Hjem » Digte » Jeg hader digte for ham: Utroskab og forræderi fra en ekskæreste eller eksmands side

Jeg hader digte for ham: Utroskab og forræderi fra en ekskæreste eller eksmands side

Jeg hader digte for ham: Digte om bedrag og forræderi er et følelsesmæssigt udløb, fordi du kan relatere den aktuelle situation i din nød til de smertefulde linjer, der taler om bedrag, forræderi og bedrag.

Skam drengen, der snydte din kæreste ved at sende disse Jeg hader dig digte på din Facebook, bruge dem i et sjovt billede på Pinterest, sende dem en e-mail til dine venner eller sende dem sætninger i en sms.

Når alt kommer til alt, hvis din ekskæreste eller eksmand kan forlade dig så let, fortjener han forbandelsen fra en pige med et knust hjerte. Fortæl alle dine venner om hans måder at snyde på, så alle pigerne i din cirkel tænker to gange, før de overhovedet ser på ham.

Her er nogle digte fra Jeg hader dig for ham

 • Jeg sender dette digt på Facebook.
  Så alle vores venner kan tage et kig
  Om hvordan du efterlod mig i problemer
  Fuld af tristhed, bekymring og stress.
  Jeg troede, du var en venlig mand.
  Indtil du sov hos mig og løb
  Du legede med mit håb og min tillid.
  Bare så du kan tilfredsstille din lyst
  Jeg vil have, at alle lægger mærke til det
  At du er et monster i forklædning
  Ingen pige vil nogensinde stole på dig igen
  Efter at have set mig visne af smerte
  Jeg hader dig
Jeg sender dette digt på Facebook. <br> Så alle vores venner kan tage et kig <br> Om hvordan du efterlod mig i problemer <br> Fuld af tristhed, bekymring og stress. <br> Jeg troede, du var en venlig mand. <br> Indtil du sov hos mig og løb <br> Du legede med mit håb og min tillid. <br> Bare så du kan tilfredsstille din lyst <br> Jeg vil have, at alle lægger mærke til det <br> At du er et monster i forklædning <br> Ingen pige vil nogensinde stole på dig igen <br> Efter at have set mig visne af smerte <br> Jeg hader dig
 • På Facebook, Twitter og Pinterest
  Fyre som dig burde forbydes.
  Så du har ikke en chance
  Til at appellere piger med din falske charme, så fantastisk
  Selv på dine ID-kort
  Der skal være en juridisk advarsel
  Hvad betegner dig som ekspert
  I fælder, bedrag og forræderi.
  Jeg hader dig
På Facebook, Twitter og Pinterest <br> Fyre som dig burde forbydes. <br> Så du har ikke en chance <br> Til at appellere piger med din falske charme, så fantastisk <br> Selv på dine ID-kort <br> Der skal være en juridisk advarsel <br> Hvad betegner dig som ekspert <br> I fælder, bedrag og forræderi. <br> Jeg hader dig
 • Ved at forråde mig
  Du har fortjent min forbandelse
  Den måde, du forlod mig på for en anden
  Det kunne ikke have været værre
  Jeg er glad for, at du ikke er
  Ikke længere i mit liv
  At være sammen med dig længere
  Det ville have været et stort sår
  Jeg hader dig, taber
Ved at forråde mig <br> Du har fortjent min forbandelse <br> Den måde, du forlod mig på for en anden <br> Det kunne ikke have været værre <br> Jeg er glad for, at du ikke er <br> Ikke længere i mit liv <br> At være sammen med dig længere <br> Det ville have været et stort sår <br> Jeg hader dig, taber
 • For mig var du
  En obsessiv tvang
  For dig var jeg
  Intet andet end en frastødning
  Hvis jeg havde vidst det før
  Jeg ville aldrig have været opmærksom på dig
  Nu hader jeg dig meget
  For at forårsage mig så meget frustration
For mig var du <br> En obsessiv tvang <br> For dig var jeg <br> Intet andet end en frastødning <br> Hvis jeg havde vidst det før <br> Jeg ville aldrig have været opmærksom på dig <br> Nu hader jeg dig meget <br> For at forårsage mig så meget frustration
 • Før du narrede mig til venstre, højre og centrum
  Tænkte du ikke et øjeblik?
  Før du gennemborede mit hjerte i smerte
  Stopede du ikke et øjeblik?
  Det ser bestemt ud til, at du ikke gjorde det.
  Fordi du skabte en eksplosion
  Du plantede den smertefulde eksplosion af hjertesorg
  Og du plantede et par, ikke kun et.
  Jeg hader dig

Jeg hader dig digte til ham

 • Livet er en sum af valg.
  Hvad gør vi hver dag
  Det ser ud til, at du valgte
  Min lidelse og min hjertesorg
  Du plyndrede hvert hjørne
  Fra mit uskyldige hjerte
  Og det er den triste historie.
  Af vores forhold, fra begyndelsen.
  Jeg hader dig
Livet er en sum af valg. <br> Hvad gør vi hver dag <br> Det ser ud til, at du valgte <br> Min lidelse og min hjertesorg <br> Du plyndrede hvert hjørne <br> Fra mit uskyldige hjerte <br> Og det er den triste historie. <br> Af vores forhold, fra begyndelsen. <br> Jeg hader dig
 • Bitterhed og smerte
  Det er alt, hvad du fik mig til at holde i mit hjerte
  Du var en snyder
  Og det burde jeg have vidst fra starten
  Efter du brød min tillid
  Jeg vil altid være syg
  Snydere som dig
  Det skulle rådne i helvede.
  Jeg hader dig
Bitterhed og smerte <br> Det er alt, hvad du fik mig til at holde i mit hjerte <br> Du var en snyder <br> Og det burde jeg have vidst fra starten <br> Efter du brød min tillid <br> Jeg vil altid være syg <br> Snydere som dig <br> Det skulle rådne i helvede. <br> Jeg hader dig
 • Hvordan kunne du narre mig?
  Som om det bare var en eksamen?
  Hvem vil reparere mit hjerte?
  Med en beroligende balsam?
  Nu er jeg syg og træt
  Fra at læse citater om snyd
  Men jeg kan ikke stoppe, fordi du gav mig
  Mit hjerte et solidt slag
 • Dit forhold gaver til mig
  De har været hjertesorg, forræderi og smerte.
  Du gjorde mig også en tjeneste
  At være så hensynsløs og pludselig
  Din måde at være venlig og sød på.
  Du har demonstreret dette ved at skjule sandheden.
  Jeg føler for mig selv, fordi
  På dig spildte jeg min ungdom
  Jeg hader dig
Dit forhold gaver til mig <br> De har været hjertesorg, forræderi og smerte. <br> Du gjorde mig også en tjeneste <br> At være så hensynsløs og pludselig <br> Din måde at være venlig og sød på. <br> Du har demonstreret dette ved at skjule sandheden. <br> Jeg føler for mig selv, fordi <br> På dig spildte jeg min ungdom <br> Jeg hader dig
 • Hvorfor kæmpede du?
  Du havde ingen ret
  Du ville ikke have gjort dette
  Hvis du ville tage min forpligtelse i sigte
  Mit hjerte, hvorfor knækkede du?
  Falske løfter, hvorfor gav du dem?
  Vidste du ikke, at
  Jeg levede kun for dig
  Jeg hader dig

Flere digte som dette

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger fra Jeg hader dig for ham. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top