Hjem » Digte » Tak digte til forældre: digte til at takke mor og far

Tak digte til forældre: digte til at takke mor og far

Takdigte til forældre: Forældre gør alle slags ofre for at give deres børn et godt liv, indtil de vokser op. Hvis du aldrig har taget dig tid til at værdsætte, hvad dine forældre har gjort for dig, gør det nu. Vent ikke til mors dag eller fars dag for at vise din taknemmelighed. Start med at give dem et sødt lykønskningskort med et takdigt skrevet på det.

Fortsæt med at vise dem et diasshow med dine søde barndomsfotografier. At se den smukke barndom, du havde, vil gøre dem nostalgiske og have tårer i øjnene. Det tager ikke lang tid at takke dem og fortælle dem, at du er den heldigste søn og datter i verden.

Noget så simpelt som at nå ud til din mor og far for at give dem et dejligt kram vil gøre dem glade. Vis verden, at du elsker dine forældre ved at dele et rørende citat på Facebook eller tagge dem i et smukt familiefoto.

Her er nogle takkedigte til forældre

 • Jeg elsker jer begge
  Kære mor og far
  Jeg vil aldrig være i stand til at bære
  At se dig trist
  Jeg vil beskytte dig
  Fra smerte og smerte
  Jeg giver det aldrig til dig
  Mulighed for at klage
  Fordi du gjorde det
  Det samme for mig
  Nu er det min tur
  For at gøre dig glad
  Tak
Jeg elsker jer begge <br> Kære mor og far <br> Jeg vil aldrig være i stand til at bære <br> At se dig trist <br> Jeg vil beskytte dig <br> Fra smerte og smerte <br> Jeg giver det aldrig til dig <br> Mulighed for at klage <br> Fordi du gjorde det <br> Det samme for mig <br> Nu er det min tur <br> For at gøre dig glad <br> Tak
 • Kære mor og far…
  Tak fordi du er her
  Tak for al din opmærksomhed
  Tak for dit råd
  Tak fordi du er så venlig
  Tak for din vejledning
  Tak for din tålmodighed
  Tak for dit perfekte DNA.
  Tak fordi du lod mig vokse på min egen måde.
  Tak for alt
  Uden jer to ville det ikke være noget
Kære mor og far... <br> Tak fordi du er her <br> Tak for al din opmærksomhed <br> Tak for dit råd <br> Tak fordi du er så venlig <br> Tak for din vejledning <br> Tak for din tålmodighed <br> Tak for dit perfekte DNA. <br> Tak fordi du lod mig vokse på min egen måde. <br> Tak for alt <br> Uden jer to ville det ikke være noget
 • Siden du skiftede min ble
  Til de ting, du gjorde for at gøre mig glad
  Fra det øjeblik du hjalp mig med at kravle
  Indtil jeg voksede op og blev høj
  Siden du hjalp mig i skolen
  Indtil videre har du fået pænt tøj til at se godt ud
  Der er intet, du ikke har gjort for mig
  Når jeg har dig som mine forældre, er jeg meget heldig.
  Tak
Siden du skiftede min ble <br> Til de ting, du gjorde for at gøre mig glad <br> Fra det øjeblik du hjalp mig med at kravle <br> Indtil jeg voksede op og blev høj <br> Siden du hjalp mig i skolen <br> Indtil videre har du fået pænt tøj til at se godt ud <br> Der er intet, du ikke har gjort for mig <br> Når jeg har dig som mine forældre, er jeg meget heldig. <br> Tak

digte til Gud af takk

 • Da jeg ville klatre højere
  Du blev min stige
  Når jeg ville have støtte
  Begge kom sammen
  Når jeg ville flyve højt
  Du blev min varmluftsballon
  Når alt føltes forbandet
  Du dukkede op som min velsignelse
  Hvil på dine skuldre
  Når jeg ville have en bedre udsigt
  Til forældrene, der har gjort alt
  Jeg vil gerne sige tak
Da jeg ville klatre højere <br> Du blev min stige <br> Når jeg ville have støtte <br> Begge kom sammen <br> Når jeg ville flyve højt <br> Du blev min varmluftsballon <br> Når alt føltes forbandet <br> Du dukkede op som min velsignelse <br> Hvil på dine skuldre <br> Når jeg ville have en bedre udsigt <br> Til forældrene, der har gjort alt <br> Jeg vil gerne sige tak
 • Jeg har ikke brug for fars dag
  At sige, at jeg elsker dig far
  Køb gaver på mors dag
  Det er bare endnu en modefluge
  Tak til mine forældre
  Hver eneste dag
  Sådan vil jeg udtrykke min taknemmelighed.
  For at vise mig vejen
  Tak
Jeg har ikke brug for fars dag <br> At sige, at jeg elsker dig far <br> Køb gaver på mors dag <br> Det er bare endnu en modefluge <br> Tak til mine forældre <br> Hver eneste dag <br> Sådan vil jeg udtrykke min taknemmelighed. <br> For at vise mig vejen <br> Tak
 • Hvis en engel boede i denne verden
  Mor, det ville være dig
  Ingen anden person kan være
  Så rent og sandt
  Jeg har aldrig set Gud
  Men han må være som far.
  Hvem altid får mig til at smile
  Og jeg kan ikke holde ud at se trist ud
  Tak til jer begge
  For at være så vidunderlig
  Elsker jer begge for at gøre
  Mit liv er så smukt
Hvis en engel boede i denne verden <br> Mor, det ville være dig <br> Ingen anden person kan være <br> Så rent og sandt <br> Jeg har aldrig set Gud <br> Men han må være som far. <br> Hvem altid får mig til at smile <br> Og jeg kan ikke holde ud at se trist ud <br> Tak til jer begge <br> For at være så vidunderlig <br> Elsker jer begge for at gøre <br> Mit liv er så smukt

takdigte til forældre

 • Selvom jeg krammede dig hver dag
  Selvom jeg giver dig et kys
  Selvom det fik dig til at smile
  Og fyldte dit liv med lykke
  Jeg kunne ikke matche
  Alt hvad du har gjort for mig
  Den eneste måde, jeg vil prøve at betale dig
  Det holder dem begge glade
Selvom jeg krammede dig hver dag <br> Selvom jeg giver dig et kys <br> Selvom det fik dig til at smile <br> Og fyldte dit liv med lykke <br> Jeg kunne ikke matche <br> Alt hvad du har gjort for mig <br> Den eneste måde, jeg vil prøve at betale dig <br> Det holder dem begge glade
 • Lad mig være i fred
  Det var hvad jeg ville have sagt
  Brug disse ord nu
  De ville ikke fange mig død
  Lad mig være
  Jeg ville have sagt det for mange år siden
  Hvilken mangel på respekt igen
  Jeg ville aldrig vise det
  Fordi jeg er klar over
  Betydningen og værdien.
  At have vidunderligt
  Fædre som dig
  Tak
Lad mig være i fred <br> Det var hvad jeg ville have sagt <br> Brug disse ord nu <br> De ville ikke fange mig død <br> Lad mig være <br> Jeg ville have sagt det for mange år siden <br> Hvilken mangel på respekt igen <br> Jeg ville aldrig vise det <br> Fordi jeg er klar over <br> Betydningen og værdien. <br> At have vidunderligt <br> Fædre som dig <br> Tak
 • I stedet for at bruge en boks
  At give dig en gave
  Jeg vil bruge smukke ord
  Som et tegn på taknemmelighed
  I to som forældre
  De er virkelig uerstattelige
  Tak fordi du skabte livet for mig
  Så utroligt
I stedet for at bruge en boks <br> At give dig en gave <br> Jeg vil bruge smukke ord <br> Som et tegn på taknemmelighed <br> I to som forældre <br> De er virkelig uerstattelige <br> Tak fordi du skabte livet for mig <br> Så utroligt
 • Min iPhone tapet
  Det er et billede af far, der krammer mig
  Pauseskærmen på min bærbare computer
  Smiler mor bredt?
  Jeg kan godt lide at have dig omkring
  Selv når du ikke er i nærheden
  Forestil dig hvor meget kærlighed
  I jer to har jeg fundet
  Tak fordi du skabte mit liv
  En varm og øm kokon
  Du er ikke bare mine forældre
  I mit liv er du en velsignelse.
  Tak

Flere digte som dette

Jeg savner digte til min mand: Jeg savner digte til ham (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af taknemlighedsdigte til forældre. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top