Hjem » Digte » Jeg hader dig digte til venner: Forræderi og forræderi i venskab

Jeg hader dig digte til venner: Forræderi og forræderi i venskab

Jeg hader digte til venner: Ønsker du at afslutte dit venskab med nogen, du engang kaldte din bedste ven? Skriv et kort digt som en trist ode til din uværdige vens løgne, snyd, forræderi, chikane og andre ubehagelige facader.

Smerten ved et knust hjerte i et venskab er forskellig fra den, der føles, når en brud og brudgom bryder sammen, fordi ægte venskab ikke er baseret på tiltrækning, sjov charme, eller romantik, men på tillid og respekt.

Send dine Hate You-beskeder som sætninger på Facebook, Pinterest og Twitter. Følg op med en værdig afslutning på dit venskab ved at sende en sms til den fyr eller pige, der engang var din bedste ven.

Her er nogle digte fra Jeg hader dig til venner

 • Når vores venskab bryder sammen
  Mit hjerte bløder
  Der er intet andet
  Det gjenstår at sige
  Når vi begynder at gå
  At gå hver for sig
  Jeg gør mig klar
  At se værre dage
  Jeg hader dig
Når vores venskab bryder sammen <br> Mit hjerte bløder <br> Der er intet andet <br> Det gjenstår at sige <br> Når vi begynder at gå <br> At gå hver for sig <br> Jeg gør mig klar <br> At se værre dage <br> Jeg hader dig
 • Min bedste vens hjerte er hvor
  Mine hemmeligheder var beregnet til at være
  Så sikker og sikker
  Hvordan kunne de være
  Du fortalte dem alle
  Du stak mig i ryggen
  Djævelen inden i dig
  Jeg ville ønske jeg kunne forudse
  Jeg hader dig
Min bedste vens hjerte er hvor <br> Mine hemmeligheder var beregnet til at være <br> Så sikker og sikker <br> Hvordan kunne de være <br> Du fortalte dem alle <br> Du stak mig i ryggen <br> Djævelen inden i dig <br> Jeg ville ønske jeg kunne forudse <br> Jeg hader dig
 • Voks op ven
  Du er sådan et fjols
  For hvad du gjorde
  Du er synderen
  Stop med at lyve, ellers
  At miste venner som mig
  At være alene og alene
  For evigheden
  Jeg hader dig
Voks op ven <br> Du er sådan et fjols <br> For hvad du gjorde <br> Du er synderen <br> Stop med at lyve, ellers <br> At miste venner som mig <br> At være alene og alene <br> For evigheden <br> Jeg hader dig
 • Ligesom du knuste mit hjerte
  Dit hjerte skal også være knust
  Først da vil du forstå
  Betydningen og værdien af en ven.
  Ligesom du brød min tillid
  Din tillid skal også brydes
  Så du kan forstå
  Hvor meget jeg hader dig
Ligesom du knuste mit hjerte <br> Dit hjerte skal også være knust <br> Først da vil du forstå <br> Betydningen og værdien af en ven. <br> Ligesom du brød min tillid <br> Din tillid skal også brydes <br> Så du kan forstå <br> Hvor meget jeg hader dig
 • Den måde, du gjorde narr af mig på
  Det må have givet dig glæde
  Men det fik mig til at indse, at du
  Du er en idiot på højeste niveau.
  Jeg hader dig
Den måde, du gjorde narr af mig på <br> Det må have givet dig glæde <br> Men det fik mig til at indse, at du <br> Du er en idiot på højeste niveau. <br> Jeg hader dig

Jeg hader digte til venner

 • Kan jeg stole på dig?
  Jeg kan aldrig
  Du er stadig min ven
  Det tror jeg ikke, mand.
  Kan jeg forvente, at du gør det?
  Bliv ved min side
  I svære tider af
  Krise eller katastrofe
  Svaret på disse
  Spørgsmål er et nej
  Derfor hader jeg dig
  Jeg vil have dig til at vide det
 • Du knuste og trampede
  Det smuldrede og brød
  Mit hjerte i stykker
  Indtil jeg begyndte at drukne
  Du er traumatiseret og forfærdet.
  Ødelagt og hamret
  Vores smukke venskab
  Du har fuldstændig ødelagt dig selv
  Jeg hader dig
Du knuste og trampede <br> Det smuldrede og brød <br> Mit hjerte i stykker <br> Indtil jeg begyndte at drukne <br> Du er traumatiseret og forfærdet. <br> Ødelagt og hamret <br> Vores smukke venskab <br> Du har fuldstændig ødelagt dig selv <br> Jeg hader dig
 • Jeg vil ikke se dit ansigt
  Aldrig mere i mit liv
  Dine løgne har såret mit hjerte
  Skær efter dine ord, som en kniv.
  Jeg vil aldrig huske
  At vi engang var venner
  Bed aldrig om tilgivelse igen.
  Bare kom ud af mit liv tak
  Jeg hader dig
Jeg vil ikke se dit ansigt <br> Aldrig mere i mit liv <br> Dine løgne har såret mit hjerte <br> Skær efter dine ord, som en kniv. <br> Jeg vil aldrig huske <br> At vi engang var venner <br> Bed aldrig om tilgivelse igen. <br> Bare kom ud af mit liv tak <br> Jeg hader dig
 • Hemmeligheder, Mig altid
  Jeg ville dele
  Men du dukkede aldrig op
  Bekymring eller pleje
  Du havde ingen overvejelse
  For mit privatliv
  Du kan ikke længere
  Vær en ven med mig
  Jeg hader dig
Hemmeligheder, Mig altid <br> Jeg ville dele <br> Men du dukkede aldrig op <br> Bekymring eller pleje <br> Du havde ingen overvejelse <br> For mit privatliv <br> Du kan ikke længere <br> Vær en ven med mig <br> Jeg hader dig
 • Kære ven…
  Mit liv er ved at ændre sig
  Hvorfor er du væk
  Jeg er klar til at byde velkommen
  En smuk ny daggry
  Det er fri for løgne
  Bedrag og uærlighed
  Kom ud af mit liv
  Så jeg endelig kan være glad
  Jeg hader dig
Kære ven... <br> Mit liv er ved at ændre sig <br> Hvorfor er du væk <br> Jeg er klar til at byde velkommen <br> En smuk ny daggry <br> Det er fri for løgne <br> Bedrag og uærlighed <br> Kom ud af mit liv <br> Så jeg endelig kan være glad <br> Jeg hader dig

Flere digte som dette

Dig te om venlighed: Digte om at være venlig over for andre (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg hader dig digte til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top