Hjem » Blog » Digte af taknemmelighed for mor

Digte af taknemmelighed for mor

Taknemmelige digte til mor: Uanset om du er en oprørsk teenager eller en ung voksen, der bevæger sig fremad i livet, tag et øjeblik på at gøre noget, der gør din mor glad. Stop med at vente på hendes fødselsdag eller mors dag; bare gå hen til din mor, kram hende og tak hende for alt, hvad hun har gjort for dig.

Marker din gestus af taknemmelighed med en sød besked, en rørende sætning eller en sjov note skrevet på et sødt håndlavet lykønskningskort. Send dit korte rim på Facebook, så alle kan se det.

Glem ikke at tage en selfie med din mor, da hun bryder ud i et smukt smil og føler sig velsignet over at have en søn, der elsker hende lige så meget som hun gør.

Hvis du endnu ikke har indset vigtigheden af din mors bidrag til dit liv, skal du vente, indtil du har en søn eller datter.

Her er et par takdigte til mor

 • Kære mor…
  Siden den dag, jeg var barn
  Indtil den dag jeg stod høj
  Siden jeg begyndte at forstå tingene
  Indtil den dag jeg fik mine egne vinger
  Din kærlighed er aldrig kommet til kort
  Du har været min eneste støtte
  Jeg vil holde dig fast og holde dig
  Jeg vil bare sige tak
Kære mor... <br> Siden den dag, jeg var barn <br> Indtil den dag jeg stod høj <br> Siden jeg begyndte at forstå tingene <br> Indtil den dag jeg fik mine egne vinger <br> Din kærlighed er aldrig kommet til kort <br> Du har været min eneste støtte <br> Jeg vil holde dig fast og holde dig <br> Jeg vil bare sige tak”/></figure>
  <script async src=
 • Fra at krølle op i sengen
  For at overbevise mig om at komme videre
  At tilgive mine lejlighedsvise løgne
  For at blødgøre mine gråd og græd
  For at hjælpe mig med at finde den rigtige retning
  At gøre mit liv fuld af sjov
  For at hjælpe mig med at forhandle livets kurver
  At vise mig de ting, jeg fortjener
  For at få mig ud af livets grøfter
  At opfylde alle mine ønsker
  For at hjælpe mig med at hæve mig over resten
  Tak mor, du er den bedste
Fra at krølle op i sengen <br> For at overbevise mig om at komme videre <br> At tilgive mine lejlighedsvise løgne <br> For at blødgøre mine gråd og græd <br> For at hjælpe mig med at finde den rigtige retning <br> At gøre mit liv fuld af sjov <br> For at hjælpe mig med at forhandle livets kurver <br> At vise mig de ting, jeg fortjener <br> For at få mig ud af livets grøfter <br> At opfylde alle mine ønsker <br> For at hjælpe mig med at hæve mig over resten <br> Tak mor, du er den bedste”/></figure>
   <h3 class= digt, der takker mor
 • Du passede min ryg, selv når du havde gjort det
  Der var meget at gøre, og tiderne var dårlige.
  Du gav mig styrke ved at være min væg
  Som jeg kunne læne mig på, hver gang jeg faldt
  Du støttede mig, da jeg var deprimeret
  Du gjorde alt dette med et smil, aldrig med en rynke.
  Kun du kan gøre alt dette, min kære mor.
  Dit bidrag til mit liv er virkelig fantastisk.
  Tak
Du passede min ryg, selv når du havde gjort det <br> Der var meget at gøre, og tiderne var dårlige. <br> Du gav mig styrke ved at være min væg <br> Som jeg kunne læne mig på, hver gang jeg faldt <br> Du støttede mig, da jeg var deprimeret <br> Du gjorde alt dette med et smil, aldrig med en rynke. <br> Kun du kan gøre alt dette, min kære mor. <br> Dit bidrag til mit liv er virkelig fantastisk. <br> Tak”/></figure>
  <script async src=
 • Jeg har taget dig for givet
  Og jeg takkede dig aldrig nok
  For at tage mig gennem tiderne
  der var ret hårde
  Jeg har taget let på din tilstedeværelse
  Og jeg antog, at du altid vil være der
  Men i dag vil jeg takke dig.
  Og giv ham kredit på en retfærdig og ærlig måde
  For alt, hvad du har gjort
  Og alt, hvad du har givet mig
  Tak fordi du deltog
  Sikke en utrolig mor
Jeg har taget dig for givet <br> Og jeg takkede dig aldrig nok <br> For at tage mig gennem tiderne <br> der var ret hårde <br> Jeg har taget let på din tilstedeværelse <br> Og jeg antog, at du altid vil være der <br> Men i dag vil jeg takke dig. <br> Og giv ham kredit på en retfærdig og ærlig måde <br> For alt, hvad du har gjort <br> Og alt, hvad du har givet mig <br> Tak fordi du deltog <br> Sikke en utrolig mor”/></figure>
   <h3 class= digt, der takker min mor
 • Da verden tog mig ned
  Du løftede mig højt
  Da verden viste mig en grøft
  Du viste mig himlen
  Da verden fortalte mig, at jeg tog fejl
  Du sagde, jeg havde ret
  Når verden grinede af mig
  Forstod du min situation?
  Når verden efterlod mig alene
  Du sørgede for, at du var ved min side
  Tak fordi du altid er der
  Mor, du er min lykke og stolthed.
 • Jeg plejede at hade dig
  Da du skældte mig ud
  Men nu hvor jeg er vokset
  Jeg kan forstå og se
  Årsagen bag
  Alle de ting, du plejede at gøre
  Jeg er ked af at være
  Så svært med dig
  Jeg kan ikke gå tilbage i tiden
  Ændrer heller ikke de sidste år
  Men for mig er det bedste jeg kan
  Fra nu af vil jeg prøve
  Tak mor
Jeg plejede at hade dig <br> Da du skældte mig ud <br> Men nu hvor jeg er vokset <br> Jeg kan forstå og se <br> Årsagen bag <br> Alle de ting, du plejede at gøre <br> Jeg er ked af at være <br> Så svært med dig <br> Jeg kan ikke gå tilbage i tiden <br> Ændrer heller ikke de sidste år <br> Men for mig er det bedste jeg kan <br> Fra nu af vil jeg prøve <br> Tak mor”/></figure>
   <h3 class= Tak digte til mor
 • Ligesom en båd har brug for det
  Det ledende lys fra et fyrtårn
  Ligesom en mand eller en kvinde har brug for
  Din ægtefælles selskab.
  Sådan fungerer et speedometer
  Som en hastighedsindikator for en bil
  Ligesom en CEO er der
  At tage ledelsen af virksomheden
  Min kære mor, du har været
  Min mentor og min guide.
  Jeg ville ikke have været nogen steder
  Hvis du ikke var ved min side
  Tak
Ligesom en båd har brug for det <br> Det ledende lys fra et fyrtårn <br> Ligesom en mand eller en kvinde har brug for <br> Din ægtefælles selskab. <br> Sådan fungerer et speedometer <br> Som en hastighedsindikator for en bil <br> Ligesom en CEO er der <br> At tage ledelsen af virksomheden <br> Min kære mor, du har været <br> Min mentor og min guide. <br> Jeg ville ikke have været nogen steder <br> Hvis du ikke var ved min side <br> Tak”/></figure>
   <ul> <li> Utrolige mødre handler ikke kun om <br> Kærlighed, omsorg og hengivenhed. <br> De handler også lige så meget om <br> Vær hård og giv konsekvenser <br> Gode mødre accepterer ikke altid <br> I alle sager, dine børns side. <br> Ved at få børn til at indrømme deres fejl <br> Nogle gange er de også stolte <br> Giver dem beskyttelse og afskærmning <br> Er det ikke det, de er begrænset til? <br> For at være en afbalanceret mor hele tiden <br> Jeg vil formidle min tak til dig <br> Tak </li> </ul>   <h3 class= digt, der takker en mor
 • Hvad forbinder dig og mig?
  Det er mere end bare en navlestreng
  Vi har en forbindelse
  Hvad der gøres af Herren
  Hvad forener os?
  Det er mere end bare biologi.
  Tak fordi du er en vidunderlig mor.
  Du er alt for mig
 • Den skade, jeg forårsagede dig
  Det er altid blevet returneret med tålmodighed.
  De krav, jeg stillede til dig
  Jeg har aldrig stødt på tvivl
  Den smerte, jeg har givet dig
  Det er blevet returneret med et kærligt kærtegn.
  De nedskæringer, jeg har givet dig
  Jeg er blevet helbredt af din ro.
  Ligegyldigt hvor dårligt jeg opførte mig
  Du har aldrig forladt
  Du er den bedste mor i verden.
  I mit hjerte vil du altid være
  Tak for alt
Den skade, jeg forårsagede dig <br> Det er altid blevet returneret med tålmodighed. <br> De krav, jeg stillede til dig <br> Jeg har aldrig stødt på tvivl <br> Den smerte, jeg har givet dig <br> Det er blevet returneret med et kærligt kærtegn. <br> De nedskæringer, jeg har givet dig <br> Jeg er blevet helbredt af din ro. <br> Ligegyldigt hvor dårligt jeg opførte mig <br> Du har aldrig forladt <br> Du er den bedste mor i verden. <br> I mit hjerte vil du altid være <br> Tak for alt”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Farvel digte til kolleger: Farveldigte til kolleger

Vi håber, du kan lide disse Thank You For Mom samlinger. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top