Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til tante

Fødselsdagsdigte til tante

Fødselsdagsdigte til tante: Tanter er altid specielle, fordi de kan elske dig som en mor og knytte bånd til dig som din bedste ven.

Tilføj et kærligt præg til din tantes fødselsdagsfest ved at læse det korte rim, du skrev på hendes fødselsdagskort. Bedårende eller sjovt: uanset hvad du skriver, sørg for, at det får alle til at grine.

Din tante vil elske det faktum, at du gjorde en indsats for at skabe dit eget digt, især for hende. Det vil gøre dig til hans yndlingsniece eller nevø. Den eneste bivirkning af en sådan sød gestus er, at hun vil forkæle og forkæle dig uendeligt.

Her er nogle fødselsdagsdigte til tante

 • Hvem har brug for forlystelsesparker?
  Hvem har brug for en have?
  Hvem har brug for et legeområde?
  Hvem har brug for legetøj til sjov?
  Hvem har brug for tegnefilm på tv?
  Hvem har brug for nye spil?
  Hvem har brug for bamser?
  Når de har en tante som dig
  Tillykke med fødselsdagen
 • Når jeg får gode karakterer i skolen
  Du er den første, der ved det.
  Når jeg får en ny kjole
  Du er den første, jeg vil vise.
  Når jeg opnår noget
  Du er den første til at høre det samme.
  Når jeg føler en følelse af eufori
  Det, der kommer i tankerne, er dit navn.
  Når jeg står over for en vanskelighed
  Jeg prøver at tænke over, hvordan du vil rådgive mig
  Når jeg er deprimeret
  Jeg forynger mig selv ved at tænke på vores smukke minder.
  Kort sagt betyder det simpelthen
  At alt, hvad jeg siger og gør
  Alt hvad jeg føler og tænker
  På en eller anden måde er det knyttet til dig
  Tillykke med fødselsdagen Tia
Når jeg får gode karakterer i skolen <br> Du er den første, der ved det. <br> Når jeg får en ny kjole <br> Du er den første, jeg vil vise. <br> Når jeg opnår noget <br> Du er den første til at høre det samme. <br> Når jeg føler en følelse af eufori <br> Det, der kommer i tankerne, er dit navn. <br> Når jeg står over for en vanskelighed <br> Jeg prøver at tænke over, hvordan du vil rådgive mig <br> Når jeg er deprimeret <br> Jeg forynger mig selv ved at tænke på vores smukke minder. <br> Kort sagt betyder det simpelthen <br> At alt, hvad jeg siger og gør <br> Alt hvad jeg føler og tænker <br> På en eller anden måde er det knyttet til dig <br> Tillykke med fødselsdagen Tia
 • Piger som dig er katartiske
  Alle burde have sådan en dejlig tante.
  Tanter som dig trøster.
  Ikke kun det, du er også inspirerende.
  Tanter som dig gør livet smukt
  Sjovt, sjovt og farverigt
  Piger som dig er et sandt eksempel
  At deres rolle i livet er ubestridelig.
  Tanter som dig er værd at vente på
  Tillykke med fødselsdagen kære tante, jeg elsker dig.
Piger som dig er katartiske <br> Alle burde have sådan en dejlig tante. <br> Tanter som dig trøster. <br> Ikke kun det, du er også inspirerende. <br> Tanter som dig gør livet smukt <br> Sjovt, sjovt og farverigt <br> Piger som dig er et sandt eksempel <br> At deres rolle i livet er ubestridelig. <br> Tanter som dig er værd at vente på <br> Tillykke med fødselsdagen kære tante, jeg elsker dig.

fødselsdagsdigte til tanter

 • Tanter ligner meget mødre.
  Men lidt anderledes
  De kommer uden skrig.
  Og de er ikke så direkte
  De bruser også
  Prøv oftere
  Og gør ting, der er
  Masser af sjov
  De skælder næsten aldrig
  Og de er altid klar til at spille.
  Alt, hvad de bringer, er glæde
  Din niece eller nevøs måde
  Af sådanne charmerende tanter
  Hver mor skal følge eksemplet
  Hvis alle mødre var som dig
  Tillykke med fødselsdagen
Tanter ligner meget mødre. <br> Men lidt anderledes <br> De kommer uden skrig. <br> Og de er ikke så direkte <br> De bruser også <br> Prøv oftere <br> Og gør ting, der er <br> Masser af sjov <br> De skælder næsten aldrig <br> Og de er altid klar til at spille. <br> Alt, hvad de bringer, er glæde <br> Din niece eller nevøs måde <br> Af sådanne charmerende tanter <br> Hver mor skal følge eksemplet <br> Hvis alle mødre var som dig <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Selvom vi ikke ser hinanden ofte
  Du er altid i mine tanker
  Jeg tænker meget på dig
  Selv gennem livets daglige rutine
  Selvom jeg ikke har set dig
  I ganske lang tid
  At tænke på dig gør det altid
  Mit ansigt lyser op med et smil
  Jeg savner dig så meget kære Tia
  Ved denne særlige lejlighed
  Jeg sender dig en masse knus
  Hvordan kan jeg ikke være der personligt?
  Tillykke med fødselsdagen
 • Der er en grund til hvorfor
  Tanter blev sendt til dette land.
  Af kærlighed og hengivenhed
  Fordi der var mangel
  Så besluttede Gud at kaste op
  Dine velsignelser og magi.
  Sådan blev tanter født.
  At gøre livet fantastisk
  Tillykke med fødselsdagen Tia
Der er en grund til hvorfor <br> Tanter blev sendt til dette land. <br> Af kærlighed og hengivenhed <br> Fordi der var mangel <br> Så besluttede Gud at kaste op <br> Dine velsignelser og magi. <br> Sådan blev tanter født. <br> At gøre livet fantastisk <br> Tillykke med fødselsdagen Tia
 • I vores stamtræ kan du
  Kend altid det bedste blad for mig.
  Fordi jeg ikke kan forestille mig
  Mit liv uden dit selskab
  Selv når årstiderne skifter ofte
  Og stærk vind blæser på træet.
  Jeg kender det ligesom min tante.
  Du vil altid holde fast i mig
  Tillykke med fødselsdagen
I vores stamtræ kan du <br> Kend altid det bedste blad for mig. <br> Fordi jeg ikke kan forestille mig <br> Mit liv uden dit selskab <br> Selv når årstiderne skifter ofte <br> Og stærk vind blæser på træet. <br> Jeg kender det ligesom min tante. <br> Du vil altid holde fast i mig <br> Tillykke med fødselsdagen

fødselsdagsdigte til tante

 • Jeg beundrer dig
  I enhver forstand
  Jeg prøver at være som dig
  Hver dag
  Yo Ape den bedste
  Af din personlighed
  Jeg gør mit bedste for at få
  En lille smule af dig i mig
  Dette er hvor meget
  For mig er du speciel
  Tillykke med fødselsdagen Tia
  Du er mit idol
Jeg beundrer dig <br> I enhver forstand <br> Jeg prøver at være som dig <br> Hver dag <br> Yo Ape den bedste <br> Af din personlighed <br> Jeg gør mit bedste for at få <br> En lille smule af dig i mig <br> Dette er hvor meget <br> For mig er du speciel <br> Tillykke med fødselsdagen Tia <br> Du er mit idol
 • Hvis jeg havde en ældre søster
  Hun ville være ligesom dig
  Hvis jeg gjorde noget forkert
  Hun ville skælde mig ud i sort og blåt
  Hvis du prøvede at bruge dine ting
  Hun ville forsøge at skubbe mig væk
  Men hvis jeg kom til hende med et problem
  Hun ville hjælpe mig hver dag.
  Hun ville dele sit værelse med mig.
  Og jeg ville dele mit liv med hende.
  Jeg ville ønske, at du ikke var min tante
  Men min dejlige storesøster
  Tillykke med fødselsdagen
Hvis jeg havde en ældre søster <br> Hun ville være ligesom dig <br> Hvis jeg gjorde noget forkert <br> Hun ville skælde mig ud i sort og blåt <br> Hvis du prøvede at bruge dine ting <br> Hun ville forsøge at skubbe mig væk <br> Men hvis jeg kom til hende med et problem <br> Hun ville hjælpe mig hver dag. <br> Hun ville dele sit værelse med mig. <br> Og jeg ville dele mit liv med hende. <br> Jeg ville ønske, at du ikke var min tante <br> Men min dejlige storesøster <br> Tillykke med fødselsdagen
 • Du er min døende tante
  I den sande forstand
  Jeg kan ringe til dig når som helst
  At diskutere noget intenst
  Selv hvis jeg føler det
  Griner uden grund
  Den person, jeg ville ringe til
  Kære tante, du er den ene.
  Tillykke med fødselsdagen
Du er min døende tante <br> I den sande forstand <br> Jeg kan ringe til dig når som helst <br> At diskutere noget intenst <br> Selv hvis jeg føler det <br> Griner uden grund <br> Den person, jeg ville ringe til <br> Kære tante, du er den ene. <br> Tillykke med fødselsdagen

Flere digte som dette

Fødselsdags digte til forlovede

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til dig. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top