Hjem » Digte » Jeg savner digte til kæreste: Jeg savner digte til hende

Jeg savner digte til kæreste: Jeg savner digte til hende

Jeg savner digte til veninder: Savner du din pige for meget? Lad være med at lede efter romantiske citater på Internettet for at forklare den triste tilstand i dit hjerte for ham. Vær anderledes og sig det med et sødt digt, der kilder dit hjerte.

Lad dine ord stinke af ensomhed og hjertesorg. Tænk på de bedste minder, du deler med hende, og væv dem ind i et kort rim, der får hende til at ønske at komme og give dig et kram.

Uanset om du savner hende, fordi hun flyttede til en anden by, rejste til udlandet eller uden grund, læs disse digte for at få forbindelse med din indre charme.

Skriv det på et lykønskningskort, læg det på Facebook, send det på Pinterest, send det via sms, tweet det, send det på Instagram eller optag det i en dejlig note. Gør hvad der kræves for at få hende til at indse, at hendes kæreste længes efter hendes kys og knus.

Her er nogle digte fra Jeg savner dig til kæreste

 • Hver gang jeg begynder at savne dig
  Jeg fortryder ikke at være sammen
  Jeg prøver at berolige mig selv ved at tænke
  At det værste allerede er sket
  Men uanset hvad jeg gør
  Ensomhed kaster tristhed og mørke.
  Som en rasende og hensynsløs tornado
  Sug lykken ud af mit liv.
  Bare giv mig et kram og føl
  Mit hjerte halter næppe
  Jeg beder ikke om meget
  Du er alt, hvad jeg har brug for
Hver gang jeg begynder at savne dig <br> Jeg fortryder ikke at være sammen <br> Jeg prøver at berolige mig selv ved at tænke <br> At det værste allerede er sket <br> Men uanset hvad jeg gør <br> Ensomhed kaster tristhed og mørke. <br> Som en rasende og hensynsløs tornado <br> Sug lykken ud af mit liv. <br> Bare giv mig et kram og føl <br> Mit hjerte halter næppe <br> Jeg beder ikke om meget <br> Du er alt, hvad jeg har brug for
 • Der er tidspunkter, hvor jeg føler vrangforestillinger
  Der er tidspunkter, hvor jeg føler mig skuffet
  Der er dage, hvor jeg føler mig svag
  Nogle gange forsvinder mine smil med en rynke.
  Fortabt, bedøvet og forvirret, det er hvad jeg føler
  Næsten som at tage sig af en permanent influenza
  Dette er tilstanden i mit liv lige nu.
  Når jeg snubler over, hvor meget jeg savner dig
Der er tidspunkter, hvor jeg føler vrangforestillinger <br> Der er tidspunkter, hvor jeg føler mig skuffet <br> Der er dage, hvor jeg føler mig svag <br> Nogle gange forsvinder mine smil med en rynke. <br> Fortabt, bedøvet og forvirret, det er hvad jeg føler <br> Næsten som at tage sig af en permanent influenza <br> Dette er tilstanden i mit liv lige nu. <br> Når jeg snubler over, hvor meget jeg savner dig
 • Min Facebook-status lige nu er
  Jeg er trist og alene
  Min sidste WhatsApp-status siger
  Kom hurtigt tilbage til mig
  Mine sidste tweets skriger
  Jeg savner dig meget
  Min Google Plus-opdatering er
  Jeg vil have din kærlige berøring
  Er du opmærksom på mine følelser
  Og jeg ved, at du læser alt dette.
  Så hvorfor gør du ikke det rigtige?
  Baby, kom tilbage og giv mig et kys
 • Hvor meget jeg savner dig
  Jeg kan bare ikke sige
  Det er ligesom, i min
  Du har kastet en magisk trylleformular
  Ord er ikke nok
  At formidle mine følelser
  Når du ikke er i nærheden
  Alt er irriterende
  Jeg ved ikke, hvor meget længere
  Jeg kan fortsætte sådan
  Dine knus er alt, hvad mit hjerte er
  Du er nødt til at gå YAY
  Kys og kram
Hvor meget jeg savner dig <br> Jeg kan bare ikke sige <br> Det er ligesom, i min <br> Du har kastet en magisk trylleformular <br> Ord er ikke nok <br> At formidle mine følelser <br> Når du ikke er i nærheden <br> Alt er irriterende <br> Jeg ved ikke, hvor meget længere <br> Jeg kan fortsætte sådan <br> Dine knus er alt, hvad mit hjerte er <br> Du er nødt til at gå YAY <br> Kys og kram
 • Så elendigt som livet virker
  Når du ikke er sammen med mig
  Jeg kan ikke lade være med at smile
  Tænker på, hvordan det vil være
  Hvornår mødes vi igen
  Med lange og stille knus
  Alle mine bekymringer vil forsvinde
  Når du giver mig de idioter
  Åh, hvad ville jeg give?
  Så den tid kommer hurtigere
  Du aner ikke hvordan
  Jeg længes desperat efter at være sammen
  Jeg savner dig

Jeg savner digte til kæreste

 • Alle mine selfies viser sig at være patetiske.
  Det er som om smilet på mit ansigt er falmet.
  Jeg kan ikke sætte en facade op, mine smil er væk
  Fordi jeg føler mig forvist fra mit eget liv
  Ting er gået på afveje, jeg bliver skør
  Uden dig er tingene ikke de samme
  For alle op- og nedture, alt ståhej
  Jeg ved, jeg er den eneste, der har skylden
  Men nu vil jeg sætte rekorden på plads
  Jeg lover, at jeg vil kompensere for hver eneste lille ting.
  Jeg ved, du er skuffet og deprimeret
  Men giv mig en chance for at starte.
  Jeg savner dig
Alle mine selfies viser sig at være patetiske. <br> Det er som om smilet på mit ansigt er falmet. <br> Jeg kan ikke sætte en facade op, mine smil er væk <br> Fordi jeg føler mig forvist fra mit eget liv <br> Ting er gået på afveje, jeg bliver skør <br> Uden dig er tingene ikke de samme <br> For alle op- og nedture, alt ståhej <br> Jeg ved, jeg er den eneste, der har skylden <br> Men nu vil jeg sætte rekorden på plads <br> Jeg lover, at jeg vil kompensere for hver eneste lille ting. <br> Jeg ved, du er skuffet og deprimeret <br> Men giv mig en chance for at starte. <br> Jeg savner dig
 • Jeg ved ikke, hvordan du klarer det
  At være hundreder af miles væk
  Men jeg føler mig som en stjerne på himlen
  Forsvinder, dag efter dag
  Det er for længe siden
  Sidste gang vi var sammen.
  Uden dig betyder livet intet for mig
  Det føles som om det hele er overstået
  Jeg savner dig
Jeg ved ikke, hvordan du klarer det <br> At være hundreder af miles væk <br> Men jeg føler mig som en stjerne på himlen <br> Forsvinder, dag efter dag <br> Det er for længe siden <br> Sidste gang vi var sammen. <br> Uden dig betyder livet intet for mig <br> Det føles som om det hele er overstået <br> Jeg savner dig
 • Hvad hvis vi lige mødtes?
  Jeg føler mig stadig alene
  Selv et par timers mellemrum
  Det får mit hjerte til at stønne
  Lad os begynde at finde måder
  Hvor vi kan være
  Sammen hele tiden
  Savner jeg dig, savner du mig?
 • Jeg savner dig nu
  Jeg har savnet dig før
  Jeg vil fortsætte med at savne dig
  Mit hjerte vil gøre ondt
  Det er ikke min skyld
  Hvad kan jeg gøre
  Hvis jeg bare ikke kan stoppe
  Tænker på dig
  Jeg føler mig som en tabt hvalp
  På udkig efter lidt kærlighed
  Med andre ord, jeg simpelthen
  Jeg vil have dig til at kramme mig
  Kys og kram
Jeg savner dig nu <br> Jeg har savnet dig før <br> Jeg vil fortsætte med at savne dig <br> Mit hjerte vil gøre ondt <br> Det er ikke min skyld <br> Hvad kan jeg gøre <br> Hvis jeg bare ikke kan stoppe <br> Tænker på dig <br> Jeg føler mig som en tabt hvalp <br> På udkig efter lidt kærlighed <br> Med andre ord, jeg simpelthen <br> Jeg vil have dig til at kramme mig <br> Kys og kram
 • Derude handler jeg
  Alle sexistiske og maskuline.
  Men jeg er knust
  Fra det dybeste
  Ved første øjekast intet
  Det ser ud til at være forkert
  Men i introspektion, mit liv
  Føles som en trist sang
  Uden dig baby
  Alt virker dystert
  Kom snart tilbage
  Jeg er blevet meget svag
  Jeg savner dig
Derude handler jeg <br> Alle sexistiske og maskuline. <br> Men jeg er knust <br> Fra det dybeste <br> Ved første øjekast intet <br> Det ser ud til at være forkert <br> Men i introspektion, mit liv <br> Føles som en trist sang <br> Uden dig baby <br> Alt virker dystert <br> Kom snart tilbage <br> Jeg er blevet meget svag <br> Jeg savner dig

Flere digte som dette

Jeg elsker dig digte til mor

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger. Jeg savner dig for en kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top