Hjem » Beskeder » Undskyld beskeder til min kæreste: undskyldningscitater til hende

Undskyld beskeder til min kæreste: undskyldningscitater til hende

Undskyld beskeder til min kæreste: vær aldrig grunden til din piges tårer. Og hvis du har gjort noget dumt, skal du være en mand og bede ham om tilgivelse på den sødeste og smukkeste måde muligt. At undskylde er ikke så ubehageligt, som det ser ud til.

Skriv en romantisk besked på et lykønskningskort, send hende nogle sjove tekster og del nogle citater om kærlighed på Facebook. Grib nogle blomster, gå op til hende og hold hendes hånd, når du beder om tilgivelse.

Uanset om du har løjet, snydt, argumenteret, råbt eller kæmpet om noget tåbeligt, så gør op for det med en ærlig undskyldning for at vise hende, at dit hjerte virkelig banker for hende.

Forkæl hende med knus, kram og kys, indtil du kan bringe det smil tilbage til hendes ansigt. Det er det mindste, du kan gøre for ikke bare at være hendes kæreste, men en, som hun har delt så mange minder med.

Her er nogle beskeder fra Jeg er ked af min kæreste

 • Tag dig god tid. Bare rolig. Jeg venter for evigt, hvis det er det, der skal til for at du tilgiver mig. Jeg elsker dig.
 • Mit hjerte har dryppet og blødt siden den dag, jeg sårede dig. Tilslut hullerne med din tilgivelse. Undskyld.
 • Jeg troede, at vores FORHOLD var immun mod alle livets sygdomme, indtil en virus kaldet LIES gjorde det sygt. Jeg vil bruge en regelmæssig dosis medicin, der inkluderer UNDSKYLDNINGER, KNUS og KYSS for at få mig til at føle mig bedre. Undskyld.
 • Vrede er grimt, tilgivelse er sensualitet. Tilgiv mig tak?
 • Med et knust hjerte og et deflateret ego, med en trist sjæl og et bøjet hoved. Jeg undskylder ubetinget, skat, jeg er så ked af det. Jeg elsker dig.
Med et knust hjerte og et deflateret ego, med en trist sjæl og et bøjet hoved. Jeg undskylder ubetinget, skat, jeg er så ked af det. Jeg elsker dig.
 • Undskyld at være jaloux. Det er bare, at jeg er bange for at miste det bedste, der nogensinde er sket med mig.
 • Jeg overså din lykke i et forsøg på at gøre mig glad, kun for at indse, at min lykke er i din. Undskyld. Tilgiv mig.
 • Jeg stoler på skæbnen og tror på kærlighed, så jeg ved, at du accepterer min undskyldning. Undskyld.
 • Jeg har vist dig, hvilken idiot jeg kan være, når jeg laver den fejl. Nu er det din tur til at vise mig, hvor sød du kan være ved at give din vrede en pause. Undskyld.
 • Jeg er ked af at have glemt årsdagen for vores forhold, men til mit forsvar føles hver dag, jeg tilbringer med dig, som den første dag, jeg forelsker mig i dig. Tilgiv mig
Jeg er ked af at have glemt årsdagen for vores forhold, men til mit forsvar føles hver dag, jeg tilbringer med dig, som den første dag, jeg forelsker mig i dig. Tilgiv mig
 • Tag alle vores smil, grin og minder for givet. Jeg lover, at jeg aldrig vil gøre det igen, fordi de betyder meget for mig. Undskyld.
 • Jeg beder ikke om tilgivelse bare fordi jeg forstår forskellen mellem rigtigt og forkert. Jeg undskylder også, fordi vores forhold er vigtigere for mig end mit ego. Jeg elsker dig.
 • Beklager, hjertesorg og tristhed har frarøvet mig lykken i mit liv. Undskyld at skuffe dig, men jeg lover at slette dine rynker. Kys og knus
 • Jeg kan ikke tro, hvordan jeg brød op, når alt, hvad jeg nogensinde ønskede, var, at vi skulle være sammen… nu og for evigt. Undskyld.
 • Undskyld er det eneste ord, du vil se i mine tekstbeskeder, Facebook-opdateringer, tweets og pins… indtil du tilgiver mig. kys og knus
Undskyld er det eneste ord, du vil se i mine tekstbeskeder, Facebook-opdateringer, tweets og pins... indtil du tilgiver mig. kys og knus
 • Jeg er ikke perfekt, men jeg er stadig mig. Den samme fyr, der holder dig i armene, fordi du er alt, hvad han holder af. Undskyld.
 • Ligesom ordene Jeg elsker dig, falder værdien af ordene Jeg beklager ikke, uanset hvor mange gange de bliver sagt eller gentaget. Undskyld.
 • Jeg ved, at du er vred, men jeg vil have dig til at tænke på alle de smukke minder, der har fået os til at tro, at vi er beregnet til at være det. Undskyld.
 • Hjemmesiden for vores forhold kan i øjeblikket ikke vises på grund af en serverfejl. Kan vi klikke på knappen Opdater og starte forfra? Undskyld skat.
 • Jeg er ked af at have fået dig til at miste humøret. Men for at være ærlig ser du virkelig varm ud, når dit temperament flyder over.
Jeg er ked af at have fået dig til at miste humøret. Men for at være ærlig ser du virkelig varm ud, når dit temperament flyder over.

Undskyld beskeder til min kæreste

 • Jeg troede, at jeg ville have det bedre alene. Men jeg er intet uden dig, det har tiden bevist. Jeg troede, vi ville have det bedre fra hinanden. Men det er det, mit hjerte nægter at tro på. Undskyld, tag din kærlighed for givet. Men tro mig, det er ikke det, jeg virkelig ønskede. Jeg elsker dig.
 • Som min kæreste ved jeg, at du har ret til at være vred. Men glem ikke, at som din kæreste har jeg også ret til at forkæle dig, indtil du accepterer min undskyldning. Undskyld.
 • Undskyld for at være fjern og få dig til at føle, at jeg ikke er ligeglad med dig. Jeg lover at opføre mig på en måde, der efterligner vores kærlighed: dyb og sand.
 • Sorg er det første skridt mod fortrydelse, og fortrydelse er det første skridt til at blive et bedre menneske. Så hvis du ikke tilgiver mig, kan jeg aldrig blive en bedre kæreste. Undskyld.
 • Jeg forrådte din tillid og skabte den største katastrofe i mit liv. Men nu er jeg klar over, at det at have dig i mit liv er alt, hvad der betyder noget. Undskyld.
Jeg forrådte din tillid og skabte den største katastrofe i mit liv. Men nu er jeg klar over, at det at have dig i mit liv er alt, hvad der betyder noget. Undskyld.
 • Mine løgne har forårsaget meget smerte. Jeg lover aldrig at gøre det igen. Alt hvad jeg vil er at se dig smile, for evigt og altid, ikke bare for et stykke tid. Undskyld.
 • Jeg begik en fejl, fordi jeg bare er et menneske. Men jeg håber, du vil tilgive mig, fordi jeg ved, du er Supergirl. Undskyld.
 • Fra den dag, jeg knuste dit hjerte, har jeg måske mistet din tillid, men jeg fik noget meget mere magtfuldt: behovet for at få dig til at blive forelsket i mig igen. Undskyld.
 • Jeg ved, at jeg ikke ser smuk ud, når jeg har vrede i ansigtet. Undskyld, at jeg så grim ud forleden. Jeg elsker dig.
 • Hvis jeg havde en tidsmaskine, ville du ikke læse denne besked lige nu, fordi den ville være gået tilbage i tiden og fortryde den skade, jeg forårsagede dig. Jeg er meget ked af mine handlinger, og jeg er meget ked af det. Kys og knus
Hvis jeg havde en tidsmaskine, ville du ikke læse denne besked lige nu, fordi den ville være gået tilbage i tiden og fortryde den skade, jeg forårsagede dig. Jeg er meget ked af mine handlinger, og jeg er meget ked af det. Kys og knus
 • At lyve for dig knuste dit hjerte. Men ved at gøre det brød jeg også min. Jeg begik den største fejl i mit liv, forrådte en sådan ægte kærlighed. Undskyld.
 • Min største fejl var ikke den fejl, jeg havde begået, men alt dette mens jeg lod mit ego stå i vejen for en oprigtig undskyldning. Undskyld skat.
 • Undskyld for alle mine HVIDE løgne. Jeg lover, at vores forhold fra nu af vil være fri for løgne, uanset dets farve. Jeg elsker dig
 • Jeg vil ikke give store løfter. Alt hvad jeg vil gøre er at kramme dig og fortælle dig, hvor meget du betyder for mig. Undskyld.
 • Hvis jeg begynder at fortælle dig, hvor dårligt jeg har det med det, jeg gjorde mod dig, vil min undskyldning strække sig i dage, uger og måneder. For at gøre en lang historie kort, jeg er så ked af det.
Hvis jeg begynder at fortælle dig, hvor dårligt jeg har det med det, jeg gjorde mod dig, vil min undskyldning strække sig i dage, uger og måneder. For at gøre en lang historie kort, jeg er så ked af det.
 • Jeg ved, at mine løgne har beskadiget vores forhold, der ikke kan repareres. Men jeg vil have dig til at vide, at jeg stadig er ligeglad. Jeg ved, det vil være meget svært for dig at tilgive mig. Men jeg vil have dig til at se mig ind i øjnene, så du kan se, at jeg virkelig er ked af det. Jeg elsker dig.
 • Jeg er kommet til at indse, at løgne og bedrag kun er glamourøse i film og romaner, ikke i det virkelige liv. Jeg er ked af, at jeg løj for dig.
 • Jeg ville ønske, at jeg havde den neuralizer, som Will Smith bruger i Men in Black til at slette nogens hukommelse. Så kunne jeg slette alle de forfærdelige ting, jeg gjorde for at såre dig. Undskyld.
 • Jeg har indset, at det ikke betyder noget, hvor meget jeg holder af dig, indtil jeg virkelig viser det. Undskyld.
 • Undskyld at være så besiddende, men dette er en fejl, jeg altid vil være stolt af, simpelthen fordi jeg elsker dig så meget. Samtidig vil jeg roe mig ned og undgå at overreagere på fjollede situationer. Kys og knus
Undskyld at være så besiddende, men dette er en fejl, jeg altid vil være stolt af, simpelthen fordi jeg elsker dig så meget. Samtidig vil jeg roe mig ned og undgå at overreagere på fjollede situationer. Kys og knus

Flere sætninger som denne

Jeg elsker dig beskeder til kone: Citater til hende

Vi håber, du kan lide disse samlinger af tilgivelsesbeskeder til veninder. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top