Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til venner

Fødselsdagsdigte til venner

Fødselsdagsdigte til venner: Venner fortjener meget mere end en fjollet sætning på et lykønskningskort købt i supermarkedets hylder.

Vis dit venskab ved at skrive et sødt digt på et fødselsdagskort til din ven. Tænk på alle de søde og sjove tider, du har haft sammen. Sæt dit digt rundt om de søde minder for at skabe et rim, der er værdigt til dit bånd med din bedste ven.

Skriv det ned i en håndskrevet note og oversvøm Facebook, Twitter og dine venners indbakke med det. Tiden vil falme efterhånden som årene går, men den sublime ring af dine rørende ord vil ringe i din vens hjerte for evigt.

Her er nogle fødselsdagsdigte til venner

 • Alle mine fortrydelser
  Vores venskab ændrer sig
  Men du er ikke
  Bare min ven
  Pulsen i mit liv
  Mit hjertes slag
  Hvad gør det endda
  Bitter sød smag
  Altid i trend
  Aldrig glemt
  Det er du virkelig
  En ven for evigt
  Tillykke med fødselsdagen
Alle mine fortrydelser <br> Vores venskab ændrer sig <br> Men du er ikke <br> Bare min ven <br> Pulsen i mit liv <br> Mit hjertes slag <br> Hvad gør det endda <br> Bitter sød smag <br> Altid i trend <br> Aldrig glemt <br> Det er du virkelig <br> En ven for evigt <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Livet er værd at vente på
  Fordi venner som dig er tætte
  Livet er værd at leve
  Fordi du holder mit humør fra at gå ned
  Livet har en masse mening.
  Fordi du er der for at dele enhver følelse.
  Livet har så meget dybde.
  Fordi du gør det til en fest
  Kort sagt, livet er beboeligt.
  Bare fordi du er min ven
  På din fødselsdag
  Masser af knus til dig, jeg sender dig
  Kys og kram
Livet er værd at vente på <br> Fordi venner som dig er tætte <br> Livet er værd at leve <br> Fordi du holder mit humør fra at gå ned <br> Livet har en masse mening. <br> Fordi du er der for at dele enhver følelse. <br> Livet har så meget dybde. <br> Fordi du gør det til en fest <br> Kort sagt, livet er beboeligt. <br> Bare fordi du er min ven <br> På din fødselsdag <br> Masser af knus til dig, jeg sender dig <br> Kys og kram
 • Venner er for evigt
  Men vi vil vare meget længere.
  Grænser, der går ud over tiden
  Vores venskab vil udforske
  Venner er for livet.
  Men vi vil nå evigheden.
  Vores venskab er det bedste
  Verden vil nogensinde se
  Tillykke med fødselsdagen
Venner er for evigt <br> Men vi vil vare meget længere. <br> Grænser, der går ud over tiden <br> Vores venskab vil udforske <br> Venner er for livet. <br> Men vi vil nå evigheden. <br> Vores venskab er det bedste <br> Verden vil nogensinde se <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Den bedste hukommelse jeg har
  Den bedste personlige dagbog.
  De bedste minder i mit liv.
  Er det dig, min kære ven?
  Den bedste del af årbogen.
  Det bedste fotoalbum nogensinde.
  Den er fuld af alle minderne.
  Fra vores meget imponerende venskab.
  Tillykke med fødselsdagen
 • Til min kære ven…
  Jeg har set dig vokse
  Fra styrke til styrke
  At gøre fremskridt med dit hårde arbejde
  Jeg har set dig gå til alle ekstremer
  At gøre noget med dit liv
  Jeg har set dig arbejde hårdt
  For at nå højden af himlen
  Jeg har set dig arbejde nat og dag
  På din fødselsdag ønsker jeg
  Du opnår mere og mere
  Håber, at dit livs spil
  Det bliver en perfekt score.
  Tillykke med fødselsdagen
Til min kære ven... <br> Jeg har set dig vokse <br> Fra styrke til styrke <br> At gøre fremskridt med dit hårde arbejde <br> Jeg har set dig gå til alle ekstremer <br> At gøre noget med dit liv <br> Jeg har set dig arbejde hårdt <br> For at nå højden af himlen <br> Jeg har set dig arbejde nat og dag <br> På din fødselsdag ønsker jeg <br> Du opnår mere og mere <br> Håber, at dit livs spil <br> Det bliver en perfekt score. <br> Tillykke med fødselsdagen

Fødselsdagsdigte til venner

 • Du og mig, vi er ikke bare venner
  Du og jeg er ikke bare venner
  Fordi vi har delt alt
  Fra penge til biler og datoer.
  Du og jeg er ikke bare venner
  Du og jeg er ikke bare venner
  Fordi vi har gjort alt sammen
  Fra spil til job og studier.
  Du og jeg er meget mere
  Du og jeg er venner på en måde.
  Men jeg kan godt lide at tænke på os som brødre.
  Og på den note, tillykke med fødselsdagen.
Du og mig, vi er ikke bare venner <br> Du og jeg er ikke bare venner <br> Fordi vi har delt alt <br> Fra penge til biler og datoer. <br> Du og jeg er ikke bare venner <br> Du og jeg er ikke bare venner <br> Fordi vi har gjort alt sammen <br> Fra spil til job og studier. <br> Du og jeg er meget mere <br> Du og jeg er venner på en måde. <br> Men jeg kan godt lide at tænke på os som brødre. <br> Og på den note, tillykke med fødselsdagen.
 • Du vil altid være
  Indtil evigheden
  Min bedste ven for evigt
  Bortset fra mig, aldrig
  Det gør jeg altid
  Find trøst i dig selv
  Om og om igen
  Du fik mig ud af smerten
  Der er ikke noget
  For at forhindre ham i at smile
  Så længe du er
  Her og ikke langt
  Tillykke med fødselsdagen
Du vil altid være <br> Indtil evigheden <br> Min bedste ven for evigt <br> Bortset fra mig, aldrig <br> Det gør jeg altid <br> Find trøst i dig selv <br> Om og om igen <br> Du fik mig ud af smerten <br> Der er ikke noget <br> For at forhindre ham i at smile <br> Så længe du er <br> Her og ikke langt <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Livet var kedeligt og ufuldstændigt.
  Den er fuld af dårligt selskab
  Jeg havde ingen at tale med
  Venner at hænge ud med, var få.
  Men så kom du
  Som melodien af en sød sang.
  Og det ændrede mit liv
  Siden da har jeg aldrig været deprimeret
  For sådan en særlig ven, i dag
  Jeg har noget at sige
  Blandt alle, jeg kender, gamle og nye.
  Det mest specielle, du er ingen anden end dig selv.
  Tillykke med fødselsdagen
Livet var kedeligt og ufuldstændigt. <br> Den er fuld af dårligt selskab <br> Jeg havde ingen at tale med <br> Venner at hænge ud med, var få. <br> Men så kom du <br> Som melodien af en sød sang. <br> Og det ændrede mit liv <br> Siden da har jeg aldrig været deprimeret <br> For sådan en særlig ven, i dag <br> Jeg har noget at sige <br> Blandt alle, jeg kender, gamle og nye. <br> Det mest specielle, du er ingen anden end dig selv. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Mobbere påvirker mig ikke meget
  Svære opgaver generer mig ikke som sådan
  Ubehageligt sladder rører mig ikke
  Jeg kan ikke se meningen med at gøre grin med andre.
  Så længe jeg har venner som dig
  Jeg ved, at kun godt selskab vil komme.
  Det er hvor glad jeg er for dig, jeg er min kære ven.
  På din fødselsdag, en dejlig dag håber jeg, du bruger den.
  Tillykke med fødselsdagen
Mobbere påvirker mig ikke meget <br> Svære opgaver generer mig ikke som sådan <br> Ubehageligt sladder rører mig ikke <br> Jeg kan ikke se meningen med at gøre grin med andre. <br> Så længe jeg har venner som dig <br> Jeg ved, at kun godt selskab vil komme. <br> Det er hvor glad jeg er for dig, jeg er min kære ven. <br> På din fødselsdag, en dejlig dag håber jeg, du bruger den. <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du er en ven, du er en partner
  Mit behov for selskab, du tilfredsstiller hende
  Du er en ven, du er en ven.
  Du forhindrer mig i at være tåbelig
  Du er en ven, en medskyldig
  Med dig elsker jeg at bruge min tid
  Dyrebar, værdifuld og uvurderlig.
  Du bringer intet andet end lykke til mit liv.
  Tillykke med fødselsdagen
Du er en ven, du er en partner <br> Mit behov for selskab, du tilfredsstiller hende <br> Du er en ven, du er en ven. <br> Du forhindrer mig i at være tåbelig <br> Du er en ven, en medskyldig <br> Med dig elsker jeg at bruge min tid <br> Dyrebar, værdifuld og uvurderlig. <br> Du bringer intet andet end lykke til mit liv. <br> Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til bedstefar

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til venner. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top