Hjem » Digte » Fødselsdagsdigte til svigerfar

Fødselsdagsdigte til svigerfar

Fødselsdagsdigte til svigerfar: Spekulerer på, hvordan du ønsker din ægtefælles far tillykke med fødselsdagen? Tænk ikke på ham som far til din mand eller kone. Forestil dig, hvordan du ville behandle ham, hvis han var din egen far.

Tag ideer fra dette indlæg for at oprette dit eget originale rim, som du kan tegne som en personlig hilsen på et kort. Send søde tekstbeskeder, søde e-mails, eller sjove Facebook-indlæg, hvis du ikke vil være i stand til at møde den gamle mand på hans fødselsdag.

Selvom du ikke kommer overens med ham, er hans fødselsdag en god dag til at begynde at bygge broer i dit forhold. Når alt kommer til alt kommer intet i livet tæt på den lykke, der udstråler fra en lykkelig families snak.

Her er nogle fødselsdagsdigte til svigerfaren

 • En ægte gentleman
  Sofistikeret og klog
  Fuld af varme og pleje.
  Og uvurderlige råd
  Fuld af utallige oplevelser
  En mand, jeg respekterer
  Hvor heldig er jeg at have
  Sådan en perfekt svigerfar
  Tillykke med fødselsdagen
En ægte gentleman <br> Sofistikeret og klog <br> Fuld af varme og pleje. <br> Og uvurderlige råd <br> Fuld af utallige oplevelser <br> En mand, jeg respekterer <br> Hvor heldig er jeg at have <br> Sådan en perfekt svigerfar <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Mindre svigerfar
  Du er mere en far
  Selvom du bor miles væk
  Du virker aldrig så langt væk
  Afstand og tid har aldrig gjort det
  Og det vil aldrig stå i vejen
  Tag dette som en ledetråd og vent
  Vi stoppede ved din fødselsdag
  Tillykke med fødselsdagen
Mindre svigerfar <br> Du er mere en far <br> Selvom du bor miles væk <br> Du virker aldrig så langt væk <br> Afstand og tid har aldrig gjort det <br> Og det vil aldrig stå i vejen <br> Tag dette som en ledetråd og vent <br> Vi stoppede ved din fødselsdag <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Jeg beundrer dig <br> Ikke bare fordi du gav mig din datter <br> Eller fordi du har <br> Han kastede så meget kærlighed på hende <br> Jeg respekterer dig også, fordi <br> Du behandlede mig som din egen søn. <br> Bortset fra alle andre i familien. <br> Mit hjerte også, du vandt <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Jeg beundrer dig <br> Ikke bare fordi du gav mig din datter <br> Eller fordi du har <br> Han kastede så meget kærlighed på hende <br> Jeg respekterer dig også, fordi <br> Du behandlede mig som din egen søn. <br> Bortset fra alle andre i familien. <br> Mit hjerte også, du vandt <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
  <script async src=
 • Du har gjort alt
  For at bevise for mig
  At du er den bedste svigerfar
  Kunne der nogensinde være
  Nu bolden, du kastede
  I min domstol kære far
  Jeg vil gøre mit bedste for at sikre
  At du aldrig er trist
  Ikke bare fordi du har
  Du gav mig din datter
  Men det er fordi i dig
  Min anden far, jeg ser
  Tillykke med fødselsdagen
Du har gjort alt <br> For at bevise for mig <br> At du er den bedste svigerfar <br> Kunne der nogensinde være <br> Nu bolden, du kastede <br> I min domstol kære far <br> Jeg vil gøre mit bedste for at sikre <br> At du aldrig er trist <br> Ikke bare fordi du har <br> Du gav mig din datter <br> Men det er fordi i dig <br> Min anden far, jeg ser <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Ting kan have ændret sig lidt <br> Mellem din søn og mig <br> Men for mig vil du altid være <br> En svigerfar nummer et <br> Selv om vores ægteskab har <br> Over tid blev det ret bittert. <br> Men for mig og børnene <br> Du kan aldrig være for langt væk <br> Din fødselsdag, det er derfor <br> Jeg vil altid huske <br> Uanset omstændighederne <br> Vi vil altid være bundet til hinanden <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Ting kan have ændret sig lidt <br> Mellem din søn og mig <br> Men for mig vil du altid være <br> En svigerfar nummer et <br> Selv om vores ægteskab har <br> Over tid blev det ret bittert. <br> Men for mig og børnene <br> Du kan aldrig være for langt væk <br> Din fødselsdag, det er derfor <br> Jeg vil altid huske <br> Uanset omstændighederne <br> Vi vil altid være bundet til hinanden <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h3 class= Fødselsdagsdigte til svigerfar
 • I begyndelsen havde jeg en rollemodel
  Men nu har jeg to
  Den første var min far.
  Den anden er dig
  Ligesom jeg beundrer
  Min egen far på grund af hans værdier.
  Jeg har opdaget beundring
  Og en dyb respekt for dig også.
  Tillykke med fødselsdagen
I begyndelsen havde jeg en rollemodel <br> Men nu har jeg to <br> Den første var min far. <br> Den anden er dig <br> Ligesom jeg beundrer <br> Min egen far på grund af hans værdier. <br> Jeg har opdaget beundring <br> Og en dyb respekt for dig også. <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> En svigerfar betyder… <br> En person lige så god som dig. <br> En person, der er åben for nye ting. <br> En person fuld af accept. <br> En person, der giver vejledning. <br> En person, der altid er der ved din side. <br> En person, der sætter en ære i sit arbejde. <br> En person, du kan tænke på. <br> At være din rigtige far, uden at blinke et øje <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=En svigerfar betyder... <br> En person lige så god som dig. <br> En person, der er åben for nye ting. <br> En person fuld af accept. <br> En person, der giver vejledning. <br> En person, der altid er der ved din side. <br> En person, der sætter en ære i sit arbejde. <br> En person, du kan tænke på. <br> At være din rigtige far, uden at blinke et øje <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Uanset om det er en weekendgrill <br> Eller en familiesammenføring <br> Far uden dig <br> Det ville heller ikke være sjovt. <br> Uanset om det er helligdage <br> Eller vores Thanksgiving-middag <br> Uden at have dig omkring <br> Vi ville ikke føle os bedre <br> Hvis det er kirke om søndagen <br> Eller tag børnene til et karneval <br> I dit fravær intet af dette <br> Det ville være mindeværdigt <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Uanset om det er en weekendgrill <br> Eller en familiesammenføring <br> Far uden dig <br> Det ville heller ikke være sjovt. <br> Uanset om det er helligdage <br> Eller vores Thanksgiving-middag <br> Uden at have dig omkring <br> Vi ville ikke føle os bedre <br> Hvis det er kirke om søndagen <br> Eller tag børnene til et karneval <br> I dit fravær intet af dette <br> Det ville være mindeværdigt <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Tog lidt tid <br> For at vi skal forene <br> Men når det skete <br> Vores bånd blev så stærke <br> Jeg indså, efter at have gjort <br> En vigtig opdagelse <br> Han er ikke bare en anden forælder <br> I dig fandt jeg en ny ven <br> Tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Tog lidt tid <br> For at vi skal forene <br> Men når det skete <br> Vores bånd blev så stærke <br> Jeg indså, efter at have gjort <br> En vigtig opdagelse <br> Han er ikke bare en anden forælder <br> I dig fandt jeg en ny ven <br> Tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <ul> <li> Da jeg blev gift <br> Jeg vidste aldrig rigtig <br> At jeg ville få en utrolig <br> Svigerfar som dig <br> Hvis jeg vidste det <br> Meget tidligere <br> Jeg ville ikke have spildt tid <br> Da jeg giftede mig med din datter <br> Selvom det er bedre sent end aldrig <br> Det er hvad de siger <br> Vi skåler for hvilken <br> Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen </li> </ul> 
<figure class=Da jeg blev gift <br> Jeg vidste aldrig rigtig <br> At jeg ville få en utrolig <br> Svigerfar som dig <br> Hvis jeg vidste det <br> Meget tidligere <br> Jeg ville ikke have spildt tid <br> Da jeg giftede mig med din datter <br> Selvom det er bedre sent end aldrig <br> Det er hvad de siger <br> Vi skåler for hvilken <br> Ønsker dig en tillykke med fødselsdagen”/></figure>
   <h4 class=Flere digte som dette

Fødselsdags digte til stedmor

Vi håber, du kan lide disse samlinger af fødselsdagsdigte til svigerfar. Hvis vi fandt det nyttigt, kan du også overveje at fortælle dine venner. Alt du skal gøre er at sende disse sætninger på WhatsApp og bede dem om at abonnere på os.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top