Hjem » Beskeder » Jeg elsker dig beskeder til ex-kæreste: Citater til ham

Jeg elsker dig beskeder til ex-kæreste: Citater til ham

Jeg elsker dig beskeder til ex-kæreste: Tag ideer fra dette indlæg for at skrive et trist citat om hjertesorg, hvis du vil fortælle din eks, at du stadig er forelsket i ham. Vis ham den store fejl, han begik, da han gik væk fra forholdet.

Måske rammer dine romantiske ord det søde sted i hans hjerte og får ham til at vende tilbage til dig. Men tænk nøje, før du giver ham det mindste antydning om, at du savner ham, selv efter dit brud. Gør det kun, hvis du er sikker på, at du vil vende tilbage til ham.

SMS og sms til din eks er aldrig en god idé, medmindre du virkelig vil have ham til at komme tilbage til dit liv. Hvis du vil være subtil, send en kryptisk selfie på Instagram eller Facebook. Du kan endda snakke af hele dit hjerte i søde tweets, som du tror kan give ham signalet.

Her er nogle beskeder fra Jeg elsker dig til ex-kæreste

 • Jeg vil ikke have tårer til at stoppe med at rulle ned ad mine kinder, jeg vil have dig til at komme og tørre dem. Jeg vil ikke have, at mit hjerte skal heles, jeg vil have, at du kommer og ordner det. Jeg vil ikke stoppe med at elske dig, jeg vil have dig til at begynde at elske mig igen.
 • Er det forkert, at jeg stadig elsker min ekskæreste? Så hvorfor kommer du ikke til mig og ordner det?
 • Jeg vil ikke gå videre og give vores forhold en venlig afslutning. Jeg vil have dig til at tage mig tilbage i dine arme og give det en frisk start. Jeg elsker dig stadig.
 • Du har måske brudt op med mig, men jeg vil minde dig om, at intet kan stoppe mit hjerte i at elske dig… ikke engang dig. Jeg elsker dig.
 • Jeg lover at hjælpe dig med at nå alle dine drømme, selvom du har knust mine. Jeg lover at være perfekt, selvom du viser mig mine ufuldkommenheder hele tiden. Jeg elsker dig stadig.
Jeg lover at hjælpe dig med at nå alle dine drømme, selvom du har knust mine. Jeg lover at være perfekt, selvom du viser mig mine ufuldkommenheder hele tiden. Jeg elsker dig stadig.
 • Jeg kan ikke sige, at jeg savner dig, fordi jeg ikke engang er begyndt at glemme dig. Jeg elsker dig stadig.
 • Måske var vores forhold ikke beregnet til at være sådan, men du betyder alt for mig. Lad os prøve at være elskere og ikke ledsagere, jeg tror stadig på kærlighedens smukke skæbne. Jeg elsker dig stadig.
 • Vi lever en gang og dør en gang… og vores kærlighed vil bestemt ikke være en fortrydelse. Jeg elsker dig.
 • Jeg er ligeglad med, at du ikke elsker mig mere. Det eneste, der betyder noget for mig, er, at jeg elsker dig og vil have dig til at være min, selvom du ikke vil have det til at være din.
 • Min ven spurgte mig, om jeg havde brug for hjælp til at komme videre, og jeg svarede ‘Nej, jeg har brug for hjælp til at få det tilbage’! Jeg elsker dig stadig dreng
Min ven spurgte mig, om jeg havde brug for hjælp til at komme videre, og jeg svarede 'Nej, jeg har brug for hjælp til at få det tilbage'! Jeg elsker dig stadig dreng
 • Du sårede mine følelser, du knuste mit hjerte, du fik mig til at græde, du efterlod mig alene, og jeg spekulerer stadig på hvorfor, jeg elsker dig stadig.
 • Vores opbrud fik mig til at græde, men på en eller anden måde var de tårer af glæde. At være væk fra dig har netop bekræftet over for mig, at mit hjerte ikke tilhører andre end dig. Jeg elsker dig.
 • Mit liv overlever af håb: håbet om, at du vender tilbage og håbet om, at du vil hviske Jeg elsker dig i mine ører. Jeg elsker dig stadig dreng.
 • Hvis vores forhold er fortiden, og vores opbrud er nutiden, lever jeg i fortiden og foregiver, at nutiden bare er et fjollet mareridt, i håb om, at fremtiden bliver en drøm, der går i opfyldelse. Jeg elsker dig.
 • Jeg husker stadig den dag, du svor, at du aldrig ville tale med mig igen. Men jeg vil have dig til at huske, at der var en dag, hvor jeg svor, at jeg aldrig ville stoppe med at elske dig. En af os bliver nødt til at bryde vores løfter… og det bliver bestemt ikke mig. Jeg elsker dig.
Jeg husker stadig den dag, du svor, at du aldrig ville tale med mig igen. Men jeg vil have dig til at huske, at der var en dag, hvor jeg svor, at jeg aldrig ville stoppe med at elske dig. En af os bliver nødt til at bryde vores løfter... og det bliver bestemt ikke mig. Jeg elsker dig.
 • Selv når du siger noget, der får mig til at græde, prøver jeg at læse mellem linjerne for at finde en skjult betydning, der kan få mig til at smile. Jeg elsker dig stadig.
 • Hver gang jeg kigger ind i dine øjne, ser jeg intet andet end had mod mig. Men når jeg kigger ind i mit hjerte, ser jeg intet andet end kærlighed til dig.
 • Jeg har ikke sendt dig en sms i et stykke tid, i håb om, at et ømt hjørne i dit hjerte får dig til at sende mig en sms. Jeg elsker dig stadig.
 • Jeg er et sønderknust barn, der sørger over hendes sorger. Du er drengen, der kan holde hende i dine arme og redde dagen. Jeg elsker dig.
 • Hvert sekund, der går, spekulerer jeg på, hvad du laver. Som hvert minut går, spekulerer jeg på, hvad du må tænke. Jeg savner dig mere og mere, hver dag går det forbi. Jeg kan ikke holde den endeløse strøm af mine tårer… selvom jeg desperat prøver. Jeg elsker dig.
Hvert sekund, der går, spekulerer jeg på, hvad du laver. Som hvert minut går, spekulerer jeg på, hvad du må tænke. Jeg savner dig mere og mere, hver dag går det forbi. Jeg kan ikke holde den endeløse strøm af mine tårer... selvom jeg desperat prøver. Jeg elsker dig.

Jeg elsker dig-beskeder til ex-kæreste

 • Jeg vil stoppe med at være falsk, Jeg er ikke gået videre. Jeg vil stoppe med at foregive, mit liv er ikke bedre. Jeg har brug for dig, jeg elsker dig, og jeg elsker dig stadig.
 • Jeg var simpelthen en fil på harddisken i dit liv, som du slettede. Mens du er min harddisk, hvor alle filerne i mit liv er gemt. Jeg kan aldrig stoppe med at elske dig.
 • Jeg er træt af at opføre mig som om jeg er okay med bruddet, fordi jeg ikke er det. Jeg er træt af at vise, at jeg er gået videre, fordi jeg ikke har gjort det. Jeg er træt af at foregive, at jeg ikke elsker dig mere, fordi jeg stadig gør det.
 • Hvor let var det for dig at sige, at du ikke ville have mig i dit liv? Jeg ville ønske, jeg kunne gøre det, men jeg kan ikke, fordi du var, du er stadig… og du vil altid være mit liv. Jeg elsker dig.
 • Efter at du forlod mig, har jeg grædt dag og nat, men jeg er ligeglad. I det mindste tænker jeg på dig. Jeg elsker dig.
Efter at du forlod mig, har jeg grædt dag og nat, men jeg er ligeglad. I det mindste tænker jeg på dig. Jeg elsker dig.
 • Hold mig fast, hold mig med al din styrke. Kys mig blidt, kærtegn mig ømt. Kig ind i mine øjne et stykke tid, giv mig en grund til at smile. Kom tilbage til mit liv skat, bare sig at du stadig elsker mig…
 • Det berømte ordsprog ‘En gang bidt to gange skyh’ gælder ikke for mig, for selv efter at du knuste mit hjerte en gang, vil jeg stadig være i dine arme igen. kys og knus
 • Jeg er ligeglad med, om du vil foregive at elske mig og bryde mit hjerte igen. Selv din falske kærlighed er bedre end nogen anden kærlighed, der findes.
 • Glem alt om at komme videre, glem alt om at stå stille: mit liv er gået tilbage, siden vi brød op, fordi jeg konstant lever i fortiden. Jeg savner dig, og jeg elsker dig stadig.
 • Som din ekskæreste har jeg ingen ret til bare at banke på din dør og falde i dine arme. Men jeg tror stadig, at du har al ret til at ringe til min og holde mig i dine arme. Jeg elsker dig.
Som din ekskæreste har jeg ingen ret til bare at banke på din dør og falde i dine arme. Men jeg tror stadig, at du har al ret til at ringe til min og holde mig i dine arme. Jeg elsker dig.
 • Den ene ting, jeg aldrig vil kalde dig: Min eks. Den ene ting, jeg nogensinde vil kalde dig: Min kærlighed.
 • Hvordan kan jeg kalde dig min eks, når mit hjerte stadig banker for dig? Hvordan kan du sige, at vores forhold er afsluttet, når jeg i mit sind stadig er din kæreste? Jeg elsker dig.
 • Alle ved, at jeg stadig elsker dig, og jeg er ligeglad med, om mine venner synes, jeg er en taber. Jeg vil hellere være en taber med et hjerte fuld af kærlighed end en hjerteløs og populær.
 • Jeg ved, at du ignorerer mig. Ved min side ved jeg, at du ikke vil være der. Jeg ved, at du ikke kan lide mig mere, Jeg ved, at mine tekstbeskeder får dig til at føle dig øm. Men uanset hvor meget du hader at være sammen… vil mit hjerte elske dig for evigt. Jeg elsker dig.
 • Alle mine venner fortæller mig, at du ikke fortjener min kærlighed, og jeg fortjener ikke din grusomhed. Men jeg vil altid følge retningen i mit hjerte, der konstant peger på DIG. Jeg elsker dig.
Alle mine venner fortæller mig, at du ikke fortjener min kærlighed, og jeg fortjener ikke din grusomhed. Men jeg vil altid følge retningen i mit hjerte, der konstant peger på DIG. Jeg elsker dig.
 • Jeg sidder her ved vinduet med en varm kop kaffe. Jeg ville ønske, du var her for at give mig et rørende kram. Jeg venter her for evigt, indtil den dag du… kommer til mig og fortæller mig, at jeg også elsker dig.
 • Lad os stoppe med at foregive, at tingene er gode, og at vi bare er venner. Fordi tingene ikke er rigtige, og jeg vil have dig til at være min kæreste igen. Jeg elsker dig stadig og vil altid gøre det.
 • Lige siden den dag, du smed mig ud af dit liv, er jeg faldet i en bundløs grop. Jeg bliver ved med at falde, indtil du kommer og fanger mig. Jeg elsker dig.
 • Jeg er ligeglad med, om du knuser mit hjerte en gang, to eller tre gange. Din kærlighed er afhængigheden, afhængigheden og vice i mit liv. Jeg elsker dig, skat.
 • Du har distanceret dig fra mig, men vores kærlighed er stadig nøglen til mit liv. Du har gået langt, men jeg savner dig hver dag. Du bevæger dig måske fremad i livet, men jeg er stadig fanget i smerte og kamp. Jeg elsker dig.
Du har distanceret dig fra mig, men vores kærlighed er stadig nøglen til mit liv. Du har gået langt, men jeg savner dig hver dag. Du bevæger dig måske fremad i livet, men jeg er stadig fanget i smerte og kamp. Jeg elsker dig.

Flere sætninger som denne

Undskyld beskeder til min kæreste: undskyldningscitater til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af beskeder fra Jeg elsker dig ex-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top