Hjem » Digte » Jeg kan godt lide digte til hende: Digte til din crush

Jeg kan godt lide digte til hende: Digte til din crush

Jeg kan godt lide digte til hende: skriv et sødt digt på et kort for at fortælle hende, at du kan lide hende. Fortæl hende, hvor smuk du finder hende med tekstbeskeder, der smelter hendes hjerte.

Fra sjove citater, der bryder isen til flirtende beskeder, der får hende til at smile: fortsæt dit romantiske digt med geniale måder at charme hende på. Vær ikke nervøs for at henvende dig til en pige for at bede hende ud. Bare tilstå, hvordan du har det, og hold det naturligt.

Forelskelse handler om at frigøre dit hjerte på en vild og spændende rejse. Bløde vittigheder og en dristig visning af følelser kan være alt, hvad der kræves for hende at oplyse sig selv med dig, også.

Her er nogle digte fra Jeg kan lide dig for hende

 • Den dag jeg så dig
  Mit hjerte blev forelsket
  Dagen vi mødtes
  Min sjæl blev bidt sødt
  Den dag jeg kramede dig
  Mit hoved føltes lykkeligt svimmel
  Skat, det håber jeg desperat
  Du har det på samme måde om mig
Den dag jeg så dig <br> Mit hjerte blev forelsket <br> Dagen vi mødtes <br> Min sjæl blev bidt sødt <br> Den dag jeg kramede dig <br> Mit hoved føltes lykkeligt svimmel <br> Skat, det håber jeg desperat <br> Du har det på samme måde om mig
 • Jeg kan godt lide dine Facebook-fotos
  Retweet dine tweets
  Jeg gentager dine pins på Pinterest.
  Alt fordi jeg finder dig så sød
  Jeg deler dine Instagram-fotos.
  Jeg tjekker din Tumblr regelmæssigt
  Jeg deler alle dine Plus-indlæg
  Fordi jeg er forelsket i dig
Jeg kan godt lide dine Facebook-fotos <br> Retweet dine tweets <br> Jeg gentager dine pins på Pinterest. <br> Alt fordi jeg finder dig så sød <br> Jeg deler dine Instagram-fotos. <br> Jeg tjekker din Tumblr regelmæssigt <br> Jeg deler alle dine Plus-indlæg <br> Fordi jeg er forelsket i dig
 • Jeg tænker på dig om morgenen
  Håber du finder mig charmerende
  Jeg tænker på dig om eftermiddagen
  Ser frem til at møde dig snart
  Jeg tænker på dig om natten
  Håber at se dig smile
  Jeg tænker på dig midt om natten
  Håber du forstår min situation
  Jeg kan bare ikke stoppe med at tænke på dig
  Jeg håber bare, at du en dag også ender med at kunne lide det.
Jeg tænker på dig om morgenen <br> Håber du finder mig charmerende <br> Jeg tænker på dig om eftermiddagen <br> Ser frem til at møde dig snart <br> Jeg tænker på dig om natten <br> Håber at se dig smile <br> Jeg tænker på dig midt om natten <br> Håber du forstår min situation <br> Jeg kan bare ikke stoppe med at tænke på dig <br> Jeg håber bare, at du en dag også ender med at kunne lide det.
 • Hvis nogen skulle spørge mig
  Hvorfor kan jeg lide dig så meget?
  Jeg bliver nødt til at tænke
  Fordi jeg virkelig ikke ved det
  Jeg kan ikke påpege hvorfor
  Jeg er vanvittigt forelsket i dig
  Alt jeg ved er, at
  Jeg kan godt lide dig som skør

Jeg kan godt lide digte til hende

 • Når jeg ser
  En smuk solopgang
  Når jeg ser
  Den smukke nattehimmel
  Når jeg ser
  En farverig regnbue
  Når jeg ser
  Blomstrende blomster i træk
  Når jeg ser
  En dejlig rød rose
  Jeg er glad for, at du er
  Den, mit hjerte valgte
Når jeg ser <br> En smuk solopgang <br> Når jeg ser <br> Den smukke nattehimmel <br> Når jeg ser <br> En farverig regnbue <br> Når jeg ser <br> Blomstrende blomster i træk <br> Når jeg ser <br> En dejlig rød rose <br> Jeg er glad for, at du er <br> Den, mit hjerte valgte
 • Klimaændringerne
  Himlen bliver dybere blå
  Når du går igennem
  Eller jeg løber ind i dig
  En sød melodi
  Fyld baggrunden
  Det er når alt
  Pludselig stopper det
  Selv bare din tilstedeværelse
  Det virker så magisk
  Min drøm om at være sammen med dig
  Jeg vil gøre det virkeligt
  Jeg kan godt lide dig
Klimaændringerne <br> Himlen bliver dybere blå <br> Når du går igennem <br> Eller jeg løber ind i dig <br> En sød melodi <br> Fyld baggrunden <br> Det er når alt <br> Pludselig stopper det <br> Selv bare din tilstedeværelse <br> Det virker så magisk <br> Min drøm om at være sammen med dig <br> Jeg vil gøre det virkeligt <br> Jeg kan godt lide dig
 • Dit hår er som en smuk bølge
  Dine øjne er som skinnende perler
  Dine læber er rosenrøde
  Dit smil får mit hjerte til at krølle op
  Dit look er altid i trend.
  Dit drev er enestående.
  Du går som en diva
  Du er for varm til at køre
  Jeg kan godt lide dig
Dit hår er som en smuk bølge <br> Dine øjne er som skinnende perler <br> Dine læber er rosenrøde <br> Dit smil får mit hjerte til at krølle op <br> Dit look er altid i trend. <br> Dit drev er enestående. <br> Du går som en diva <br> Du er for varm til at køre <br> Jeg kan godt lide dig
 • Hver gang jeg ser på dig
  Mine sanser er ved at komme ud af kontrol
  Min krop begynder at ryste
  Jeg fryser som en stang
  Hver gang jeg kigger på dig
  Mine håndflader sveder
  Mit sind bliver helt tomt
  Fordi du er så smuk
  Hver gang jeg kigger på dig
  Jeg begynder at ryste
  Mine læber knækker i et smil
  Mit hjerte begynder at synge
  Jeg kan godt lide dig
Hver gang jeg ser på dig <br> Mine sanser er ved at komme ud af kontrol <br> Min krop begynder at ryste <br> Jeg fryser som en stang <br> Hver gang jeg kigger på dig <br> Mine håndflader sveder <br> Mit sind bliver helt tomt <br> Fordi du er så smuk <br> Hver gang jeg kigger på dig <br> Jeg begynder at ryste <br> Mine læber knækker i et smil <br> Mit hjerte begynder at synge <br> Jeg kan godt lide dig
 • Der er meget om
  Dig, som jeg kan lide meget
  For at beskrive, hvordan jeg har det
  Ord, der er ingen
  Det er for meget for mig
  At sende på et par linjer.
  Fordi jeg vil have magt
  At kalde dig min
  Jeg kan godt lide dig
Der er meget om <br> Dig, som jeg kan lide meget <br> For at beskrive, hvordan jeg har det <br> Ord, der er ingen <br> Det er for meget for mig <br> At sende på et par linjer. <br> Fordi jeg vil have magt <br> At kalde dig min <br> Jeg kan godt lide dig
 • Hvad jeg kan lide mest ved dig
  Det er den måde, du går på
  Måden du smiler på
  Hvornår begynder du at tale
  Hvad jeg beundrer meget ved dig
  Det er den måde, du klæder dig på
  At se den måde, du trækker dit hår sammen
  Det er en vision om ren lykke.
  Det ser ud til, at der ikke er noget
  Hvad jeg ikke kan lide ved dig
  Bede dig ud på en date
  Det var meget sent
Hvad jeg kan lide mest ved dig <br> Det er den måde, du går på <br> Måden du smiler på <br> Hvornår begynder du at tale <br> Hvad jeg beundrer meget ved dig <br> Det er den måde, du klæder dig på <br> At se den måde, du trækker dit hår sammen <br> Det er en vision om ren lykke. <br> Det ser ud til, at der ikke er noget <br> Hvad jeg ikke kan lide ved dig <br> Bede dig ud på en date <br> Det var meget sent

Flere digte som dette

Godmorgen digte til kæreste: digte til hende (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger Jeg kan lide dig for hende. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top