Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til svigermor

Fødselsdagsdigte til svigermor

Fødselsdagsdigte til svigermor: Lad ikke den stereotype opfattelse af onde svigermødre få det bedre af dig. Moderen til din mand eller kone kan være en charmerende kvinde, du kan stole på for råd og støtte.

Uanset om hun plejer sine børn eller stiller dem spørgsmål om faderskab, kan hun spille rollen som en anden mor i sit liv. Slip af med al den negativitet, der er forbundet med ordet svigerforældre, og omfavn deres kærlige tilstedeværelse i dit liv.

Skriv et kort rim på et lykønskningskort og lav en sød skål for at vise din svigermor, at hendes fødselsdag er intet mindre end en stor familiefest.

Her er nogle fødselsdagsdigte til svigermor

 • til…
  Min mands mor
  Min bedste ven
  I hans råd
  Vi er meget afhængige
  Mine børns bedstemor
  Mine venners misundelse
  Dens facader
  De er ikke en, men mange.
  Min svigermor
  Min døende tante
  Forestil os vores liv
  Uden det kan jeg bare ikke
  Tillykke med fødselsdagen
til... <br> Min mands mor <br> Min bedste ven <br> I hans råd <br> Vi er meget afhængige <br> Mine børns bedstemor <br> Mine venners misundelse <br> Dens facader <br> De er ikke en, men mange. <br> Min svigermor <br> Min døende tante <br> Forestil os vores liv <br> Uden det kan jeg bare ikke <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Min anden mor
  Min døende tante
  Kvinden, der lytter
  Til alle mine grin
  Min betroede rådgiver
  Min ven i nød
  Til alle mine klager
  Kvinden, der er opmærksom
  Min problemløser
  Min yndlingsperson
  Kære svigermor
  Du er den ene
  Tillykke med fødselsdagen
Min anden mor <br> Min døende tante <br> Kvinden, der lytter <br> Til alle mine grin <br> Min betroede rådgiver <br> Min ven i nød <br> Til alle mine klager <br> Kvinden, der er opmærksom <br> Min problemløser <br> Min yndlingsperson <br> Kære svigermor <br> Du er den ene <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Nogle gange en travl uge på arbejdet
  Han tager sig af alt
  Nogle gange en travl weekend med børn.
  Giv tid til ingenting
  Nogle gange går livet så hurtigt
  At jeg ikke kan holde kontakten
  Men i dag vil jeg have dig til at vide
  At jeg elsker dig meget
  Tillykke med fødselsdagen
Nogle gange en travl uge på arbejdet <br> Han tager sig af alt <br> Nogle gange en travl weekend med børn. <br> Giv tid til ingenting <br> Nogle gange går livet så hurtigt <br> At jeg ikke kan holde kontakten <br> Men i dag vil jeg have dig til at vide <br> At jeg elsker dig meget <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du har altid behandlet mig
  Som medlem af familien
  Du har altid fået mig til at føle
  Som om du var min rigtige mor
  Du har altid støttet mig
  Når tingene var lidt svære
  Du har altid vist mig vejen
  Når tingene var lidt svære
  Du har altid forkælet mig
  Ligesom din egen datter
  Derfor har jeg slettet ordet.
  Svigerfar efter mor
  Tillykke med fødselsdagen
Du har altid behandlet mig <br> Som medlem af familien <br> Du har altid fået mig til at føle <br> Som om du var min rigtige mor <br> Du har altid støttet mig <br> Når tingene var lidt svære <br> Du har altid vist mig vejen <br> Når tingene var lidt svære <br> Du har altid forkælet mig <br> Ligesom din egen datter <br> Derfor har jeg slettet ordet. <br> Svigerfar efter mor <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du er ikke bare min svigermor
  Du er speciel for mig
  Du er ikke bare min mands mor.
  Jeg elsker dig skat
  Mit forhold til dig
  Det er ikke en formalitet, jeg deler.
  I dag vil jeg have dig til at vide
  For dig er jeg virkelig ligeglad
  Tillykke med fødselsdagen
Du er ikke bare min svigermor <br> Du er speciel for mig <br> Du er ikke bare min mands mor. <br> Jeg elsker dig skat <br> Mit forhold til dig <br> Det er ikke en formalitet, jeg deler. <br> I dag vil jeg have dig til at vide <br> For dig er jeg virkelig ligeglad <br> Tillykke med fødselsdagen

Fødselsdagsdigte til svigermor

 • Ingen kvinde udover mig
  Kend betydningen
  Fra en svigermor
  Hvis kærlighed er evig
  Ingen andre end mig
  Forstå hvad det betyder
  At blive elsket af en svigermor
  Det er altid mere end det ser ud til
  En sikker og gyldig konklusion
  Ingen undtagen mig kan tegne.
  At du er den bedste i verden
  Svigermor
  Tillykke med fødselsdagen
Ingen kvinde udover mig <br> Kend betydningen <br> Fra en svigermor <br> Hvis kærlighed er evig <br> Ingen andre end mig <br> Forstå hvad det betyder <br> At blive elsket af en svigermor <br> Det er altid mere end det ser ud til <br> En sikker og gyldig konklusion <br> Ingen undtagen mig kan tegne. <br> At du er den bedste i verden <br> Svigermor <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Jeg spekulerer på, hvorfor svigermødre
  De er så stereotype
  Jeg spekulerer på, hvorfor deres adfærdsmæssige træk
  De er altid så begejstrede
  Jeg spekulerer på, hvorfor unge kvinder
  De er skabt til at tænke
  At svigermødre er dårlige
  Kassér dem på et øjeblik
  Dette fænomen
  Jeg har aldrig forstået
  Fordi min svigermor
  Det er så godt
  Tillykke med fødselsdagen
Jeg spekulerer på, hvorfor svigermødre <br> De er så stereotype <br> Jeg spekulerer på, hvorfor deres adfærdsmæssige træk <br> De er altid så begejstrede <br> Jeg spekulerer på, hvorfor unge kvinder <br> De er skabt til at tænke <br> At svigermødre er dårlige <br> Kassér dem på et øjeblik <br> Dette fænomen <br> Jeg har aldrig forstået <br> Fordi min svigermor <br> Det er så godt <br> Tillykke med fødselsdagen
 • tillykke med fødselsdagen
  Til damen
  Hvem har fundet kærligheden?
  Af alle
  For familien er hun
  Stiftelsen
  Til os alle
  Hun er en inspiration
  Børn overvejer det
  At være deres mentor
  For min mand er hun
  Hans elskede mor
  Men for mig er hun en kvinde
  Hvem befaler respekt
  Hun er min svigermor
  En kvinde, der er perfekt.
  Tillykke med fødselsdagen
 • Du har holdt dig cool
  Selv når vi bliver vrede
  Du sørgede for, at vores smukke bånd
  Det blev aldrig ødelagt
  For at hjælpe os med børnene
  At gribe ind, når det er nødvendigt
  Du er fuld af energi
  Du ser aldrig ud til at blive træt
  Jeg er ikke enig med alle andre
  Der er ikke sådan noget
  Som en ubehagelig svigermor
  Fordi du er så kærlig
  Tillykke med fødselsdagen
Du har holdt dig cool <br> Selv når vi bliver vrede <br> Du sørgede for, at vores smukke bånd <br> Det blev aldrig ødelagt <br> For at hjælpe os med børnene <br> At gribe ind, når det er nødvendigt <br> Du er fuld af energi <br> Du ser aldrig ud til at blive træt <br> Jeg er ikke enig med alle andre <br> Der er ikke sådan noget <br> Som en ubehagelig svigermor <br> Fordi du er så kærlig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Tak fordi du gav mig
  Din smukke prinsesse
  Hvem har han bragt ind i mit liv?
  Så meget lykke
  Tak fordi du gav mig
  Denne smukke gave af livet.
  Ved at tillade din datter
  At blive min kone
  Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Farvel digte til kæreste (#12)

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til svigermor. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top