighed.
 • Jeg kan ikke tro, at jeg glemte din fødselsdag. Jeg antager, at jeg bliver nødt til at leve med det, fordi jeg stadig ikke kan tro, at jeg giftede mig med en mand så smuk og kærlig som dig. Tillykke med fødselsdagen kærlighed.
 • Vores børn spurgte mig i dag ‘Mor, hvorfor er du så trist? ‘hvortil jeg svarede ‘Mor venter på, at far skal give hende et kæmp’ Undskyld, at jeg glemte din fødselsdag. Tilgiv mig og få denne mor ud af hendes elendighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg prøver så hårdt at være en god kone for dig hele året rundt. Måske påvirkede presset mig, og jeg glemte din fødselsdag. Undskyld, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg glemte min mands fødselsdag. Men jeg håber, du forstår, hvor ked af det er. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Livet handler om andre chancer, og hans kone ser frem til en anden chance fra manden, der var den første og sidste chance i hendes liv. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg hader, at min glemsel har gjort grunden til lykke trist. Undskyld kærlighed, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Hvis du tilgiver mig for at have glemt din fødselsdag, lærer du vores børn den største dyd af alle: tilgivelse. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Hvis du tilgiver mig for at have glemt din fødselsdag, lærer du vores børn den største dyd af alle: tilgivelse. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg er ked af at glemme min mands fødselsdag. Jeg er ked af det, fordi jeg glemte min mands fødselsdag. Jeg lider af skyld, fordi jeg glemte min mands fødselsdag. Jeg føler smerte af smerten ved at glemme min mands fødselsdag. Du har straffet mig nok, tilgiv mig kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg havde travlt med at være en smuk, kærlig kone til DIG og en kærlig mor til vores børn; det var derfor, jeg glemte din fødselsdag. Undskyld kærlighed, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Tv-middage i en måned, 10 massage, 10 børneaftener ude med dine venner, en ferie på Disney World og en hel måned uden at blive skældt ud, alt sammen i bytte for tilgivelse for at glemme din fødselsdag. Aftale eller ingen aftale?
 • En dårlig kone glemmer sin mands fødselsdag. En god kone glemmer aldrig sin mands fødselsdag. Men kun en god kone kan få sin mand til at tilgive hende, selvom hun glemmer sin fødselsdag. Sig mig nu, hvilken slags kone er jeg? Tillykke med forsinket fødselsdag kærlighed.
 • Da du er manden i mine drømme, kan vi bare drømme, at jeg ikke glemte din fødselsdag, og at alt kan være fint? Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Der er intet, jeg kan sige for at kompensere for det, jeg glemte at sige. Men hvis du vil tilgive mig, kan tingene mellem os være bedre, end de vil være. Undskyld kærlighed, tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Vil du tilgive mig, hvis min undskyldning får tusind likes på Facebook? Jeg elsker dig.
 • Jeg er ked af, at jeg glemte din fødselsdag. Den eneste måde at få skylden ud af mit hjerte er at få din skyld tilgivet. Tillykke med forsinket fødselsdag kærlighed.
 • Jeg kunne ikke sove før, fordi du holdt mig vågen med alle dine kys. Nu kan jeg ikke sove, fordi jeg ikke kan komme over skylden ved at glemme din fødselsdag. Tilgiv mig, så jeg kan sove igen, og du kan kysse igen. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Ja, jeg glemte din fødselsdag. Men hvis det gør dig lykkeligere, har mit hjerte ondt lige siden. Den eneste medicin er min mands kærlighed og hans tilgivelse. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Ja, jeg glemte din fødselsdag. Men hvis det gør dig lykkeligere, har mit hjerte ondt lige siden. Den eneste medicin er min mands kærlighed og hans tilgivelse. Tillykke med forsinket fødselsdag.

Flere fødselsdagscitater

Vi håber, du kan lide disse samlinger af sene fødselsdagscitater til manden. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top