Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til eks-kæreste: Digte til hende

Jeg elsker dig digte til eks-kæreste: Digte til hende

Jeg elsker dig digte til eks-kæreste: På udkig efter måder at fortælle din eks, at du ikke er over hende endnu? Intet kan komme tæt på den rørende charme ved et romantisk digt, håndskrevet på en note eller et kort.

Du skal lade dit hjerte være bart, hvis du vil have hende til at komme tilbage til dit liv. Tænk på dit brud, tænk på smerten ved hjertesorg, og tænk på, hvordan ensomheden rådner inde i dig.

Skriv alle disse triste følelser ned på et stykke papir og sæt dem alle sammen i et kort rim. Fortæl ham, hvordan du er ked af det, og lad ham vide, at du er villig til at gøre hvad der kræves for at få en anden chance.

Måske tænker hun stadig på dig, måske savner hun dig, men du ved det aldrig, medmindre du fortæller hende, hvordan du har det.

Her er nogle digte fra I Love You for Ex-Girlfriend

 • Som en ødemark, min eksistens
  Det er blevet sterilt og tørt.
  Det eneste tegn på liv er, når
  Jeg renser mine følelser, mens jeg græder
  Din stemme genlyder i mit hoved
  Som om du ikke var langt væk, men tæt på.
  I lang tid ved jeg, at jeg ikke kan holde
  At være alene, uden dig her
  Smerteligt, dag efter dag
  Jeg synker ned i en bundløs grop
  Desperat klamrer sig til håbet
  At du får mig ud af dette rod
Som en ødemark, min eksistens <br> Det er blevet sterilt og tørt. <br> Det eneste tegn på liv er, når <br> Jeg renser mine følelser, mens jeg græder <br> Din stemme genlyder i mit hoved <br> Som om du ikke var langt væk, men tæt på. <br> I lang tid ved jeg, at jeg ikke kan holde <br> At være alene, uden dig her <br> Smerteligt, dag efter dag <br> Jeg synker ned i en bundløs grop <br> Desperat klamrer sig til håbet <br> At du får mig ud af dette rod
 • Jalousi spiser mig indeni
  Når jeg ser dig med andre drenge
  Jeg kan ikke tro, at jeg lod dig gå
  Jeg kan ikke tro, at jeg sagde farvel
  Jeg er ked af at være egoistisk
  Jeg er ked af at give dig smerte
  Men jeg lover at forløse mig selv
  Hvis du tager, kommer vi tilbage igen
  Jeg elsker dig
Jalousi spiser mig indeni <br> Når jeg ser dig med andre drenge <br> Jeg kan ikke tro, at jeg lod dig gå <br> Jeg kan ikke tro, at jeg sagde farvel <br> Jeg er ked af at være egoistisk <br> Jeg er ked af at give dig smerte <br> Men jeg lover at forløse mig selv <br> Hvis du tager, kommer vi tilbage igen <br> Jeg elsker dig
 • Vores forhold med dets kurver og bøjninger
  Kærlighed, sammen med dens op- og nedture
  Livet med dig, sammen med dets op- og nedture
  Hvorfor skal disse smukke ting ende?
  Vores kys, så drømmende og romantisk.
  Vores knus, så varmt og trøstende.
  Vores kæler, så ømme og yndige.
  Jeg havde alt, men nu har jeg intet
  Jeg undskylder for alle mine fejl og løgne.
  Jeg er ked af smerten og smerten.
  Jeg fortryder at lade dig gå
  Jeg elsker dig som skør, giv mig en chance igen.
 • Du er ikke min ven
  Du er heller ikke min fjende
  Du er mit liv
  Mest dyrebare hukommelse
  Selvom du er min eks
  Jeg vil ikke have dig til at være min fortid
  Lad os glemme bitterheden
  Baby, jeg vil have vores kærlighed til at vare
  Jeg elsker dig
Du er ikke min ven <br> Du er heller ikke min fjende <br> Du er mit liv <br> Mest dyrebare hukommelse <br> Selvom du er min eks <br> Jeg vil ikke have dig til at være min fortid <br> Lad os glemme bitterheden <br> Baby, jeg vil have vores kærlighed til at vare <br> Jeg elsker dig
 • Det eneste, jeg var bange for
  Det var mit liv at miste dig
  Den dag du rejste
  Al min frygt blev til virkelighed
  Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre
  I ensomhed kvæles jeg
  Når jeg reflekterer over, hvad der venter mig
  Selv stilheden er øredøvende.
  Jeg elsker dig
Det eneste, jeg var bange for <br> Det var mit liv at miste dig <br> Den dag du rejste <br> Al min frygt blev til virkelighed <br> Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre <br> I ensomhed kvæles jeg <br> Når jeg reflekterer over, hvad der venter mig <br> Selv stilheden er øredøvende. <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker digte til eks-kæreste

 • Jeg har forsøgt at komme videre
  Jeg prøvede meget hårdt at glemme dig
  Men i stedet for udmattende
  Min kærlighed til dig voksede
  Mit hjerte har talt
  For dig gør det ondt
  Venligst kom tilbage
  Du er mit alt
  Jeg elsker dig
Jeg har forsøgt at komme videre <br> Jeg prøvede meget hårdt at glemme dig <br> Men i stedet for udmattende <br> Min kærlighed til dig voksede <br> Mit hjerte har talt <br> For dig gør det ondt <br> Venligst kom tilbage <br> Du er mit alt <br> Jeg elsker dig
 • Jeg hader den måde, vi kæmper på
  Jeg hader den måde, vi argumenterer på
  Jeg hader den måde, vi brød op på
  Jeg hader de kampe, der fulgte
  Jeg hader det had
  Han slog os begge
  Men uanset hvor meget det gør ondt
  Jeg kan aldrig, nogensinde hade dig
  Jeg elsker dig
Jeg hader den måde, vi kæmper på <br> Jeg hader den måde, vi argumenterer på <br> Jeg hader den måde, vi brød op på <br> Jeg hader de kampe, der fulgte <br> Jeg hader det had <br> Han slog os begge <br> Men uanset hvor meget det gør ondt <br> Jeg kan aldrig, nogensinde hade dig <br> Jeg elsker dig
 • Tiden kan være gået
  Men jeg er ikke gået videre
  Aldrig i mit liv, tror jeg
  Bliver der et nyt daggry?
  Mørket har indhyllet
  Mit liv, min sjæl, mit hjerte.
  Fanget for evigt, i dette mørke
  Indtil vi holder op med at blive adskilt
  Jeg elsker dig
 • Hvorfor kom det til dette?
  Hvorfor faldt alt fra hinanden?
  Vi havde alt i gang for os
  Vi var perfekte fra starten.
  Jeg kan ikke tro, at vi forlod ham
  Små ting står i vejen for os
  Jeg ville ønske vejret kunne ændre sig
  Tilbage til de smukke dage
  Jeg elsker dig
 • Jeg tager al skylden
  For det land, vi kaster på hinanden
  Jeg tager det fulde ansvar
  For den måde, vi kommer væk fra hinanden
  Alle disse måneder af ensomhed
  Du lærte mig en grusom lektion
  Ensomhed og fortvivlelse
  Det får mig til at fortryde, hvad jeg har gjort
  Giv mig en chance for at forløse mig selv
  Giv mig en chance for at vise dig min kærlighed.
  Giv mig en chance for at få dig til at smile
  Fra vores bitre fortid, lad os hæve os over
  Jeg elsker dig
Jeg tager al skylden <br> For det land, vi kaster på hinanden <br> Jeg tager det fulde ansvar <br> For den måde, vi kommer væk fra hinanden <br> Alle disse måneder af ensomhed <br> Du lærte mig en grusom lektion <br> Ensomhed og fortvivlelse <br> Det får mig til at fortryde, hvad jeg har gjort <br> Giv mig en chance for at forløse mig selv <br> Giv mig en chance for at vise dig min kærlighed. <br> Giv mig en chance for at få dig til at smile <br> Fra vores bitre fortid, lad os hæve os over <br> Jeg elsker dig

Flere digte som dette

Farvel digte til kolleger: Farveldigte til kolleger

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker digte til eks-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top