Hjem » Digte » Jeg elsker dig Digte til kæreste: Digte til hende

Jeg elsker dig Digte til kæreste: Digte til hende

Jeg elsker digte til veninder: fra søde tekstbeskeder til flirtende tweets og fra romantiske beskeder til de sødeste sætninger: der er millioner af måder at sige, at jeg elsker dig.

Men få kommer tæt på, hvordan du kan charme din pige med et kort digt, du har skrevet på egen hånd. Tænk på de sjove særheder i dit forhold, og reflekter over, hvor langt du er kommet siden du startede dating.

Skriv dine tanker ned i et kort rim. Skriv det ned i en note eller lykønskningskort. Giv det til ham, når du går på en date, og du bliver hans helt igen. Du kan endda sende dine ord på Facebook eller Pinterest.

Piger kan virkelig godt lide fyre, der ikke er bange for at tale med hele deres hjerte fra tid til anden, ikke kun på Valentinsdag. Fortsæt, gør en indsats for at få hende til at føle, at du er drengen i hendes drømme.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for kæreste

 • Dagdrømmer, med et smil på dit ansigt.
  Heldigvis fortabt, i de mest solrige toner
  Uforsigtig glad, uvidende om bekymringer.
  Det er, hvad jeg har været, lige siden jeg mødte dig
  Så surrealistisk, at alt er blevet
  Livet føles for godt til at være sandt.
  Mit hjerte ved, det er kun begyndelsen.
  Meget mere at forvente
  Kys og kram
Dagdrømmer, med et smil på dit ansigt. <br> Heldigvis fortabt, i de mest solrige toner <br> Uforsigtig glad, uvidende om bekymringer. <br> Det er, hvad jeg har været, lige siden jeg mødte dig <br> Så surrealistisk, at alt er blevet <br> Livet føles for godt til at være sandt. <br> Mit hjerte ved, det er kun begyndelsen. <br> Meget mere at forvente <br> Kys og kram
 • Hvis jeg skulle forklare årsagen
  Hvorfor finder jeg dig så smuk og sød?
  Jeg vil forklare det ved at sige
  At du er mit hjertes slag
  Hvis jeg skulle beskrive dig med et par ord
  Jeg vil ikke sige sexet eller utroligt.
  Jeg vil beskrive dig med sætningen
  Du er min grund til at være
  Jeg elsker dig

digt til min kæreste Jeg elsker dig

 • Himlen kan stoppe med at blive blå
  Men jeg holder aldrig op med at elske dig
  Stjernerne kan stoppe med at skinne i morgen
  Men jeg vil aldrig stoppe med at beskytte dig mod smerte
  Solen kan stoppe med at skinne på en god dag
  Men jeg vil altid holde dine problemer i skak
  Jorden kan stoppe med at dreje på sin akse.
  Men jeg vil aldrig lade en dag gå uden at give dig et kys
  Jeg elsker dig
Himlen kan stoppe med at blive blå <br> Men jeg holder aldrig op med at elske dig <br> Stjernerne kan stoppe med at skinne i morgen <br> Men jeg vil aldrig stoppe med at beskytte dig mod smerte <br> Solen kan stoppe med at skinne på en god dag <br> Men jeg vil altid holde dine problemer i skak <br> Jorden kan stoppe med at dreje på sin akse. <br> Men jeg vil aldrig lade en dag gå uden at give dig et kys <br> Jeg elsker dig
 • Mere blændende end stjernerne
  Mere imponerende end solen
  Smukkere end månen
  Baby, du er den eneste
  Mere fabelagtig end solopgangen
  Mere storslået end tusmørke
  Sexere end skumringens farver
  Baby, du er et smukt syn
  Kys og kram
Mere blændende end stjernerne <br> Mere imponerende end solen <br> Smukkere end månen <br> Baby, du er den eneste <br> Mere fabelagtig end solopgangen <br> Mere storslået end tusmørke <br> Sexere end skumringens farver <br> Baby, du er et smukt syn <br> Kys og kram

Jeg elsker dig mit korte kærlighedsdigt til min kæreste

 • Jeg gik vild, dagen
  Jeg kiggede ind i dine øjne
  Dine knus har givet mig
  Mit livs største hits
  I den dybeste del af kærligheden
  Mit liv er fast forankret
  Præcis som jeg altid har gjort
  Jeg ville have, at det skulle være
  Kys og kram
Jeg gik vild, dagen <br> Jeg kiggede ind i dine øjne <br> Dine knus har givet mig <br> Mit livs største hits <br> I den dybeste del af kærligheden <br> Mit liv er fast forankret <br> Præcis som jeg altid har gjort <br> Jeg ville have, at det skulle være <br> Kys og kram
 • Du er den smukkeste
  Du er den smukkeste
  Hvis jeg skulle opfinde et nyt ord
  Jeg vil kalde dig den smukkeste
  Du er den mest charmerende.
  Du er den mest intelligente
  Jeg har aldrig set nogen
  Hvem er så elegant
  Du er pigen
  Som enhver mand ønsker
  Baby jeg elsker dig meget
  For dig brænder mit hjerte
Du er den smukkeste <br> Du er den smukkeste <br> Hvis jeg skulle opfinde et nyt ord <br> Jeg vil kalde dig den smukkeste <br> Du er den mest charmerende. <br> Du er den mest intelligente <br> Jeg har aldrig set nogen <br> Hvem er så elegant <br> Du er pigen <br> Som enhver mand ønsker <br> Baby jeg elsker dig meget <br> For dig brænder mit hjerte

Jeg elsker dig digt til min kæreste

 • En følelse af eufori invaderer mig fra top til tå.
  Når jeg tænker på de minder, vi deler
  Fra sjove øjeblikke til sårbare øjeblikke.
  Mine inderste følelser, for dig har jeg efterladt dem afsløret
  Vi har været igennem meget, vi er kommet langt.
  Jeg fortryder det ikke, jeg ville gøre det hele igen, hvis jeg skulle.
  Uanset ujævnheder og kurver
  For i sidste ende er det bare dig og mig
  Kys og kram
En følelse af eufori invaderer mig fra top til tå. <br> Når jeg tænker på de minder, vi deler <br> Fra sjove øjeblikke til sårbare øjeblikke. <br> Mine inderste følelser, for dig har jeg efterladt dem afsløret <br> Vi har været igennem meget, vi er kommet langt. <br> Jeg fortryder det ikke, jeg ville gøre det hele igen, hvis jeg skulle. <br> Uanset ujævnheder og kurver <br> For i sidste ende er det bare dig og mig <br> Kys og kram
 • Bare vær venner med dig
  Det gjorde mig ondt
  Fra dag et
  Mit hjerte ville så meget mere
  Samt fraværet af salt
  Gør mad usmagelig
  Dit fravær i mit liv
  Det ville fjerne al lykke
  Ligesom dessert har den en mild smag.
  Når den er lavet uden sukker
  Uden dig, alt hvad jeg gør
  Det ville være helt ubrugeligt
  Jeg elsker dig
Bare vær venner med dig <br> Det gjorde mig ondt <br> Fra dag et <br> Mit hjerte ville så meget mere <br> Samt fraværet af salt <br> Gør mad usmagelig <br> Dit fravær i mit liv <br> Det ville fjerne al lykke <br> Ligesom dessert har den en mild smag. <br> Når den er lavet uden sukker <br> Uden dig, alt hvad jeg gør <br> Det ville være helt ubrugeligt <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker dig digt til min kæreste

 • Jeg fortryder ikke noget i livet.
  Jeg er ligeglad med de fejl, jeg har begået
  Tænker endda på de værste minder.
  Efterlader mig ikke forfærdet
  Uanset de ting jeg har gjort
  Uanset hvad jeg har været igennem
  Det hele var værd at kæmpe for
  Fordi alt førte mig til dig
  Jeg elsker dig
Jeg fortryder ikke noget i livet. <br> Jeg er ligeglad med de fejl, jeg har begået <br> Tænker endda på de værste minder. <br> Efterlader mig ikke forfærdet <br> Uanset de ting jeg har gjort <br> Uanset hvad jeg har været igennem <br> Det hele var værd at kæmpe for <br> Fordi alt førte mig til dig <br> Jeg elsker dig
 • Hvis jeg skulle opsummere
  I en nøddeskal
  Hvor meget jeg elsker dig
  Jeg ville bare fortælle ham
  Historien om efteråret.
  Forelsket i dig ved første øjekast
  Efter at have set dig som
  Jeg kunne ikke sove om natten
  Med nogle andre søde eksempler
  Historien vil fortsætte
  Men kernen i dette ville være
  Det må være det, er det dig og mig?
Hvis jeg skulle opsummere <br> I en nøddeskal <br> Hvor meget jeg elsker dig <br> Jeg ville bare fortælle ham <br> Historien om efteråret. <br> Forelsket i dig ved første øjekast <br> Efter at have set dig som <br> Jeg kunne ikke sove om natten <br> Med nogle andre søde eksempler <br> Historien vil fortsætte <br> Men kernen i dette ville være <br> Det må være det, er det dig og mig?

Flere digte som dette

Jeg elsker dig Digte til eks-kæreste: Digte til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker digte til en kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top