Hjem » Digte » Jeg elsker digte til søn

Jeg elsker digte til søn

Jeg elsker dig digte til søn: Dybden af båndet mellem en søn og hans mor eller far er noget, som kun forældre kan forstå. Børn indser kun den uvurderlige værdi af dette forhold i eftertid.

Unge teenagere finder båndet mellem forældre og børn kedeligt, kedeligt, og nogle gange endda skammeligt. Lad ikke dette forhindre dig i at sige, at jeg elsker dig til dit barn og give ham et varmt knus.

Udtryk dine følelser i ord ved at skravle et kort rim eller en rørende sætning i en note. Opbevar det i dit barns pung, send det som en sms, eller skriv det på et lykønskningskort.

Et rørende digt sendt direkte fra dit hjerte vil give genklang i dit barns hjerte årtier senere, når han vokser op og bliver far.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for søn

 • Kære søn, jeg vil have dig til at vide det
  Dag efter dag, når du vokser
  Mist din frygt, ikke din tillid.
  Giv mening til din eksistens
  Sig farvel til enhver bekymring.
  Lev livet på en stor måde og bekymre dig ikke.
  Det er ord, som måske er få.
  Men for at leve godt, vil de guide dig.
  Jeg elsker dig
Kære søn, jeg vil have dig til at vide det <br> Dag efter dag, når du vokser <br> Mist din frygt, ikke din tillid. <br> Giv mening til din eksistens <br> Sig farvel til enhver bekymring. <br> Lev livet på en stor måde og bekymre dig ikke. <br> Det er ord, som måske er få. <br> Men for at leve godt, vil de guide dig. <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Du er grunden
  For mig at trække vejret
  Selv hvis du giver mig
  Årsager til at koge
  Du er grunden
  For mig at nyde
  Fordi du altid vil være
  Min frække dreng
  Du vil være min favorit
  Ligegyldigt hvad
  Fordi jeg altid vil være der
  Jeg elsker dig meget
Du er grunden <br> For mig at trække vejret <br> Selv hvis du giver mig <br> Årsager til at koge <br> Du er grunden <br> For mig at nyde <br> Fordi du altid vil være <br> Min frække dreng <br> Du vil være min favorit <br> Ligegyldigt hvad <br> Fordi jeg altid vil være der <br> Jeg elsker dig meget”/></figure>
   <ul> <li> Jeg kan ikke udtrykke med ord <br> Hvor meget jeg elsker dig <br> Men det er nok til at fylde <br> Himlen ovenover er så blå <br> Hvor glad du gør mig <br> Jeg kan ikke udtrykke <br> Uden dig mit liv <br> Det ville være ubrugeligt <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Jeg kan ikke udtrykke med ord <br> Hvor meget jeg elsker dig <br> Men det er nok til at fylde <br> Himlen ovenover er så blå <br> Hvor glad du gør mig <br> Jeg kan ikke udtrykke <br> Uden dig mit liv <br> Det ville være ubrugeligt <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h3 class= Jeg elsker dig søn digt
 • Du er den ene
  Jeg kan ikke bære at tabe
  Uden dig ville livet være
  Et hav af blues
  Du er personen
  Jeg kan ikke leve livet uden
  Jeg ved, at
  Uden tvivl
  For mig har du altid ønsket at sige
  Hele universet
  Uden dig ville livet være
  Intet mindre end en forbandelse
  Jeg elsker dig søn
Du er den ene <br> Jeg kan ikke bære at tabe <br> Uden dig ville livet være <br> Et hav af blues <br> Du er personen <br> Jeg kan ikke leve livet uden <br> Jeg ved, at <br> Uden tvivl <br> For mig har du altid ønsket at sige <br> Hele universet <br> Uden dig ville livet være <br> Intet mindre end en forbandelse <br> Jeg elsker dig søn”/></figure>
   <ul> <li> Dag for dag, når du vokser <br> Der er noget, jeg vil have dig til at vide <br> Jeg vil være der for dig uanset hvad <br> Fordi du er den, jeg elsker meget <br> Jeg vil altid være ved din side <br> I dine handlinger vil jeg være stolt. <br> Når du går fremad og går videre <br> Glem aldrig, hvad jeg sagde <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Dag for dag, når du vokser <br> Der er noget, jeg vil have dig til at vide <br> Jeg vil være der for dig uanset hvad <br> Fordi du er den, jeg elsker meget <br> Jeg vil altid være ved din side <br> I dine handlinger vil jeg være stolt. <br> Når du går fremad og går videre <br> Glem aldrig, hvad jeg sagde <br> Jeg elsker dig”/></figure>
  <script async src=
 • Siden den dag, jeg kramede dig
  I min håndflade
  Om mig du havde
  Din uimodståelige charme
  Siden den dag jeg rystede dig
  I mit skød
  Du fangede mig
  I din kærlighedsfælde
  Den dag, du talte
  Jeg spiser far
  Jeg sprang rundt i huset
  Jeg var så glad
  Det faktum, at du er
  Min elskede søn
  Han har fortrydet enhver
  Annulleret
  Jeg elsker dig
Siden den dag, jeg kramede dig <br> I min håndflade <br> Om mig du havde <br> Din uimodståelige charme <br> Siden den dag jeg rystede dig <br> I mit skød <br> Du fangede mig <br> I din kærlighedsfælde <br> Den dag, du talte <br> Jeg spiser far <br> Jeg sprang rundt i huset <br> Jeg var så glad <br> Det faktum, at du er <br> Min elskede søn <br> Han har fortrydet enhver <br> Annulleret <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h3 class= Jeg elsker digte til søn
 • Når du bliver
  En karismatisk leder
  Hvornår skal du skabe
  En imponerende fremtid
  Hvornår konverterer du
  En smuk millionær
  At opgive din charme
  Som en elegant
  Hvornår vil de udpege dig
  Årets mand
  Mit øje vil tabe
  En smuk tåre
  Jeg elsker dig søn
Når du bliver <br> En karismatisk leder <br> Hvornår skal du skabe <br> En imponerende fremtid <br> Hvornår konverterer du <br> En smuk millionær <br> At opgive din charme <br> Som en elegant <br> Hvornår vil de udpege dig <br> Årets mand <br> Mit øje vil tabe <br> En smuk tåre <br> Jeg elsker dig søn”/></figure>
   <ul> <li> De lykkeligste øjeblikke i mit liv. <br> Det skylder jeg dig fuldt ud <br> Uden dig ville det have været <br> Så trist og alene <br> De bedste minder i mit liv. <br> Det vil altid bære dit navn <br> For efter du blev født <br> Mit liv har aldrig været det samme <br> Jeg elsker dig søn </li> </ul> 
<figure class=De lykkeligste øjeblikke i mit liv. <br> Det skylder jeg dig fuldt ud <br> Uden dig ville det have været <br> Så trist og alene <br> De bedste minder i mit liv. <br> Det vil altid bære dit navn <br> For efter du blev født <br> Mit liv har aldrig været det samme <br> Jeg elsker dig søn”/></figure>
   <ul> <li> Der er intet i denne verden <br> At jeg virkelig vil <br> Fordi jeg allerede har noget <br> At jeg stolt kan prale <br> En søn som dig sammen med <br> Gaven ved at være far. <br> Intet andet i denne verden <br> Det kan forbedre mit liv <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Der er intet i denne verden <br> At jeg virkelig vil <br> Fordi jeg allerede har noget <br> At jeg stolt kan prale <br> En søn som dig sammen med <br> Gaven ved at være far. <br> Intet andet i denne verden <br> Det kan forbedre mit liv <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <ul> <li> Der er så mange følelser <br> Hvad vil jeg udtrykke <br> På grund af den måde, hvorpå <br> Du har givet mig lykke <br> Der er så mange metaforer <br> Hvad vil jeg anvende <br> Til vores forhold, hvad vil jeg gøre <br> Værdsætter indtil jeg dør <br> Jeg elsker dig </li> </ul> 
<figure class=Der er så mange følelser <br> Hvad vil jeg udtrykke <br> På grund af den måde, hvorpå <br> Du har givet mig lykke <br> Der er så mange metaforer <br> Hvad vil jeg anvende <br> Til vores forhold, hvad vil jeg gøre <br> Værdsætter indtil jeg dør <br> Jeg elsker dig”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Dig te af tak til søsteren (#12)

Vi håber, du kan lide disse digtsamlinger Jeg elsker dig til søn. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top