Hjem » Citater » Sene fødselsdagscitater til kone: Ønsker Og Beskeder

Sene fødselsdagscitater til kone: Ønsker Og Beskeder

Sene fødselsdagscitater til kone: Glemte du din kones fødselsdag? At forene det vil ikke være let, men du kan starte med at skrive et sødt, undskyldende citat på et lykønskningskort.

Bliv ved med at sende søde beskeder på din Facebook, del romantiske pins på Pinterest og tweet dine undskyldninger på Twitter, og tilføj lidt humor til dine ønsker for at sætte et sjovt spin på situationen. At acceptere din fejl foran alle vil få ham til at indse, at du virkelig fortryder at have glemt hans fødselsdag.

Medbring hende med de bedste gaver, og fortsæt med at forkæle hende med din kærlighed, indtil hun tilgiver dig. Vis ham, at du måske er glemsom, men at du stadig er den samme mand, der vil gøre alt for at vinde sit hjerte igen.

Her er nogle sene fødselsdagscitater til kone

 • Jeg er forsinket, jeg fik dig til at vente. Jeg ved, jeg har været langsom. Tilgiv mig, jeg elsker dig skat. Tillykke med fødselsdagen.
 • Det faktum, at jeg glemte min kones fødselsdag, er et bevis på, at jeg slet ikke tror, hun bliver gammel. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg ved, at jeg begik en frygtelig fejl ved at glemme min kones fødselsdag. Men jeg lover at helbrede deres sår med mine knus og kys.
 • Fødselsdage kommer og går, min drøm om at gøre dig til den lykkeligste kvinde i verden vil leve for evigt. Undskyld at jeg kom for sent, tillykke med fødselsdagen.
 • Hvordan jeg formåede at glemme din fødselsdag ved jeg aldrig, men jeg vil fortryde det i lang tid… Det er jeg ikke i tvivl om. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Hvordan jeg formåede at glemme din fødselsdag ved jeg aldrig, men jeg vil fortryde det i lang tid... Det er jeg ikke i tvivl om. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg ved ikke, hvordan jeg vil kompensere dig for at glemme din fødselsdag, men jeg ved, at jeg vil fortsætte med at prøve, indtil smilet vender tilbage til dit ansigt, og lykken vender tilbage til vores ægteskab. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Din mand har ikke en god hukommelse, men han forsikrer dig om, at han har det stærkeste hjerte… at han fortsætter med at slå for dig hele dagen og hele natten. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg ved, at jeg har glemt din fødselsdag, men jeg håber, du vil give mig æren for at være en god mand hele året rundt. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Da kongen af dette hus har glemt sin dronnings fødselsdag, bliver han officielt degraderet til stillingen som dronningens butler i den næste måned. Tillykke med fødselsdagen, Deres Højhed.
 • Jeg havde så travlt med at elske dig, at jeg glemte at ønske dig… tillykke med fødselsdagen.
Jeg havde så travlt med at elske dig, at jeg glemte at ønske dig... tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg har måske undladt at huske en dato, men jeg lover, at jeg aldrig vil svigte dig som mand. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Der er ingen måde, jeg kan gå tilbage i tiden, der er ingen måde, jeg kan fortryde min glemsel på. Men jeg vil bare have dig til at huske mit løfte om, at jeg altid vil behandle dig som en prinsesse. Undskyld, jeg er meget ked af det. Jeg har måske glemt din fødselsdag, men jeg elsker dig højt. Kys og knus
 • Jeg ved, at jeg har glemt din fødselsdag, men jeg vil have dig til at huske, at dit smil er mit hjerteslag og min sjæls komfort. Tilgiv mig og slet den rynke. Kys og knus
 • Jeg kunne komme med undskyldninger, hvis jeg ville, men det vil jeg ikke, fordi vores ægteskab er for værdifuldt til at blive ødelagt af spinkle løgne. Undskyld, jeg glemte din fødselsdag. kys og knus
 • Jeg spekulerer på, hvordan jeg glemte din fødselsdag… især når mit hjerte aldrig glemmer at slå for dig selv et øjeblik. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Jeg spekulerer på, hvordan jeg glemte din fødselsdag... især når mit hjerte aldrig glemmer at slå for dig selv et øjeblik. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Fortæl mig, hvad jeg kan gøre for at kompensere dig. Jeg vil gøre, hvad du siger, jeg vil forkæle dig på alle måder. Jeg er på knæ og beder om tilgivelse. Undskyld, jeg stjal din lykke. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg vil tigge, bede og bede indtil evigheden… hvis det er det, der kræves for at du tilgiver mig. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Din mand er måske glemsom, men han er stadig den mand, der vil gøre alt, hvad der kræves for at gøre dig glad. Tilgiv mig.
 • Ønsker dig din fødselsdag, jeg ved, at jeg ankom langsomt og sent… men glem ikke, at Slow and Steady altid vinder løbet! Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg havde feber, så jeg gik til lægen, der afslørede, at jeg havde en mild infektion fra Oblivion og stærke angreb af skyld. Han ordinerede to medicin: konens tilgivelse og konens kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Jeg havde feber, så jeg gik til lægen, der afslørede, at jeg havde en mild infektion fra Oblivion og stærke angreb af skyld. Han ordinerede to medicin: konens tilgivelse og konens kærlighed. Tillykke med forsinket fødselsdag.

sene fødselsdagscitater til kone

 • Jeg har ikke brug for luft for at leve, så længe jeg kan se det smukke smil på dit ansigt. Stop med at kvæle mig og smil igen… så jeg kan trække vejret igen. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Som dommer i mit eget liv erkender jeg mig skyldig i at glemme din fødselsdag. De anklager mig for glemselens forbrydelse og straffer mig ved at sove i sofaen i en hel måned. Undskyld.
 • Fordi det er evigt og evigt, har min kærlighed til dig ingen følelse af tid eller dato. Måske er det derfor, jeg uskyldigt glemte din fødselsdato. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg glemte din fødselsdag, tilstår jeg. Men det betyder ikke, at jeg elsker dig mindre. Giv mig en mulighed for at rydde op i dette rod. Tillykke med fødselsdagen, min prinsesse.
 • Jeg glemte din fødselsdag, fordi jeg havde travlt med at tænke på, hvordan jeg skulle give min kone… det perfekte liv. Haha.
Jeg glemte din fødselsdag, fordi jeg havde travlt med at tænke på, hvordan jeg skulle give min kone... det perfekte liv. Haha.
 • Din mand har altid elsket dig, som om der ikke var nogen MORGEN. Måske var det derfor, han glemte din fødselsdag i går. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Tilgivelse, generøsitet, venlighed, omtanke og sympati: dette er de bedste ting, jeg kan lide ved din personlighed. Jeg håber, du vil være tro mod dig selv… og tilgive din mand, der er forvirret og lider på grund af skyld. Tillykke med fødselsdagen.
 • Jeg forventede aldrig at glemme din fødselsdag, men det gjorde jeg stadig. Du forventer ikke at tilgive mig for dette, men jeg håber, du stadig vil. Undskyld.
 • Jeg ved, at jeg begik den største fejl ved at glemme min kones fødselsdag. Men jeg håber at få en indrømmelse for at behandle hende som en dronning i de andre 364 dage i kalenderen. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg giver officielt afkald på retten til at tage fjernsynets fjernbetjening fra og med i dag. Jeg håber, du tilgiver mig nu. Tillykke med forsinket fødselsdag.
Jeg giver officielt afkald på retten til at tage fjernsynets fjernbetjening fra og med i dag. Jeg håber, du tilgiver mig nu. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Min glemsel er sjælden, men vores kærlighed er voldsom. Mine ønsker kommer sent, men vores bånd er konstant. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Din mand glemte din fødselsdag, fordi i hans sind… du stadig er enogtyve. kys og knus
 • Jeg har måske glemt din specielle dag… men jeg lover at gøre op for dig ved at gøre resten af årets dage ekstra specielle. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Ved du, hvad romantiske datoer, lange bilture, luksuriøse shoppingture, lange massage på kurbade, sene aftenfilm og weekendpicnic har til fælles? Vi gør alt det i løbet af de næste par uger, mens jeg forkæler dig for at kompensere for den glemte fødselsdag. Haha.
 • Jeg ville overbevise dig, lokke dig, kramme og forkæle dig uendeligt… det er den eneste grund til, at jeg glemte din fødselsdag. kys og kram
Jeg ville overbevise dig, lokke dig, kramme og forkæle dig uendeligt... det er den eneste grund til, at jeg glemte din fødselsdag. kys og kram
 • Jeg kan ikke gå tilbage i tiden, men nu lover jeg, at jeg vil gøre mit bedste for at få dig til at have det godt. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Jeg vil slet ikke sige noget. Jeg vil bare have dig til at se dybt ind i mine øjne og lægge din hånd på mit hjerte… du vil indse, at det at glemme din fødselsdag var en uskyldig fejltagelse, som jeg lider af smerte for. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Da vores ægteskab er så perfekt, ville guderne måske have mig til at glemme din fødselsdag, så vi kunne have mindst en kamp hele året rundt. Jeg elsker dig, tillykke med fødselsdagen.
 • Intet kan ændre det faktum, at jeg er en glemsom idiot. Men jeg håber, at vores kærlighed stadig kan få tingene til at fungere. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at kompensere for den glemte fødselsdag… fra fester til gaver, skat, jeg vil forkæle dig på alle måder. Tillykke med forsinket fødselsdag.
 • Din fødselsdag er speciel, vores ægteskab er evigt. Undskyld, jeg glemte, jeg elsker dig højt. Kys og knus.
Din fødselsdag er speciel, vores ægteskab er evigt. Undskyld, jeg glemte, jeg elsker dig højt. Kys og knus.

Flere fødselsdagscitater

Vi håber, du kan lide disse samlinger af sene fødselsdagscitater til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top