Hjem » Beskeder » Jeg kan godt lide dine beskeder til hende: sætninger til at spørge en pige ud

Jeg kan godt lide dine beskeder til hende: sætninger til at spørge en pige ud

Jeg kan lide dig Beskeder til hende: Opdag, hvordan man siger, at jeg kan lide dig til en pige ved hjælp af søde beskeder og flirtende sætninger for at udtrykke, hvad du kan lide ved hende

Uanset om det er din klassekammerat i skolen, din klassekammerat, eller en ven af din ven, skriv en sjov sætning i en håndskrevet note og giv den til hende, når du indrømmer, at du finder hende attraktiv.

Send en sms eller send ham en besked på Snapchat, hvis du ikke er fan af noter og lykønskningskort. Uanset hvad du gør, husk altid, at den bedste måde at bede en pige ud er at overvinde din generthed og lade hende vide direkte, hvor meget du er forelsket i hende.

At bede hende om at være din kæreste kan virke skørt, men hvis du åbner dit hjerte, bliver hun forelsket i dig.

Her er nogle “Jeg kan godt lide dig” beskeder til hende

 • Bare det at se på dig får mig til at smile. At tænke på dig stopper min verden et stykke tid. At drømme om dig forårsager mig søvnløse nætter. Pige, jeg kan godt lide dig med hele mit hjertes styrke.
 • Ignorer venligst min slikning, ignorer min stamming. Forsøm venligst mine nerver, lyt ikke til det vrøvl, jeg siger. Jeg er ikke psykopat, jeg er bare en normal fyr. Men jeg er lammet af skønhed, når jeg ser ind i dine øjne. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg sidder et par bænke væk fra dig i klassen, men mit hjerte vil sidde ved siden af dit. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvis du smiler tilbage til mig, lover jeg, at du vil være ekstatisk. Hvis du går på en date med mig, lover jeg, at det bliver romantisk. Hvis du siger, at du også kan lide mig, lover jeg, at det vil være ren magi. Hvis du er min kæreste, lover jeg dig, at livet bliver fantastisk.
 • Jeg er måske ikke en prins, men du er intet mindre end en prinsesse. Jeg kan godt lide dig.
Jeg er måske ikke en prins, men du er intet mindre end en prinsesse. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvis det at flirte med dig giver mig gåsehud og får mig til at føle, at jeg er på sky ni, spekulerer jeg på, hvor spændende livet vil være, når det først er dit, og du er mit. Jeg kan godt lide dig.
 • Min CRUSH for dig beskrives som sød, rosenrød og utroligt sexet og varm, hvilket er præcis derfor, jeg kan lide dig så meget.
 • Bliv ikke overrasket, hvis jeg begynder at drukne og gispe ud af ingenting, fordi mit hjerte går rundt, og jeg er åndenød hver gang jeg ser dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg gik til lægen, fordi mit hjerte bankede på en underlig og sjov måde. Lægen fortalte mig, at der ikke var behov for medicin, og at der ikke var nogen grund til bekymring. Alt, hvad han bad mig om, var at stoppe med at foregive og være ærlig, så i dag indrømmer jeg, at jeg kan lide dig.
 • Jeg er meget forelsket i dig, det er hvad jeg vil have dig til at vide. Jeg er ikke bange for afvisning, fordi mit hjerte tror, at du ikke vil sige nej.
Jeg er meget forelsket i dig, det er hvad jeg vil have dig til at vide. Jeg er ikke bange for afvisning, fordi mit hjerte tror, at du ikke vil sige nej.
 • For første gang i mit liv har jeg ikke ord til at beskrive, hvordan jeg har det. Nu ved jeg, hvad det betyder at være forelsket i en pige, der virkelig er fantastisk. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg ved ikke om fysik eller matematik, men kemien mellem os er bestemt enorm. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg er ikke forelsket i nogen anden pige, Jeg er forelsket i den smukkeste pige i verden. Jeg er ikke forelsket i en almindelig, jeg er forelsket i en pige, der er som en fe. Jeg kan godt lide dig.
 • Der er noget, jeg ville fortælle dig, i mange dage. Jeg prøvede at give dig spor, på mange forskellige måder. Bare det at se på dig efterlader mig åndeløs. Jeg kan godt lide dig, det er hvad jeg virkelig mener.
 • Jeg bruger det meste af dagen på at opdatere min Facebook for at se, om du har sendt noget nyt. Ja, så indlysende som det lyder, er jeg vanvittigt forelsket i dig.
Jeg bruger det meste af dagen på at opdatere min Facebook for at se, om du har sendt noget nyt. Ja, så indlysende som det lyder, er jeg vanvittigt forelsket i dig.
 • Du er… sødere end sød, smukkere end smuk, smukkere end smuk, sexere end sexet. Mere charmerende end charmerende, mere fyrig end brændende, det er ikke underligt, at jeg kan lide dig meget.
 • Hvis mit hjerte havde ben, ville det løbe efter dig hele dagen lang. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg troede, jeg havde søvnløshed, men lægen sagde nej. Han sagde, at min søvnløshed ikke stopper, før du kysser mine hjerteproblemer. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg kan mærke det, måske kan du også føle det. Jeg er forelsket i dig, jeg håber du også kan lide mig.
 • Først fangede du min opmærksomhed, så tog du pusten fra mig, og nu har du stjålet mit hjerte. Så dybest set er jeg blind, kvælende og sjælløs, medmindre du bliver min. Jeg kan godt lide dig.
Først fangede du min opmærksomhed, så tog du pusten fra mig, og nu har du stjålet mit hjerte. Så dybest set er jeg blind, kvælende og sjælløs, medmindre du bliver min. Jeg kan godt lide dig.

Jeg kan godt lide dine beskeder til hende

 • Jeg håber du kan lide det, Jeg håber, du er forelsket i mig, og jeg håber, du vil gå på en date med mig. Fordi alt det ovenstående vil jeg gøre med dig.
 • Jeg er ligeglad med, hvad Einstein siger, jeg tror ikke på tyngdekraften, fordi at tænke på dig får mig til at føle, at jeg flyver. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg kan ikke drømme, selvom jeg vil, fordi at tænke på dig hele natten efterlader mig søvnløs og forbløffet. Jeg kan ikke græde, selvom jeg føler mig trist eller trist, fordi det at blive forelsket i dig gør mig altid glad. Jeg tror, du har kernen i det, jeg prøver at sige. Hvis du går på en date med mig, det vil gøre min dag.
 • I de fem faser, der inkluderer møde, knusning, smag, kærlighed og besættelse, er jeg i fase nummer tre. For at komme videre til trin nummer fire og fem, har jeg brug for, at du ledsager mig.
 • Kan en hund lide en knogle? Kan en kat lide en lur? Kan en kanin lide en gulerod? Kan løver lide kød? Kan jeg lide dig? Er svaret på alle disse spørgsmål ikke indlysende?
 • Jeg har ikke brug for kaffe for at starte min dag stærkt. Jeg skal bare se på dit smil. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg holder op med at være din ven på Facebook og holder op med at følge dig på Twitter. Fordi jeg er træt af at være din ven. Jeg er forelsket i dig, og venskab er ikke nok. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg kan godt lide at have dig ved min side. Jeg kan godt lide at tale med dig. Jeg kan godt lide at hjælpe dig. Jeg kan godt lide at se dig gå ned ad gangen. Jeg kan godt lide at tænke på dig. Jeg kan godt lide at drømme om dig. Der er næsten intet, jeg ikke kan lide ved dig, skat. Jeg er forelsket i dig.
 • Jeg elsker at hilse på dig, fordi jeg siger det, når jeg ser dig. Jeg hader at sige farvel til dig, fordi jeg siger det, når jeg går væk fra dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg er en meget genert og indadvendt fyr, så jeg kunne ikke komme sammen for at sende dig denne besked. Men mit hjerte er dristigt og ærligt, det er derfor, jeg vil formidle, at jeg kan lide dig.
Jeg er en meget genert og indadvendt fyr, så jeg kunne ikke komme sammen for at sende dig denne besked. Men mit hjerte er dristigt og ærligt, det er derfor, jeg vil formidle, at jeg kan lide dig.
 • Dit hjerte er den eneste WiFi, jeg vil oprette forbindelse til… Jeg kan godt lide dig.
 • De dage, hvor du kan lide mine fotos på Facebook, retweet mine tweets eller svarer på mine Snapchats, er mine bedste dage i ugen. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg har prøvet det igen og igen, men jeg har fejlet elendigt. Jeg indrømmer endelig nederlag, fordi jeg ikke har formået at være bare din ven. Jeg kan godt lide dig.
 • Jorden er rund. Jeg er en dreng. Vand er lavet af brint og ilt. Du er en pige. Mennesker har brug for luft for at overleve. Jeg er forelsket i dig. Solen kommer frem hver morgen. Jeg kan godt lide dig. Alt dette er ikke omtvistelige fakta.
 • Jeg har prøvet mange gange at overbevise mit hjerte, men det vil ikke lytte til mig. Måske kan du komme og overbevise ham om at stoppe med at slå så hurtigt, hver gang jeg ser på dig. Jeg kan godt lide dig.
Jeg har prøvet mange gange at overbevise mit hjerte, men det vil ikke lytte til mig. Måske kan du komme og overbevise ham om at stoppe med at slå så hurtigt, hver gang jeg ser på dig. Jeg kan godt lide dig.
 • Jeg er løbet tør for falske undskyldninger for at møde dig, ringe til dig midt om natten, og sms”er dig hele tiden. Så lad mig i dag indrømme, at jeg er meget forelsket i dig, og jeg vil have dig til at være min.
 • Alle ved dette, inklusive mine bedste venner, mine klassekammerater, og endda nogle af dine venner. Så jeg tænkte, at du også skulle vide det: Jeg kan godt lide dig.
 • Kun du kan få en almindelig hvid t-shirt og sorte leggings til at se sexede, himmelske og engleagtige ud. Jeg kan godt lide dig.
 • Hvorfor kan jeg lide dig? Selvom himlen skulle blive mit lærred, ville den ikke være stor nok til at skrive alle grundene ned. Så lad mig gøre historien kort og fortælle dig, at du er min nummer et.
 • Jeg er måske ikke en forholdsekspert, men jeg ved, hvem der ville være et dejligt par: os to. Jeg kan godt lide dig.
Jeg er måske ikke en forholdsekspert, men jeg ved, hvem der ville være et dejligt par: os to. Jeg kan godt lide dig.

Flere sætninger som denne

Farvel beskeder til venner: farvel citater (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af lignende beskeder til hende. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top