Hjem » Digte » Jeg elsker digte til bror

Jeg elsker digte til bror

Jeg elsker digte til bror: nogle af de bedste barndomsminder er forankret i den tid, vi tilbragte med brødre, søstre, mor, far og familie. Dette er de enkle tider, der forsvinder, når livets tidevand bringer mange ansvarsområder.

Forholdet mellem brødre og søstre er sjovt. De kæmper som katte og hunde, men når støvet lægger sig, dybt inde i deres hjerter, ved de, at de altid vil være der for hinanden.

Hvis du voksede op med en bror ved din side, glem ikke at erkende, hvor meget deres tilstedeværelse betyder i dit liv. Tag ideer fra disse korte digte til at skrive dine egne rim, der udstråler sødme og ømhed i hvert ord, hver linje.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for bror

 • Glade barndomsminder
  Sød nostalgi for min ungdom
  Med dig ved min side
  Det bedste i livet, jeg nogensinde har set.
  Så meget lykke
  Det skylder jeg dig, kære bror.
  Jeg står i gæld til dig for livet
  Det er det, jeg vil have dig til at vide
  Jeg elsker dig
Glade barndomsminder <br> Sød nostalgi for min ungdom <br> Med dig ved min side <br> Det bedste i livet, jeg nogensinde har set. <br> Så meget lykke <br> Det skylder jeg dig, kære bror. <br> Jeg står i gæld til dig for livet <br> Det er det, jeg vil have dig til at vide <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg irriterer dig på Facebook
  Jeg prikker dig med irriterende tweets
  Men i slutningen af dagen
  Jeg finder dig stadig sød
  Jeg får dig i problemer
  Med mor og far
  Men i slutningen af dagen
  Jeg er glad for, at du er den bror, jeg havde
  Jeg elsker dig
Jeg irriterer dig på Facebook <br> Jeg prikker dig med irriterende tweets <br> Men i slutningen af dagen <br> Jeg finder dig stadig sød <br> Jeg får dig i problemer <br> Med mor og far <br> Men i slutningen af dagen <br> Jeg er glad for, at du er den bror, jeg havde <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Jeg elsker dig ikke bare fordi <br> Du hjalp mig med at binde mine snørebånd. <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Du sætter altid et smil på mit ansigt <br> Jeg elsker dig ikke kun fordi <br> Du delte altid dine slik <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Du gjorde alt hvad du kunne for at gøre mig glad <br> Jeg elsker dig ikke kun fordi <br> Du er min storebror <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Der er ingen andre som dig </li> </ul> 
<figure class=Jeg elsker dig ikke bare fordi <br> Du hjalp mig med at binde mine snørebånd. <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Du sætter altid et smil på mit ansigt <br> Jeg elsker dig ikke kun fordi <br> Du delte altid dine slik <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Du gjorde alt hvad du kunne for at gøre mig glad <br> Jeg elsker dig ikke kun fordi <br> Du er min storebror <br> Jeg elsker dig også, fordi <br> Der er ingen andre som dig”/></figure>
  <script async src=
 • Du er sikkerhedshulvet
  Det gemmer alle mine følelser
  Du er låsen og nøglen
  Det beskytter mine forhåbninger
  Du er skattekisten
  Fyldt med vores hyggelige minder
  Du er den personlige dagbog
  Fuld af hemmeligheder, kun vores.
  Du er den dyrebare kasse
  Mere værdifuld end rigdom
  Med dette digt sender jeg dig kærlighed.
  Sammen med knus og kys
  Jeg elsker dig bro
Du er sikkerhedshulvet <br> Det gemmer alle mine følelser <br> Du er låsen og nøglen <br> Det beskytter mine forhåbninger <br> Du er skattekisten <br> Fyldt med vores hyggelige minder <br> Du er den personlige dagbog <br> Fuld af hemmeligheder, kun vores. <br> Du er den dyrebare kasse <br> Mere værdifuld end rigdom <br> Med dette digt sender jeg dig kærlighed. <br> Sammen med knus og kys <br> Jeg elsker dig bro”/></figure>
   <ul> <li> Barndom uden dig <br> Det ville have været overfladisk <br> Preteen uden dig <br> Det ville have været så tomt <br> Teenager uden dig <br> Det ville have været en forgæves søgning <br> Voksenlivet uden dig <br> Det ville have været et hårdt løb <br> Bror, når jeg ser mit liv <br> Et fugleperspektiv <br> Jeg er taknemmelig for det faktum <br> At jeg altid har haft dig <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Barndom uden dig <br> Det ville have været overfladisk <br> Preteen uden dig <br> Det ville have været så tomt <br> Teenager uden dig <br> Det ville have været en forgæves søgning <br> Voksenlivet uden dig <br> Det ville have været et hårdt løb <br> Bror, når jeg ser mit liv <br> Et fugleperspektiv <br> Jeg er taknemmelig for det faktum <br> At jeg altid har haft dig <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h3 class= Jeg elsker dig digte til bror
 • Søskende bliver surrogater
  Når dine bedste venner forlader dig
  Søskende bliver erstatninger.
  Når du vil have nye venner
  Søskende bliver surrogater.
  Når du har brug for en hjælpende hånd
  Søskende er mellemnavne.
  Til en tryllestav
  Søskende bliver fuldmægtige
  Under fraværet af en soulmate
  Jeg er stolt over at have en bror.
  Hvem deler jeg min skæbne med
  Jeg elsker dig
Søskende bliver surrogater <br> Når dine bedste venner forlader dig <br> Søskende bliver erstatninger. <br> Når du vil have nye venner <br> Søskende bliver surrogater. <br> Når du har brug for en hjælpende hånd <br> Søskende er mellemnavne. <br> Til en tryllestav <br> Søskende bliver fuldmægtige <br> Under fraværet af en soulmate <br> Jeg er stolt over at have en bror. <br> Hvem deler jeg min skæbne med <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Vores kampe er uendelige <br> Men vores kærlighed er også uendelig. <br> Selvom vi kæmper hver dag <br> Til sidst elsker jeg dig stadig <br> Vores diskussioner slutter aldrig. <br> Men det er vores kærlighed også. <br> I sidste ende vil vi altid være <br> Årsagen til den anden persons lykke. <br> Jeg elsker dig bro </li> </ul> 
<figure class=Vores kampe er uendelige <br> Men vores kærlighed er også uendelig. <br> Selvom vi kæmper hver dag <br> Til sidst elsker jeg dig stadig <br> Vores diskussioner slutter aldrig. <br> Men det er vores kærlighed også. <br> I sidste ende vil vi altid være <br> Årsagen til den anden persons lykke. <br> Jeg elsker dig bro”/></figure>
   <ul> <li> At lave dumme vittigheder <br> Det har altid været nemt <br> Fordi du altid har været der <br> For at redde mig <br> Gør dumme tricks <br> Det har altid været rart <br> Fordi du altid har været der <br> For at få mig ud af problemer <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=At lave dumme vittigheder <br> Det har altid været nemt <br> Fordi du altid har været der <br> For at redde mig <br> Gør dumme tricks <br> Det har altid været rart <br> Fordi du altid har været der <br> For at få mig ud af problemer <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Min bror, min støtte <br> Min største mester <br> Hvis nogen har inspireret mig <br> Du er den person <br> Min bror, mit hjerte <br> Min stærke rygsøjle <br> Så længe du er der <br> Jeg kan aldrig være alene <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Min bror, min støtte <br> Min største mester <br> Hvis nogen har inspireret mig <br> Du er den person <br> Min bror, mit hjerte <br> Min stærke rygsøjle <br> Så længe du er der <br> Jeg kan aldrig være alene <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Du er Guds udsøgte gave <br> Det betyder kun for mig <br> En ekstremt speciel person <br> Du vil altid være <br> Du er skæbnens vej <br> At give mig alt <br> Uden dig kære bror <br> Mit liv ville ikke være noget <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Du er Guds udsøgte gave <br> Det betyder kun for mig <br> En ekstremt speciel person <br> Du vil altid være <br> Du er skæbnens vej <br> At give mig alt <br> Uden dig kære bror <br> Mit liv ville ikke være noget <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Jeg elsker dig te til ex-kæreste

Vi håber, du kan lide disse samlinger af I Love You-digte til bror. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top