Hjem » Digte » Jeg elsker digte til søster

Jeg elsker digte til søster

Jeg elsker dig digte til søster: Du vil ikke indse, hvor meget du elsker din søster, når du er ung. Kun i bakspejlet vil du opdage dine følelser skjult i dit hjertes gyder.

Vent ikke på din søsters fødselsdag for at sende hende en besked og udtrykke dine følelser. Overrask hende ved at give hende en gave uden en chance. Smelt hendes hjerte med et smukt citat og vis påskønnelse for alt, hvad hun har gjort for dig.

Tag hende med på en tur til fortiden ved at dele et smukt barndomsfoto på Facebook og mind hende om alle de skøre ting, de gjorde sammen. Tilføj noget gammeldags charme til din gestus ved at skrive et sødt brev, der husker alle de sjove historier fra fortiden og de tidspunkter, hvor du lavede en fejl sammen.

Hvis du altid har troet, at din søster er mere en ven, fortjener hun at få at vide, at du elsker hende.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for søster

 • Sammen drømmer vi, sammen kæmper vi
  De bedste lektioner i livet, vi lærer hinanden.
  Sammen griner vi, sammen græder vi
  For at gøre vores bedste prøver vi altid.
  Sammen lykkes vi, sammen fejler vi
  Fra livets problemer redder vi hinanden
  Sammen rejser vi os, sammen falder vi
  Hvor meget jeg elsker dig, jeg kan bare ikke
Sammen drømmer vi, sammen kæmper vi <br> De bedste lektioner i livet, vi lærer hinanden. <br> Sammen griner vi, sammen græder vi <br> For at gøre vores bedste prøver vi altid. <br> Sammen lykkes vi, sammen fejler vi <br> Fra livets problemer redder vi hinanden <br> Sammen rejser vi os, sammen falder vi <br> Hvor meget jeg elsker dig, jeg kan bare ikke
 • Du er min rhapsodi
  Den smukkeste melodi i livet.
  Du er min mest dyrebare besiddelse
  Livets mest dyrebare åbenbaring.
  Du gør mit liv perfekt
  For dig har jeg intet andet end respekt.
  Du er en smuk søster af mig.
  Takket være dig er livet fint
  Jeg elsker dig
Du er min rhapsodi <br> Den smukkeste melodi i livet. <br> Du er min mest dyrebare besiddelse <br> Livets mest dyrebare åbenbaring. <br> Du gør mit liv perfekt <br> For dig har jeg intet andet end respekt. <br> Du er en smuk søster af mig. <br> Takket være dig er livet fint <br> Jeg elsker dig
 • Jeg kæmpede med dig
  Jeg forlod dig med et knust hjerte
  Jeg blev aldrig færdig
  De kampe, jeg startede
  Jeg trak dit ben
  Jeg irriterede dig uendeligt
  Selv da valgte du
  At forblive min bedste ven
  Jeg elsker dig
Jeg kæmpede med dig <br> Jeg forlod dig med et knust hjerte <br> Jeg blev aldrig færdig <br> De kampe, jeg startede <br> Jeg trak dit ben <br> Jeg irriterede dig uendeligt <br> Selv da valgte du <br> At forblive min bedste ven <br> Jeg elsker dig
 • Du skaber mit liv
  Meget mere beboelig
  Du skaber min verden
  Meget mere håndterbar
  Du skaber min eksistens
  Meget mere værdig
  Du er den bedste søster
  På tværs af galaksen
  Jeg elsker dig
Du skaber mit liv <br> Meget mere beboelig <br> Du skaber min verden <br> Meget mere håndterbar <br> Du skaber min eksistens <br> Meget mere værdig <br> Du er den bedste søster <br> På tværs af galaksen <br> Jeg elsker dig
 • Du har været en engel
  For at tørre mine tårer
  Har du været Messias
  For at fjerne min frygt
  Af alle mine drømme, du har
  Han har været en fast værge
  Fra mine barndomsminder
  Du er værgen
  Stop aldrig med at være
  Min beskytter
  Jeg elsker dig meget
  min kære søster
Du har været en engel <br> For at tørre mine tårer <br> Har du været Messias <br> For at fjerne min frygt <br> Af alle mine drømme, du har <br> Han har været en fast værge <br> Fra mine barndomsminder <br> Du er værgen <br> Stop aldrig med at være <br> Min beskytter <br> Jeg elsker dig meget <br> min kære søster

Jeg elsker dig digte til søster

 • Min lillesøster, mit hjerte, min sjæl.
  Jeg husker stadig dine vækstår.
  Du var så stærk og modstandsdygtig
  En ung teenagepige uden frygt
  Jeg er overrasket over at se, hvor langt du er kommet.
  Du gør mig så stolt af dig
  Du er bare fantastisk
  Jeg elsker dig
Min lillesøster, mit hjerte, min sjæl. <br> Jeg husker stadig dine vækstår. <br> Du var så stærk og modstandsdygtig <br> En ung teenagepige uden frygt <br> Jeg er overrasket over at se, hvor langt du er kommet. <br> Du gør mig så stolt af dig <br> Du er bare fantastisk <br> Jeg elsker dig
 • Min mest dyrebare skat
  Er mine juveler ikke udsøgte?
  Min mest dyrebare besiddelse
  Er det ikke alle mine penge?
  Min mest værdifulde formue
  Er det dig, kære søster?
  I alt dette brede ord
  Ligesom dig er der ingen anden
  Jeg elsker dig
 • En ældre søster er sød.
  Hun kan ændre alt bittert
  Hun kan kaste magi
  Og gør noget bedre
  En ældre søster er beskyttende.
  Hun kan lugte fjenden langt væk.
  I hendes yngre søsters øjne kan hun
  Bliv nemt en superstjerne
  For mig betyder du ikke bare
  Alt dette, men meget mere.
  Du vil altid være
  Min søster, som jeg elsker
  Jeg elsker dig
En ældre søster er sød. <br> Hun kan ændre alt bittert <br> Hun kan kaste magi <br> Og gør noget bedre <br> En ældre søster er beskyttende. <br> Hun kan lugte fjenden langt væk. <br> I hendes yngre søsters øjne kan hun <br> Bliv nemt en superstjerne <br> For mig betyder du ikke bare <br> Alt dette, men meget mere. <br> Du vil altid være <br> Min søster, som jeg elsker <br> Jeg elsker dig
 • Når jeg tænker på glade tider
  Jeg tænker på mig og dig
  Når jeg tænker på svære tider
  Jeg tænker på, at du kommer mig til undsætning
  Når jeg husker skøre tider
  Jeg tænker på din klarhed
  Når jeg tænker på deprimerende tider
  Jeg tænker på dig som min fe
  Når jeg tænker på kedelige tider
  Jeg tror alt det sjove, vi har haft
  Når jeg tænker over det
  Med dig har jeg aldrig været trist
  Jeg elsker dig
Når jeg tænker på glade tider <br> Jeg tænker på mig og dig <br> Når jeg tænker på svære tider <br> Jeg tænker på, at du kommer mig til undsætning <br> Når jeg husker skøre tider <br> Jeg tænker på din klarhed <br> Når jeg tænker på deprimerende tider <br> Jeg tænker på dig som min fe <br> Når jeg tænker på kedelige tider <br> Jeg tror alt det sjove, vi har haft <br> Når jeg tænker over det <br> Med dig har jeg aldrig været trist <br> Jeg elsker dig
 • Livet ville være fuld af panik.
  Hvis du ikke havde været så fantastisk
  Livet ville være en katastrofe.
  Hvis du ikke gav mig lykke
  Livet ville have været fuld af problemer.
  Hvis du ikke gjorde det specielt
  Livet ville have været besværligt.
  Hvis det ikke var for din eksistens
  Livet ville være en katastrofe.
  Uden dig kære søster
  Jeg elsker dig
Livet ville være fuld af panik. <br> Hvis du ikke havde været så fantastisk <br> Livet ville være en katastrofe. <br> Hvis du ikke gav mig lykke <br> Livet ville have været fuld af problemer. <br> Hvis du ikke gjorde det specielt <br> Livet ville have været besværligt. <br> Hvis det ikke var for din eksistens <br> Livet ville være en katastrofe. <br> Uden dig kære søster <br> Jeg elsker dig

Flere digte som dette

Jeg elsker dig digte til kone: digte til hende (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af I Love You-digte til søster. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top