Hjem » Digte » Jubilæumsdigte til kone: Tillykke med jubilæumsdigte til hende

Jubilæumsdigte til kone: Tillykke med jubilæumsdigte til hende

Jubilæumsdigte til kone: Smelt din kones hjerte ved at skrive et sødt digt på et lykønskningskort for at ønske hende et godt jubilæum.

Fortsæt med at udtrykke din kærlighed på Facebook, Pinterest, Instagram eller Twitter med smukke jubilæumsmeddelelser og ønsker.

Skriv et romantisk citat, som du kan sende til din kone med en personlig gave. Hvis du føler dig lidt eventyrlysten, skriv en sjov note, et dejligt rim, eller en flirtende tekst for at få hende til at smile.

Vær så kreativ som du kan for at vise ham, hvor vidunderlig din mand er. Uanset om du vil genopleve den romantik, der er gået tabt i dit ægteskab, eller styrke det bånd, du allerede har, væv magien ved kærlige ord ind i din elskede kone.

Her er nogle jubilæumsdigte til kone

 • Smukke mænd som mig
  Der er meget få
  Men mindre end det
  Er de smukke hustruer som dig?
  Du er som en underlig
  Perle i havet
  Det betyder kun for mig
  Ikke for alle
  Tillykke med jubilæet
 • Hele min verden ville have været
  Reduceret til total aske
  Det ville ikke have været noget
  Ikke engang simpelt affald
  Hele mit liv ville have været
  Det kollapsede i strimler
  Hvis du ikke var der
  Du er den eneste, der betyder noget
  Den eneste grund til hvorfor
  Mit liv er så flydende og fint.
  Det er fordi skat
  Du er for evigt min
  Tillykke med jubilæet
Hele min verden ville have været <br> Reduceret til total aske <br> Det ville ikke have været noget <br> Ikke engang simpelt affald <br> Hele mit liv ville have været <br> Det kollapsede i strimler <br> Hvis du ikke var der <br> Du er den eneste, der betyder noget <br> Den eneste grund til hvorfor <br> Mit liv er så flydende og fint. <br> Det er fordi skat <br> Du er for evigt min <br> Tillykke med jubilæet
 • Hver morgen i mit liv
  Det føles så velsignet og rent
  Af alt, hvad jeg gør
  Jeg føler mig så tryg og sikker
  Hver aften før du går i seng
  Jeg er dybt taknemmelig
  For den måde mit liv
  Det har afbrudt så smukt
  Der er ikke noget mysterium om
  Kvinden bag det hele
  Det er ingen ringere end
  Min smukke dame
  Tillykke med jubilæet
Hver morgen i mit liv <br> Det føles så velsignet og rent <br> Af alt, hvad jeg gør <br> Jeg føler mig så tryg og sikker <br> Hver aften før du går i seng <br> Jeg er dybt taknemmelig <br> For den måde mit liv <br> Det har afbrudt så smukt <br> Der er ikke noget mysterium om <br> Kvinden bag det hele <br> Det er ingen ringere end <br> Min smukke dame <br> Tillykke med jubilæet
 • Årets bedste dag.
  Det er vores jubilæum
  Nej, fordi på denne dag
  Du giftede dig med mig
  Men fordi det er når
  Jeg modtog i mit liv
  Min mest definitive belønning
  Hvem er du, min kone?
  Tillykke med jubilæet
 • Tak fordi du tolererede mig
  Hele denne tid
  Tak fordi du er grunden
  Bag mit smil
  Tak fordi du altid lindrer
  Enhver smerte og tristhed
  Tak fordi du gjorde det mod mig
  Jeg glæder mig til i morgen
  Tak for altid at skubbe
  Mig mod succes
  Tak fordi du gav mig
  Ubegrænset lykke
  Tak fordi du sluttede dig til mig
  På mit livs rejse
  Tak fordi du er
  Sådan en utrolig kone
  Tillykke med jubilæet
Tak fordi du tolererede mig <br> Hele denne tid <br> Tak fordi du er grunden <br> Bag mit smil <br> Tak fordi du altid lindrer <br> Enhver smerte og tristhed <br> Tak fordi du gjorde det mod mig <br> Jeg glæder mig til i morgen <br> Tak for altid at skubbe <br> Mig mod succes <br> Tak fordi du gav mig <br> Ubegrænset lykke <br> Tak fordi du sluttede dig til mig <br> På mit livs rejse <br> Tak fordi du er <br> Sådan en utrolig kone <br> Tillykke med jubilæet

Jubilæumsdigte til kone

 • Jeg fornyer mit løfte
  Dette jubilæum
  Vi bliver begge gamle
  Sammen med nåde
  Jeg holder din hånd
  Mens du holder min
  Alt i vores liv
  Det vil altid være meget godt
  Selv i vanskelige tider
  Jeg vil være sammen med dig
  Lad os fejre denne specielle dag
  Med disse vidundere taget igen
Jeg fornyer mit løfte <br> Dette jubilæum <br> Vi bliver begge gamle <br> Sammen med nåde <br> Jeg holder din hånd <br> Mens du holder min <br> Alt i vores liv <br> Det vil altid være meget godt <br> Selv i vanskelige tider <br> Jeg vil være sammen med dig <br> Lad os fejre denne specielle dag <br> Med disse vidundere taget igen
 • Jeg holder ikke styr på
  Af antallet af år
  Vi er gået bort som et lykkeligt par.
  Med stor glæde og opmuntring.
  Hvis det er vores tiende
  Femogtyvende jubilæum
  Min kærlighed til dig altid
  Det er stadig den samme kærlighed
  Tillykke med jubilæet
Jeg holder ikke styr på <br> Af antallet af år <br> Vi er gået bort som et lykkeligt par. <br> Med stor glæde og opmuntring. <br> Hvis det er vores tiende <br> Femogtyvende jubilæum <br> Min kærlighed til dig altid <br> Det er stadig den samme kærlighed <br> Tillykke med jubilæet
 • Vi diskuterer og diskuterer
  Vi kæmper og kæmper
  Men vi elsker stadig hinanden
  Med al vores styrke
  Vi har forskelle
  Hvad stiller vi op med i dårligt humør
  Men i slutningen af dagen
  Vi er begge et godt par.
  Tillykke med jubilæet
Vi diskuterer og diskuterer <br> Vi kæmper og kæmper <br> Men vi elsker stadig hinanden <br> Med al vores styrke <br> Vi har forskelle <br> Hvad stiller vi op med i dårligt humør <br> Men i slutningen af dagen <br> Vi er begge et godt par. <br> Tillykke med jubilæet
 • Du er som en rose
  I mit livs have
  Uden din duft
  Livet ville ikke være sjovt.
  Du er daggry
  I horisonten af mit liv
  Din evige kærlighed
  Føles varm som solen
  Du er som månen
  Det oplyser mine nætter
  Din evige skønhed
  Det er som et strålende lys
  Du er ikke bare en kvinde
  Du er en engel
  Min kære for mig er du
  Så uvurderlig og speciel
  Tillykke med jubilæet
Du er som en rose <br> I mit livs have <br> Uden din duft <br> Livet ville ikke være sjovt. <br> Du er daggry <br> I horisonten af mit liv <br> Din evige kærlighed <br> Føles varm som solen <br> Du er som månen <br> Det oplyser mine nætter <br> Din evige skønhed <br> Det er som et strålende lys <br> Du er ikke bare en kvinde <br> Du er en engel <br> Min kære for mig er du <br> Så uvurderlig og speciel <br> Tillykke med jubilæet
 • Ingen andre ville have gjort det
  Tolererede mig
  Ingen anden kvinde ville
  Lad mig være
  Ingen andre end dig
  Han ville lade mig gøre
  Ting i vejen
  Hvad vil jeg
  Tak fordi du er
  En perfekt ledsager
  Din plads i mit liv
  Det kan ikke tages af nogen
  Tillykke med jubilæet
Ingen andre ville have gjort det <br> Tolererede mig <br> Ingen anden kvinde ville <br> Lad mig være <br> Ingen andre end dig <br> Han ville lade mig gøre <br> Ting i vejen <br> Hvad vil jeg <br> Tak fordi du er <br> En perfekt ledsager <br> Din plads i mit liv <br> Det kan ikke tages af nogen <br> Tillykke med jubilæet

Flere digte som dette

Tak digte til forældre: digte til at takke mor og far

Vi håber, du kan lide disse samlinger af jubilæumsdigte til hustruer. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top