Hjem » Digte » Jeg elsker dig digte til mor

Jeg elsker dig digte til mor

Jeg elsker dig digte til mor: Et elendigt lykønskningskort på mors dag eller en fødselsdag er ikke nok for en person, der utrætteligt jonglerer med arbejde, børn, forhold og husarbejde og millioner af andre ting.

Inspirerende citater, søde beskeder, yndige pins på Pinterest, søde Facebook-indlæg og sjove rim, der fejrer hendes bidrag til dit liv: Giv din mor en grund til at føle sig godt ved at sige tak på en given dag.

Familielivet er ikke noget at give og tage i sig selv, men det hjælper bestemt, når nogen sætter pris på alt det hårde arbejde, du gør.

Tag ideer fra dette indlæg til at skrive dit eget originale rim til din mor. Skriv det, send det, tweet det eller del det: gør hvad der kræves for at få din mor til at føle, at hun har den mest kærlige søn eller datter i verden.

Her er nogle digte fra Jeg elsker dig for mor

 • Mor…
  Fra det øjeblik jeg dykkede
  I nye og skøre mode
  Til de øjeblikke, hvor jeg rejser
  Mindre problemer gør mig ked af det
  Har du været sammen med mig
  Gennem alt
  Efter alle livets fald
  Du har hjulpet mig med at holde mig oprejst
  Tak
Mor... <br> Fra det øjeblik jeg dykkede <br> I nye og skøre mode <br> Til de øjeblikke, hvor jeg rejser <br> Mindre problemer gør mig ked af det <br> Har du været sammen med mig <br> Gennem alt <br> Efter alle livets fald <br> Du har hjulpet mig med at holde mig oprejst <br> Tak
 • Mor…
  Fra den perfekte dreng
  Jeg ved, at jeg ikke opfylder kravene
  Men jeg holder meget af dig
  Og det vil jeg altid
  Hver dag
  Ligegyldigt hvordan tingene går
  Min kærlighed til dig er konstant
  Jeg håber, du ved det.
  Jeg elsker dig
Mor... <br> Fra den perfekte dreng <br> Jeg ved, at jeg ikke opfylder kravene <br> Men jeg holder meget af dig <br> Og det vil jeg altid <br> Hver dag <br> Ligegyldigt hvordan tingene går <br> Min kærlighed til dig er konstant <br> Jeg håber, du ved det. <br> Jeg elsker dig
 • I dag er ikke mors dag
  Det er heller ikke din fødselsdag.
  I dag er det ikke dit jubilæum.
  Men dette digt er meget nødvendigt.
  Du håndterer forskellige roller, ikke kun en mors
  Du er en beslutningstager og en beskytter.
  Kudos til dig for at være så fantastisk.
  Du er grunden til, at vores liv blomstrer
  Vi elsker dig
I dag er ikke mors dag <br> Det er heller ikke din fødselsdag. <br> I dag er det ikke dit jubilæum. <br> Men dette digt er meget nødvendigt. <br> Du håndterer forskellige roller, ikke kun en mors <br> Du er en beslutningstager og en beskytter. <br> Kudos til dig for at være så fantastisk. <br> Du er grunden til, at vores liv blomstrer <br> Vi elsker dig
 • Det kan altid have været
  Meget ligeglad med dig
  Lidt for afslappet
  Og mindre irriterende også
  Min holdning kan have været lort.
  Fordi jeg aldrig var ligeglad nok
  Jeg har givet dig angst
  Og en tid i dit liv, så vanskelig
  Men sådan er situationer i livet
  Jeg havde fået tingene til at gå
  Lad det ikke få dig til at tænke
  At du ikke er den bedste mor i verden
  Jeg elsker dig
Det kan altid have været <br> Meget ligeglad med dig <br> Lidt for afslappet <br> Og mindre irriterende også <br> Min holdning kan have været lort. <br> Fordi jeg aldrig var ligeglad nok <br> Jeg har givet dig angst <br> Og en tid i dit liv, så vanskelig <br> Men sådan er situationer i livet <br> Jeg havde fået tingene til at gå <br> Lad det ikke få dig til at tænke <br> At du ikke er den bedste mor i verden <br> Jeg elsker dig

Jeg elsker dig digte til mor

 • Du guidede mig
  Da jeg nægtede at blive guidet
  Du beskyttede mig
  Da det virkede fjollet for mig at være beskyttet
  Var du bekymret for mig
  Da jeg troede, du overreagerede
  Du forkælede mig
  Når jeg ikke fandt det passende
  Men når jeg kigger tilbage gennem årene
  Set i bakspejlet indser jeg
  At jeg er heldig at have en mor
  Hvem har et hav af kærlighed i øjnene?
  Jeg elsker dig, mor
 • I filmen Transformers
  Havde du tid til at handle?
  Du kunne have været
  Ingen andre end Optimus Prime
  Du kæmper mod alle odds
  For at holde os i gang
  Så vi ønsker at beholde
  Kærlighed flyder
  Jeg elsker dig MAMA
 • Kære mor…
  Verdenshavene
  De kan tømmes
  Regnbuens farver
  Folk kan muligvis ikke se
  Solens varme stråler.
  Det er måske ikke nok
  Frugt kommer fra træer
  At få det kan være svært.
  Men der er en ting, der
  Der vil aldrig være mangel
  Og den ting er min kærlighed til dig
  Det overgår enhver anden magt på jorden.
  Jeg elsker dig
Kære mor... <br> Verdenshavene <br> De kan tømmes <br> Regnbuens farver <br> Folk kan muligvis ikke se <br> Solens varme stråler. <br> Det er måske ikke nok <br> Frugt kommer fra træer <br> At få det kan være svært. <br> Men der er en ting, der <br> Der vil aldrig være mangel <br> Og den ting er min kærlighed til dig <br> Det overgår enhver anden magt på jorden. <br> Jeg elsker dig
 • Mødre er som blomster.
  Øm og delikat
  Et øjeblik griner de
  I det næste øjeblik er dine øjne fugtige.
  Mødre er også som træer.
  Fast, stærk og modstandsdygtig
  De giver skygge og husly
  Beskyt, når tiderne er hårde
  Jeg elsker dig, mor
  Smukt digt til mor tak, jeg elsker dig
Mødre er som blomster. <br> Øm og delikat <br> Et øjeblik griner de <br> I det næste øjeblik er dine øjne fugtige. <br> Mødre er også som træer. <br> Fast, stærk og modstandsdygtig <br> De giver skygge og husly <br> Beskyt, når tiderne er hårde <br> Jeg elsker dig, mor <br> Smukt digt til mor tak, jeg elsker dig
 • Mor…
  Dette digt er bare en sød påmindelse.
  Om hvad du betyder for mig
  Det er bare at huske
  Alt hvad du har gjort for familien
  Det er en dejlig lille fejring af
  Alle de ting, du gør
  Det er en slags Thanksgiving.
  Et simpelt øjeblik til at sige, at jeg elsker dig.
Mor... <br> Dette digt er bare en sød påmindelse. <br> Om hvad du betyder for mig <br> Det er bare at huske <br> Alt hvad du har gjort for familien <br> Det er en dejlig lille fejring af <br> Alle de ting, du gør <br> Det er en slags Thanksgiving. <br> Et simpelt øjeblik til at sige, at jeg elsker dig.
 • Min kærlighed til dig fortyndes undertiden
  I vores tvister, der er så forankrede
  Men tag ikke fejl, jeg vil have det til at blive kendt.
  Hvilket er dybtgående, selvom det ikke viser sig
  Min kærlighed til dig forbliver altid stærk.
  Selv når jeg kæmper mod dig, og jeg tager fejl
  Jeg vil love at blive bedre
  Men ungdomsårene er sådan, at jeg kan mislykkes i mit tilbud.
  Uanset om jeg holder op med at være irriterende eller ej
  Jeg vil bare fortælle dig, at mor elsker dig meget.
Min kærlighed til dig fortyndes undertiden <br> I vores tvister, der er så forankrede <br> Men tag ikke fejl, jeg vil have det til at blive kendt. <br> Hvilket er dybtgående, selvom det ikke viser sig <br> Min kærlighed til dig forbliver altid stærk. <br> Selv når jeg kæmper mod dig, og jeg tager fejl <br> Jeg vil love at blive bedre <br> Men ungdomsårene er sådan, at jeg kan mislykkes i mit tilbud. <br> Uanset om jeg holder op med at være irriterende eller ej <br> Jeg vil bare fortælle dig, at mor elsker dig meget.

Flere digte som dette

Jeg elsker dig te til kæreste: digte til hende (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af Jeg elsker dig digte til mor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top