Hjem » Beskeder » Jeg hader dig beskeder til mobbere: Beskeder til en dårlig bøller

Jeg hader dig beskeder til mobbere: Beskeder til en dårlig bøller

Hadbeskeder til forfølgere: Har du lyst til at fortælle en mobber, hvad du synes uden at lyde som en stalker? Tag ideer fra dette indlæg for at skrive en besked, der beskriver, hvordan du har det.

Uanset om det er en dreng i skolen, en pige i din college-klasse eller en kollega på din arbejdsplads, skal du minde din stalker om, at karma til sidst vil indhente ham senere i livet.

Trods alt er stalkere intet andet end kujoner, der søger opmærksomhed og håner andre for at skjule deres egne forsikringer. Se den ene og vis dem, at din stilhed ikke er din svaghed, det er din styrke til at se det større billede af livet.

Her er nogle hade-dig-beskeder til forfølgere

 • Sår, smerte, skam og ydmygelse er det, du har forårsaget mig. Du har efterladt ar på mig, som ingen nogensinde kan se. Jeg hader dig.
 • Forhåbentlig kommer der en dag, hvor nogen vil gøre mod dig, hvad du gjorde mod mig. Først da kan du se smerten og smerten i mit hjerte. Jeg hader dig.
 • Jeg spekulerer på, hvordan et smukt ansigt som dit har en så grim personlighed. Åh, forresten, jeg hader dig.
 • Mobbere som dig bør parade gennem hovedgaderne for at vise børn præcis, hvordan de IKKE skal være, når de vokser op. Jeg hader dig.
 • Jeg hader mobbere som dig, fordi de under deres hårde ydre ikke er andet end små feje babyer, der råber efter kærlighed og opmærksomhed.
Jeg hader mobbere som dig, fordi de under deres hårde ydre ikke er andet end små feje babyer, der råber efter kærlighed og opmærksomhed.
 • Min sødeste hævn vil være den dag, jeg afslutter college og får et fantastisk nyt job, mens du vil være den sørgelige, der droppede ud af gymnasiet og solgte hamburgere til mindsteløn. Jeg hader dig.
 • Der burde være et særligt sted i helvede for folk som dig, og det skal kaldes SÆRLIG BEHANDLING. Jeg hader dig.
 • Lige nu synes du måske, du er god. Men livet vil til sidst lære dig en lektion og få dig til at føle dig som en fjols. Jeg hader dig.
 • Karma bakker mig op. Jeg hader dig.
 • Min tavshed er ikke min svaghed. Det er min styrke at udvise negative påvirkninger som dig fra mit liv. Jeg hader dig.
Min tavshed er ikke min svaghed. Det er min styrke at udvise negative påvirkninger som dig fra mit liv. Jeg hader dig.
 • Cocktailen af din ARROGANCE er en del af UVIDENHED blandet med to dele af dumhed. Du må hellere gøre noget ved det hurtigt, ellers kan du finde dig selv drukne i en cocktail af ELENDIGHED, der er en del af FAILURE blandet med to dele af ENSOMHED. Jeg hader dig.
 • Når alle dine navnebrorvenner forlader dig, fordi de alle har noget bedre at gøre, kom ikke til mig, for i mine øjne er hævn alt, hvad du vil se. Jeg hader dig.
 • Du er ikke en stalker, fordi mobbere er mennesker. Du er et monster, fordi du ikke har et hjerte. Jeg hader dig.
 • Jeg vil ikke gøre noget dumt for at få hævn. Jeg bliver på sidelinjen og ser, hvordan du ødelægger dit liv. Jeg hader dig.
 • Jeg er ikke en mobber som dig, så jeg ved ikke, hvordan jeg får hævn. Men jeg håber, at livet vil tage en fuldstændig drejning, og nogen vil begynde at behandle dig forfærdeligt, ligesom du behandlede mig. Jeg hader dig.
Jeg er ikke en mobber som dig, så jeg ved ikke, hvordan jeg får hævn. Men jeg håber, at livet vil tage en fuldstændig drejning, og nogen vil begynde at behandle dig forfærdeligt, ligesom du behandlede mig. Jeg hader dig.

Jeg hader dig beskeder til bøller

 • Du knuste min tillid, du trampede på mine følelser. For at få mig ned, stoppede du aldrig med at prøve. Du gjorde narr af mig, du frarøvede mig min respekt. Du latterliggjorde mit liv og fik dit til at virke perfekt. Jeg glæder mig til den dag, hvor min succes skinner højt. Du vil drukne i beklagelse og anger, det er jeg ikke i tvivl om. Jeg hader dig.
 • Jeg er offer for din chikane, men det betyder ikke, at jeg er svag. Det betyder, at jeg bliver stærkere. Jeg hader dig.
 • Du ydmygede mig, generede mig og eroderede al min selvtillid. Jeg håber, at karma kommer tilbage til dig mange gange, ikke kun en gang. Jeg hader dig.
 • Jeg tænker på alle de ubehagelige ting, du siger til mig. Jeg tænker på, hvordan du ydmygede mig foran mine venner. Jeg tænker på dig hver dag, hver time og hvert minut. Jeg tror, jeg aldrig vil glemme hverken dig eller dit grusomme ansigt. Det vil være et smertefuldt ar, der aldrig vil heles. Jeg hader dig.
 • Jeg vil aldrig gengælde ved at sænke mig selv til dine beskidte niveauer. Men jeg håber, at den dag kommer, hvor nogen vil komme og knuse dit ego, ligesom du knuste min respekt. Jeg hader dig.
Jeg vil aldrig gengælde ved at sænke mig selv til dine beskidte niveauer. Men jeg håber, at den dag kommer, hvor nogen vil komme og knuse dit ego, ligesom du knuste min respekt. Jeg hader dig.
 • Du skrev det værste kapitel i bogen i mit liv, men ved at gøre det gav du dig selv en envejsbillet til dårlig karma. Jeg hader dig.
 • Tak fordi du skræmte mig, du har gjort mig stærkere. Du er bedre rustet til at håndtere alle de ubehagelige mennesker som dig, som jeg nogensinde vil møde. Tak, men jeg hader dig.
 • Det værste ved alt dette er, at du ikke engang er klar over, hvordan jeg har det, når du gør narr af mig hver dag. Jeg håber, at den dag, du indser, det vil være den dag, nogen gør grin med dig, ligesom du gjorde med mig. Jeg hader dig.
 • Du kan mobbe mig så meget du vil, men jeg vil have dig til at tænke over, hvad der ville ske, hvis jeg var den højt profilerede kriminelle advokat, du står over for, da du blev retsforfulgt for det rod, du kom ind i senere i livet. Jeg hader dig.
 • Du er en bøller fra helvede, et sted, hvor du hører til. Jeg hader dig.
Du er en bøller fra helvede, et sted, hvor du hører til. Jeg hader dig.
 • Mobbere som dig skal huske, at gode studerende som mig en dag vil være dine chefer på arbejdet. Jeg hader dig.
 • Jeg er bare ligeglad med, hvad du kalder mig, fordi livet er for kort til at bekymre mig om modbydelige og beskidte bøller som dig. Jeg hader dig.
 • Du kan mobbe mig så meget du vil lige nu. For femten år fra nu vil jeg være leder, der sidder på glaskontoret, mens du vil være den, der sidder udenfor og venter på at blive interviewet af MIG til en ansøgning om beskæftigelse i MIN virksomhed. Jeg hader dig.
 • Intet kan forhindre mig i at være den person, jeg er beregnet til at være, ikke engang en grim mobber som dig. Jeg hader dig.
 • Den måde, du mobber mig på, viser, at dine forældre aldrig bekymrede sig nok om dig til at vise dig betydningen af kærlighed. Jeg hader dig.
Den måde, du mobber mig på, viser, at dine forældre aldrig bekymrede sig nok om dig til at vise dig betydningen af kærlighed. Jeg hader dig.
 • Jeg er måske svag nu, men vær aldrig ked af mig. Fordi jeg aldrig vil tilgive dig, selv når jeg bliver stærkere. Jeg hader dig.
 • Ved du overhovedet, hvordan dine ord gennemborer mit hjerte? Ved du overhovedet, hvordan dine handlinger får mig til at hade mit liv til kernen? Ved du endda, hvordan din dårlige holdning får mig til at fortryde hvert sekund, jeg bruger ved din side? Jeg vedder på ikke. Jeg hader dig.
 • Den måde, du mobber mig på, får det til at virke som om jeg er usikker. Men vi ved alle, at din arrogance bare er et lag nedenunder, som lever en lille kujon præget af mangel på kærlighed.
 • Min tavshed er ikke min svaghed. Det er min styrke at holde tilbage, når jeg siger ord, som jeg senere fortryder at have sagt. Men gør det ikke
 • Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig at rådne i helvede, men selv helvede accepterer ikke en ond mobber som dig. Jeg hader dig.
Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle dig at rådne i helvede, men selv helvede accepterer ikke en ond mobber som dig. Jeg hader dig.

Flere sætninger som denne

Tak beskeder til kone

Vi håber, du kan lide disse samlinger af hadefulde ytringsbeskeder til mobbere. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top