Hjem » Digte » Jeg hader dig digte til hende: Digte om utroskab og forræderi af ekskæreste eller ekskone

Jeg hader dig digte til hende: Digte om utroskab og forræderi af ekskæreste eller ekskone

Jeg hader digte for hende: Snyd fra en ekskæreste eller ekskone kan efterlade en mand sønderknust. Hvis din kærlighed også er blevet forrådt af din pige, kan du relatere dit deprimerede humør til disse digte fra Jeg hader dig.

Send dem til din eks, brug dem som triste citater for at lufte din vrede, eller del dem med dine venner på Facebook, så alle kan føle din smerte.

Læs dem og reflekter over, hvordan en kvinde ødelagde dit forhold og dit liv. Husk, at det er muligt, at hun har bedraget og forladt dig, karma vil altid vende tilbage og ramme hende hårdt.

Her er nogle digte fra Jeg hader dig for hende

 • Kære eks-kæreste
  Jeg skrev dig søde blogindlæg og sendte dig flirtende tweets.
  For at vise dig, at mit hjerte altid banker
  Jeg uploadede smukke fotos af os på Instagram og Facebook.
  Så alle kunne se, hvordan et yndigt par vi ser ud.
  Jeg skrev dig smukke digte og quintillaer
  Og for at tilfredsstille dit hjerte brugte jeg så mange tricks
  Men det eneste, du gav mig tilbage
  Det var en episk historie om løgne, snyd og jalousi.
  Jeg hader dig
Kære eks-kæreste <br> Jeg skrev dig søde blogindlæg og sendte dig flirtende tweets. <br> For at vise dig, at mit hjerte altid banker <br> Jeg uploadede smukke fotos af os på Instagram og Facebook. <br> Så alle kunne se, hvordan et yndigt par vi ser ud. <br> Jeg skrev dig smukke digte og quintillaer <br> Og for at tilfredsstille dit hjerte brugte jeg så mange tricks <br> Men det eneste, du gav mig tilbage <br> Det var en episk historie om løgne, snyd og jalousi. <br> Jeg hader dig”/></figure>
  <script async src=
 • Din makeup bidrager ikke til din skønhed
  Bare skjul alle dine synder og vice.
  Dine kjoler får dig ikke til at se smuk ud
  De skjuler alle dine mangler for at få dig til at se godt ud.
  Dine hatte får dig ikke til at ligne en fashionista
  De skjuler alle de dårlige tanker i dit hoved.
  Dine strømpebukser får ikke dine ben til at ligne en diva
  De skjuler simpelthen deres opholdssted i en anden mands seng
  Jeg hader dig
Din makeup bidrager ikke til din skønhed <br> Bare skjul alle dine synder og vice. <br> Dine kjoler får dig ikke til at se smuk ud <br> De skjuler alle dine mangler for at få dig til at se godt ud. <br> Dine hatte får dig ikke til at ligne en fashionista <br> De skjuler alle de dårlige tanker i dit hoved. <br> Dine strømpebukser får ikke dine ben til at ligne en diva <br> De skjuler simpelthen deres opholdssted i en anden mands seng <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <ul> <li> Kære ekskone <br> Jeg føler mig så syg indeni <br> At jeg engang kaldte dig min kone <br> Jeg føler mig så forfærdelig indeni <br> At tro, at du var i mit liv <br> Jeg føler mig bleg, når jeg tænker <br> At jeg lovede at elske dig for evigt <br> Jeg føler en stærk følelse af fortrydelse <br> Når jeg tænker på, at du snyder, og jeg ryster <br> Jeg føler mig væmmet og modbydelig <br> At vide, at du aldrig tænkte på mig <br> Jeg føler mig vred og frustreret <br> Når jeg tænker på, hvordan du forrådte, så let <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=Kære ekskone <br> Jeg føler mig så syg indeni <br> At jeg engang kaldte dig min kone <br> Jeg føler mig så forfærdelig indeni <br> At tro, at du var i mit liv <br> Jeg føler mig bleg, når jeg tænker <br> At jeg lovede at elske dig for evigt <br> Jeg føler en stærk følelse af fortrydelse <br> Når jeg tænker på, at du snyder, og jeg ryster <br> Jeg føler mig væmmet og modbydelig <br> At vide, at du aldrig tænkte på mig <br> Jeg føler mig vred og frustreret <br> Når jeg tænker på, hvordan du forrådte, så let <br> Jeg hader dig”/></figure>
  <script async src=
 • Ordet afsky er for blødt.
  For en kvinde som dig, der er listig
  Ordet afsky er for svagt.
  For en kvinde som dig, der er så uhøflig
  Ordet had er for blødt.
  For en kvinde som dig, der forråder
  Ordet foragt er for venligt.
  For en kvinde som dig, der kommer på afveje
  Ordet respektløshed er for simpelt.
  For en kvinde som dig, der mishandler
  Faktisk er ordet had perfekt.
  For en kvinde som dig, der snyder
Ordet afsky er for blødt. <br> For en kvinde som dig, der er listig <br> Ordet afsky er for svagt. <br> For en kvinde som dig, der er så uhøflig <br> Ordet had er for blødt. <br> For en kvinde som dig, der forråder <br> Ordet foragt er for venligt. <br> For en kvinde som dig, der kommer på afveje <br> Ordet respektløshed er for simpelt. <br> For en kvinde som dig, der mishandler <br> Faktisk er ordet had perfekt. <br> For en kvinde som dig, der snyder”/></figure>
   <ul> <li> Du er ikke værdig <br> Af en diamantring <br> Du er virkelig ikke værdig <br> Af ingenting <br> Du er ikke værdig <br> Et sekund af min tid <br> Du er ikke værdig <br> Selv for en enkelt krone <br> Du er ikke værdig <br> For at få et andet kig <br> Du er ikke værdig <br> At have en anden chance <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=Du er ikke værdig <br> Af en diamantring <br> Du er virkelig ikke værdig <br> Af ingenting <br> Du er ikke værdig <br> Et sekund af min tid <br> Du er ikke værdig <br> Selv for en enkelt krone <br> Du er ikke værdig <br> For at få et andet kig <br> Du er ikke værdig <br> At have en anden chance <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <h2 class=Jeg hader digte for hende
 • Til min ekskæreste
  Her er et digt, skrevet lige til dig.
  Beskriv din personlighed.
  Og for alle, der kender dig, er det ikke noget nyt.
  Du definerer ordet Hate perfekt
  H betyder, at du er forfærdelig
  A betyder, at du er arrogant
  T betyder, at du er forfærdelig
  R betyder, at du er en skurk
  Og det betyder, at du er ond.
  og sidst men ikke mindst
  D betyder, at du er djævelen
  Jeg hader dig
Til min ekskæreste <br> Her er et digt, skrevet lige til dig. <br> Beskriv din personlighed. <br> Og for alle, der kender dig, er det ikke noget nyt. <br> Du definerer ordet Hate perfekt <br> H betyder, at du er forfærdelig <br> A betyder, at du er arrogant <br> T betyder, at du er forfærdelig <br> R betyder, at du er en skurk <br> Og det betyder, at du er ond. <br> og sidst men ikke mindst <br> D betyder, at du er djævelen <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <ul> <li> Du fortjener ikke nogen tilgivelse <br> Fordi du stjal al min lykke <br> At snyde mig og min kærlighed <br> Guderne vil heller ikke tilgive dig ovenfra <br> Jeg ønsker, at din næste elsker <br> Det bedrager dig og handler intelligent <br> Først da vil du indse dine fejl. <br> Og du betaler prisen <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=Du fortjener ikke nogen tilgivelse <br> Fordi du stjal al min lykke <br> At snyde mig og min kærlighed <br> Guderne vil heller ikke tilgive dig ovenfra <br> Jeg ønsker, at din næste elsker <br> Det bedrager dig og handler intelligent <br> Først da vil du indse dine fejl. <br> Og du betaler prisen <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <ul> <li> For at fortælle dig, hvordan jeg har det <br> Jeg skulle også have løjet. <br> For den falske kærlighed til en kæreste som dig <br> Jeg skulle aldrig have grædt <br> Af Vengarme de Ti <br> Jeg skulle også have haft en affære <br> Men kopierer din modbydelige stil <br> Det er virkelig ikke min ting <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=For at fortælle dig, hvordan jeg har det <br> Jeg skulle også have løjet. <br> For den falske kærlighed til en kæreste som dig <br> Jeg skulle aldrig have grædt <br> Af Vengarme de Ti <br> Jeg skulle også have haft en affære <br> Men kopierer din modbydelige stil <br> Det er virkelig ikke min ting <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <ul> <li> Nu ved jeg, hvorfor du ikke besvarede mine opkald. <br> Fordi du var sammen med en anden fyr <br> Hvis jeg havde vidst det fra starten <br> Jeg ville ikke have spildt tid på at sige farvel. <br> Nu ved jeg, hvorfor du altid gav mig undskyldninger. <br> At ikke komme med mig til en date <br> Jeg ved stadig ikke, hvorfor du var mig utro. <br> Måske var smerte og smerte skrevet i min skæbne <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=Nu ved jeg, hvorfor du ikke besvarede mine opkald. <br> Fordi du var sammen med en anden fyr <br> Hvis jeg havde vidst det fra starten <br> Jeg ville ikke have spildt tid på at sige farvel. <br> Nu ved jeg, hvorfor du altid gav mig undskyldninger. <br> At ikke komme med mig til en date <br> Jeg ved stadig ikke, hvorfor du var mig utro. <br> Måske var smerte og smerte skrevet i min skæbne <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <ul> <li> Hvis du hader dig, kan det blive en hobby <br> Jeg ville tage det med hengivenhed. <br> I det mindste ville det få dig til at forstå <br> At jeg alvorligt foragter dig <br> Hvis du hader dig, kan det blive et erhverv <br> Han ville helt sikkert være en tager. <br> Så du kan forstå <br> Hvorfor jeg stemplede dig som en hjerteskærer <br> Jeg hader dig </li> </ul> 
<figure class=Hvis du hader dig, kan det blive en hobby <br> Jeg ville tage det med hengivenhed. <br> I det mindste ville det få dig til at forstå <br> At jeg alvorligt foragter dig <br> Hvis du hader dig, kan det blive et erhverv <br> Han ville helt sikkert være en tager. <br> Så du kan forstå <br> Hvorfor jeg stemplede dig som en hjerteskærer <br> Jeg hader dig”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Jeg hader dig te for ham: Utroskab og forræderi fra en ex-kæreste eller ek smand

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger fra Jeg hader dig for hende. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top