Hjem » Beskeder » Hadbeskeder til din eksmand: Hadbeskeder til ham

Hadbeskeder til din eksmand: Hadbeskeder til ham

Hader dig beskeder til din eksmand: Skilsmisse kan knuse liv på måder, du aldrig kunne forestille dig. Nesten ved at flytte væk fra et ægteskab forstærkes af de kampe, der følger.

Uanset om det skyldes utroskab, forræderi eller mangel på kærlighed, kan du identificere dig med meddelelserne og citaterne i dette indlæg, hvis din mand var ansvarlig for din adskillelse.

Læs dem og reflekter over din vrede og frustration over den mand, der knuste dit hjerte. Tilbring et par øjeblikke privat for at give dine følelser et velfortjent udløb.

Hvis det er relevant, kanaliser dine følelser ind i en besked og send den som et Facebook-indlæg eller tweet uden at nævne nogen navne. Lad din mand indse, at han aldrig vil tilgive dig for at glemme de løfter og løfter, han gav på din bryllupsdag.

Her er nogle beskeder fra Jeg hader dig til din eksmand

 • Den dag du rejste, ødelagde du mit liv fuldstændigt. Du får mig til at fortryde hvert øjeblik, jeg levede som din kone. Selv tiden kan ikke helbrede mine sår, fordi de er så dybe. Jeg har måske til hensigt at komme videre, men mit hjerte græder for evigt. Jeg hader dig.
 • At skille sig fra dig er noget, jeg aldrig ønskede, men du tog mig og min kærlighed for givet. At bryde op var den eneste vej ud, fordi du altid har været en idiot. Jeg hader dig.
 • Jeg glemte at læse det lille skrift på vores vielsesattest, der lyder “Pas på en snydende mand.” Jeg hader dig.
 • Hvis jeg havde vidst, at lysten til andre kvinder var en af dine hobbyer, ville jeg have gjort spionage på dig til en af mine hobbyer. Jeg hader dig.
 • Jeg kan ikke sove i en seng, der er blevet kvalt af en anden kvindes duft, og jeg kan ikke være sammen med en mand, hvis moral er så skæv. Jeg hader dig og fortryder hvert eneste øjeblik.
Jeg kan ikke sove i en seng, der er blevet kvalt af en anden kvindes duft, og jeg kan ikke være sammen med en mand, hvis moral er så skæv. Jeg hader dig og fortryder hvert eneste øjeblik.
 • Jeg lagde alt, hvad jeg havde i vores ægteskab, du lagde alt, hvad du havde ud af det. Jeg hader dig.
 • Ord kan ikke beskrive, hvor meget smerte du har lagt mig igennem. Jeg håber bare, at karma aldrig tilgiver dig. Jeg hader dig.
 • Du glemte alle løfter og løfter. Du glemte al kærlighed og omsorg. Du glemte alle de små ting, der betyder noget. Du glemte alle dine pligter og ansvar. Jeg hader dig for at tage tingene så let, jeg hader dig for at skille os fra hinanden. Jeg hader dig, fordi du er så egoistisk. Jeg hader dig for hensynsløst at bryde mit hjerte. Jeg hader dig.
 • På grund af den måde, du har forrådt og bedraget på, er du en mand, der ikke er værd andet end had. Jeg hader dig.
 • Forskellen mellem dig og mig er, at vores skilsmisse bare var et kapitel i dit livs bog, mens det i min var slutningen. Jeg hader dig.
Forskellen mellem dig og mig er, at vores skilsmisse bare var et kapitel i dit livs bog, mens det i min var slutningen. Jeg hader dig.
 • Jeg troede, vi var modne nok som et par til at efterlade mindre problemer. Jeg vidste ikke, at du havde andre planer i dit beskidte sind. Jeg hader dig.
 • Vores skilsmisse ændrede vores liv: du fik frihed, mens jeg led hjertesorg. Jeg hader dig.
 • Min mand, jeg har altid ønsket, at du skulle være. Min udødelige kærlighed, du var aldrig interesseret i at se. Jeg gjorde mange ofre, for at vi kunne være lykkelige. Men nu er det hele forgæves, da du valgte en separat destination. Jeg hader dig.
 • Hvis det var din fantasi at ønske andre kvinder, hvorfor besluttede du at gifte dig med mig? Jeg hader dig.
 • Problemet med vores ægteskab var, at du ønskede at befri dig selv fra ansvaret for at forpligte dit liv til mig, mens jeg så min frihed i at forpligte mit liv til dig. Jeg hader dig.
Problemet med vores ægteskab var, at du ønskede at befri dig selv fra ansvaret for at forpligte dit liv til mig, mens jeg så min frihed i at forpligte mit liv til dig. Jeg hader dig.
 • Jeg eftertragtede den mand, jeg elskede, uden at vide, at hans kærlighed til mig var lyst i forklædning. Jeg hader dig.
 • Den mest uheldige del af vores skilsmisse er, at der virkelig ikke er nogen vindere. Jeg er ligeglad med min nød, fordi vores børn er de virkelige tabere. Jeg hader dig.
 • Jeg vidste altid, at ægteskabet ville være et spørgsmål om ofring, men jeg vidste aldrig, at jeg var nødt til at gøre alle ofrene. Jeg hader dig.
 • Du skal skamme dig over den måde, du har undgået ansvar på. Du har ødelagt din kones liv og ødelagt dine børns skæbne. Vi vil aldrig tilgive dig for den måde, du efterlod os alle i elendighed. Jeg hader dig.
 • Vores bryllupsdag var fejlfri og meget smuk. Vores gifte liv var kærlige og perfekte. Alt blev bittert og bittert på grund af din uforsigtighed og uagtsomhed. Du har aldrig gidet at vise en smule omhu. Ikke en eneste gang viste du respekt. Du har ændret dig totalt som person, og derfor er vores ægteskab ødelagt. Jeg hader dig.
Vores bryllupsdag var fejlfri og meget smuk. Vores gifte liv var kærlige og perfekte. Alt blev bittert og bittert på grund af din uforsigtighed og uagtsomhed. Du har aldrig gidet at vise en smule omhu. Ikke en eneste gang viste du respekt. Du har ændret dig totalt som person, og derfor er vores ægteskab ødelagt. Jeg hader dig.

Hadbeskeder til din eksmand

 • De livlige farver i vores ægteskab blev plettet af dine mørke tanker. Jeg hader dig.
 • Hvert ægteskab har sine egne problemer, mangler og fejl. Den eneste forskel er, at jeg i os selv prøvede at ordne dem, mens du løb væk fra dem. Jeg hader dig.
 • Ægtemænd formodes at være kærlige og kærlige. Hvordan blev du så ond og snedig? Jeg hader dig.
 • I vores ægteskab troede jeg altid, at lyst og kærlighed var sammenflettet. Jeg vidste ikke, du havde en anden kvinde i tankerne. Jeg hader dig.
 • Sov du, da vi havde disse overraskelser på vores bryllupsdag? Fordi du har brudt dem på næsten enhver mulig måde. Ikke engang for en gangs skyld tænkte du på konsekvenserne af din adfærd. Nu ryster jeg over det faktum, at jeg blev forrådt af dig, en der var så kær. Jeg hader dig.
 • Kun et monster som dig kan forvandle et ægteskab fra en smuk forening til en grim beklagelse. Jeg hader dig.
 • Ægteskab: Det bragte det bedste frem i mig og det værste i dig. Jeg hader dig.
 • Som forælder troede jeg, at du ville være mere kærlig. Som mand troede jeg, at du ville være mere kærlig. Aldrig i mine vildeste drømme forestillede jeg mig, at du ville være så spændende og bedragende. Jeg hader dig.
 • Den værste del af skilsmisse er ikke de vanskeligheder, der følger. Det er beklagelsen over at dedikere og spilde alle de dyrebare år i mit liv for en mand som dig. Jeg hader dig.
 • Det eneste problem med vores ægteskab var, at du så det som et. Jeg hader dig.
Det eneste problem med vores ægteskab var, at du så det som et. Jeg hader dig.
 • På grund af den måde, du har skubbet mig ind i en vandpyt af depression og smerte, ved jeg ikke, om jeg nogensinde vil være i stand til at elske igen. Jeg hader dig.
 • Du skal ikke bekymre dig om mit hjerte, fordi det allerede er knust. Men hvem vil forklare dit forræderi til børnene? Du har forurenet deres unge sind med dine beskidte handlinger. Jeg håber, du aldrig får nogen forløsning. Jeg hader dig.
 • Skæbnen havde skabt den perfekte fremtid. Vi havde alt i gang for os. Men alt måtte ødelægges. Du forvandlede en velsignelse til en forbandelse. Jeg hader dig.
 • Jeg hader min eksmand nedenfra og op. Jeg håber, at livet for ham kun vil bringe ham bitterhed.
 • Alle giver indrømmelser og ofre i livet. Det er en skam, at jeg gjorde min for en taber som dig. Jeg hader dig.
Alle giver indrømmelser og ofre i livet. Det er en skam, at jeg gjorde min for en taber som dig. Jeg hader dig.
 • På grund af den måde, du har ødelagt mit liv på for evigt, håber jeg, at du fejler i alle dine bestræbelser. Skæbnen vil få dig til at betale for dine forfærdelige handlinger. Jeg håber, at livet ikke viser dig medlidenhed eller medfølelse. Jeg hader dig.
 • Før vores bryllup var du sådan en sød og omsorgsfuld fyr. Men med tiden blev du et hjerteløst menneske. Jeg var begejstret, da jeg gik ned ad gangen for at gifte mig med dig, uden at indse den smerte og tristhed, jeg pressede mig selv til. Jeg hader dig.
 • Ikke en gang havde du noget imod at tænke på, hvordan dine handlinger ville ødelægge mit liv. Du er et egoistisk monster, der aldrig bekymrede sig om dine børn eller din kone. Jeg hader dig.
 • For dig er had det eneste, jeg vil holde i mit hjerte. Du behandlede mig som en slave, lige fra starten. Jeg fortryder den skæbnesvangre dag, vi blev gift, for det var da jeg stræbte efter at leve et så forfærdeligt liv. Jeg hader dig.
 • På grund af hvor bekvemt du kom ind i en anden kvindes seng, ville jeg bare ønske, at du var død. Jeg hader dig.
På grund af hvor bekvemt du kom ind i en anden kvindes seng, ville jeg bare ønske, at du var død. Jeg hader dig.

Flere sætninger som denne

Godnatbeskeder til venner: sætninger og ønsker

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af hadefulde ytringsbeskeder til eksmanden. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top