Hjem » Beskeder » Hader dig beskeder til eks-kæreste: Jeg hader dig citater til hende

Hader dig beskeder til eks-kæreste: Jeg hader dig citater til hende

Hader dig beskeder til eks-kæreste: Føler du dig knust? Føler du dig alene? Føler du dig trist og deprimeret? Føler du dig snydt? Føler du dig forrådt? Læs dette indlæg og reflekter over, hvordan dit forhold sluttede. At komme over et brud er ikke let, og alt hvad du kan gøre er at lade tiden helbrede dine sår.

Den vigtigste ting at huske er, at du ikke er alene: der er millioner af knuste hjerter, der venter på at finde ægte kærlighed.

I mellemtiden kan du kanalisere dine følelser for din eks ved at skrive et citat, der afspejler de følelser, du gennemgår.

Send det på Facebook og Twitter eller send det til alle dine venner via tekstbeskeder og WhatsApp. Nævn ikke nogen navne for at undgå at kæmpe med din eks.

Her er nogle beskeder fra Jeg hader dig til din ekskæreste

 • Den hjertesorg, du har givet mig, er en orkan, der vil vare længe. Men jeg lover, jeg vil rejse mig og komme stærk ud. Der kommer en dag, hvor jeg vil stå højt og rejse mig. Så vil du indse den store fejl, du begik ved at forråde min kærlighed. Jeg hader dig.
 • Jeg stolede blindt på dig, du løj åbenlyst for mig. Jeg ville have dig vanvittigt, du snydte mig hjerteløst. Jeg elskede dig uendeligt, du forrådte mig nådesløst. Jeg hader dig.
 • At blive forelsket i dig vil være den største fortrydelse i mit liv, jeg vil aldrig tilgive eller glemme. Du er en snyder og en beskidt løgner, Jeg vil hade dig for evigt.
 • Vores kærlighed gav mig vinger, som du skar nådeløst. Vores kærlighed befriede mig, men du lænkede mig ind i hjertesorgens fangenskab. Vores kærlighed fik mig til at smile, men dine løgne stjal al min lykke. Vores kærlighed var dyrebar, men den blev ødelagt af din grusomhed.
 • Jeg elskede og værdsatte dit hjerte som et trofæ, mens du sparkede mit som en fodboldbold. Jeg hader dig.
Jeg elskede og værdsatte dit hjerte som et trofæ, mens du sparkede mit som en fodboldbold. Jeg hader dig.
 • Tiden vil langsomt helbrede mig og løfte mig ud af elendighed. Men jeg håber, at karma langsomt vil give dig de sår, du fortjener i din skæbne. Jeg hader dig.
 • Hvorfor lod du som om du kunne lide mig, da vi kyssede og kærtegnede hinanden? Du kunne bare have fortalt mig, at du ville have en anden. Jeg hader dig.
 • Jeg håber, at karma vil bringe lykke ud af dit liv, ligesom det skubbede mig til tristhed. Jeg håber, at nogen vil knuse dit hjerte, som du løj for mig fra starten. Jeg håber, du vil rådne i smerte permanent, ligesom jeg hader dig uendeligt.
 • Jeg gav dig mit hjerte, og til gengæld gav du mig løgne. Du kommer let fremad, men hvem vil tørre tårerne fra mine øjne? Jeg hader dig.
 • Hvorfor skulle du lyve for mig hele denne tid, når du simpelthen kunne have fortalt mig, at du ikke elskede mig? Ja, det ville have knust mit hjerte, men i det mindste ville jeg stadig have min respekt og værdighed. Jeg hader dig.
 • Du ser så smuk og smuk ud. Hvordan blev dit hjerte så grimt og beskidt? Jeg hader dig.
 • At se på dig minder mig om noget smukt, som en himmelsk bolig. Men at føle dit hjerte minder mig om noget beskidt, som et beskidt toilet. Jeg hader dig.
 • Du plettet min kærligheds uskyld med dine løgne. Nu vil jeg hade dig indtil den dag, jeg dør.
 • Fra at være den bedste beslutning i mit liv til at blive den største fejl, jeg nogensinde har begået, var det en stor fejltagelse at spørge dig ud, som jeg betalte dyrt for. Jeg ville ønske, at jeg kunne gå tilbage i tiden og aldrig have mødt dig. Men da jeg ikke kan gøre det, håber jeg, at jeg aldrig ser dit grimme ansigt igen. Jeg hader dig.
 • Du fik mig til at føle, at ægte kærlighed og tillid er svaghederne. Men rolig, en dag finder jeg nogen, der ser dem som mine største styrker. Jeg hader dig.
Du fik mig til at føle, at ægte kærlighed og tillid er svaghederne. Men rolig, en dag finder jeg nogen, der ser dem som mine største styrker. Jeg hader dig.
 • Selv efter den måde, du flyttede væk på, holder jeg ikke op med at blive forelsket igen. Jeg er sikker på, at der er nogen speciel, der kan lette al smerten i mit hjerte. Jeg hader dig.
 • Jeg er glad for, at jeg tog en masse selfies med dig. I det mindste har jeg bevis for at bevise for alle, at jeg dansede med djævelen. Jeg hader dig.
 • Jeg håber, at ingen bryder dit hjerte, som du brød mit. Din skal brydes mindst ti gange mere grusomt. Jeg hader dig.
 • Du lovede at give mig vinger, men i stedet skubbede du mig ned i en grøft. Jeg hader dig.
 • Jeg bebrejder mig ikke for at blive forelsket i dig. Når alt kommer til alt kunne mine øjne kun se, hvor smuk du er. Det var mit uheld, at der under al den skønhed var et hjerte mørkere og mere giftigt end tjære. Jeg hader dig.
Jeg bebrejder mig ikke for at blive forelsket i dig. Når alt kommer til alt kunne mine øjne kun se, hvor smuk du er. Det var mit uheld, at der under al den skønhed var et hjerte mørkere og mere giftigt end tjære. Jeg hader dig.

Hader dig beskeder til eks-kæreste

 • Jeg er sønderknust, men i det mindste var min kærlighed sand. Tiden vil ødelægge hjertesorg, men jeg vil aldrig stoppe med at hade dig.
 • Ingen tvang dig til at elske mig, så hvorfor skulle du foregive? Dine løgne har efterladt mig sønderknust, og jeg hader dig til det sidste.
 • Måske kan jeg aldrig helt stole på nogen igen. Jeg vil bare ikke risikere at gå igennem al smerten. Jeg vil tænke hundrede gange, før jeg giver mit hjerte til nogen. Kærlighed er noget, som jeg nu vil forsøge at undgå. Folk vil sandsynligvis se mig som hjerteløs og følelsesløs. Jeg håber, du kan se, hvordan du har skubbet mig ind i en tilstand af ensomhed og depression. Jeg hader dig.
 • Jeg bliver ved med at tænke på dig selv efter alle disse måneder efter vores opbrud, men rolig, jeg savner dig ikke, jeg hader dig bare.
 • Jeg vil reparere mit hjerte, lidt efter lidt vil det blive genopbygget. Men hvordan vil du overleve, hvordan vil du overvinde skyld?
Jeg vil reparere mit hjerte, lidt efter lidt vil det blive genopbygget. Men hvordan vil du overleve, hvordan vil du overvinde skyld?
 • Du fortsætter, til sidst vil du være glad. Jeg vil være deprimeret, jeg vil altid være alene. Du finder en anden, du får nogens kærlighed. Jeg vil rådne i min nød og krybe i min afsondrethed. Jeg hader dig.
 • Jeg valgte ikke at blive forelsket i dig, fordi det var mit hjertes kald. Men nu vælger jeg at hade dig, fordi du har efterladt mig med et knust og råddent hjerte.
 • Kærlighed er blind, og jeg håber, at den forbliver sådan. Jeg kan ikke bebrejde kærlighed, bare fordi du forrådte mig. Jeg hader dig.
 • Jeg vil ikke udtrykke min nød højt med ord. Hvis jeg gjorde det, ville det være det mest ubehagelige, du nogensinde ville høre. Men lad mig fortælle dig noget, jeg har brug for at udlufte: Indtil karma kommer tilbage og bider dig, vil mit had til dig aldrig hvile.
 • Min kærlighed var så levende, at den fik selv regnbuens farver til at virke kedelige. Men du ødelagde det ved at gennembore mit hjerte, slag efter slag. Jeg hader dig.
Min kærlighed var så levende, at den fik selv regnbuens farver til at virke kedelige. Men du ødelagde det ved at gennembore mit hjerte, slag efter slag. Jeg hader dig.
 • Jeg vil hellere dø i elendighed og smerte end at tage dig tilbage i mine arme. Jeg hader dig.
 • Jeg gav dig min kærlighed, og til gengæld gav du mig hjertesorg. Du er smuk på ydersiden, men inderst inde er du en ond slange. Jeg hader dig.
 • Du ved, at mit hjerte rådner i ensomhed. Men hvad du ikke ved er, at din ting rådner i ondskab. Jeg hader dig.
 • Jeg vil ikke have hævn for, hvordan du stak mit hjerte med løgne. Men jeg håber, at karma vil give dig, hvad du fortjener. Jeg kan ikke vente med at høre dit hjertes råb. Jeg hader dig.
 • Mit eneste mål var at komme ind i din sjæl. Mens det var din ting at drage fordel af min sande kærlighed. Jeg hader dig.
Mit eneste mål var at komme ind i din sjæl. Mens det var din ting at drage fordel af min sande kærlighed. Jeg hader dig.
 • Mit liv var en smuk blanding af smil og uvurderlige minder, da jeg elskede dig fra bunden af mit hjerte. Men takket være dig er mit liv nu blevet en mosaik af mareridt, ensomhed og hjertesorg. Jeg hader dig.
 • Hvis du kan lide en anden, du kunne have fortalt mig, jeg ville have ladet dig gå. Det ville have været svært, men i det mindste ville jeg ikke have været nødt til at se disse smertefulde dage. Jeg hader dig.
 • Min hjertesorg er det eneste bevis, at jeg elskede dig. Mine tårer er et symbol på, hvor dybt jeg var i dig. Tomheden i min tristheds stilhed viser, hvor meget jeg hader dig.
 • Jeg burde gøre dig flov på Facebook og Twitter for det, du gjorde mod mig. Men det gør jeg ikke, for det vil ikke gøre mig anderledes end dig. Jeg hader dig.
 • Du har måske forladt mig og knust mit hjerte, men jeg tror stadig på ægte kærligheds herlighed. Jeg vil ikke tillade handlinger fra en hjerteløs person som dig at plette min idé om noget så himmelsk.
Du har måske forladt mig og knust mit hjerte, men jeg tror stadig på ægte kærligheds herlighed. Jeg vil ikke tillade handlinger fra en hjerteløs person som dig at plette min idé om noget så himmelsk.

Flere sætninger som denne

Tak beskeder til træneren: taknotater (#12)

Vi håber, at du kan lide disse samlinger af hade-dig-beskeder til eks-kæreste. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top