Hjem » Digte » Undskyld digte til min kæreste: undskyldningsdigte til ham

Undskyld digte til min kæreste: undskyldningsdigte til ham

Undskyld digte til min kæreste: undskyldning til din dreng er ikke så svært, som det ser ud til. Uanset om du undskylder for løgne, fælder, slagsmål, argumenter eller skældning, skal du væve din charme over ham for at få hans tilgivelse.

En af de nemmeste måder at gøre dette på er at sende ham en flirtende besked, der udtrykker, hvor skør du er for ham. Hvis dette ikke smelter ham med det samme, skriv et dejligt digt på et lykønskningskort; dette vil tvinge ham til at afgive et sødt smil.

Gør op for det med knus og kys, når jeg er sammen med dig. Del romantiske citater på Facebook og Pinterest, opfordrer ham til at acceptere din undskyldning. Bliv ved med at irritere ham med sjove tekstbeskeder, indtil han slipper de magiske ord, jeg tilgiver dig.

Her er nogle digte fra Jeg er ked af min kæreste

 • Da du er den bedste
  Jeg ved, du vil tilgive mig
  Fordi du er så perfekt
  Jeg er sikker på, at du ikke bliver ked af det
  Da du er den venligste
  Du forstår, hvad jeg siger
  Jeg ved, at du ikke vil
  Ignorer hvad jeg skal sende
  Det er fordi du er så smuk
  Jeg undskylder dig af hele mit hjerte
  Lad mig starte en ny dag
  Med en frisk start
  Undskyld
Da du er den bedste <br> Jeg ved, du vil tilgive mig <br> Fordi du er så perfekt <br> Jeg er sikker på, at du ikke bliver ked af det <br> Da du er den venligste <br> Du forstår, hvad jeg siger <br> Jeg ved, at du ikke vil <br> Ignorer hvad jeg skal sende <br> Det er fordi du er så smuk <br> Jeg undskylder dig af hele mit hjerte <br> Lad mig starte en ny dag <br> Med en frisk start <br> Undskyld”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort
  At irritere dig i en sådan grad
  Jeg ved ikke, hvad min skyld er
  Det gjorde dig så vred på mig
  Jeg kan ikke forstå hvorfor
  Du ignorerer mig meget
  Jeg er overrasket over, at du ikke gjorde det.
  Jeg har været i kontakt
  Undskyld at jeg gjorde
  Du føler dig så deprimeret og deprimeret
  Undskyld for at sætte
  På dit ansigt, en grim rynke
Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort <br> At irritere dig i en sådan grad <br> Jeg ved ikke, hvad min skyld er <br> Det gjorde dig så vred på mig <br> Jeg kan ikke forstå hvorfor <br> Du ignorerer mig meget <br> Jeg er overrasket over, at du ikke gjorde det. <br> Jeg har været i kontakt <br> Undskyld at jeg gjorde <br> Du føler dig så deprimeret og deprimeret <br> Undskyld for at sætte <br> På dit ansigt, en grim rynke”/></figure>
   <ul> <li> Til min charme <br> Du bliver nødt til at bukke under <br> Af min magi <br> Du bliver ikke følelsesløs <br> Af min fortryllelse <br> Du kan bare ikke flygte <br> I min skønhed <br> Du kan ikke stoppe forbløffet <br> At være sur på mig <br> Det kommer ikke til at fungere <br> Jeg vender dig rundt <br> Jeg ved det uden tvivl <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Til min charme <br> Du bliver nødt til at bukke under <br> Af min magi <br> Du bliver ikke følelsesløs <br> Af min fortryllelse <br> Du kan bare ikke flygte <br> I min skønhed <br> Du kan ikke stoppe forbløffet <br> At være sur på mig <br> Det kommer ikke til at fungere <br> Jeg vender dig rundt <br> Jeg ved det uden tvivl <br> Undskyld”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg er klar til at undskylde
  Gør hvad du vil
  For at få dig til at smile bredt
  Som om du sagde ost
  Jeg er klar til at gøre alt
  For at vende det, jeg har gjort
  Fordi jeg vil have den fyr til at komme tilbage.
  Hvem plejede at grine og have det sjovt
  Undskyld
Jeg er klar til at undskylde <br> Gør hvad du vil <br> For at få dig til at smile bredt <br> Som om du sagde ost <br> Jeg er klar til at gøre alt <br> For at vende det, jeg har gjort <br> Fordi jeg vil have den fyr til at komme tilbage. <br> Hvem plejede at grine og have det sjovt <br> Undskyld”/></figure>
   <ul> <li> Kampe og argumenter sker <br> På grund af meningsforskelle <br> Kampe og kampe finder sted. <br> Men det kan bare være en fase <br> Verbale kampe opstår også. <br> Par, der mangler det, er få. <br> Men dette er en del af spillet. <br> Giv mig ikke skylden <br> Lad os forstå hinanden <br> Og beslutter dig for aldrig at kæmpe <br> Undskyld </li> </ul> 
<figure class=Kampe og argumenter sker <br> På grund af meningsforskelle <br> Kampe og kampe finder sted. <br> Men det kan bare være en fase <br> Verbale kampe opstår også. <br> Par, der mangler det, er få. <br> Men dette er en del af spillet. <br> Giv mig ikke skylden <br> Lad os forstå hinanden <br> Og beslutter dig for aldrig at kæmpe <br> Undskyld”/></figure>
   <h3 class= Undskyld digte til min kæreste
 • Undskyld smerten
  Hvad har jeg givet dig
  Mine undskyldninger er nu
  Meget retarderet
  Undskyld smerten
  Hvad har jeg forårsaget
  Jeg er grunden
  Vores liv er stoppet
  Jeg giver mig selv til dig
  Straf mig alt hvad du vil
  Gør mig ondt, hvis du vil
  Eller kast en ubehagelig hån mod mig
  Gør noget, mens
  Det får dig til at tilgive mig
  Jeg tror ikke, jeg kan give
  En mere betydningsfuld undskyldning
Undskyld smerten <br> Hvad har jeg givet dig <br> Mine undskyldninger er nu <br> Meget retarderet <br> Undskyld smerten <br> Hvad har jeg forårsaget <br> Jeg er grunden <br> Vores liv er stoppet <br> Jeg giver mig selv til dig <br> Straf mig alt hvad du vil <br> Gør mig ondt, hvis du vil <br> Eller kast en ubehagelig hån mod mig <br> Gør noget, mens <br> Det får dig til at tilgive mig <br> Jeg tror ikke, jeg kan give <br> En mere betydningsfuld undskyldning”/></figure>
   <ul> <li> Mange gange har jeg sagt undskyld <br> Jeg sendte dig en smuk undskyldning. <br> Men du har ikke svaret en gang. <br> Nu kan jeg ikke tåle din tavshed <br> Svar, uanset hvor du er <br> Lys mit liv op som en skinnende stjerne <br> Indtil da vil jeg bede af al min styrke. <br> Så alt mellem os er fint </li> </ul> 
<figure class=Mange gange har jeg sagt undskyld <br> Jeg sendte dig en smuk undskyldning. <br> Men du har ikke svaret en gang. <br> Nu kan jeg ikke tåle din tavshed <br> Svar, uanset hvor du er <br> Lys mit liv op som en skinnende stjerne <br> Indtil da vil jeg bede af al min styrke. <br> Så alt mellem os er fint”/></figure>
   <ul> <li> Jeg har været dum <br> For ikke at sige fjollet <br> For at skjule sandheden <br> Jeg er så ked af det <br> Jeg har overskredet mine grænser <br> Jeg skubbede grænsen <br> For at lyve for dig <br> Dette er min undskyldning </li> </ul> 
<figure class=Jeg har været dum <br> For ikke at sige fjollet <br> For at skjule sandheden <br> Jeg er så ked af det <br> Jeg har overskredet mine grænser <br> Jeg skubbede grænsen <br> For at lyve for dig <br> Dette er min undskyldning”/></figure>
   <ul> <li> For alt mit vrøvl <br> Jeg er synderen <br> Jeg ved ikke hvordan <br> Det kunne være så fjollet <br> For alle mine fejl <br> Jeg er ansvarlig <br> Det skulle jeg have været <br> Mere pålidelig <br> Jeg er ked af at have <br> Det gør ondt sådan <br> Lad mig gøre op for det <br> Med et knus og et kys </li> </ul> 
<figure class=For alt mit vrøvl <br> Jeg er synderen <br> Jeg ved ikke hvordan <br> Det kunne være så fjollet <br> For alle mine fejl <br> Jeg er ansvarlig <br> Det skulle jeg have været <br> Mere pålidelig <br> Jeg er ked af at have <br> Det gør ondt sådan <br> Lad mig gøre op for det <br> Med et knus og et kys”/></figure>
   <ul> <li> Undskyld for at benægte det <br> Undskyld for at være udfordrende <br> Undskyld, at jeg er så stiv <br> Undskyld, at jeg er så ufleksibel <br> Undskyld, at jeg er så svær <br> Undskyld, at jeg er så hård <br> For at undskylde dig <br> Skat, jeg er her </li> </ul> 
<figure class=Undskyld for at benægte det <br> Undskyld for at være udfordrende <br> Undskyld, at jeg er så stiv <br> Undskyld, at jeg er så ufleksibel <br> Undskyld, at jeg er så svær <br> Undskyld, at jeg er så hård <br> For at undskylde dig <br> Skat, jeg er her”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Første jubilæums digte for par: Glade digte for første bryllupsdag (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af undskyldte digte til kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top