Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til kone: digte til hende

Jeg elsker dig digte til kone: digte til hende

Jeg elsker digte til kone: dit bryllupsdag eller din kones fødselsdag er tidspunkter, hvor du er sikker på at gøre noget specielt for hende, som at invitere hende til middag eller skrive hende et romantisk digt.

Men hvis du vil have gnister til gnister i dit ægteskab, skriv nogle corny linjer til din kone på et kort og giv det til hende på en given dag. Du kan endda sende det på deres Facebook, tagge det i et tweet eller sende det som en dejlig tekstbesked.

Du behøver ikke at være digter for at skrive noget sødt. Bare luk øjnene og tænk på alle de smukke minder og sjove tider, du har værdsat sammen som mand og kone.

Efterlad det på et stykke papir, og se blot den korte rimform. Kom nu, få hende til at føle sig som den dronning, hun fortjener at være.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for kone

 • Du er den i mit liv
  Det fjerner alt ondt
  Du er magten i mit liv
  Det gør alting stærkt
  Du er mit livs middel.
  Det helbreder enhver sygdom
  Du er roen i livet
  Det spreder al min stress.
  Du har altid troet
  I alt, hvad jeg har gjort
  Du er ikke bare mit alt
  Du er min nummer et
  Jeg elsker dig
Du er den i mit liv <br> Det fjerner alt ondt <br> Du er magten i mit liv <br> Det gør alting stærkt <br> Du er mit livs middel. <br> Det helbreder enhver sygdom <br> Du er roen i livet <br> Det spreder al min stress. <br> Du har altid troet <br> I alt, hvad jeg har gjort <br> Du er ikke bare mit alt <br> Du er min nummer et <br> Jeg elsker dig
 • Du fik mig til at ændre
  Måden jeg ser tingene på
  Du har givet mig troen
  Stol blindt på mine instinkter
  Du har indpodet tro
  I mig som aldrig før
  Hjælper mig med at rejse mig
  Over ubetydelige ting og flyvning
  Jeg er kommet så langt, fordi
  Du har altid været med mig
  Jeg kan ikke forestille mig, hvordan livet er
  Uden dig ville det være
  Jeg elsker dig
Du fik mig til at ændre <br> Måden jeg ser tingene på <br> Du har givet mig troen <br> Stol blindt på mine instinkter <br> Du har indpodet tro <br> I mig som aldrig før <br> Hjælper mig med at rejse mig <br> Over ubetydelige ting og flyvning <br> Jeg er kommet så langt, fordi <br> Du har altid været med mig <br> Jeg kan ikke forestille mig, hvordan livet er <br> Uden dig ville det være <br> Jeg elsker dig

kone Jeg elsker dig digt

 • Jeg er ligeglad med penge
  Jeg er ligeglad med rigdom
  Jeg er ligeglad med lykke
  Jeg er ligeglad med rigdom
  Jeg er ligeglad med fred
  Jeg er ligeglad med sikkerhed
  Jeg er ligeglad med rigdom
  Jeg er ligeglad med velstand
  Fordi alt dette
  Det vil komme naturligt
  Så længe jeg har
  Du ved min side
  Jeg elsker dig
Jeg er ligeglad med penge <br> Jeg er ligeglad med rigdom <br> Jeg er ligeglad med lykke <br> Jeg er ligeglad med rigdom <br> Jeg er ligeglad med fred <br> Jeg er ligeglad med sikkerhed <br> Jeg er ligeglad med rigdom <br> Jeg er ligeglad med velstand <br> Fordi alt dette <br> Det vil komme naturligt <br> Så længe jeg har <br> Du ved min side <br> Jeg elsker dig
 • Forår som sæson
  Det ville være kedeligt og kedeligt
  Hvis du ikke var i nærheden
  For at gøre det blomstrende for mig
  Sommeren ville ikke være sjov
  Det ville være så kedeligt og kedeligt.
  Gad vide hvordan jeg overlever
  Jeg kan ikke engang begynde at forstå
  Vinteren ville være værre
  Meget dyster og blå.
  Det ville være mere forfærdeligt
  At bruge det uden dig
  Hver sæson af mit liv
  Det er smukt med din tilstedeværelse
  Uden dig ville der være
  Der er ingen mening med min eksistens.
  Jeg elsker dig
Forår som sæson <br> Det ville være kedeligt og kedeligt <br> Hvis du ikke var i nærheden <br> For at gøre det blomstrende for mig <br> Sommeren ville ikke være sjov <br> Det ville være så kedeligt og kedeligt. <br> Gad vide hvordan jeg overlever <br> Jeg kan ikke engang begynde at forstå <br> Vinteren ville være værre <br> Meget dyster og blå. <br> Det ville være mere forfærdeligt <br> At bruge det uden dig <br> Hver sæson af mit liv <br> Det er smukt med din tilstedeværelse <br> Uden dig ville der være <br> Der er ingen mening med min eksistens. <br> Jeg elsker dig

min kone, jeg elsker dig digt

 • Hvis du var en berømthed
  Jeg ville være din største fan
  Hvis du var solen
  Jeg ville være den utrolige solbrun
  Hvis du var skuespillerinde
  Jeg ville være kameraet
  Hvis du var et stearinlys
  Jeg ville være spa
  Uanset hvad du er
  Jeg ville være din allierede
  Kort sagt, uden dig
  Jeg ville helt sikkert dø
  Jeg elsker dig
Hvis du var en berømthed <br> Jeg ville være din største fan <br> Hvis du var solen <br> Jeg ville være den utrolige solbrun <br> Hvis du var skuespillerinde <br> Jeg ville være kameraet <br> Hvis du var et stearinlys <br> Jeg ville være spa <br> Uanset hvad du er <br> Jeg ville være din allierede <br> Kort sagt, uden dig <br> Jeg ville helt sikkert dø <br> Jeg elsker dig
 • Det er ikke min skyld
  Til dig, hvis jeg bliver ved med at kigge
  Jeg har ikke skylden
  Om dig, hvis jeg bliver ved med at vente
  Se ikke på det som en fejltagelse
  Hvis vi tager en lille smule PDA
  Det er ikke mit problem
  Hvis jeg flirter med dig på små måder
  Det er ikke min fejl
  Hvis jeg handler for hovmodigt
  Jeg burde gøre disse ting
  Fordi jeg har sådan en smuk kone
  Jeg elsker dig
Det er ikke min skyld <br> Til dig, hvis jeg bliver ved med at kigge <br> Jeg har ikke skylden <br> Om dig, hvis jeg bliver ved med at vente <br> Se ikke på det som en fejltagelse <br> Hvis vi tager en lille smule PDA <br> Det er ikke mit problem <br> Hvis jeg flirter med dig på små måder <br> Det er ikke min fejl <br> Hvis jeg handler for hovmodigt <br> Jeg burde gøre disse ting <br> Fordi jeg har sådan en smuk kone <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker dig min kone digt

 • En tråd forbinder dig og mig
  En tråd så magisk, som ingen andre kan se.
  Det forener os på den stærkeste måde.
  Beskytter os mod de hårdeste dage
  Den mirakuløse tråd er vores ægteskab.
  At være sammen har fået mig til at love
  Til hvad jeg vil opnå, uanset hvad
  Min kære kone, jeg elsker dig meget.
En tråd forbinder dig og mig <br> En tråd så magisk, som ingen andre kan se. <br> Det forener os på den stærkeste måde. <br> Beskytter os mod de hårdeste dage <br> Den mirakuløse tråd er vores ægteskab. <br> At være sammen har fået mig til at love <br> Til hvad jeg vil opnå, uanset hvad <br> Min kære kone, jeg elsker dig meget.
 • På vores bryllupsdag gjorde jeg det
  Et løfte, forseglet med et kys.
  For at holde dig glad for evigt
  Og lad aldrig vores bånd bryde
  Dedikeret, det er hver dag i mit liv.
  For at få dig til at føle dig som den heldigste kone
  Ethvert ønske, der kommer ind i dine tanker
  Jeg vil forsøge at overholde, uanset hvad.
  Jeg elsker dig
På vores bryllupsdag gjorde jeg det <br> Et løfte, forseglet med et kys. <br> For at holde dig glad for evigt <br> Og lad aldrig vores bånd bryde <br> Dedikeret, det er hver dag i mit liv. <br> For at få dig til at føle dig som den heldigste kone <br> Ethvert ønske, der kommer ind i dine tanker <br> Jeg vil forsøge at overholde, uanset hvad. <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker digte til min kone

 • Hvis min kærlighed til dig var
  Kvantificerbar
  Hvis min kærlighed til dig var
  Målbar
  Hvis min forpligtelse over for dig var
  Evaluerbar
  Hvis min tiltrækning til dig var
  Beregnbar
  Vil du indse, at du er
  Særlige
  Og min kærlighed til dig er
  Ubetinget
  Jeg elsker dig
Hvis min kærlighed til dig var <br> Kvantificerbar <br> Hvis min kærlighed til dig var <br> Målbar <br> Hvis min forpligtelse over for dig var <br> Evaluerbar <br> Hvis min tiltrækning til dig var <br> Beregnbar <br> Vil du indse, at du er <br> Særlige <br> Og min kærlighed til dig er <br> Ubetinget <br> Jeg elsker dig
 • Hvis der var en konkurrence eller en test
  For at finde en kone, hvem er den bedste?
  Uden tvivl skat, det ville være dig
  Ellers ville resultaterne ikke være sande.
  Der er heller ingen tvivl om, at
  At vores ægteskab er en magisk pagt
  Jeg håber du aldrig holder op med at elske mig
  Når vi værner om vores lykkelige skæbne
  Du er min absolutte glæde og stolthed.
  I mit hjerte vil du bo for evigt
  Jeg elsker dig

Flere digte som dette

Godnat digte til kæreste: digte til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker digte til kone. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top