Hjem » Digte » Tak digte til far

Tak digte til far

Tak digte til far: stop med at vente på fars dag eller din fars fødselsdag for at takke den gamle mand. Få ham til at smile ved tilfældigt at sende ham søde sætninger og beskeder.

Tilfældige tekster, et lykønskningskort gemt i jakken, eller endda en sød håndskrevet note.

Hvis alt dette virker for langt for dig, skal du sende det på din Facebook eller tagge det i en tweet. Læs disse digte og reflekter over dit eget forhold mellem far og søn eller far og datter. Tænk på dit bånd med din far og skriv dit eget originale korte rim, så du ærligt kan sige, at ordene kom direkte fra dit hjerte.

Uanset om du skriver noget bevægende eller noget vittigt og sjovt, er det vigtigste, at du tog dig tid til at vise taknemmelighed over for den mand, der sætter dit liv foran sit. Din far vil være stolt over at være far til et barn, der indser alle de ofre, der følger med at være en god forælder.

Her er takdigte til far

 • Tak er to ord
  Det har bogstaveligt talt ingen værdi.
  For en mand, der har gjort alt
  Ja far, jeg taler om dig
  Ord kan aldrig retfærdiggøre
  Alt hvad du har gjort for mig
  Det eneste jeg kan sige er, at far
  Min helt, det vil du altid være
Tak er to ord <br> Det har bogstaveligt talt ingen værdi. <br> For en mand, der har gjort alt <br> Ja far, jeg taler om dig <br> Ord kan aldrig retfærdiggøre <br> Alt hvad du har gjort for mig <br> Det eneste jeg kan sige er, at far <br> Min helt, det vil du altid være
 • De ord, jeg bruger til at definere livet.
  De er glade og velstående
  Alt gik godt
  Sjældent har der været oprør
  Destinationen har været meget venlig.
  Skæbnen har været meget generøs.
  For at give mig en far, der er
  Stærk, generøs og simpelthen fabelagtig.
  Tak Papa
De ord, jeg bruger til at definere livet. <br> De er glade og velstående <br> Alt gik godt <br> Sjældent har der været oprør <br> Destinationen har været meget venlig. <br> Skæbnen har været meget generøs. <br> For at give mig en far, der er <br> Stærk, generøs og simpelthen fabelagtig. <br> Tak Papa
 • Ingen andre kan være så heldige
  Som den pige, som skæbnen har skabt mig
  Ved at give en gave til en speciel person i mit liv.
  Ingen ringere end min kære far
  Ingen andre kan være heldige
  Ligesom den kvinde, jeg er blevet
  For at få det bedste, livet har at byde på
  Alt takket være en far, der er utrolig.
  Tak
Ingen andre kan være så heldige <br> Som den pige, som skæbnen har skabt mig <br> Ved at give en gave til en speciel person i mit liv. <br> Ingen ringere end min kære far <br> Ingen andre kan være heldige <br> Ligesom den kvinde, jeg er blevet <br> For at få det bedste, livet har at byde på <br> Alt takket være en far, der er utrolig. <br> Tak
 • Ligesom ord undslipper dig
  Når du vil udtrykke
  Din kærlighed til mig, sammen med
  Den måde, jeg giver dig lykke på
  De rigtige ord og sætninger
  Jeg ser ikke ud til at finde det nu også
  At sige hvor taknemmelig kære far.
  Jeg vil altid være der for dig
  Min far er Superman sødt kort rimende digt
Ligesom ord undslipper dig <br> Når du vil udtrykke <br> Din kærlighed til mig, sammen med <br> Den måde, jeg giver dig lykke på <br> De rigtige ord og sætninger <br> Jeg ser ikke ud til at finde det nu også <br> At sige hvor taknemmelig kære far. <br> Jeg vil altid være der for dig <br> Min far er Superman sødt kort rimende digt

Tak digte til far

 • Hvis jeg skulle rime til dig far,
  Jeg ville kun være glad og ikke trist.
  Det ville handle om alle de gode ting, du gjorde
  Og hvordan du altid inspirerede denne lille dreng.
  Jeg ville vise min kærlighed og intet andet.
  Det er takket være dig, at jeg er oprejst
  Så her er en mester, en legende i mine øjne.
  Far, du er Superman i forklædning.
Hvis jeg skulle rime til dig far, <br> Jeg ville kun være glad og ikke trist. <br> Det ville handle om alle de gode ting, du gjorde <br> Og hvordan du altid inspirerede denne lille dreng. <br> Jeg ville vise min kærlighed og intet andet. <br> Det er takket være dig, at jeg er oprejst <br> Så her er en mester, en legende i mine øjne. <br> Far, du er Superman i forklædning.
 • Der er nogle mennesker i livet.
  Hvem fortjener en masse tak
  Fordi de er de eneste
  Det bringer en masse lykke
  Blandt de mange mennesker i mit liv
  Du er på toppen af bunken
  Kære far, jeg takker dig for alt.
  Du har altid sat et smil på mit ansigt
Der er nogle mennesker i livet. <br> Hvem fortjener en masse tak <br> Fordi de er de eneste <br> Det bringer en masse lykke <br> Blandt de mange mennesker i mit liv <br> Du er på toppen af bunken <br> Kære far, jeg takker dig for alt. <br> Du har altid sat et smil på mit ansigt
 • Hver gang jeg bestilte et nyt legetøj
  Du har altid købt mig en
  Hvis jeg var deprimeret og deprimeret
  Du fik mig til at have det sjovt
  Hver gang jeg ville ud
  Du har altid været et spil
  Hvis mor skældte mig ud
  Du tog altid skylden
  Hver gang jeg gjorde noget forkert
  Du fik mig til at ordne ting
  Uden at råbe ad mig
  Eller kom ind i en ubehagelig kamp
  For hver lille generøsitet
  Du har vist mig undervejs
  Jeg vil være evigt taknemmelig for dig
  Indtil den dag jeg dør
  Tak far
Hver gang jeg bestilte et nyt legetøj <br> Du har altid købt mig en <br> Hvis jeg var deprimeret og deprimeret <br> Du fik mig til at have det sjovt <br> Hver gang jeg ville ud <br> Du har altid været et spil <br> Hvis mor skældte mig ud <br> Du tog altid skylden <br> Hver gang jeg gjorde noget forkert <br> Du fik mig til at ordne ting <br> Uden at råbe ad mig <br> Eller kom ind i en ubehagelig kamp <br> For hver lille generøsitet <br> Du har vist mig undervejs <br> Jeg vil være evigt taknemmelig for dig <br> Indtil den dag jeg dør <br> Tak far
 • Du gav mig ikke bare mad, da jeg var lille
  Du fodrede mig med en masse dydige tanker
  Du gav mig ikke bare legetøj at lege med
  At dele og pleje lærte du også.
  Du klædte mig ikke bare ud, da jeg var baby
  Du lærte mig at bruge min holdning.
  Du lærte mig ikke bare at tale
  Du lærte mig at tale med styrke.
  I hvert eneste lille element i mit liv
  Du ydede et stort bidrag
  For hver ting takker jeg dig far
  Du har gjort mit liv til en fest
  Digt til kærligheden til fars far.
Du gav mig ikke bare mad, da jeg var lille <br> Du fodrede mig med en masse dydige tanker <br> Du gav mig ikke bare legetøj at lege med <br> At dele og pleje lærte du også. <br> Du klædte mig ikke bare ud, da jeg var baby <br> Du lærte mig at bruge min holdning. <br> Du lærte mig ikke bare at tale <br> Du lærte mig at tale med styrke. <br> I hvert eneste lille element i mit liv <br> Du ydede et stort bidrag <br> For hver ting takker jeg dig far <br> Du har gjort mit liv til en fest <br> Digt til kærligheden til fars far.
 • Livets største lektioner.
  Hvad jeg lærte af min far hver dag.
  Det er dem, han ikke talte om
  Men det læres ved eksempel, på mange måder.
  Dag efter dag, hans hårde kærlighed
  Det har fået mig til at føle mig vred og trist.
  Men sandheden er, at jeg er den heldigste.
  At have en mand som ham, som min far.
  Tak far
Livets største lektioner. <br> Hvad jeg lærte af min far hver dag. <br> Det er dem, han ikke talte om <br> Men det læres ved eksempel, på mange måder. <br> Dag efter dag, hans hårde kærlighed <br> Det har fået mig til at føle mig vred og trist. <br> Men sandheden er, at jeg er den heldigste. <br> At have en mand som ham, som min far. <br> Tak far
 • Du er fartypen
  Hvem ville skræmme enhver superhelt?
  Fordi du er en helt i det virkelige liv.
  Mens de kun er i rammen af et kamera
  Tak fordi du gav mig vinger
  Og hjælper mig med at flyve til det blå
  Uden et lag har du bevist det
  At du er en helt, ikke falsk, men sand.
  Tak Papa

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til bedste venner

Vi håber, du kan lide disse samlinger af taknemlighedsdigte til far. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top