Hjem » Digte » Jubilæumsdigte til manden: digte til ham

Jubilæumsdigte til manden: digte til ham

Jubilæumsdigte til manden: Bryllupsdage skal markeres med romantiske sætninger, der symboliserer evig kærlighed mellem mand og kone. Fejr dit bryllupsdag ved at skrive et kort digt, der drejer sig om det bånd, du deler med ham.

Sørg for, at de ord, du vælger, viser sig at være den sødeste ting, du nogensinde har sagt til ham. Skriv dit rim på et lykønskningskort, læg det på hans Facebook eller del det med ham og alle dine venner på Pinterest.

Hold ikke noget tilbage, og lad bare dine følelser koge over. Fra smukke øjeblikke til sjove minder, lad din pen osse af den sande kærlighed, der ligger dybt i dit hjerte. Gør dit jubilæum til en himmelsk fest, værdig til et ægteskab indgået i himlen.

Her er nogle jubilæumsdigte til mand

 • Siden den dag, vi mødtes.
  Jeg vidste, at du var den eneste for mig
  Uden dig kan jeg ikke engang forestille mig
  Hvor elendigt ville alt være
  De smukkeste minder i mit liv er
  Dem jeg har delt med dig
  Tak fordi du holder dig igennem det hele
  Uden dig ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre
Siden den dag, vi mødtes. <br> Jeg vidste, at du var den eneste for mig <br> Uden dig kan jeg ikke engang forestille mig <br> Hvor elendigt ville alt være <br> De smukkeste minder i mit liv er <br> Dem jeg har delt med dig <br> Tak fordi du holder dig igennem det hele <br> Uden dig ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle gøre
 • Hvert år, vores jubilæum.
  Det bliver mere og mere specielt
  Med hvert øjeblik, der går
  Jeg finder dig mere sød
  Hvert år ser ud til at bringe
  Mere og mere lykke
  Hvert år ser det ud til, at vi gør
  Minder, der er uvurderlige
  Hvert år takker jeg min skæbne.
  For at give dig som min mand
  Hvert år får det mig til at indse
  Hvor heldig er jeg at være din kone
  Tillykke med jubilæet
Hvert år, vores jubilæum. <br> Det bliver mere og mere specielt <br> Med hvert øjeblik, der går <br> Jeg finder dig mere sød <br> Hvert år ser ud til at bringe <br> Mere og mere lykke <br> Hvert år ser det ud til, at vi gør <br> Minder, der er uvurderlige <br> Hvert år takker jeg min skæbne. <br> For at give dig som min mand <br> Hvert år får det mig til at indse <br> Hvor heldig er jeg at være din kone <br> Tillykke med jubilæet

jubilæumsdigt til min mand

 • Skynd dig ikke på arbejde
  Se filer eller tjek e-mails
  Vores dag vil begynde og slutte.
  Med solbriller og cocktails.
  Lad os give os selv en velfortjent godbid
  Lad os slappe af, hvile, synge og danse.
  Herfra ønsker de os et godt jubilæum.
  Skål til vores evige romantik.
Skynd dig ikke på arbejde <br> Se filer eller tjek e-mails <br> Vores dag vil begynde og slutte. <br> Med solbriller og cocktails. <br> Lad os give os selv en velfortjent godbid <br> Lad os slappe af, hvile, synge og danse. <br> Herfra ønsker de os et godt jubilæum. <br> Skål til vores evige romantik.
 • Selv efter så mange kampe
  Så mange søvnløse nætter
  Selv efter så meget stress
  Efter at have gennemgået så mange problemer
  Vi har begge været igennem
  Hvilken kredit skal du have?
  Lad os glemme alt og starte forfra.
  Lad os komme ud af denne følelsesmæssige smerte
  Det er et løfte, vi giver
  Til hinanden på denne dag
  Jeg vil takke skæbnen for at sende
  En livspartner som dig, på min egen måde.
  Tillykke med jubilæet

bryllupsdagsdigt til min mand

 • Du har altid været stjernen i mine drømme.
  Dag efter dag ser du ud til at være blevet varmere.
  En magnet, der bringer mig tættere på, det er dig
  Det er ikke kun tiltrækning, det er sådan ægte kærlighed.
  Her er en skål for vores smukke bånd.
  Lad os dykke ned i deres salige dam
  Som gamle dage, lad os bare kramme
  Lad os fare vild i kærlighedens drømmeboble.
  Tillykke med jubilæet
Du har altid været stjernen i mine drømme. <br> Dag efter dag ser du ud til at være blevet varmere. <br> En magnet, der bringer mig tættere på, det er dig <br> Det er ikke kun tiltrækning, det er sådan ægte kærlighed. <br> Her er en skål for vores smukke bånd. <br> Lad os dykke ned i deres salige dam <br> Som gamle dage, lad os bare kramme <br> Lad os fare vild i kærlighedens drømmeboble. <br> Tillykke med jubilæet
 • Alle kvinder i verden
  Med misundelse kan jeg blive grøn.
  Fordi en mand som min mand
  De har måske aldrig set
  En mand, der ikke kun er smuk
  Men han har en utrolig sans for humor.
  En stensolid mand.
  For mig er han altid der
  En mand, der ikke kun er følsom
  Men også kærlig og generøs.
  Så damer, her er det.
  Jeg er heldigere end jer alle
  Tillykke med jubilæet
Alle kvinder i verden <br> Med misundelse kan jeg blive grøn. <br> Fordi en mand som min mand <br> De har måske aldrig set <br> En mand, der ikke kun er smuk <br> Men han har en utrolig sans for humor. <br> En stensolid mand. <br> For mig er han altid der <br> En mand, der ikke kun er følsom <br> Men også kærlig og generøs. <br> Så damer, her er det. <br> Jeg er heldigere end jer alle <br> Tillykke med jubilæet

jubilæumsdigt til min mand

 • En pause fra små skænderier
  En pause fra klager
  En lettelse fra rengøringsopgaver.
  En pause fra alle kampene
  Alt dette og meget mere.
  Er det den frihed, du får for en dag?
  Men kun fordi det er vores jubilæum.
  Så lad dig ikke rive med
  Kys og kram
 • Du er så fantastisk
  Du er så smuk
  Du er så charmerende
  Du er så kærlig
  Du er så sexet
  Du er så mandig
  Du er så fantastisk
  Du er min kære
  Jeg var bestemt til at være
  Din kærlighed
  Tillykke med jubilæet
  Min kære hottie
Du er så fantastisk <br> Du er så smuk <br> Du er så charmerende <br> Du er så kærlig <br> Du er så sexet <br> Du er så mandig <br> Du er så fantastisk <br> Du er min kære <br> Jeg var bestemt til at være <br> Din kærlighed <br> Tillykke med jubilæet <br> Min kære hottie

digt til min mand på vores jubilæum

 • Du har altid været forsikret
  At mine prioriteter kommer først
  Du var den, der blidgjorde
  Hvert følelsesmæssigt udbrud
  Du har altid gjort alt mit
  Egne drømme og ønsker.
  Har du sørget for, at jeg har
  Jeg har aldrig været trist eller hjælpeløs
  Til dig skylder jeg dig mit liv
  Og meget mere end det
  Uden dig er jeg intet
  Og det vil altid være en kendsgerning
  Tillykke med jubilæet
Du har altid været forsikret <br> At mine prioriteter kommer først <br> Du var den, der blidgjorde <br> Hvert følelsesmæssigt udbrud <br> Du har altid gjort alt mit <br> Egne drømme og ønsker. <br> Har du sørget for, at jeg har <br> Jeg har aldrig været trist eller hjælpeløs <br> Til dig skylder jeg dig mit liv <br> Og meget mere end det <br> Uden dig er jeg intet <br> Og det vil altid være en kendsgerning <br> Tillykke med jubilæet
 • På denne dag, så smuk og smuk.
  Der er kun ét sted, jeg vil være
  I den hyggelige komfort af dine arme
  Ligger fascineret i nettet af din charme
  Glem alt om alle de små bekymringer i livet.
  Husk de vidunderlige minder om vores kærlighed.
  Skat, der er ikke noget, jeg ikke kan lide ved dig.
  Jeg håber, du altid elsker mig lige så meget som jeg gør.
  Tillykke med jubilæet
På denne dag, så smuk og smuk. <br> Der er kun ét sted, jeg vil være <br> I den hyggelige komfort af dine arme <br> Ligger fascineret i nettet af din charme <br> Glem alt om alle de små bekymringer i livet. <br> Husk de vidunderlige minder om vores kærlighed. <br> Skat, der er ikke noget, jeg ikke kan lide ved dig. <br> Jeg håber, du altid elsker mig lige så meget som jeg gør. <br> Tillykke med jubilæet

Flere digte som dette

Held og lykke digte til eksamen

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumsdigte til ægtemænd. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top